Evlilik kaderimde yok mu?

Herkes evleniyor yuvasını kuruyor çocukları oldu bir çok arkadaşımın okula başlayacaklar çok üzülüyorum doğru düzgün iş sahibi de olamadım iş konusunda özgüvensizim annemle babam ayrı annem şeker hastası karşıma evlenecek insan çıkmıyor sözden döndüm 1 kere sözlümün ailesi kötüydü içkisi vardı sonra dügüne gittik akrabanın oğlu beğenmiş dedim artık olur ama çok patavatsız utanmayan bir şey sürekli saçma sapan konuşuyor tamam zenginler ama ilerde ben calısmıcam diyor aklımda süphe bıraktı ben eskiden çapkındım baya diyo bi de dışarı çıkarken sürekli ne giydin fotoğraf at diyor annesiyle gelmişti bana güvensizliği yüzünden annemin telefonlarını bile karıstırmıs zaten tesettürlü yüm giyim konusunu da geçtim ama insan sevdiğinin annesinin telefonunu da karıştırmaz mahremiyet var. Kendi çok rahat gezermiş içermiş çalışırmış sürekli kıskançlık krizlerine giriyor hayatıma kim girdiyse yanlış insan çevreme de rezil olacağım kaçıncı bu diyecekler millet laf yapacak napmalıyım bana yardım edin lütfen 😟

Evlilik kaderimde yok mu?