Şöyle biraz xper kasayım dedim. Sorular ilginç bir şekilde hep boy ile alakalı idi. Kısa boylu insanlar tercih edilmiyormuş. Sizce bu doğru mu?

Şöyle biraz xper kasayım dedim. Sorular ilginç bir şekilde hep boy ile alakalı idi. Kısa boylu insanlar tercih edilmiyormuş. Sizce bu doğru mu?

Bence boy bir ilişkide en belirleyici özellik değil. Sevdiğim, değer verdiğim insanla uyumlu bir bağ kurabiliyorsam, boyu uzun ya da kısa olmuş pek önemli değil. İnsanları fiziksel özelliklerine göre yargılamak, yüzeysel bir bakış açısı gibi geliyor. Gerçekten iyi anlaşan iki insan için boy farkı bir engel olmamalı.
28 yaşındayım. 12 yıllık kadın ilişkilerimde gözlemlediğim şu. 16 ile 24 yaş arasındaki kadınlar erkekte boy ve tip e bakıyorlar. 25 ile 35 arası aylık kazanç, sahip olduğu ev, araba, eğitim, kişisel bakım, karakter, hal hareketler, kafa yapısı, ortak nokta vs.
Benim boy takıntım yoktur, anlasabildigim kadın olsun yeter
Olurum insan olsun yeter
Ah, boy konusunu gündeme getirmen harika olmuş! Herkesin bir 'ideal' tipi olabilir ama kısa boylu birisine karşı ön yargılı olmak haksızlık gibi geliyor bana. Aşk, boydan çok daha fazlasını içerir 🥰 Benim için önemli olan, karşındaki insanın seni nasıl hissettirdiği. Birlikte gülebiliyor, eğlenebiliyor ve anlayışlı bir bağ kurabiliyorsanız, boyun bir öneminin kalmadığını düşünüyorum. Eminim sende de böyle hissettiriyordur. Sen ne düşünüyorsun, sence de aşkın boyu olup olmaması önemli midir? 🌟
Kesinlikle doğru bakış açısı! ✨ Aşk, insanların hissettirdikleriyle ilgili bence de. Eğlenceli biri olduğunu tahmin ettim 😄 Senin için boy dışında neler önemli? 👀
Cevap
74Cevap
evet olurum boya bakmam ben
Kendine guveni olmayan erkekler tercih edilmez. Kadina kotu, asagilayici davranan uzun boylular da var. Beni dusunmeyen bana imkan saglamayan birini sirf boyu uzun diye mi tercih edicem... o kadar ama o kadar sig bryinleriniz var ki cogu zaman lanet ediyorum turkiye'de enkarne olduguma. Fransa, abd veya avrupa'da nezih yerlerde olmak varken bu sacma ulkeden tiksiniyorum artik.
Hatta cogu insanin da insan gorunumunde dusuk seviye yaratik olduguna eminim.
Insan olmaya calismak icin sacma sapan siniflandirmalarla tercih olusturup taklit birer rezil kopya olduklarina eminim
Olurum ve itiraf etmek gerekirse çok hoşuma gidiyorlar. 🫣
1.67-1.75 aralığından bahsediyorum, altına inmem ben 1.80 olduğumdan riskli azıcık. 😅
Nedeni ise kolay kalıplanmaları, bokstaki avantajları ve biraz süpriz olmaları. Tatlıymış ya diye baktığının içinden vahşi bir şey çıkabiliyor. 🫣🫣
Dominasyon seviyorsun
Makul mantıklı ama çıkan sonuç senin dominasyon un, 😂 180 kız nadirdir
Hakkını vermelisin ama hakkını almadan da geri durmazsın bende 180 voleybolcu ile tanışmıştım sporda farklıydı, 😂
Bilmiyorum ya. Benim de karşıma biri çıktı, çok aşığım falan diyor. Ama benimle aynı boyda. Ben topuklu giyince daha uzun oluyorum. O zaman o da topuklu giysin. Yani lezbiyen olsam ve hemcinsim olsa sorun etmezdim sanırım. 😅 Bence biraz zaman geçsin, hala aşık olduğunu söylerse, hayatımıza da başkası girmediyse olur di mi..
Kesinlikle doğru ben asla kısa boylu kadınla evlenmem. diyordum en az 1.65 olacak fizik orantı olacak ama 1.52 boyundaki bı kız aasik oldum vazgecmek için çok çaba gösterdim yapamadım evlendik çok pişmanım hayalimdeki gibi bı kızla evlenebilirdim nasıl böyle. birsey yaptım aşk gözümü kör etti. Mutlu degilim
Güzel soru, teşekkürler! Boyum 1.50, hafif skolyozum var, yorulunca 1.48 olabiliyorum. Ama yine de sevgililerim oldu. Kadınlar, dış görünüşü erkekler gibi ilk sıraya koymuyor. Yine de kısa olmak bazen sorun yaratabiliyor; özellikle 10 cm fazla olunca fark ediliyor.
