Bizim Türkiye nin kızları artık çok şımarık ve nankör geliyor bana yabancı bir hatunla evlenip Türkiye ye getirmek için ne yapmam lâzım rus olur ukraynalı olur Koreli de olur:)
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılya kusura bakmayın kızlar ama adam haklı öyleler çoğu cidden şımarık hepsi rahatsız oluyorum bende ben öyle değilim ama erkekler benimle ilgilenmiyorda hem o şımarık kızlarla ilgileniyor valla bazıları seviyor sanırım bu tip kızları
814 Yorumla
Soran+1 yıldaha erken yazsaydın eic seçerdim :) haklıyım ama bak sende görmüşsün :)
Cevap sahibi+1 yılhaklısın kesinlikle bende rahatsız oluyorum ama erkeklerde de var şımarık değil de onlarda abaza işte ülke olarak çok kötüyüz ya iyiler çok az kaldı artık :(
Soran+1 yılaynen tamiz insanlar çok azaldı
Cevap sahibi+1 yılevet ya ayrıca sana tavsiyem türkiyeye getirme istediğin ülkeye git orada bul iş yok artık bu ülkede okulumu bitirip kurtulmak istiyorum ben he birde başka ülkelerde olanlar ile konuşuyorum kızlar kesinlikle inanılmaz sıcak kanlılar :)
Soran+1 yılciddi manada bende öyle düşünüyorum ne yapabilirim yabancı ülkede yaşamak için bilgin var mı
Cevap sahibi+1 yılparan var mı? para önemli biliyorsun eğer oranın vatandaşıyla evlenirsen oralı oluyorsun gidersen eğer evlen ve hep orada kal
Soran+1 yılne kadar para lazım ben denizciyim
Cevap sahibi+1 yılinternetten bakmıştım ben bir ara düşündüğüm için ama fiyatını unuttum sende bir bak araştır internette pasaportun yoksa onada var güzel bilgi veriyolar ama ben baktığımda para fiyatı bana bile çok gelmedi biriktirirsen kolayca gidebilirsin ama az durursun bu yüzden evllilk şart internet üzerinden şimdiden yabancılarla da konuşmaya başlayabilirsin
Soran+1 yılpeki ben bir araştırayım teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılne demek :)
Soran+1 yıl:))
Cevap sahibi+1 yılbirde ingilizcen var değil mi? çünkü her yabancının ingilizcesi az da olsa vardır bu dille anlaşabiliyorsun başka ülkede olanlar ile de :)
Soran+1 yılİngilizcem az var ama bu uğurda geliştirebilirim feda olsun yabancı karıya:))
Soran+1 yılKarım olacağı için karı dedim bu arada:)
En İyi Cevaplar
+1 yılAma herkesi gömdünüz ya olmadı bu. Ayrıca arkadaşım sen rus ukraynalı istyosan zaten iç güzellik değil dış güzellik arıyosun niye bütün kızlara laf atıyorsun?
07 Yorumla
Soran+1 yılbütün kızlara laf atmak haddime değil sadece o sınırlı sayıdaki temiz insanın karşıma çıkma ihtimaline fazla inanmıyorum artık
- +1 yıl
Dediğim gbi karakteristik özelliklerden bahsediyorsun ama dünyanın en güzel ırklarından olan rusları ukraynalıları istyorum diyosun?
Soran+1 yıldaha çok güven veriyorlar nedense
Soran+1 yılkoreli de olur hem
Soran+1 yıllatin amerika da eklendi :)
- +1 yıl
Jajajajaja 😄 iyi şanalar
Soran+1 yılsaol :))
Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Rusya da bir süre yaşamalısın derim. Mesela dil kursu ya da benzeri bir amaçla giderek orada kısa zamanda sosyalleşebilir ve yakın arkadaşlıklar kurabilirsin. Doğru düşünüyorsun bence. Umarım gönlünce birini bulursun.
