Yasak olan herşey haram olduğu halde insana neden tatlı ve cekici gelir arkadaşlar... mesela Yasak aşk... az önce bir sosyal medyada gördüm aklıma takıldı 🤔 örnek olarak Aşkı memnu dizisi bihter ve Behlül de olduğu gibi 🤔🙂 cevaplarınızı bekliyorum... iyi akşamlar 🙂Behlül ve Bihter..
Haram olan şeyler mesela;Yasak aşk neden tatlı olur?
yasak adı ustune kacamak mesela aynı neden ulasılmazı zor ve heyecan verır yakalanma saklı olan seyler ınsanı bedenı dık ayakta adrenalın yuklu tutar buyuzden kacamaklardan daha fazla zevk haz doruga ulasılır
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Öyle hazzın taaa ben neyse teşekkür ederim 🙂 yorum için
Hımmmm.. Yasak olan her şey tatlıdır.. o yüzden yasaktır.. çünkü sonucları acı olabilir.. Yasak aşklar ihtiraslıdır , tutkuludur.. Ateslidir mesela... harikadir.. offfff heyecan işte..
Yan bahçede ki meyve ağacı her zaman iştah kabartır ama sonuçlarına katlanmak gerektiğini bilmekde gerekir, bence uslu olup iştahımızı bastırmamız lazım :))
Senin aklına gelen değil emin ol aklımdakilere. Şaşırırsın. ben niye böyle düşünüyorum diye kendine kızarsın. Aklımdakiler insanlar için geçerli değil.
Keşke zamanı geri alma şansım olsaydı diye düşünmüyor değilim. Bu güne geri dönsem yaptığım ve yazdığım yorumları geri alsam, yazmamış olsam mesela, o kadar yoruldum ki