BİTECEĞİNİ BİLDİĞİNİZ BİR İLİŞKİYİ SÜRDÜRÜR MÜYDÜNÜZ?

Sevgilimle yaklaşık 2. ayımız oluyor. İkimiz de üniversite sınavına hazırlanıyoruz, aynı okuldayız ve o şehir dışında bir üniversite istiyor ve kazanması da çok olası ve eğer kazanırsa ailesi de onunla beraber taşınacak sonuç olarak şuanda yaşadığımız şehirle bağlantısı kalmayacak. Ben genel olarak onun kadar zeki ve çalışkan değilim o yüzden aynı şehir/ aynı üniversite çok olası bir durum değil. Ve o gittiğinde ilişkimize devam etmemiz çok zor olacak hatta bu durumu konuşmuştuk ayrılabileceğimizi eğer ayrı şehir/üniversite olursa. Benim fikrime göre sanal ilişkiyi sürdürmek çok mantıklı değil, sonuçta genciz illaki yeni biri bulunacak ama ben onu çok seviyorum ve son 2-3 ayımızın kaldığını bilmek bana acı veriyor. Biteceğini biliyorum ama yine de ikimiz de devam ediyoruz. Ayrılmayı daha hiç konuşmadık ama sonunun o olacağını biz de biliyoruz. Ve 2-3 ay bana çok çok kısa bir süre gibi geliyor onunla daha çok vakit geçirmek istiyorum onunla ayrılmakta istemiyorum. Sizce onunla şimdiden ayrılıp, bu ayrılığa alışmalı mıyım yoksa 2-3 ayı iyi değerlendirip onunla beraber mi geçirmeliyim? Ya da başka ne yapabilirim? Gerçekten biteceğini bile bile devam etmek çok kötü bir his onu çok seviyorum.

BİTECEĞİNİ BİLDİĞİNİZ BİR İLİŞKİYİ SÜRDÜRÜR MÜYDÜNÜZ?