05 Yorumla
Soran+1 yılrusyada türkleri sevmiyorlar ama abi
- +1 yıl
Ruslar bize göre çok daha eğitimli bir toplumdur.. Sevmeyenler olduğu gibi sevenler de vardır. Eğitimli insan zaten kişiyi milliyetine göre değerlendirmez. Ama Türkiyede zaman geçirmiş rusları değil de Rusyadakileri bulup tanışmanı tavsiye ederim. Bizim Türkler maalesef rus hatunları çok sıkıyorlar.
Soran+1 yılPeki abi saol bilgilendirme için sence müslüman olur mu rus kızı:)
Soran+1 yılPeki saol abi
- Aile & Toplum konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yıldoğru söylüyorsun. egoist hepsi. bu ülkedede yaşanmaz oldu zaten. git dışard evlen. orda yaşarsın hem.
91 Yorumla- +1 yıl
Aslında egoist degilde kibirli demek istedin sanırım çünkü ego başka bişi ama insanların ağzına öyle geldigi ve buna alisildigi icin herkes buna ego diyo..
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
27Cevap
- Aile & Toplum konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılülkede kız yok ya... cogu mal.. kalanları egolu... en iyisi yurt dısı hem güzeller hemde yerinde kızlar... en iyisde zekiler (gerektiginde yardım ederler)
11 Yorumla
Soran+1 yılsenin yorumlarını seviyorum kardeşim aynen haklısın
Her genc turk erkegi hayatinin bir doneminde dusunur bunu. Sonunda ise mahalle arasinda ankaranin baglarini oynaya oyna hakiki turk kiziyla evleniR. Gecici merak etme.
84 Yorumla- +1 yıl
Doğru söze ne hacet.
Soran+1 yılya nasip
+1 yılBende bazen yabancı sevgili istiyorum ama şartlar işte.. hayat
11 Yorumla
Soran+1 yılsevgili kolay ya
+1 yılBelli tüm türkleri elden geçirdin şimdi yurt dışına açılman lazım
13 Yorumla
Soran+1 yılöyle birşey demedim
- +1 yıl
O zaman dediklerine dikkat et çıktıkları yol yol değil
Soran+1 yılpeki ederim
helal olsun en iyisini yapiyosun hemde yabanci kiz daha cok sever seni bzim bu turk kizlari cok simardi nankor bisey yapsan suc yapmasan suc dogru yoldssin devam
13 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah kardeşim sende bu çizgide ilerle bence
Soran+1 yılciddiyim
+1 yılRus ve Ukraynalılar Türk bir erkek için fazla üst model
218 Yorumla
Soran+1 yılçok saçma konuştun. rus erkekleri rus kadınlarına it kadar değer vermez. bu bile bizim onlara fazla olduğumuzun kanıtı
- +1 yıl
Yanlız ülkemizde cok var türk erkeğiyle evli rus kadını
Soran+1 yılyani doğrudur :)
- +1 yıl
Türk erkekleri ile evlenenlerin ne tür insanlar olduğu belli zaten. Bir düşünün o kadar slav erkeği varken neden sizinle ilgileniyor o kitle? Tüm rus kızlarından değil sadece sizinle ilgilenen o kitleden bahsediyorum.
Soran+1 yılSen düşün onu da. Değer verilmiyor onlara
- +1 yıl
Değer verilip verilmediğini senden iyi biliyorum, rusyada güzel olduktantan sonra beyni boş olsa da olur mantığı yok. Bu yüzden sadece bahsettiğim aptal ve güzel kitleye sadece türk erkekleri ve moda sektörü değer veriyor. Başkalarının elinin tersiyle ittiğini övüyorsunuz. Zeki olduktan sonra her kadın değer görüyor rusyada.
Soran+1 yılgüldürdün yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu aptal ve güzel oldukları için değil doğal oldukları için beğeniyorum
- +1 yıl
Ben sizin neden beğendiğinizi değil diğerlerinin neden beğenmediğini belirttim yalnız. Bu arada tüm ruslara ddeğil sadece kendilerini size layık görenlere aptal dedim.
