Evli onu kıskanıyorum benimle konuşuyor sevgili gibiyiz ne olduğumuzu belli değil. Aşırı kıskanıyorum acaba başkalarıyla da benimle konuştuğu gibi konuşuyor mudur diye içim içimi yiyor her gün hesap soruyorum o da bunalıyor açıklama yapıyor saatlerce ama ben yine tatmin olmuyoum ne yapcam?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Aynı yatağa girdiği karısından kıskanmıyorsun da dışarıdakilerden mi kıskanıyorsun
Herkesten
Allahım sem bana sabır ver. Evli birini kıskanıyorum ne demek ya ne kadar şefefsizler ve karaktersizler varmış birde öğrendik
Evet
Peki eşi ya ondan kiskaniyirmusun 🤔 Bişe demiyorum Allah ıslah etsin
Kıskanıyorum hakkım olmamasına rağmen
Hakkın değil ne sevmek ne görüşmek Uzak durun artık şu evlilerden yazık günah ya aynı şey sana yapılsa umarım aynısını yasarsin
Evlilere neden laf yok
Tabi var seninle bunları yaşayan o erkektede karakter Yok
Bu işten en çok sen zararlı çıkacaksın bir zaman sonra biliyorsun değil mi?
Biliyorum daha şimdiden hissediyorum acısını çekiyorum kendimden nefret ediyorum nasıl düştüm Allahım nasıl
Yok etme herkesin başına gelebilir ama duygusal olarak güçlü olmalısın
Çok duygusal biriyim Allah beni kahretsin kurtulamıyorum
Deme öyle kendine. Bende kafanı başka şeylere yor. Başka birini sevmeye çalış ne kadar zor olduğunu bilsem de
Tavsiyem bu sana. Bu işten yoksa en zararlı sen çıkacaksın duygusal olarak çok yıpranırsın
Aynaya bak kişilik gorebilcekmisin bakalım yapacağın başka birşey yok
Göremiyorum ben benlikten çıktım:(
Saçmalama kendine gel babanı düşün empati yap babana birisi aşık olduğunu düşün yapmayın lütfen elindekini değerini bilmeyen senin hiç bilmez ona kitmet vermeyen sana hiç vermez yanlişından dön lutfen
Biliyorum. Hiçbir şey umrunda değil. O biriyle konuşuyor mu diye ben düşünüp kıskanıyorum o ben kiminle konuşuyorum umrunda değil sormuyor bile çünkü önemsemiyor
Sen kendini düşün işte bak yapma ne olursun yapma bir yanlışın içine dusmussun her ne olursa olsun dönmeye calis sinavdasin bu sınavı geç
İlk başta eşi ile güzel konuşuyordur sonra vakit buldukça seninle de konuşuyordur.
(Ben de metresim)
Başkalarıyla konuşuyor mu diye kalbim sıkışıyor. Her gün bunaltıyorum büyük yeminler ediyor ama yeminine de inanmıyorum
Ben benimkinin başkalarıyla konuşmadığına eminim ama eşinden kıskanıyorum hatta şimdi birlikte yatağa girmişlerdir sinir bozucu ve hatta benim için üzücü bir durum ama ondan vazgeçemiyorum da
Sen uzulurken o eşiyle neler yapıyor yatakta şimdi.. dahada üzül ki kahrol belki bırakırsın peşini insanlar bunu kendisine neden yapar ya Allah ıslah etsin
Allah o adamıda bildiği gibi yapsın
Başkasıyla konuşur o. Sahte hesaptan yazmıştım hemen cevap verdi daha kim olduğumu bilmeden nefess alsın yeterci
Bende öyleyim senin tamm olduğun gibi , gerçekten nasıl basa çıkarız bununla
Kesin öyledir
Öyle gerçekten
Eşini aldatan seni de aldatır.
Biliyorum nasıl kurtulcam
Seninle böyleyse başkalarıyla da böyledir
Herkesle olabilir değil mi
Üstelik evli ve başkalarına da ihtiyaç duyduğu için herkesle konuşabilir
Zaten sahte hesaptan yazmıştım ilk hemen cevap vermişti daha lkim olduğumu dahi bilmeden
Kim yazsa cevap verir bu tür insanların hepsi aynıdır
Öyle zaten. Başka hesaptan sanal seks konuşan insanların bulunduğu ortamda bulunduğunu da yakalamıştım büyük yeminler etti
Bence ilişkini kes bundan sana hayır gelmez. Bide karısına yakalansa senin de başın ağrır
Neden ki adam evli yolunu çizmiş
Bilmiyorum hiç bilmiyorum
Şehir neresi
Kocanda bunu sana yapacak
Evlenmeyi düşünmüyorum
şu an kıskandığın adam yapıyordur
Yapıyordur belki de
Kesin
Evli adam ikinizde kişiliksizsiniz
Çok üzgünüm
eğer gerçekten üzgünsen bu duruma devam etmezsin
Kurtulmaya çalışıyorum herksin vebalini alıyorum uzaklaşmak istiyorum başaramıyorum
daha önce böyle bir şey yaşamadım ve ne yapılır bilmiyorum ama şunu unutma o evli olduğu karısını bile aldatıyorsa senin dışındada çok fazla kişiyle konuşuyordur
Seviyorsun
Çok üzülüyorum şu halime ne yapıcam ben
Denyo ya 🤣🤣🤣
Ne
Yakınlık peki
Uzağız bu canımı yakıyor yakın olsak daha diklat ederim daha çok şey bilirim. Uzaktan bilmiyorum ne yapıyor ne ediyor:(
Sanal ilişki mi
Hayır ama uzaklaştık
Neden ama
Mezun oldum gittim onun şehrinden
Gitmeden bişiler oldu mu