Arkadaşlar ben sürekli ama sürekli hoşlandığım kişiyi düşünüyorum rüyalarıma dahi giriyor. Hatta bazen çok ağlıyorum sürekli aklıma yaşadıklarımız geliyor. Hiçbir şekilde aklımdan çıkaramıyorum. Kafan meşgul değil diyeceksiniz ama o kadar işim var ki. Sizce ben aşık mıyım yoksa bu kişiyi takıntı hâline mi getirmişim. Başkasıyla takılırken gördüğüm zaman hayata küserim herhalde. Neden söylemiyorsun o zaman derseniz de eğer bir ihtimal o beni sevmiyorsa
arkadaşlığımız bitsin istemiyorum. Sorularıma cevap verirseniz sevinirim yoksa kafayi yiyeceğim artık psikiyatriye bile randevu aldım o derece.
arkadaşlığımız bitsin istemiyorum. Sorularıma cevap verirseniz sevinirim yoksa kafayi yiyeceğim artık psikiyatriye bile randevu aldım o derece.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kafayi yiyeceğine git konus rahatla belkide oda senj seviyor bilemezsin
eğer beni arkadaş olarak görüyorsa söyledikten sonra arkadaşlığımız bitebilir ya da davranışları değişebilir diye düşünüyorum kaybetmek istemediğimden ama bir yandan da içim onun da beni sevdiğini söylüyor ancak ortada kesin bir kanıt yok
Vakit geçir yakinlasin biraz gezip tozun anlarsin zaten gelisir ister istemez hersey
vakit geçirecek bir ortamımız yok maalesef arkadaşız ama öyle her gün konuşan her zaman görüşen tipler değiliz konuşmayalı 6 ay olmuş
Masallah o zaman geçirmeye başlasan iyi olur kısıtlamalar ortadan kalkmisken iyi bir zaman
Arkadaşça konuşmaya devam et Samimileş sonra belkino da sever. Genelde kızlar sevmiyor erkek kankaları ama erkekler kız kankaya yavşayabilir 😂
Birkaç kez adım atmaya çalıştığını hissettim ama onun üzerinden de bayağı zaman geçti fakat o beni unutmuş olsa bile ben unutamıyorum :(
Mesaj at belki yalnızdır o da. Yardıma ihtiyacı varsa yardım et.
Seni düşünmediğinden emin misin? Başka kız var mı onun ilgilendiği?
beni sevdiğini gösteren birçok şey vardı araya pandemi girince duygularının değişmiş olabileceğini düşünüyorum üstelik 1-2 tane sadece kendisinin takip ettiği hesaplar var.
😔Unutmamıştır da iki taraf da mesaj atmayınca böyle kopuyor nedensizce. Umarım bir daha konuşursunuz.
umarım :(
Em fazla yarım saat düşünüyorum birini ondan daha güzeli var nasılsa dünya çok geniş
Knk fazla düşünmek iyi değildir
Aynı sorun bende de var