Soran+1 yılHmm neden bizi aşağılıyorsun peki onların ne gibi bir üstünlüğü var bize karşı
- +1 yıl
Başka bir ülkede büyümüş çoğu kişi Türk insanının ne kadar karaktersiz olduğunu görebilir. Birbirinize beslediğiniz bu saçma düşmanlıkla kendi kendinizi bitireceksiniz zaten.
Soran+1 yılKaraktersizlikle karakter çatışması farklı şeyler dostum. Ben insanların karakterini sevmediğim için karaktersiz olmuyorum yani. Sende yabancı ülkede büyüdüğün için bizim halimizi görüp kendince yorum yaptığın için karakterli olmuyorsun. Genel geçer konularda sıkıntılarımız olabilir belki ama karakter dediğin insanlıktır. Ve bizim insanlığımız avrupada hiçbir ülkede yok.
- +1 yıl
Türkiye de sıradan bir ortadoğu ülkesi neyin insanlığından bahsediyorsun ya? Birbirinizi aşağılamaktan beyinsiz robotlara döndünüz hepiniz. Herşeyin bir dengesi var, o ülkenin erkeği de kızı da aynı halt. Birbirinizi beğenmeseniz de daha fazlasını haketmiyorsunuz çoğunuz.
Soran+1 yılTürkiye'yi diğer ortadoğu ülkeleriyle aynı kefeye koyan insan Türkiye hakkında hiçbirşey bilmiyor demektir. Sen yeni nesli görmüşsün sadece belli ki.
Soran+1 yılSen neyi hakkettiğini düşünüyorsun ayrıca? Milletini bu kadar aşağılık görüyorsan bu ülkede yaşama bile biz sana fazlayız
- +1 yıl
Türkiye'deki taciz, tecavüz, cinayet ve şiddet oranlarının avrupaya göre ne kadar yüksek olduğunu biliyorum zaten hiçbirşey getiremez beni oraya. Ülkesini dışındaki dünyadan habersiz olacak kadar cahil insanlar kendilerini kandırmaya devam edebilir.
Soran+1 yılen iyisi gelmezsen gelme al benden sana gelsin bile insan https://www.youtube.com/watch?v=nJkiFhlVkQc
Soran+1 yılbilge insan diyecektim
Aile & Toplum konusunda 890 cevap paylaştı. Evlen dostum ya kore iyi fikir bak ma onlar da biraz değişik oluyo norveç filan tavsiye ederim :)
01 Yorumla
Soran+1 yılSaol kanka
Eeee bizene. Neyse bari evlenirsen şimdiden mutluluklar dilemek istedim:D (Bulursan:D)
03 Yorumla
Soran+1 yılsaol hemşerim :) trabzon kızlarını ayrı tutuyorum haberin olsun :)
Soran+1 yıl:)))
+1 yılAklı olan Türkiye'ye gelmez, özellikle başka bir ülkenin vatandaşıyken. Çok iyi kandırman lazım.
04 Yorumla
Soran+1 yılsevgi yetmez mi :)
- +1 yıl
O başka ülkerin durumu bizim ülkemizden daha beter merak etme. Bir kaç istisna iyi ülke var gerisinde hayat Türkiye'ye göre bin kat daha zor.
- +1 yıl
Yetmez bence. Ben en sevdiğim ülke olan Norveç'ten biriyle tanışsam, görüşsek yine de konu evlilik ve o ülkeye yerleşmeye gelince bir dururum. Biraz mantıklı olan hemen hemen herkes böyle düşünür. Aa sadece duygularıyla yaşayan insanlar yok mu tabii ki var, öyle biriyle tanışsan zaten bir süre sonra senin yanında olmak için can atacaktır.
Aizenbilmemne, ben Türkiye'yi uluslararası prestij bakımından değerlendirdim. Yok bizim ülkemiz kötü, yok onların ülkesi iyi demedim. Söylediğim şey gayet açık. İstediğiniz yere çekmeyin.
Dipnot: Sizinle aynı görüşü savunmayan insanlara da saygı gösterin. (bu herkese)
Soran+1 yılO gelmezse ben giderim:))
- Aile & Toplum konusunda 650 cevap paylaştı.
