Arkadaşlar bir çok erkek gibi bende türkiyeli (türkü, lazı, çerkezi, kürdü, ermenisi) kezbanlarımdan bıktım usandım. Artık her şeyleri bana batıyor. Birde çok güzellermiş gibi alayı para delisi, ben kararımı verdim bu saatten sonra da türkiyeli bir kızla evlenmeyi düşünmüyorum. Benim gibi düşünüpte evlenmiş olan var mı. Hangi milletin kızı iyidir. Türkiyede yaşamayı sever
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeşim Ukraynalı bir kız ile konuşabilirsin anlaşabilirsen evlenede bilirsin. Benim konuştuğum kız ukraynalı onun mutlu ettiği kadar, değer verdiği kadar , malesef memleketimin kızlarında görmedim. Ne istediklerini biliyorlar. Erkeklerini dünyalarının merkezine koyuyorlar. Onların hayatındaki tek sen varsın. Sana göre şekilleniyorlar. İstemediğin hiç birşeyi yapmıyorlar, bizim memleketiminiz kızlarından daha çok değer kıymet biliyorlar. Ufak bir hediye onları çok mutlu edebiliyor. Önemli olan hediyenin büyüklüğü değil onlar için ona değer verdiğinin göstergesi olarak düşünüyorlar. Ve bundan da çok mutlu oluyorlar hiç çekinmeden de söylüyorlar. Naz, trip, kapris nedir o kavramları unutursun. Çok açık sözlüdürler ne istiyolarsa lafı dolandırmadan söylerler. Hiç yalan söylediklerine denk gelmedim. Belki müslüman değiller ama yalan söylemiyorlar. Beni de ona çeken en büyük sebep yalan söylememesi olmuştu. Sana gerçek sevgiyi bağlılığı hissettiriyorlar. Ama ihaneti hiç affetmezler, kendisi sana ihanet etmez, ama senin bir ihanetini yakalarsa arkasından bakakalırsın kesinlikle geri dönüş yapmazlar. Saten bizlerde ne istediğini bilmeyen kızlarımızın ihanettinden bıkmadık mı? Neden ihanet edelim ki.
51 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen evleneceğim. :D Endonezyalı. sözlüyüz. Kendisini gerçekten çok seviyorum. Büyük bir aşk ile bağlıyım. Çok iyi kalpli , güzel, karekter sahibi, kendini geliştirmiş, dindar ( kişisel tercih), yüzünü çok nadir asık gördüm. Gülmek ve eğlenmek için esprili bir sohbet onun için yeterli. hiç paracı değil nasıl anladığımı burada anlatamam. Anlamsız naz ve trip yoktur. Bir sorun varsa konuşarak çözer. Bir hata yaptığı zaman farkına vardığı zaman Özür diler. Hatta bir defasında trip yapayım dedim kız sabaha kadar uyumadı. Sonra çok pişman oldum :( . Ailesi ile Türkiyeye gelmişti ve tanıştık.. yakışıklıyım ama sadece o dediği zaman mutlu oluyorum. Diyeceğim o ki bugüne kadar dini sebeplerden dolayı kız arkadaşı olmayan ben bu kızla tanıştıktan sonra bütün kızlar benim için öldü. ( burada ne demek istediğimi anladınız..
73 Yorumla- +1 yıl
Allah razı olsun..
