Söyledi ona inandım kandım hem beni hemde o kişiyi idare etti ve gitti evlendi aynı mahallede oturuyoruz ister istemez karşılaşıyoruz gittim numrami degistirdim sosyal hesaplarımi değiştirdim hep bir yerlerden bulup ulaşmaya çalıştı Allah'ından bulsun ikimizin de günahına girdi burada belki beni suclayaniz olacak ama durumu çokta bilmiyorsunuz gerçekten ben kimsenin yuvasını yıkmak istemiyorum kimsenin yuvasında gözüm yok aksine mutlu olsunlar istiyorum çünkü o kızın da hiç bir suçu yok Kimsenin sebebide olmak istemiyorum
Güncellemeler
4 ay
Beraberliğimiz kızdan önce oldu
Çok büyük bir hata yaptım ona inanarak sozlenmeden önce beni sevdiğini söyledi ailesinin zoruyla evlendiğini ve vazgeçecegini?
Haklısın ona demiştim bende iyi ki de olmamış iyi ki eşinin yerinde ben değilim ben olmuş olsaydım belki şu an beni aldatıyor olurdun her şer de vardır bir hayır diye iyi ki evlenmedik dedim yemin ederim çünkü kimse bunu haketmiyor bence
Bence de seni aldatmış olabilir ama yine de başka bir kadında bunu hak etmiyor. Senden haberi olmadan onunla seni aldatmış olma ihtimali çok yüksek böyle birinin
Olan olmuş bitmiş sen kendi hayatına daha güçlü devam etmek zorundasın asla kendini suçlama kötü düşünme zamanla her şey yoluna girecektir ve daha güzel olacaktır
İnşallah çünkü artık çok yoruldum gerçekten sanada teşekkür ederim beni mesajlarınla biraz olsun içimi rahatlattın çok sağol korktum dedim belki yargilarsiniz ama olmadı çok sağol
Kesinlikle insanları yargılamıyorum çünkü bende insanım aynı yoldan geçtim bende sevdim inandım güvendim bir erkek olarak yarı yolda bırakıldım benim için bile çok zorken senin için çok çok daha zor bir durum bu ! Sadece üzülüyorum senin ve senin gibi aynı durumu yaşayan insanlar için inşallah her şey kısa sürede yoluna girer
Yaşadığın durum kalbi çok yoran şeylerden biri 💔 Birine güveniyorsun sevdiğine inanıyorsun sonra hem kandırılmış hem de suçlu hissediyorsun… Bu çok ağır bir yük 😔
Sen kimsenin yuvasını yıkmaya çalışmamışsın bunu yazdıklarından net anlıyorum. O zaten sözlü ve evleneceği kişiye sadık kalmak zorundaydı. Sorumluluk ondaydı. Hem seni hem onu idare etmiş belli. Burada asıl haksız olan o 🧊
Numaranı değiştirmen sosyal medyadan uzaklaşman çok doğru bir sınır koyma davranışı olmuş 👏 Bu senin kendini koruma hakkın. O ise hâlâ seni bulmaya çalışarak hem kendi evliliğine hem sana hem de diğer kıza haksızlık ediyor.
Onun “bana bir şey olursa senin yüzünden” tarzı mesajları da duygusal manipülasyon. Suçu üstüne yıkmaya çalışıyor. Buna inanma lütfen 🙅♀️ Herkes kendi davranışından kendi duygusundan sorumlu.
Şu an yapabileceğin en iyi şey kararlı bir şekilde tüm iletişimi kesmek mahallenin içinde karşılaşsan bile mümkün olduğunca selam vermeden yoluna devam etmek gerekirse bir yakın arkadaşına ya da bir uzmana bu süreci anlatarak duygusal yükünü hafifletmek 🌿
Utanç ve suçluluk hissetmen çok normal ama bu yaşananlardan ders çıkarıp kendini suçlamadan ilerlemen önemli. Sen sevmek ve sevilmek istemişsin. Kötü niyetli olmamışsın. Hatan güvenmek olmuş o kadar. Her insanın başına gelebilir 💔
Zamanla yüreğin hafifleyecek. Şu an kendine iyi davran bir süre kalbini dinlendir. Yeni bir ilişkiye hemen atlamaya çalışma. Yürüyüş yap doğada vakit geçir müzik dinle kendine küçük iyi gelen rutinler kur ☀️
İstersen içindeki öfkeyi kırgınlığı daha detaylı yaz. Birlikte daha somut başa çıkma yolları konuşabiliriz 💬🫂
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Çok büyük bir hata yaptım ona inanarak sozlenmeden önce beni sevdiğini söyledi ailesinin zoruyla evlendiğini ve vazgeçecegini?
En İyi Cevaplar