+1 yılneden milletinizin insanlarını yüceltmek yerine batırıyorsunuz anlamıyorum bir deli kuyuya taş atmış herkes onu takip etmiş hesabı enteresansınız ya :)
02 Yorumla
Soran+1 yılne yüce bir milletiz aslında değil mi :)
- +1 yıl
evet :)
+1 yılCahilsini yemin ediyorum turk kizi gibi var mı yaa git rusla evlen git bizim turk kizlarin guzelligini kimse tutamaz şaka yapiyom git evlen kurtul bu turk kizlarindan
15 Yorumla
Soran+1 yılHahahah meslek ne senin?
- +1 yıl
Tercuman senin?
Soran+1 yılDenizciyim bende
- +1 yıl
Tamam afferin
Soran+1 yılsaol saanada
+1 yılbende aynı şeyi Türk erkekkleri için düşünüyorum
39 Yorumla
Soran+1 yıltopumuz bozulmuşuz ne güzel :)
- +1 yıl
malesef
- +1 yıl
Rusya da kadınlar için hayat bize göre daha zor olduğunu söylüyorlar eğer maddi imkanın iyise zaten koşa koşa gelirler merak etme
Soran+1 yılevet ruslar kadınlara değer vermiyor ama namuslusunu bulmak mesele :)
- +1 yıl
amaaaann bizimkiler çok namuslu :D
Soran+1 yılilk kriterim namus :)
- +1 yıl
hadi bakalım Allah gönlüne göre versin
Soran+1 yılamin abla saol cümlemize
Soran+1 yılşikayet.
koreli kızlar çok iyi olur çin taywan kore buraları gez turlarla ille bir koreliye çarparsın muhabbet kurarsın olay biter
03 Yorumla
Soran+1 yılbirde türkçe öğretip müslüman yapabilsem olay tamam :)
Soran+1 yıl:D:D:D
Katiliyorum kardesim, latin amerikayada yonelebilirsin. Tanidiklarim bakimindan konusuyorum. Fedakar, anlayisli, guclu kadinlar. Oyle bizimkiler gibi miz miz degiller. En ufak seyde birakip gitmezler.
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler kardeşim
+1 yılbencede kardeşim git yabancı kız al bune bizimkilerde bir kendini bilmişlik var
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen hemşerim
sanki onlar çok normal. insan olsun insan ırkı önemli değil
12 YorumlaGidin yabancilarla evlenin de kurtulalim lutfen ya :D
02 Yorumla
Soran+1 yıldimiii dimiiii :)
+1 yılbir uzakdoğu kızıyla evlenip mutlu mesut yaşamak istiorum :)
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen abi rus şart değil
- +1 yıl
aynen :)
+1 yıl6 senedr yurt disinda yasamis biri olarak
Cok dogru bir karar vermisin derim kardes05 Yorumla
Soran+1 yıltecrübelerini alabilir miyim abi
- +1 yıl
Tribi turk kizlari icat etmistir.
Nazmis oyle kendini buyi gormelermis boyle seyler olmaz
Rus ukranyali azeri iranli gurcu kadinlari ile birlikte oldum
Suanda cezayirdeyim yani anlatana. Sana yasaman lazim
Turk kadiina harcayacagin emek ve zamana yazik o zaman ve emekle en az 5 kari gotutrsun
Ayrica turk kadinlarina yapmis oldugun filozofik yaklasimlarla filozofluk odulu almana gerek kalmaz.
Turk kadinlari sekste sadece erkeklerin mutlu olabilmesi icin yapilabilecek
Bisey olarak goruler bu genellemem benim tanismis oldugum turk kadinlarinin yuzde 80 icin gecerl :)
Soran+1 yılanladım abi saol paylaştığın için denizci falan mısın?
