Aşk İlişkileri Sevgiliyle yakınlaşmak için kaç ay geçmeli? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sarılıp öpüşmekten bahsediyorum Güncellemeler+1 yıl Güncel Sevgiliyle yakınlaşmak için kaç ay geçmeli? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 1. Ayda sarıldık falan 2. Ayda öpüşme oldu bizim zaten bir şey başlayınca daha devamı geliyor bunu engelleyemiyorsun 0 21 Yorumla Soran +1 yıl Şu an hangi aşamada 🙈 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oral falan oluyor daha ilerisi de evlenmeden ne o ne de ben istemiyoruz Yorumla Soran +1 yıl Oral yapmayı mı yaptırmayı mı daha çok seviyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hep ben yaptım hiç yaptırmadım Yorumla Soran +1 yıl O mu yapmıyor sen mi yaptırmıyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O da hiç teklif etmedi bende istemem zaten çünkü daha vücudumu hiç açmadım açmam da Yorumla Soran +1 yıl Açık kapı değilsin yani güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zaten şu an ailelerimizi tanıştırıyoruz evlilik yakın yani Yorumla Soran +1 yıl Evlenince ilişkiye girersiniz çok zevk verirsin hiç içine giren olmamış ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İkimizde birbirimizin ilki olacağız ondan bu beni daha çok mutlu ediyor Yorumla Soran +1 yıl Mutlaka yapacağız dediğiniz pozisyonlar hangileri Yorumla Soran +1 yıl İllaki konuşuyorsunuzdur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok buna hiç deginmedik daha çok gerdegi iple çektiğini söylüyor 😂 Yorumla Soran +1 yıl Seni yataktan çıkarmaz bence 😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Libidosu çok yüksek nasıl başa cikacam bilmiyorum şu an bile bir şeyler istemesem kolumdan tutup götürüyor 😂 Yorumla Soran +1 yıl Senin boy kilo kaç Yorumla Soran +1 yıl Libidosunun yüksek olması iyi seni tatmin eder işte ne güzel ☺️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 163 boy 48 kiloyum o da 91 kilo 190 boyunda Yorumla Soran +1 yıl Oo seni kucakta iyi yapar o zaman Yorumla Soran +1 yıl Kıymetini bil zevk almaya bak Yorumla Soran +1 yıl Altta ezilme dikkat et 😃 Yorumla
hkhkhk06 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl Seviyorsa hemen knk ben guveniyorsam atlardim ustune 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kanka mesaj kutunu aç😃 Yorumla hkhkhk06 +1 yıl Actim knk Yorumla
ArzuRva Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. 6 ay 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Çokmuş ya Yorumla ArzuRva +1 yıl Gercek asktan sevgiden bahsediyorsan 6 ay. Yorumla Soran +1 yıl Diğer türlü ise Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
1. Ayda sarıldık falan 2. Ayda öpüşme oldu bizim zaten bir şey başlayınca daha devamı geliyor bunu engelleyemiyorsun
Şu an hangi aşamada 🙈
Oral falan oluyor daha ilerisi de evlenmeden ne o ne de ben istemiyoruz
Oral yapmayı mı yaptırmayı mı daha çok seviyorsun
Hep ben yaptım hiç yaptırmadım
O mu yapmıyor sen mi yaptırmıyorsun
O da hiç teklif etmedi bende istemem zaten çünkü daha vücudumu hiç açmadım açmam da
Açık kapı değilsin yani güzel
Zaten şu an ailelerimizi tanıştırıyoruz evlilik yakın yani
Evlenince ilişkiye girersiniz çok zevk verirsin hiç içine giren olmamış ya
İkimizde birbirimizin ilki olacağız ondan bu beni daha çok mutlu ediyor
Mutlaka yapacağız dediğiniz pozisyonlar hangileri
İllaki konuşuyorsunuzdur
Yok buna hiç deginmedik daha çok gerdegi iple çektiğini söylüyor 😂
Seni yataktan çıkarmaz bence 😃
Libidosu çok yüksek nasıl başa cikacam bilmiyorum şu an bile bir şeyler istemesem kolumdan tutup götürüyor 😂
Senin boy kilo kaç
Libidosunun yüksek olması iyi seni tatmin eder işte ne güzel ☺️
163 boy 48 kiloyum o da 91 kilo 190 boyunda
Oo seni kucakta iyi yapar o zaman
Kıymetini bil zevk almaya bak
Altta ezilme dikkat et 😃
Seviyorsa hemen knk ben guveniyorsam atlardim ustune
Kanka mesaj kutunu aç😃
Actim knk
6 ay
Çokmuş ya
Gercek asktan sevgiden bahsediyorsan 6 ay.
Diğer türlü ise
Sizin kaç ay oldu?