HOŞLANDIĞIM KİŞİ NEDEN ARKASINI DÖNÜYOR?

Öncelikle Herkese merhaba. Ben liseye gidiyorum ve orada bir tane hoşlandım bir çocuk var aslında tam hoşlanıyorum sayılmaz küçük bir şeyler hissediyorum diyelim. Şimdi benim aslında burada sormak istediğim soru, bana arada sırada arkasına bakıyor ama bir konuya daha giriş yapmak istiyorum. Sürekli böyle bir karşılaşma içerisinde, yani sürekli değil ama, ikimiz aynı sınıftayız ve aynı kattayız ama bazen böyle hiç görmüyorsun bazen böyle üst üste değil ama mesela bahçedesin bahçede görüyorsun koridorda bir anda yürüyorsun nerede bu çocuk diyorsun, sonra bir anda oradaymış lan diyorsun vesaire işte, gelelim esas konumuza. Biz üç kız grubuz ve okulumuzda büyük iyi bir okul, sonra biz bahçeye çıkacağız, zemin katın o koridorda yürüyoruz dışarı çıkacağız sonra bir anda onlar bizim okulun 2 tane merdiveni var onlar diğer merdivenden iniyor onlarda iki kişiler işte sonra, o hoşlandığım çocuk beni görüyor ve ben de onu görüyorum sonra işte bakışıyoruz yani çok uzun bir bakışma değil. Sonra onlar kantine doğru gidiyorlar kantine doğru giderken arkadaşı sevdiğim çocuğu geçti, ama sevdiğim çocuk sonra arkasına baktı. Ben de bana acaba arkasından bakacak mı diye ona baktım ve bana baktığını gördüm arkasına baktı ve sonra geri yoluna devam etti.
Bana arkasına neden baktı öylesine mi normal mi yoksa oda mı bana karşı birşeyler hissediyor bilmiyorum birkerede erkekler tuvaletine giderken arkasına bakmıştı, bilmiyorum lütfen açık ve net bir şekilde anlatın.
TEŞEKKÜRLER... ☺
HOŞLANDIĞIM KİŞİ NEDEN ARKASINI DÖNÜYOR?