Gidiyor yoksa daha mu kötüye
Sevgiliyle ne kadar süre sonra yakınlaşmak normal?
Gidiyor yoksa daha mu kötüye
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevişmediğin birisine zaten "sevgilim" demek doğru olmaz. En fazla "förtüm" diyebilirsin.
Buluşma öncesi olan iletişimin süresi, içeriği... vs durumlar reel buluşmadaki davranış şeklini net olarak belirler.
Yani ilk buluşmada belli bir mesafede korunabilir, masum bir öpücük te olabilir, bedenler tam anlamıyla tanışıp, cinsellik te yaşanabilir.
Tabi burada yaklaşım tarzı, dış görünüm, özgüven, cesaret gibi unsurlar da önemli.
Peki ilk buluşmada cinsellik yaşanmadiysa kaçıncısında olmalı dersen, bunun net bir cevabı olmaz. Fakat şu da var ki, duygular henüz yoğunken, ilişkinin gazı kaçmamışken, atalarımızın dediklerin gibi demir tavında dövülmeli, yoksa basit birşeyden dolayı araya soğukluk girip, hevesler kaçabiliyor.
Umarım faydalı olabilmişimdir.
4.5 aydır sevgiliyiz son iki ayı uzaktan geçti. Belki 2 hafta sonra buluşabiliriz ama böyle bişey konuşmadık tabi ama olursa bende isterim. Çünkü uzun süre belki yine görmeyebilirim. En son seviyeye kadar istemiyorum yaşamak tabi ama biraz bişeyler olsun da istiyorum. Yaşadıktan sonra ilgisi azalır mı ilişki eski dinamiğinde devam eder mi
Nereye kadar yaşamak istediğini anlayamadım ama öpüşmeyle ilginin azalacağını zannetmem. Ayrıca ilgisi azalır endişesiyle, arzularınıza rağmen ilişkide taktikler uygulamak, mesafeler koymak özellikle düzgün erkeklerde ters etki yapabilir.
İkiniz de sevişmek istiyorsanız, korkularınızdan dolayı taktikler uygulamaya hiç gerek yok diye düşünüyorum.
Anladım teşekkür ederimm
Öpüşme yüzeysel şeyler falan
Ne kadar süredir sevgilisiniz?
Bence 4 bulusma dayanın el ele tutuşmak yanaktan öpmek gibi şeyler olur. 4 den sonra öpüsmek ama 1 2 bulusma daha sadece öpüşmek yapın bence hepsini bir anda yapınca değerin azalır ve sen istiyo gibi durma birkaç bakış at anlasın o yapsın sonralardan sevisme öpüşme vs yaparsan daha uzun sürer ilişkiniz
4.5 aydır sevgiliyiz 4. Ayda dudaktan öptü öpüşme değildi öpüp bıraktı. Sevgilim istiyor çok ama ben anlamı olsun diye yavaştan alıyorum. İlişkimizin son 2 ayı uzaktan geçti belki 2 hafta sonra görüşebiliriz bişeyler olabilir
Ooo o kadar olduysa senin dediğin gibi ufaktan bir seyler yapın bence hem görmemissiniz 2 ay birbirinizi güzel olur
Korkma bu arada sorun olmaz sevgilisiniz sonuçta yani dönüşü olmayan şeyler yapmaz merak etme
Evet bahsettiğim en ileri şeyler değil biraz yakınlaşmak istiyorum o benden daha çok istiyor zaten. Bi de uzun süre birbirimizi görmeyebiliriz ikimiz için güzel olabilir diye düşünüyorum
Cevap
7Cevap
Belirli bir zamanı illa ki vardır ama karşındakine göre şekillenir bence. Direkt zaman belirlemek saçma. Doğru güvenilir insansa 5 ayda olur doğru olan olur güvensiz gevşeğe denk gelirsin 1 sene sonunda yakınlaşırsın yanlışın olur
Ben yasadim daha kotuye gitti ilgisiz oldu ama kopamadi ten uyumuzdan dolayı hep döndü
Çok ileri gittiniz mi. Ben çok ileri gitmeden bişeyler yaşamak istiyorum. Seni elde etti düşüncesine kapılıp mı ilgisiz olmaya başladı
Çok ileri gitmemişsin bişey olmaz. İşte olduktan sonra ilişki buraya kayar diye korkuyorum bende duygusallıktan ziyada bunlar ön planda olmasını istemiyorum
Ne zaman duracağını öğrendikten sonra yakınlaşılabilir
Sınırı sen belirle diyor
Yakınlaşmayı dene öyleyse madem sınırı sen belirliyorsun
İşte hiç yakınlaşmamız olmadı bi de 4.5 aydır sevgiliyiz 2 ayı uzaktan geçti o da istiyor bende bişeyler. Ama korkuyorum çok ileri gidilirse diye
4.5 aydır sevgilisin uzaktan geçmiş bir kısmı ve simdi 2 hafta sonra görüşebiliriz diyorsun ya bence öpüşme yaa
Ama belki aylarca görmem yine ufak yakınlaşma olsa yine yanlış mı olur yaptığın
M
Ya şöyle yanlış olmaz elbette bunlar bağlayıcı olabiliyor anlayışımıza göre insanın sevdiğini öpmesi de kötü bişey değil ama 4,5 ay bence kısa bi süre ve bir kısmı uzaktan geçmiş ama sen inanıyorsan yakınlaşmak bunu yaşamak istiyorsan da zaten bunların bi Önemi yok zamanı gelmiştir
Güven varsa süre önemli değil
4.5 ay ilişkimiz çok ileri gitmeden bişeyler yaşamak isterim o zaten istiyor. Dediğim şeyler öpüşüp biraz yakınlaşma yüzeysel
Riskleri var ama sana söyleyemeyecegim
Niyete göre değişir
Nasıl yani
3 gün sonra birbirimize oral yapmıştık
Hahahaha bu çok hızlı olmuş. Ne kadsr sürdü peki ilişkiniz
3 sene :)
Ee erkekler de genelde istediklerini aldıklarında soğuma oluyor. Bunu ayarlamak mu lazım herşeyi bi kere yaşamamak laızm bence yanlış kı düşünüyorum
O benim hemcinslerimin %95 inde oluyor. Ben sevmiyorum hemcinslerimin kişiliğini, karakterini. Doldu dolu yaşarım sevgililerime hayatı
İşte sen bana genele göre yorum yap ayarında bişeyler yaşanılınca ilişki daha dinamik olmuyor mu
Ben de sana diyorum ki o her erkekte tutmaz öküz birine denk gelirsen dediğin gibi istediğini alır bi daha görüşmez
Birseyler yasamak istiyor musun
Yüzeysel şeyler evet çok ileri gitmeden olabilecek şeyler
Ne kadar yuzeysel peki
Öpüşme falan yani elleşme olabilir
Vaktin var mı tkp edebilir misin birkaç birsey sorabilir miyim
Hesabını aç
tamam
Attım istek
1 yıl sonra oldu
Ne kadar yavaş ilerlese böyle şeyler ilişki daha mı sağlam olur ve 1 yıl sonra ne kadar yakınlaştınız
Özel şeyler bunlar ve ben aşıktim
Baba göre evlenince yakınlaşmalı insan
Bana*
Bazı ilişkilerde 1 gün bazılarında 1 yıl degisir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?