Özürlü oldugumu duydu diye benimle evlenmekten vazgecti?

merhaba ,
Ben 7 ay biriyle yaziyordum beni resimlerden gördü ve cok iyi anlasiyordukk hatta bana sadece sevgilim askim falan artik diyordu.
Benim ayagim da protez var dogustan diz den sonra kemik eksik ve kisa.
Ben bunu tam güvenmeden o insana demek istemedim. Cünkü ben yurtdisinda da kendisi türkiyede yasiyor.
1 hafta önce ona önce sordum eger ki evlendigi kadin kaza yapip sakat kalirsa onu birakir mi diye. Bana kizdi ve dedi evlenirken nikah memuru ne soruyor. Ve öyle bise asla olmaz bunu yapan da vicdansiz dedi.
Sonra iste dedim bise aciklamam lazim: benim bacagimda protez var bacagim kisa falan. Gecmis olsun dedi ve bu onun icin bir sorun olmiyacagini dedi.
Ama aninda degisti
Resim istedi. Annesiyle konusmus. Annesi de demis gecmis olsun, sonucta sadece yaziyorsunuz oturun iyi karar verin demis sorun olabilir mi bilemem demis.
Bana yazmadi artik cok. Bende ona dedim hissediyorum bir sorun var sana bu durumu acikladiktan sonra soguksun bana.
Bana dedi ki bana bunu onceden demeliydin ben duyunca șok oldum. Güclü bir kizsin. Simdi düsün yarin evlenince bazi zorluklar yasayabilirz örnek hamile kalsan ya da yürümende cocuk olunca zorlanirsin.
Bende tamam dedim.
Sonra dedi keske dünyadaki tüm kizlar senin gibi olsa. Hakkini helal et ama arkadas kalmak istiyorum bagimiz kalsin dedi. Bende dedim istemez olmaz.
Neden bir bacaktan ibaret oldunu düsünüyor insanlar
Özürlü oldugumu duydu diye benimle evlenmekten vazgecti?