- +1 yıl
Mimarim kardes
Soran+1 yıloo çok iyi
Gizli Üye(25-29)+1 yılYuru git be sonra neden aldatildim neden sagdik degil diye soru gelir
30 YorumlaYabanci bir hatunla evlenip yabanci ulkeye gitmek istiyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılevet bende
Soran+1 yılbende öyle abi bende öyle herşeyiyle kopup gitmem lazım burdan
+1 yılGit Suriyelilerle evlen
22 Yorumla
Soran+1 yıliranlı düşünmüyor değilim ama suriye olmaz
o zaman rusyaya git al ciddiyim bulursun yani ya da antalyaya git tatilcilerden kap bir tane
00 Yorumla
+1 yılHer konuda binbasarlar şımarıklık olması gerektiği kadar filan gayet iyiler
00 Yorumlahaklısın en son beraber olduğum kız italyandı ve 10 basar bizim kızlara yemek vs.
01 Yorumlaİstanbuldaysan Kiliseye git oralardan bul sana mı gelceklerdi harika erkekleri bırakıp ülkelerindeki
22 Yorumla
Soran+1 yılNeye göre harikalar ki?
- +1 yıl
yabancoıların altına yatmaya meraklımıydın sen
evlen * bundan bize ne ya?
napmam lazım diye soruyor bir de, saf kamil21 Yorumla
Soran+1 yılCevaplama madem salak sanane
+1 yılTanimadin bir kizle evlan oda yabanci sayilir tanimadin için
03 Yorumla
Soran+1 yılDüşünmemiştim bunu: d
- +1 yıl
Türk kafasi işte :D
Soran+1 yılHey Allahım tövbest.. : d
+1 yılBende yabanci koca istiyorum eger bulursam sanada soylerim ;)
03 Yorumla
Soran+1 yıl@yardiyar bende karı alıp müslüman etmeyi düşünüyorum belki buda öyle düşünüyordur hayır yapar hem sevaptır :D
- +1 yıl
Dini ne olursa olsun kabul ederim onu oyle benim icin sorun degil ;)
+1 yılukraynaya git kap gel. zaten ülke karışık koşa koşa gelirler :D
00 Yorumla
+1 yılbencede dısardan evlen daha mutlu olursun
12 Yorumla
Soran+1 yıldimi
- +1 yıl
aynen
Gizli Üye(36-45)+1 yılRusya ya gitmene gerek yok onlar buraya geliyor.
1 saat 100 dolar00 Yorumla
+1 yılAaaa suna bak. Benimle ne alakasi var ya? Türk erkeklerinin zaten rus kadinlarina karsi bir zaafi var.
065 Yorumla
Soran+1 yılSadece rus değil ki ukrayna ve ya kore de olur demişim bak. Onlar hemen üste çıkmaya çalışmıyorlar hem kibirli değiller
Soran+1 yıl@McCaLLs sen sus
- +1 yıl
- +1 yıl
Kadin herzaman kadindir. Ben o saydiklarinin cogunu gördüm merak etme sen.
Soran+1 yıl@McCaLLs o zaman helal olsun koreliler daha sevimli kanka sanki ne dersin hem sadıklar
Soran+1 yılbeni sen böyle yaptın pabuçççç şimdi ne hakla pabuç dilini o masumlara uzatırsın
- +1 yıl
Soran beni sinir etme 😄
Soran+1 yılNapayım ama kırdın beni
- +1 yıl
Gizli soran kimsin sen?
Soran+1 yılDizi önerdim ya sana sende tersledin hani
- +1 yıl
Biliyorum onu. Gizlisin onu kastediyorum.
Soran+1 yılBoşver bırak hep gizli kalayım. Dün gördüm sadece seni sende beni görmemişsindir
- +1 yıl
Nasil yani?
Soran+1 yılSitede beni görmemişsindir diyorum tanıdık değilim bende seni dünkü soruma verdiğin cevapta gördüm ilk kez. Rastlaşmadık yani
- +1 yıl
Hmm gizliden ciksana bir .
Soran+1 yılBuna gerek yok artık
- +1 yıl
Haha neden?
