Öncelikle Herkese merhaba. Ben liseye gidiyorum ve orada bir tane hoşlandım bir çocuk var aslında tam hoşlanıyorum sayılmaz küçük bir şeyler hissediyorum diyelim. Şimdi benim aslında burada sormak istediğim soru, bana arada sırada arkasına bakıyor ama bir konuya daha giriş yapmak istiyorum. Sürekli böyle bir karşılaşma içerisinde, yani sürekli değil ama, ikimiz aynı sınıftayız ve aynı kattayız ama bazen böyle hiç görmüyorsun bazen böyle üst üste değil ama mesela bahçedesin bahçede görüyorsun koridorda bir anda yürüyorsun nerede bu çocuk diyorsun, sonra bir anda oradaymış lan diyorsun vesaire işte, gelelim esas konumuza. Biz üç kız grubuz ve okulumuzda büyük iyi bir okul, sonra biz bahçeye çıkacağız, zemin katın o koridorda yürüyoruz dışarı çıkacağız sonra bir anda onlar bizim okulun 2 tane merdiveni var onlar diğer merdivenden iniyor onlarda iki kişiler işte sonra, o hoşlandığım çocuk beni görüyor ve ben de onu görüyorum sonra işte bakışıyoruz yani çok uzun bir bakışma değil. Sonra onlar kantine doğru gidiyorlar kantine doğru giderken arkadaşı sevdiğim çocuğu geçti, ama sevdiğim çocuk sonra arkasına baktı. Ben de bana acaba arkasından bakacak mı diye ona baktım ve bana baktığını gördüm arkasına baktı ve sonra geri yoluna devam etti.
Bana arkasına neden baktı öylesine mi normal mi yoksa oda mı bana karşı birşeyler hissediyor bilmiyorum birkerede erkekler tuvaletine giderken arkasına bakmıştı, bilmiyorum lütfen açık ve net bir şekilde anlatın.
TEŞEKKÜRLER... ☺
Bana arkasına neden baktı öylesine mi normal mi yoksa oda mı bana karşı birşeyler hissediyor bilmiyorum birkerede erkekler tuvaletine giderken arkasına bakmıştı, bilmiyorum lütfen açık ve net bir şekilde anlatın.
TEŞEKKÜRLER... ☺
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kardesim aşk iliskilerini hicbir zaman anlayamazsin dersine çaliş
Bizim kizlar bu yaşta hasta olmuşlar erkek hastası ayip yahu
Ben erkek hastası değilim çok sürekli olduğu için merak ettim meraklıyım da
Çocuk baksa sapik dersin bakmasa ruhsuz dersin bu kizlara anlam katamiyorum ne yazikki
Evet maalesef bazıları öyle
Sende öyle değilmisin
Hayır olmayayım bencede
Yani çocuk bakmıyorsa üzülürüm gidipte sövmem yani ya da kalpsiz ruhsuz demem ben o kızlardan değilim ve bende hoşlanmaya da bilir yani sonuçta benim hoşlanan de mi
Peki neden gizli üyesiniz sorabilir miyim
Gizli üyeyim çünkü kendimi belirtmek istemiyorum zor bir şey değil bence bunu anlamak ve senin de gizli üyeden farkın yok yani adın da farklı
Sadece ismim gözükmüyor cinsiyetim belli yani
Adimi yazim sana ayip etmiyor musunuz
Yani bence sende öyle yapıyoesun yani neden gizli üyesin diyede sorulma yani sadece ben değilim
Neden gizli üyesin diyede sorulmaz yani
Ya farkinda degilsin ama çok egolu birisin yani kusura bakma kimse sana bakmaz baksada 1 ay dayanir
Ben burada çoğu kişiyi bu sorularından fikir vererek sevgili yaptim dediklerim cikti ama sen ne bilim
Evet biliyorum ama egoyu boşuna hağmıyorum neyse bence buna gerek yok yani ayıp ediyor diyorsun ama sende bana neden gizli üyesin diyorsun de mi bi nedeni olmasa gizli üye olmazdım yani ben sadece doğru olanı söylüyorum bence tartışmayalım sevmiyorum taetışmayı
Neden gizli üyesin sebebini söyle peli
Yani şimdi sevgili yapıyorum birçok kişiyi diyorsun sonrada kızlar niye böyle diyorsun yani gerçekten böyle yapıyormusun merak ettim ama bana gerek yok sadece öğrenmek istedim çok bir şey istemedim
Tamam anladim git itiraf et ne olacak ki
Çok güzel gizli üye oldun bende
Gizli üye olmamın sebebi ismimi belirtmek istemiyorum ve buraya herkes geldiği için tanınmak istemiyorum okadar
Saçma
Olabilir nasıl olsa senin düşüncen
Gördüğüm üzere sen erkeksin belkide kızları anlamıyoesun
🤔.
Kizlar böyle değil sen bir yana diger kızlar bir yana
Tamam kardeşim okey anladık uzatma yani sevmezler sen sevmesinler benim gibi iyi ve güzel bir insanı kaçırmak istemezler diye düşünüyorum ama onların hatası zaten gelip bana açılsa bile kabul etmem çünkü öyle bir insan değilim
Yani burada sadece bir şey olmasak bile sadece bilmek istiyorum hani bazıları sadece bunu ister elinden bir şey gelmezsen
Yani beni yazı yazarken nasıl yazdığımı bilmiyorsun sadece yazılara bakarak nasıl yazdığımı anlamaya çalışıyorsun çok ön yargı yaptın ama neyse kapatalım bence bu konuyı
Ozl gel
Neyi özel
Gel konuşalım
Neyini alahhallah neyi konuşucaz
Tövbe tövbe iyi sen bilirsin
😕😕😕
hiçbir şey anlamadım
Bende senden bir şey anlamadım
Tövbe estafurullah🤨
Hasbin allah veli min vekil
Merak ettim de hangi ilde duruyorsun
Niye sordun