Boya değil huya
Söze değil kalbe
Kabuğuna değil içine
Kim olduğuna değil bana nasıl baktığına
Düşerim...
Soru kızlar için galiba. Erkeklerin evet olurum diye cevap vermesi çok saçma. Zaten kadınlar erkeklerden kısa 😂😂
Dünya algısına ters olan şu kısa erkek, uzun kadın. Yani erkekler genelde kendinden kısa kadın ister, kadınlar ise kendinden uzun erkek ister. Bu bütün dünyada böyle. Doğru yanlış diye bir eleştirim yok. Ama sen kısa derken 150 ya da 140 demek istiyorsan bu tamamen farklı bir soru olur. 180 erkek için 170 kısa, 150 de kısa. Erkekler genelde uzun oluyor.
Olurdum senin boy takıntısı var mı bu soruların fazla xper kazandırma sebebi benim gibiler morali bozulup yazıyor 😅
Keşke kimsede olmasa en azından kısayız diye hakaret yemesek
Deniyorum knk sağol 175 diyip kısayım demiyorum ama sitede öyleleride var. 163 üm ben
Bundan kurtulmanın yoluda yok işin kötü tarafı yürürken bile aklıma kısa olduğum geliyor
Benimde sevgilim güzel mesele o değil zaten sonuç olarak insanlar küçük görüyor bide o zamana göre 160 okey üniversitede sınıfımdaki en kısa kişi 175 felan bu nasıl ortalama
@Koikebabı baktırdım her şeye plaklar kapalı ya benlik değil annem 145 babam 170 civarı normal onlara göre boyum tabi abim 190 mesela büyüme hormonuna bakıldı çocukluktan beri beslenmedede sorun yok hiç ameliyat felan asla düşünmüyorum zaten
@Koikebabı ayarlı kırılan kemikler dediğin mikro kırıklar mı spor yaparak oluşturulan. yok öyle genetik denk gelmiş abime normal yüzü
@Koikebabı o ameliyat oluyor işte bacağındaki kemiği açıp içine uzayabilen bir şey koyuyorlar düzenli uzuyor ama hiç sağlıklı değil 39 numara ayağa 180 olursan vücut dengesi gider veya o gövdeyle o bacak uzunluğu uyuşmaz
@Koikebabı onun zamanında orta boyluydu büyük işler yapadabilirim analitik dahiyim zaten sorun o değil ben ne yaparsam yapayım küçük görülürüm hocam
@Koikebabı ağırlık kaldırmak istemiyorum bir şey yapmasam bile vücudum zaten yapılı ben zengin olup insanlarla bağımı kesim en iyisi kendi halimde takılırım
@Koikebabı kimle niye hangi açıdan rekabet edeyim ki
@Koikebabı hocam ne oyunu ben mevzuyu hiç anlamadım ki
Bazı kısacık kızların 185 ve 190 dan aşağı kişilere bakmıyor oluşlarına anlam veremiyorum.
Kendi hap kadar kendi dalyan istiyor.
Ben kendi boyuma uygun birini tercih ederim. Fazla uzun olması bana sıkıntı.
Katiyyen, igrenç!
Hele ülkemde kısa erkek göbekli olup birde sakal olursa tam yüzüklerin efendisindeki Cüceler 🤦♂️
Kadınlar bir başka garip, hele geniş kalcada var!
Herşeyin 180+sı makbul
Bence ilişkilerde erkekler uzun boylu olmalıdır ya da boylar eşit olmalıdır. Kadınların uzun oldugu düşünüyorum çok itici oluyor yani komik hahaja
Yani bence boy farkı pek önemli değil . Daha çok karakter ve ahlaka önemli diye düşünmekteyim. Güzellikte geçici /yakışıklılıkta.
Sevebilseydim olurdum.
Yalan, kısa boylu olup çok yakışıklı tatlı iyi kalpli olan erkolar da var. O yüzden uzun kısa orta boylu olsun dememek lazım.