Soran+1 yılSohbetini sevmiştim ama sevmediğim şeyi yaptın ben sana kötü bişi dememiştimki rus lâzım artık bana Rusça öğrencem ben
- +1 yıl
Ya gizli naptim ben sana? Sende amma atarli ciktin ha. Iyi git rusyaya. Rus kadar basina tas düssün. Deli mi ne.
Soran+1 yılBak yine kırdın işte ne dedim sanki ne dedim
- +1 yıl
Gizli git büyü gel allah askina 😒
Soran+1 yılHadi ordan büyük olsan böyle konuşmazdın
- +1 yıl
Gizli mesaj atsana sen bana bir 😒
Soran+1 yıl:) takılıyorum sana pabuç ciddiye alma beni boşver:)
- +1 yıl
Iyi bari. Iyi geceler 😒
Soran+1 yılSaol sanada
- +1 yıl
Gözüm üzerinde gizli 😄
Soran+1 yılAman nazar etme biraz daha kamufle olayım en iyisi
- +1 yıl
Haha yok yok bulcam ben seni.
Soran+1 yılArayan bulur ama gizli beni herkes bulamaz pabuçç
- +1 yıl
Ben bulurum merak etme gizli 😄 sen sordugun her soruya yönlendir beni
Soran+1 yılal birkaç tane daha www.kizlarsoruyor.com/.../q2559539-kiyamet-kopsun-isteyen-var-mi
Soran+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q2566668-duygusal-erkekler-hakkinda-ne-dusunuyorsunuz-kizlar ama zor bulursun söyliyim
- +1 yıl
Hatirladim su kiyamet sorunu
Soran+1 yılgüncel sorularla gözlerini yorarım pabuç gizli olmasan bende senin sorularını gözlerdim ama napalım tek taraflı olacak gari
- +1 yıl
Hadi hayirlisi
Soran+1 yılbir tane daha pembe var şuna baksana ya bela bu pembeler
- +1 yıl
😄 kim?
Soran+1 yılaşağıda cevabı var nicki pemberuhemici baksana ya benden beter resmen aşağıladını zannediyor bizi onu müzikle terapi etmeye çalışıyorum
- +1 yıl
Sıkıntılı durum. Girmem ben araya 😄
Soran+1 yılgirmezsen girme versiyonu yoktu sanada aynısını göndereyim en iyisi https://www.youtube.com/watch?v=nJkiFhlVkQc
- +1 yıl
Bana aynisini gönderme. Ben baska pembeyim 😄
Soran+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=4dTUwxULw8I 1.45 e sar nakarat sana gelsin pembepabuçç
- +1 yıl
Almanyada acilmiyo
Soran+1 yılbak işte senin gibiler de bizim ülkede yok napayım ben şimdi
Soran+1 yıltürk şarkıları yasak mı almanyada
- +1 yıl
Senin gibiler de yok derken? Yok sadece bazi sarkilar belirli haklar yüzünden desteklenmiyo.
Soran+1 yıliyi insansın yani
Soran+1 yılokeyy
- +1 yıl
Simdi iyi oldum iki yorum sonra kötü olurum 😄 saol bu arada.
Soran+1 yılkötü yorum yapma sende dimi ama sende saol
- +1 yıl
Yok yok yapmam 😄
Soran+1 yılalman kızları nasıl pabuç yaşanır mı orada ne dersin
- +1 yıl
Iyiler iyi 😄 ben yasiyorum yani
- +1 yıl
Yasaniyo demek istedim 😄
Soran+1 yılcanım memleketi özlüyor musun hiç? bakma böyle konuştuğuma bir karış toprak için canımı veririm ben sadece bozulan toplumdan şikayetçiyim
- +1 yıl
Ara sira ama pek degil. Olaylar, insanlar soguttu beni.
Soran+1 yıleski insanlar geride kaldı herşey çok farklı memleket nere peki
- +1 yıl
Evet cok degismis türkiye. Elazig.
