Bir kızla konuşuyorduk ınstagramdan herşey güzeldi tam aradığım kişiydi karakterlerimiz falan herşeyimiz uyuyordu 2-3 aydır konuşuyorduk sonra boy konusu açıldı ve benim boyum 168 oda 162 bunu söyledikten sonra baya soğuk konuşmaya başladı boyu sorun etti anladım bunu ve konuşmayı kestik. 1 hafta geçti aradan ve bana mesaj attı şu an tekrar konuşuyoruz eskisi gibi. Boşta kalıcak bir kızda değil. Sizce fikri niye değişmiş olabilir?
Güncellemeler
+1 yıl
Konuşmayı kesmek en doğrusu olucak galiba, tam hayalimdeki kisiyi buldum demiştim ama olmadı hayırlısı böyleymiş.
İlk başta boyu sorun etmişti ama şu an tekrar yazmaya başladı?
yoklugunu hissetmiş olabilir. bir de eğer gerçekten senden hoşlanmış olsaydı 168 değil 160 olsan yine kabul ederdi dostum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Konuşcak başka biri kalmamıştır ya da gezmiş görmüş en son sende karar kılmışta olabilir ayrıca benim boyum 1.68 eski sevgilim 1.66ydı seven boya pek takmıyor yani
lan bir şey olmasına gerek mi var. kız boyunu duyunca salmış seni , sonra artık kim bilir hangi sebepten döndüyse artık kabul etmişsin. Kendini kullandırma. Üzülürsün
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yazdığı ve yüz bulamadığı erkek'den red cevabını alınca sana geri dönmüş, boşver gitsin kanks
Kanka ona yazan peşinde olan çok erkek vardır eminim
yani boyu dert edenle olmaz bence :( ne kadar yeniden gelse bile ben sevmiyorum öyle insanları pek bir kere dert eden gene dert eder.
Seninle konuşmayı bıraktığında başka biri varmış herhalde hayatında. Onunla olmayınca sana dönmüş olabilir.
Okadar karaktersiz biri değil
2-3 aylık bir konuşmayla bir insanı ne kadar iyi tanıyabilirsin ki !
Haklısın neyse konuşmayı kesmek en iyi galiba ilk başlarda herşey çok güzeldi hayırlı böyleymiş.
*iyisi
*hayırlısı mk klavyesi
seni özledi , yerini dolduramadı ve yokluğunda anladı eksikliğini
Senden kısa kızın senin boyunu beğenmemesi çok saçma. Böyle garip insanlarla ilişki kurma.
yoklugunu hissetmiş olabilir. bir de eğer gerçekten senden hoşlanmış olsaydı 168 değil 160 olsan yine kabul ederdi dostum
Konuşcak başka biri kalmamıştır ya da gezmiş görmüş en son sende karar kılmışta olabilir ayrıca benim boyum 1.68 eski sevgilim 1.66ydı seven boya pek takmıyor yani
gurursuz gibi de kızı tekrar kabul mü ettin yani
Aramızda birşey
olmamıştı hicbir zaman
lan bir şey olmasına gerek mi var. kız boyunu duyunca salmış seni , sonra artık kim bilir hangi sebepten döndüyse artık kabul etmişsin. Kendini kullandırma. Üzülürsün
Kabul ettiğimi kim soylediki
İnsanları hemen yargılamayı ne çok seviyorsun sende düşüncesiz bir insan gibi bu yorumu mu yaptın
Azıcık uslüp be
Boş yapma Zeynep. Karşınızda aptal yok
Sevdiği kişiye kızmıştır biraz.
Evlilik olur mu diye