+1 yılBence sizin kafaya uymadı lazım ben Ankara'da okuyan bir yabancıyım o kadar türkün içinde boşnak sevgilim oldu anlaşamam ki Türk erkekleriyle uyuşmuyoruz
027 Yorumla
Soran+1 yılabartma sende canım, boşnakları avrupada bilen yok
- +1 yıl
Bu söylediğin alakasız boşnaklar insan değil mi sen bildiğin zihniyetsizsin Avrupa'da seni de bilen yok. Ne saçma cümle bu demek istediğimi anlamamışsın bile gelenek görenek uymadıktan kafa yapısı uymadıktan sonra imkansız dedim Türk erkekleri çok itici bana göre şimdi bu cümlenle bunu daha iyi kanıtlamış oldun
Soran+1 yılya bırak sizin ne olduğunuz belli değil, işinize geldi mi türk olursunuz işinize geldi mi boşnak
- +1 yıl
Ben hırvatım ve şimdi aptal beynini al ve uzaklaş
- +1 yıl
Sana bişey demiyorum Allah'a havale ediyorum kullandığın kelimeler acizliğini gösterir
- +1 yıl
Hırvatistan'a kaç kere gtin de gördün komik
- +1 yıl
Çirkin abaza Türk erkekleri peşimi bırakmıyor aska dönüp de bakmam
- +1 yıl
Inancımı yalnız Allah tartar bizde bir kere evkenilir bir kee sevilir katolikler öyledir
- +1 yıl
Ortalama bir Türk kızı gbi değilim bu bir 2 . Si ayaklarına kadar kapanan kişiliksiz erkeklersiniz 3 ben birlikte olmadıktan sonra sizin ne bk yediğiniz umrunda değil 4 Hırvat kızları İtalyan erkekleriyle evleniyor genelde çünkü çok yakın komşuyuz Hırvatistan'ın nerde olduğuna bak bu 5 cahil
- +1 yıl
Ee hirvat kiz goruyormusun egolarini :))) dusun oyle cokki allahtan turkiye buyuk herkes ayni degil
- +1 yıl
İğrençlik akıyor resmen
- +1 yıl
Snowwhitegirl egosu bir kız değilim sizi savunduğum ve önemli olanın uyulma olduğunu söyleyince hoşuna gitmedi hakaret etti boşnakları küçümsedi iyi oku ve ondan sonra cevap ver
- +1 yıl
O kisi bizim misafirimiz niye kufur yaziyorsun ben utandim. Ozur dilerim o kisi adina. Bosnaklari kucumsemek degil bazi sahislar bosnaklar bize yakin bir halk oldugu icin bizimle evlenebilirler die dusunuyor
- +1 yıl
Fotoğrafımı arkadaşım için değiştrdim salk sen kimsn de senin fikrini önemseyim abaza
- +1 yıl
Snowwhitegirl sizin için üzülüyorum bunlara tahammül etmk zorundasınız. Beğenmediği bir cevap verince kaşar oldum Allah sizin yardımcınız olsun
- +1 yıl
Saolasin bir ara bir suru kiz boyle tiplerden cok cekti soyle bir soz var helal sut emmis erkekler var hala oyleleri var birde utangac olmasalar
- +1 yıl
Anladım snowwhitegirl umarım düzgün terbiyeli kişilikli biri ile mutlu olursun
- +1 yıl
Başkasına aşağılatmam kendim aşağılarım diyo yani:)))
- +1 yıl
Hırvatistandayım şu an Ankara'da okuyorum Mülteci değilm ama mülteciler de insan ahmak nasıl küçümsersin
- +1 yıl
Benim ülkemi bir google la cahil cennet gbi
- +1 yıl
Hırvatistan da hiç bir kız sana bakmaz kişiliksiz ayrıca biz de seks turizmi yok bnce sen annene çak
- +1 yıl
Ahhaa yazık abazaya bak hayal dünyasında yaşıyor Hırvat kızı yanından geçerse dua et
Soran+1 yılbellaciao anlamadım kime dedin?
- +1 yıl
Çok gereksiz boş yapıyorsun açık açık söyliyeyim her türk erkeğini genelleme yaparak konuş benim gibi has karadeniz erkeği sevgisine ve sevdasına sadıktır benim Fransız kız arkadaşım var ve yakındada evleniyoruz
bakalım , olursa sevgilim de yabancı kızla evlenmiş olucak ;)
03 Yorumla
Soran+1 yılo da nesi
Soran+1 yılwhere are you from?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
15Cevap
Ben evlenmek üzereyim hatta şu an yanımda birlikte internette dolaşıyoruz nişanlıyız. Kendisi Japonyanın en tatlı ve sevimli kızııdır. Valla onunla tesadüf eseri tanıştım çekingen biriyimdir ve onun adım atmasıyla buralara kadar geldik. Açıkcası onu tanıdıktan sonra bütün kızlar benim için değersizleşti ve ailem dışında en değerlim o. Onu anlatmak için burada yazmak yeterli olmaz.
22 Yorumla
Soran+1 yılhayırlı olsun, korelidir herhalde:)
+1 yılvalla kuzenimin eşi rustur. sibiryalı. sanılanın aksine türklerden daha iyi huylu. saygılı sevgili hoşgörülü ve sevecen. bayramlarda herkesi ziyaret eder büyüklerin elini öper vs vs. kısacası örnek insan :D
32 Yorumla- +1 yıl
benim dayıda bir bulgarla evli ve çok mutlu
- +1 yıl
evet arkadaşımın yengesi de rus ve çok iyi huylu saygılı hamarat bişey.
+1 yılGenelleme yapmamak gerekir fakat istisnalar kaideyi bozmaz demişler... Bazı kızlar yüzünden kız olduğuma utanır oldum.
