İşyerinde tanıştığım ve aramızda 11 yaş fark olduğu için haliyle abi dediğim bi adam var. İşyerinde beni koruyup kolladı destek oldu ve aramız çok iyi oldu. işten sonra arada gezmelere alışverişe çıkmalara falan başladık ama ben hep abi olarak görüyor ve bir şey hissetmiyorum. zamanla elini omzuma atmaya yakın davranmaya başladı. Bende en başta öyle bi düşünceyi ona yakıştıramadığım için bir şey demedim. ters tepki vererek yanlış anlaşılmak istemedim. Ama artık bana yürüdüğünü düşünüyorum. İtiraf edecek gibi değil ama böyle bir şeyi ima da edersem kesin reddeder. Ara sıra abim olarak gördüğüm imasında bulunuyorum ama çok da anlamıyor sanki. Gerçekten sevip değer verdiğim bi insan. bunu ona da söyledim. Acaba bu söylediğimi yanlış anlamış olabilir mi?
Bir anda mesafe koyarsam noluyor der haklı olarak. ya da ona değer verip sevdiğimi söylememi ya da yakın davranışlarıma bir şey demiyordun diyerek önüme koymasından korkuyorum. Ayrıca benim açımdan öyle bi ilişki mümkün değil, o tarzda sevip hoşlanmıyorum ama aramızın bozulmasını da istemiyorum. Ne yapmalıyım?
Bir anda mesafe koyarsam noluyor der haklı olarak. ya da ona değer verip sevdiğimi söylememi ya da yakın davranışlarıma bir şey demiyordun diyerek önüme koymasından korkuyorum. Ayrıca benim açımdan öyle bi ilişki mümkün değil, o tarzda sevip hoşlanmıyorum ama aramızın bozulmasını da istemiyorum. Ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer