Çok vicdan azabı çekiyorum. Kocamı aldattım. Ne yapsam eve döner?

Yalvarırım hana beddua etmein cünkğ ben cok pişmanım. Ağlayarak yazıyorum

Kocam bana karsı efendi hoşgörülü ilgili ve esprili biriydi bana gerçekten bir koca oldu annem hastalandı eve getirmek istedim benden önce kocam aldi getirdi. Kendi anensymis gibi baktı ilgilendi. Bir gün ben hasta olmustum beni hastaneye götürmüştü orda beni kucağında taşımıştı sürekli. Elleriyle bana yemek yedirmişti. Hasta olunca cocugu gibi bakmisti. Yemek icin “bugün ne istersin” diye soruyodum “yeter ki beni sev” diye cevap veriyodu. Anlik bir hatayla kocami aldattşm ve o bunu biliyor. Bagirmadi şiddet de uygulamadi biliyor musun herkes kendine yakisani yaparmis dedi sonra alayci bir şekilde iyi miydi bari dedi sonra sen kendine yakisani yapip evliliğini hiçe saydın ben se kendime yakışanı yapıp gidiyorum dedi. Ben cok ama cok pişmanım o adam gibisini bulamam anlik bir hataydi ömür boyu bunun suçunu hissetmek istemiyorum. Kocama kendimi affettirmek istiyorum yalcaririm yardim edin azaptan gece uyuyamiyorum. Ne yapsam eve döner benle barisir?
Güncellemeler
+1 yıl
Merhaba, hepinize ilgi alakanız vr cevabınız icin teşekkürler. Son gelişmeler şu şekilde:
Eşim ailemle konuşmuş ve boşanmak istediğini söylemiş. Sorunun kendisinde olduğunu, benle anlaşamadığını ve beni üzdüğünü düşündüğünü söyleyerek kendini suçlamış. Bana da nafaka vermemek icin bir sözleşme gönderdi bunu imzalayacağım anlasamamazlık adı altında bosanacagiz. Suçlu olduğum halde eşim beni aileme suçsuz gibi lanse etti. Hepinize cevaplarınız icin teşekkür ederim.
Çok vicdan azabı çekiyorum. Kocamı aldattım. Ne yapsam eve döner?