Soran+1 yılGakgoşlar iyidir ya malatya elazığ bu bölgenin insanları geleneklerine bağlı hâlâ samimî insanlar batıya özenip doğallığını kaybetmedi birçoğu. Tanıştığıma memnun oldum pembe 5 saat sonra ayaktayım uyumam lâzım iyi geceler:)
- +1 yıl
😄 evet öyleyizdir. Iyi geceler ☺️
Soran+1 yılCamlar düştü yerlere ellerim kan içinde yanıma gel yanımaa geeeel iki yanımda iki polis ellerim kelepçede beni bul beni bul peeembe www.kizlarsoruyor.com/.../q2587229-sizce-asus-zenfone-5-mi-zenfone-2-mi-almaliyim
hatta git bidaha gelme bile en iyisi
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen en iyisi
+1 yılAynısını türk erkeği için düşünüyordum..
110 Yorumla
Soran+1 yılbir sorun var o zaman millet olarak bozulmuşuz
- +1 yıl
Maalesef öyle galiba.. Buldum bir fransız nisanlandım birde evleneceğim insallah
Soran+1 yılmüslüman mı
- +1 yıl
Değil
Soran+1 yılmüslüman olsun ya haram öbür türlüsü
- +1 yıl
Biliyorum ama ikna edemen inancına saygım sonsuz
Soran+1 yılama seninde inancın var sonuçta
- +1 yıl
İlgilendirir mi sizi? Her koyun kendi bacağından asılır
Soran+1 yılDirek kafir oluyorsun da o yüzden söyledik insan olarak Müslüman olarak borcumuzu ödedik gerisi senin tercihin n3 halt edersen et
+1 yılolmaz ya asla olmaz türkler daha güzel
01 Yorumla
Soran+1 yılyok bee :)
Çok daha Sadık ve vefakar olurlar
01 Yorumla
Soran+1 yıldeğil mi
+1 yılBende yabancı bir erkekle xd
11 Yorumla
Soran+1 yılte Allahım D:
Keşke bulsak kardo yabancılar candır vala :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİthal mal mı bunlar :)
00 Yorumla
+1 yılSiz sanki dört dörtlüksünüz hıııamına
332 Yorumla- +1 yıl
Onuda dizginleştirecek olan sizlersiniz beyfendiii @Gnclasd
Soran+1 yılHay senin bozuk ağzına,
- +1 yıl
Kufurun dili , dini , cinsiyeti , ırkı yoktur. Küfür bagımsızlıktır :)
- +1 yıl
Tanısan anlarsın diğer kızlardan beni ayıran farkı. Turk erkekleri de abaza biz bişi diyomuyuz. Geneliniz böyle topunuz değil.
- +1 yıl
@Gnclasd
- +1 yıl
sen abaza erkeklere laf edebilirsin umrumda değil ben değilim zaten , ben de karaktersiz saf salak bazı kızlara laf edebilirim , cünkü vaziyetleri cidden kötü , sonra erkekler abaza diye çırpınmayı biliyorlar , dizginleştirceksin ne demek :D
Ben ne diye uğraşayım be :P , emin misin diger kızlardan farklı oldyğuna :/ - +1 yıl
Sevgin karsılıklı olursa emin ol kız tavırlarına dikkat eder zaten. Bası bos oldugu icin sımarık kafasına gore takılıyo iste @Gnclasd
- +1 yıl
Ergenlik iste o tipler daha havalı geliyo. Digerleri süt bebesiymis gibi geliyodur onlara @Gnclasd
- +1 yıl
Zaten yeni nesilden hayır yok bende kacacam gidicem bu ülkeden mesleğimi elime alıyım azıcıkta kariyer yapıyım göçücem buralardan :D @Gnclasd
- +1 yıl
Tabi farklıyım ula :D sumuklu kezbanlarla beni bir tutma :D
Soran+1 yılsen sümüksüz kezban mısın
- +1 yıl
evet benim cisim bile altın kaplama :D
Soran+1 yılneden bu kadar rahatsın peki
- +1 yıl
napıyım herseyi kafama takıp yorganın altına girip aglıyımmı depresyonamı giremmm
Soran+1 yılböyle mi algıladın soruyu
- +1 yıl
evet hangi yonden anlıcakmısım ozaman biraz aç ne demek istediğini
Soran+1 yılağzın neden bu kadar bozuk bir kıza yakışmıyor demek istiyorum hele farklıyım diyen bir kız böyle ergence şeylerle farklılığını göstermeye çalışmamalı
- +1 yıl
mıy mıy centilmenlikleri kibarlıkları sevmiyorum. Olabilir ergence gelebilir bu da senin gorusun ve umrumda da degil
Soran+1 yıltamam
- +1 yıl
Klasik bir Türk kızısın işte. Küfürü falanda sanalda edersin anca, gerçek hayatta efendi takılır, düzgün gözükürsünüz. Evlenme çağınız gelince öyle bir rol oynarsınız ki sizi tanımayan biri sizin melek olduğunuzu sanar.