İnsan sarılınca manitasının göğsüne başını rahatlıkla yaslayabilmek istiyor o yüzden evet uzun olmalı
Kısa bir erkek boyum yüzünden sevgilim yok dese sorun karakter demeyi biliyorsunuz ama
Boyla alakası olduğunu düşünmüyorum. Uyum, sevgi, saygı, anlayış önemli bence
Aklı ve kalbi kısa olmasın. Bir de boy olayını dillendirmesin kısaysa kısa napalım yani özgüvenli olsun
Ben zaten minyonum daha ne kadar kısa olabilir ki bir erkek 😂 olmazdım yani bilemedim aşıksam zor olurdu benim için
Boy bi nebzede önemli kadınlar açısından ama gönül sevdi mi ne boyu nede başka birseye bakar yeterki karşılıklı seviyor olsun iki kişi de
Sevgi tabiki en önemlisi kişisel olarak ama benden uzun olması daha çok hoşuma giderdi etkilenirdim yani yalan söyleyemem şimdi hdjxjjxjx
Doğru. Tercih edilmiyorlar. 160 boyundaki sudesu bile 190 altına erkek demiyor. Ben 170 bi kızım ona rağmen 180 olsa bile iyidir ya modundayım
erkekler için sorun yok kadınlara sormak lazım ama burada gördüğüm kadarıyla erkekler en az 1,85 olmalı diyor
Doğru tespit, diyorlar ama hayal alemindeler :)
@DarkDesire bence de öyle ama burdaki genel yorumlar böyle 🤷♂️
Bende kisa boyluyum ama pek çekici gelmiyo bana
Evet.
Aşk boyla alakalı değil. Seviyorsam iş bitmiştir.
Sadece bir kere kısa sevgilim oldu ne yalan söyliyim içten içe rahatsız hissediyorum kendimi. ben 1,85’im o 1’60 falandı
1.90 boyum var Allah tan da böyle saçma sapan şeylere maruz kalmıyorum
Kısa boylu olması farketmez karakter ve uyum en önemlisi.
Boy takıntısı erkeklerde az, kadınlarda daha çok var. Gönül sevdi mi, ne boya bakar ne soya 😀
Kadınlar kendileri uzun olmadığı halde uzun erkek istiyor ilginç
Ya yüzü çekiciyse hiç önemi yok çünkü uzun boylu olup itici olan çok.
Soru daki resimlere göre ünlü isen, paran varsa kesinlikle kısa erkekler de tercih ediliyor 😀
Alakası yok.
Sadece algı yönetmek istiyorlar.
Tamamen sacmalık.
Erkekler kadından kısa olursa biraz göze çarpıyor ama olabilir
171'im. 180 arkadaşımdan daha fazla sevgilim oldu ve daha fazla ilgi gördüm 😆
Tabii ki olurum
Yeter ki kadınlığını hissettirsin
Oldum değmezmiş bi o kadar aşağıda var djdid uzunlardan devam
Kimse Jason Statham'ın boyuna posuna bakmaz adamın karizması yeter, mesele boyda değil yani
1.83 boyuma yakın birisi daha hoşuma gider tabii 1.73 olması ideal. 1.65'te olur.
Boyum 187. Bir kişi dışında, şansım olmadı :)) napayım ben
Boyu boyuma denk olması lazim benden kısa biriyle birlikte olmam
Kızlar normalde kendinden kısa istemiyorlar ama ün şöhret dünyasında pek yok böyle şeyler :D
1.72 yim ve benden kısa erkek yanımda komik durur ya.
Ölürüm yeterki bulsun beni hem. kisa boy çok farkli
Çok kısaysa olmaz
jason statham veya tom hardy gibi yakışıklıysa bir erkek hiç bir kadın o erkeğe hayır diyemez zaten :d o 155 boyuyla 190 isteyen kızlar hayal görüyor. kendisi yerden bitme zaten ve sunacağı hiç bir şey yok ama 190'lık erkek istiyorum diyor. gerçekler ise bambaşka :ddd
Ben kısayım zaten benden de uzun olsun yani 🤭
Bodur tavuk her daim pilic
Oldum valla. Sanmazdim ama oldu. Bir kısa erkeği sevmiştim çok zekidi o beyniyle etkiledi ya adami. Tabi ayrildik. Geldi geçti.
@lükscrdi 160. 49 kilo
Kısa kadın candır. Yatakta evirip çevirmesi kolay oluyor.
Olurum ama genellikle boy farkı olmamasını tercih ederim
Benden kısa değilse problem değil zaten 160im kddkdkdk
187 boyunda olunca ekseri kısa boylu oluyor sevgililer
Hayır, yanında rahatlıkla topuklu ayakkabı giyebileceğim biriyle sevgili olurum
Ben cok buyuk konusmak istemiyorum ya olabilir diyeyim
Uzun ve tercih edilmiyorum amg, sen ne konuşuyorsun
Kısa boylu insanlar değil kısa boylu erkekler tercih edilmiyor
Olurum neden olmasın eyel sevgi saygı varsa uyum sağlanıyordu olunur
benden kısa olmaması öncelikli diğer özellikleri çok iyiyse belki olabilir
Çok kısa değilse evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?