50 YorumlaEn doğru olanını yaparsın ingiliz bir kız ile birlikteyim yaklaşık 3 senedir artık ciddi düşünüyoruz. Ingiliz alman ve ukraynali kızlar hakkında bilgi verebilirim bu 3 toplumdaki kızlarla yaşadığım ilişkiler oldu diğerlerini bilmiyorum
Ukraynalı kızlar : Yapacağın en büyük hata ihanet olur asla affetmez ve diger01 Yorumla- +1 yıl
Yanlisikla gondermisim burdan devam ediyorum... Iliskilerini zehir eder. Ukraynalı kızlar hayatlarının merkezlerine erkeklerini koyarlar ve durustdurler. Yalan söylemek yine yapacağın büyük bir hata olur. Açık sozludurler bu biraz canini yakabilir
Almanlar : Tutkulu bir kadın toplulugudur Alfa kadınlar diyebiliriz alman kadınlarına ilişkide üstünlük kurman zordur disiplinli olması ileride biraz sinirini bozabilir çok planlı bir yaşamı olur ama bunun yanında sana tüm zevkleri tattirir :) ama seni hayatının merkezine koymaz
Ingiliz kadınlar : Ingiliz erkekleri çok tipsiz olduğundan dolayı yakışıklı esmer erkeklere aç kalmış kadınlardır. Ingiliz bir kızı tavlaman oldukça kolaydır ancak bu onun hemen kendini sana teslim ettiği anlamına gelmez. Islerine düşkün güçlü kadın profili çizen kadınlardır ancak evde kuzulardir ne istersen onu yaparlar eğer birazda yakisikliysan ve hafif vücudun varsa sana hayranlıkla baglanirlar ve zamanla gösterdiğin sevginin ve cinsel ilişkinin beraberiyle sana baglanirlar ancak bağlanma süreçleri yaşatır sana baglanana kadar ugrasman gerekir sana baglandiktan sonra hayranlıkla bakacagin sana keyif ve zevk verecek bir kadın haline gelir.
+1 yılİstediğin yerden evlen ama bazı kezban ve kaşarlar yüzünden hepimizi aynı kefeye koyma koysanda burada laf atma rus kızı al iyi aldatır!
53 Yorumla
Soran+1 yıl:) he he aldatır aldatır.120 milyonluk rus milletini bir kefeye koyuyorsun. Bir de bizi aynı kefeye koyma diyorsun
- +1 yıl
Ne yaptığını görmeni istedim
Soran+1 yılöyledir umarım
+1 yılAnnen falan yabancı heralde senin? Nasıl bir egodur senin ki? Sen sanki kralsın? Bir kaç kişiye göre tüm Türk kızlarına kezban lakabını takman çok gülünç :D
15 Yorumla
Soran+1 yılben sıradan bir insanım fakat bizim kızlar tam tersine egolu, ya ayrıca objektif ol lütfen tamam türk erkeklerinin de öküz olduğunu biliyorum ama bizim kızların da nolduğu belli
- +1 yıl
Türkiye^deki tüm kızları tanımış gibi konuşuyorsun? Genel konuşmamalısın.
Soran+1 yılöylesiniz canım kabul et:) bende istemez miyim ülkemin kadınını en çok seveyim ondan başka kadın görmeyeyim ama yurtdışına çıkmış biri olarak söyleyim gerçekteen çekilecek gibi değilsiniz:) ama yine de bacımsınız bir yabancı hakkınızda konuşsa gücüme gider o ayrı:)
- +1 yıl
Ay allahım cok güldüm klhgfdh evet kanka çok tanıyosun beni zaten aynenn hdfh
Soran+1 yılkonuşmalarından da bir farkın olmadığı anlaşılıyor sen türk erkeklerini eleştir, ben inkar etmem ki, senin yaşın küçük biraz normaldir, ben senden büyüğüm, deneyime saygı duy, sen daha edirne sınırlarını geçmemişsindir
kadın heryerde kadındır ama türk ve ortadoğulu kadınlarla uzun süreli ilişkiler kurulmaması rasyoneldir..
10 YorumlaTürkiyeli ne abi ya? Sen Türkiye'ye özgü cansız bir varlık veya hayvan mısın ki Türkiyeli diyorsun? Türk demen en doğrusudur.
02 Yorumla
Soran+1 yılTürk olmayan adama neden türk diyeyim arıza
Bende yakında bir kırgız kızla evleneceğim. bir insanı Türk yabancı diye ayırt etmek ne kadar doğru bilemiyorum. Ama ben şunu gördüm ki ev araba para zenginlik öncelikleri arasında değil. Bizim türk kızları olsa ilk önce maaşını sorar.
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 557 cevap paylaştı.
