Beni platonik olarak 12 senedir birisi seviyor, açılamıyor kendi kendine bile kıskançlık yapıp senaryo yazıyor, Ağlıyor ediyor ama asla benimle konuşmuyor, diğer yanından benden 15 yaş büyük birisi seviyor, bende onu seviyorum ama işte yaş farkı vb.. Haftaya tatile gidiyorum ve benden 15 yaş büyük olan misal peşimden gelirdi ama 5 yaş farkı olan evde oturup ağlardı. 15 yaş büyük olan tanımış birisi, 5 yaş farkı olan. Mahallenin yakışıklısı🙃..
Yani karar veremiyorum zaten birde üstüne üstün Türkiye de de beni seven birisi var?
Yani karar veremiyorum zaten birde üstüne üstün Türkiye de de beni seven birisi var?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Senin elinde. şu an sokağa çıkıp ilk çevirdiğin kişiyle nikah dairesine gitmenin kaderle ne alakaso olabilir mesela?
Herkse hayır diyorum istisna haric Ayn
Evlensen de kader deniliyor evlenmesen de yapsan da kader yapmasan da o nedenle kader diye bir şey yok
Platonik ten uzak dur piskolojisi bozuk eğer 30 un ustundeysen 15 yaş büyük mantıklı olabilir
Senin elinde tabii ki, sen karar veriyorsun, ama zaten kiminle evlenecegin de yazilmis
Sen konus ozaman yas farki cok digerini daha iyi taniyon ya da ikisinde sil. vardir seni sevecek biri
Platonik olana çok yazdım kendi kendine bakıyor ediyor ama konuşmuyor, bende evlenmek istiyorum konu bu sadece
Ozaman 15 yas cok buyuk simdi siz birlikte degilsiniz pekcok detay atlaniyor birlikte yasayinca uyusmazliklar sevdiginizcsevmediginiz pek cok sey ortaya cikiyor mesela ben is arkadasimin agzini sapirdatarak yemesini sevmem 5metre uzagimdan duyarim hic kirmadim ama 15 yassss bence soru isareti ikisinide ele ve kendi ayarinda ruh ikizini bulllll
Hayırlısı olsun
5 yaş büyük olan kişiye aslında çok kez şans verdim ama kullanamıyor.. Onu da beklemiyorum artık
Aynen bekleyenin seni sevenin ruh esin vardir diye dusunuyorum. hersey gönlünce guzel duşlerin gercek. olsun...
Hayırlısı
Yüz yuze konustunmu beni istiyorsan bukadar yakinindayim dedinmi
Gerek yok çünkü bana ölüyor :) aslında kendisi ilk aşkım sayılır ama olmuyor bir türlü
Sen bu adami seviyorsun ama sevmedigin onda istemedigin biseyler var
Evet uzaktan seviyorum bende ama çok paranoyak kendisi.. KS de milyon soru acıyor bizimle ilgili ama hespi kurgu ve hayalden ibaret ve acayip sahiplenici.. Onunla evlenirsem herseyi yasaklamak isteyecek, bende bunu sevmiyorum işte
Dedigim gibi huy sorunu uzaktan hepimiz seviyoruz peki hayatinda iste iedal erkek. cikmadi mutlaka seninde bir albenin vardir ya da secicimisinnnn mesela sen bu arkadasla yuzyuze gelecekten birlikteginizden söz ettinizmiiii
Hayır ama beni sevdiğine 100% bir milyon eminim ve bu bana saçma geliyor kuru kuru A onu beklemek
Onun yüzünden 3 kere intihar bile ettim
Senin icin napabilirim bence onunla konus yurt disindamisin
Durumuna uzuldum inan hani bu saplatili sevgiliyi hayatindan cikarsak ya da kendin unutsan bir baska iliskiye yelken acabilirmisin diye düşünüyorum...
Biz ikimiz de ölesiye sevdik ama ailesi beni istemedi
Oda alisini dinledi ebediyete kadar karsindan merabami diyeceksiniz sana ona yazik degilmi niye hayatina milat koymuyorsun asini suyunu ekmegini nefesini omu veriyorrrrr
Evlilik mutlak kaderdir fakat senin bu sevilme hadiselerin kulağa çok rahatsız edici geliyor.
Ne alakası var
Hayaller Güzel
Hiç bisi hayal değil
Troll bi soru olduğunu düşünmüyorum
Kader
Hepsine sırayla ver
Ne alaka
Senin ki ne alaka. ayran gönüllü Luk senin k8
Hepsiyle dene hangisi iyi yaparsa 3vlen
Ne alaka onu anlamadım
Platonik birisi için ne yapabilirim
Platonik asla senle yapamaz... 12 sene diyorsun onu başta çıkart hayatından
Başkası ile evlenirsen baş geçer platonik
Ohalde kim kaldı 15 yaş büyük olan eski sevdam :)
Onla dene ama şu an 15 yaş sorun değil ama 10 sene SONRA 😂😂 yandın adam menopoz a girmiş kadın gibi senin başını agritir
Cnsl meraklısı değilim.. hiç denemedim ama olmasa da olur :)
Tabi tabi evlelikte cinsellik de yok zaten.. hem onu demek istemedim huysuz ve doyumsuzlar hergün kavga garanti
15 yaşa şans ver platonik. İhtimal bile olamaz
Hahahaha 😉😬
Yani çok seviyor zaten ❤️
Eğer evlenmekten vazgeçersen haberim olsun 🤗🤗 saygılarımla iyi günler
Tamam 😉
Tamam evlilikten sogutanlari elimize demir sopa alıp kırılmadik yerini koymayalim anlaştık 🤗🤗