- +1 yıl
Turk oldugumu nerden cıkardın :D Emin ol gercek hayatta sık küfür etmem ama sinirlenince iyi gidiyor. Neden rol yapalım ki evlenmek icin ben öyle değilim en azından. Oldugum gibi davranırım hiç bir maskenin arkasına saklanmam. @AizenSousuke
Soran+1 yılO henüz çocuk, aldırmayın tatmin olsun
- +1 yıl
He he öyle :) Nedense isinize gelmeyince cocuk oluruz
- +1 yıl
Yaşı daha 18 olan birisi için fazla güçlü sözler kullanıyorsun. Bu da senin güçsüzlüğünü gösterir. Dur daha biraz büyü o zaman görürüm ben seni.
Soran+1 yılBu linki kaydet ve 5 sene sonra tekrar girip bak, o zaman anlayacaksın ne olduğunu
- +1 yıl
Guclu kelimeler kullanmak gucsuzluk? hmm peki :D Ne derseniz diyin umrumda değil. Kabuslu geceler
Sorsana kız kardeşi var mıymış? :D
01 Yorumla
Soran+1 yılablası daha uygun olur sana :D
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. bence bir mahsuru yok evlenebilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yıleyvallah :D
Katılıyorum sana
10 YorumlaIyi evlen :D
01 Yorumla
Soran+1 yılyapacaam evlenecaam
+1 yılEvlen o zaman
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam
+1 yılValla swn bilrzn
01 Yorumla- +1 yıl
Genel olarak konusmano dogru bulmuyorum. Sonucta her türkiyede yasayan kiz simarik deildir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYine kıyaslayan sığır var. Kızlar sikin şunu
24 Yorumla
Soran+1 yılKıyaslama yapmadım ki salak:) bu bozuk ağzın yüzünden sende bir kocayı hak etmiyorsun senin gibi edepsizler yüzündende ben haklıyım
Cevap sahibi+1 yılAslında normalde ağzım bozuk değil kadınların kıyaslanmasından nefret ediyorum ya da erkeklerin kıyaslanmasından :)
Soran+1 yılİyi bir dahakine ağzını bozmazsın inşallah
Gizli Üye(36-45)+1 yılERKEKLERDE NANKOR
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlen birader :D
01 Yorumla
Soran+1 yılbulsam :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok gereksizsin
16 Yorumla
Soran+1 yılsende öylesin :)
Soran+1 yılve çirkin :)
Cevap sahibi+1 yılLaf soylemek icin laf soyledin ama gorunuse laf atma cabasina gerek yok cirkin dd olabilirim belki ama gereksiz olmadigima eminim. Boyle bisi istiyosan git evlen nedir yani buraya yazma geregi cok sacmasin cook. Ay bide gizliden laf atiyor allahm
Soran+1 yılşaka len güzelsin takıldım sadece görünüşüne göre değerlendirmem kimseyi :) ve gereksiz bulduğun soruyu da cevaplamayabilirsin çok gerekli ve gizli olmayan kullanıcı
Cevap sahibi+1 yılGozume batiyor boyle sorular ne yapayim
Soran+1 yılolsun soruyu dalga amaçlı sormuşta olabilirim sonuçta takılmana gerek yok
Katıksız salaksın
02 Yorumla
Soran+1 yılS i k t i r l*n bebe
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri