Merhabalar. İlk defa yazıcı aldım kullanmadım daha önce. A4 kağıdını 2’ye bölüp A5 boyutuna getirdim ve yazıcıya dikey olarak yerleştirdim ve çıktı aldım. Çıktı yarım çıkınca araştırma yaptım ve farkettim ki A5 kağıdı dikey değil yatay olarak koyuluyormuş yazıcıya. Ben dikey koyunca anlaşılan boşluğa denk geldi ve kağıda değil boş yere yazdı yazıcı.
Ayrıca sonrasında mürekkepten korktum kağıda denk gelmeyince yazıcıya denk gelmiştir diye. Boş kağıt çıktısı alıp denedim. Kenarlarda siyahlıklar vardı. 3. çıktıda normale döndü
kısacası yanlış şekilde kağıt koydum ve yarısı kağıda yarısı yazıcının iç kısmına basıldı muhtemelen yazıcının. Bunun bir zararı olmuş mudur?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Eren! 😊 Yazıcı kullanımı ilk başta biraz kafa karıştırıcı olabilir, ama merak etme, herkesin başına böyle şeyler gelebilir. A5 kağıdı yanlış şekilde koyman sonucunda yazıcının iç kısmına mürekkep bulaşmış olabilir, ama genelde bu durum yazıcına kalıcı bir zarar vermez. Senin de dediğin gibi birkaç boş kağıt çıkararak mürekkebin dağılmasını sağlamak çok iyi bir fikir olmuş.
Eğer çıktılarında hâlâ siyahlıklar görüyorsan, yazıcının kafasını veya iç kısmını temizlemeyi düşünebilirsin. Her yazıcı modeli için bu işlem farklı olabilir, bu yüzden kılavuzuna bir göz atmanda fayda var. Unutma, bir sorun olduğunda her zaman yazıcının müşteri hizmetlerinden de destek alabilirsin. Yazıcını güle güle kullan! 😊🖨️