@eowyninkılıcı senin gibi geri kafalılar bitse öyle bir algı da yok olur ya kardeşim ben görüşümü belirtiyorum sen ne hakla gelip bana hakaret ediyosun ki hadsiz
Kardeşim ne alaka yaaa? Davul bile dengi dengine derken çirkin ve kısa olan insanları eziyor, farkında mısınız? Kendim için söylemiyorum, boyu 1.65 olan erkekler var ve cidden hayattan soğuyor bu tarz yorumları görünce.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
kızları iyi tanırım yakışiklı bi erkek görüyünce erirler tipsiz biriyke olmazlar hele bjraz güzelse
Ben de tipsiz ve kısa boyluyum yani go brrr
Kadında kısa boy sıkıntı değil tipsizsen iyi
Valla erkekte de sorun değil ama bazı kafası boşlar saçma sapan konuşuyor işte
Davul bile dengi dengine
Kusura bakma ama tam bir or*spusun.
@eowyninkılıcı terbiye almamış biriyle aynı yorumda bulunmanın utancındayım şu an
Yazık.
@sudegibigibi sizin gibi egosu tavan orspularin soyu ne zaman tükenecek? Sabırsızlıkla bekliyorum..
@eowyninkılıcı senin gibi geri kafalılar bitse öyle bir algı da yok olur ya kardeşim ben görüşümü belirtiyorum sen ne hakla gelip bana hakaret ediyosun ki hadsiz
Kanka bu kız güzelmiş benim gibi çirkin ile olacak hali yok davul bile dengi dengine
Ben zaten çirkin kız arıyorum da onlarda yakışıklı istiyor
Kardeşim ne alaka yaaa? Davul bile dengi dengine derken çirkin ve kısa olan insanları eziyor, farkında mısınız? Kendim için söylemiyorum, boyu 1.65 olan erkekler var ve cidden hayattan soğuyor bu tarz yorumları görünce.
@sudegibigibi geri kafalı olduğumu nereden çıkardın? Eminim 20 yaşında, vasıfsız, evlenmek için mükemmel kişiyi bekleyen aptalın tekisin.
@eowyninkılıcı ben gibi insanları hayattan soğutan kızlar evet bunlar işte kendisi güzel olmadan yakışıklı istiyor
Olurlar