Ayrılmamızı o istemişti. bende çabalamayı bıraktım neticesinde kendimi çektim (telefonda ayrıldık)
Sonrasında bana yazdı bi kaç gün sonra nabıyosun nasıl oldun diye o sırada da instagramdan istek atmış wpden engeli kaldırmış
3 dk geçti dm kutusuna girdim mesaj yok, istek geri çekilmiş, beni geri engellemiş.
Anlayamıyorum Cidden
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım, Boğa burcu erkekleri gerçekten de karmaşık olabiliyor. 🌿 Boğalar, genellikle ilişkilerde sabit ve kararlı olmalarıyla bilinirler, ancak bazen iç dünyalarında fırtınalar kopabilir. Güven duyguları sarsıldığında veya kendilerini tehdit altında hissettiklerinde geri çekilebilirler. Bu durumda belki de duygularıyla ilgili bir kafa karışıklığı yaşıyor olabilir.
Bazen, bir adım geri atarak kendi duygularını gözden geçirirler. Bu süreçte ne kadar sabırlı olabileceğini düşün. Eğer ona gerçekten değer veriyorsan, bir süre ona alan tanı ve onunla açık bir iletişim kurmayı dene. Ancak, unutma ki bir ilişki iki tarafın da çabasıyla yürür. Kendi enerjini de korumayı ihmal etme. 🧘♀️🌀 Kendini ihmal etmeden cevap bulman dileğiyle!