+1 yıl#İçiçe yaşadığından herşey ortada ve sana haliyle sorunları batıyor ama diğer milletlerle görüşmediği halde onl kendilerinden iyi tanıyan çok
00 Yorumla Biz Japon gelin aldık Türklerden daha sıcak kanlı çokta bilgili
30 Yorumla
+1 yılRus kızlarının üstüne hiç bir konuda tanımam hepsi evine bağlı güzel yemek yapan hanımefendi nerede nasıl davranacağını bilen aynı zamanda ateşliler
19 Yorumla- +1 yıl
Kaç tane Rus kızı tanıdın Hırvatistan'da Rus kızlarının yüzüne bile bakmıyorlar sizdeki Rus kızı sevgisi onların siİzi beğendiğini filan düşünüyorsunuz ama çok yanlış çünkü Rus kadınlarının çoğu parasını yiyenikecepi salak erkeklerle olur ve çok yuva yıkarlar benim okulda çok rus kız arkadaşım var ev için Türk erkeğiyle birlikte kalıyor ve parasını yemek için aynen bu cevabı veriyorlar bnce siz biraz bunu düşünmeniz lazım
- +1 yıl
tahmin edeceğinden çok fazla rus kızı ingiliz kızı alman kızı hırvat kızı ve türk kızı tanıdım emin ol tecrübemle sabit olmayan hiç bir şey yazmadım
- +1 yıl
Eminim öyledir siz resmen köle arıyorsunuz evine bağlı olsn iyi yemek ve iyi seks konuşmasın fikri olmasın yemin ederim Türk kızlarına üzülüyorum elimde olsa hepsine yabancı koca bulurum geldiğimden beri Türk kızlarına çok aşağıladıpunızı gmrdüm aynı oranda öldürme oranı da yüksek bu ülkede bnce sorunu kendinizde arayın
- +1 yıl
sende yabancı erkekle evlenebilirsin bu senin hayatın bırak bizde hayatımızı yaşayalım
- +1 yıl
Bn yabancıyım zaten ve sevgilim de yabancı sen istediğinde ol babane benim demk şstediğim Sizin aptal oluşunuz gerçekten öyle Rus kızlarını gerçekten tanımamışsn Hırvatistan'da yüz vermezler bile. Türkiye'de çok kadn öldürülüyo ve hala sorunu. Kendinizde aramıyorsunuz
- +1 yıl
türk kadınlarının dili pabuç gibi ondan çok öldürülüyorlar madem yabancısın sana türk erkeklerinin tercihlerinden geçeceksin oraları rus kızı candır samaya krasivaya vsegda ruskaya idi na huy
- +1 yıl
Bu savunmanla Allah sana akıl fikir versn diyorum haberlerde görüyorum 5o kuruşa çikolata aldı diye kocası döve döve hastanelik ediyor öldürülen kadınların çoğu boşanmak isteyen kocası boşamayın ve boşanmış kadın kocası geri isteyen kadınlar bunu nasıl söıklıycaksın sen adam değilsin insan değilsin
- +1 yıl
bu kız taktı bana ya :)
- +1 yıl
@Benkimmiyim Çok gereksiz boş yapıyorsun açık açık söyliyeyim her türk erkeğini genelleme yaparak konuş benim gibi has karadeniz erkeği sevgisine ve sevdasına sadıktır benim Fransız kız arkadaşım var ve yakındada evleniyoruz
Dini yönden sıkıntın yoksa, istediğin ırktan bir kızla evlenebilirsin (:
00 Yorumlabaşlık güzelde sorunun içeriği ofsayt birader
bu düşünce ile evlenmeye kalkar isen mutsuz olursun10 Yorumla
+1 yılSen secsen bile onlari sana naoacagi ne malum biraz zor sana soylemesi
01 Yorumla- +1 yıl
Bakacagi*
+1 yılEğer müslümansa dini imanı ahlakı namusu varsa evlenilir knk
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAl yabanci kizi sonra aldatsin cekip gitsin de gör ananinkini töbe töbe
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkanka temizini bulursan fransız al, kadınları asil ve sadık oluyor genelde. bide müslüman yaparsan tadından yenmez :D
13 Yorumla
Soran+1 yılFransızlar Türkleri sevmiyor reiz, gerçi bizi kim seviyor:)
Cevap sahibi+1 yılsever kanka sen sevdirirsin kendini fransız ihtilalinin öcünü al görüyim seni :D
Soran+1 yıl:Dahahah
Aşk İlişkileri konusunda 576 cevap paylaştı. Slav ve kuzey avrupalıları düşünebilirsin. Bence çok mantıklı düşünüyorsun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Türkleri bende sevmiyorum artık.
50 YorumlaKuzey Avrupa taraflari
10 Yorumlaboşnaklar iyidir
12 Yorumla
Soran+1 yılaşağıda bir gerzek var, bk ona
ruslar iyidir :D
00 Yorumla
+1 yıliran'lı sevgilim var
00 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı