Bugün resim attım çok iyi yazmış ben de teşekkürler yazdım o da '' rica ederim kdkdkd (random atmış evet) ne demek'' yazmış ben buna ne yazim random ne alaka ya da komik mi yazim mi ya da ne yazim yardım
Güncellemeler
+1 yıl
Eski sevgili arkadaşlar
3 ay sonra istek atıp üç hafta sonra mesaj atan sevgiliye ne cevap verilir?
Sen onu ciddiye almamis ama asagilamis olacaksın bunu yazınca, evet yazarsa 'olmaya calisma zaten oylesin' yazacaksin , hayir diye cevaplarsa 'o zaman insan gibi konus istersen' yazacaksin ki ciddiyetini görsün
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sempatik olmaya çalışmış ama olamamış. Eski sevgilinle hala arkadaş olarak konuşuyorsan neden random attığını sor.
Muhabbet etmek için seni yokluyor..
Random atarak mı
Ben ne yazim buna ne saçma ya random ne
Tabi senin gergin olduğundan bihaber..
Sevgili mi, adayı mı
Eski sevgili ya ben oraya eski yazmayı unutmuşum
Sıcak başına mı vurdu Ömer yaz
Mantıklı dkfld
Başına vurdu mu deme, başına sıcak mı geçti de... Evet falan fıstık diye uzun ve rabdomlu mesaj atarsa da, geçmiş olsun de bitsin
Şey ya direk komik mi yazsam olmaz mı
Neye gülüyon yarr...
Yok o da olmaz
Ama sıcak başına mı geçti de olmaz fkfldl
Niye olmasın? Ne düşünecek ki
Görüldü attım
Yeter mi dersin 😄😅
Yetmedi ki görüldü diye mesaj attı fnkf
Görüldü mü yazmış sadece?
acelen ne daha seneye çok var 🤣
Hahahah cidden ne yazim yardım et 😂
ederiz de yardım canım burdn uzun uzun olmaz yani sen de anlaysi goster ya ben gizli dgrlm beklerim 🤫
Uyuz olduğunu mu düşünüyorsun? Bunu yaz
Uyuz olduğunu mu düşünüyorsun biraz saçma olmaz mı ama cidden random ne alaka ne yapmaya çalışıyor
Sen onu ciddiye almamis ama asagilamis olacaksın bunu yazınca, evet yazarsa 'olmaya calisma zaten oylesin' yazacaksin , hayir diye cevaplarsa 'o zaman insan gibi konus istersen' yazacaksin ki ciddiyetini görsün
Si. tirr gitt diye mesaj atlır.
Bu polemiğe neden olur
Olsun.
Şaka mı bu
Konuşma mı gerçek malesef
Sen buna cevap verme bence