Arkadaslar 28 yasindayim isim gücum var universite mezunuyum calistim araba aldim ettim ama evlenemiyorm sarisin uzun boylu felanim güzelimde ama asiri seciciyim sadece koca konusunda degil yemek arkadas her konuda kimseyi begenmemekten yalniz kaldim butun arkadaslarim evlendi cocuga karisti bende aile kurmak istiyorum artik kendi ailemlr ayni rvde yapamiyorum nasil evlencem siz nerde tanistiniz evlendiniz
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Beğendiğin birine merhaba de. Bir sonraki ay nikah ve gebelik
1 ayda evlenilirmi
Oooooo
Ben 3 günde nişan yaptım
Nasil karar verdinz
Buradan olmaz
Nerde tanistinz
Özelden yaz
Belki de fazla secici olmamak lazim anlasabildigin biri olsa yetmez mi 🙄
Meslegim var param var karsimdaki bendne az maas aliyor arabasi evi yok denk gelen yok
Sen mutlu bir evlilik mi ariyorsun mal mulk mu yarin kimin ne pozisyona gelecegini bilemeyiz sen mutlu olduktqn sonra hepsi gelir. Parası pulu olan biri ile evlenip mutsuz da olabilirsin 😉
Evet bir arkadasim var okuldan maddi durumu cok iyi biriyoe evlendi felan cocugun aileside cocukta mutahit cok zenginler yakisiklida ama gel gorki adam aldatiyor kizi siddet uyguluyor hakaretler ediyor boyle insanlarda var
Evet malesef ki oyle evlilikler çok var. Tabi senin maddi durumun için senle evlenmek isteyenleride görmezden gelmen normal. Ama bir mesleği olsun malı mülkü de olmasa evlenebilirsin önemli olan anlasıp mutlu olmak benim düsüncem öyle.
Bemimde oylee ama etrafimdaki herkes evli nerden bulcamm sizce
Bak aşağıda taliplerin çıkmış bile daha ne istiyorsun uzaklarda aramana gerek yokmuş kısmet damlamıyor akıyor.😅😅
Burdan degil net haric 😀
Niye buradaki insanlarda sıkıntı mı var. Bu zaman da net kullanmayan kaç kisi kaldı ki sen ön yargılı olma hemencik bakalım. Senin kısmetin netten çıkar kesin.😁😁
Haha bana yazan baskasinada yaziyordur
Ona bakarsan çevrende tanısmak isteyecek kadar cesareti olan biri daha çok kisi de sansını denemiş olamaz mı🙄😂
Cessur olan baskasindada sansini denemismidir diyorsun
Bence öyle ben üniversite zamanında hep öyle tipleri özenmisimdir. Cesaretli insanlar.
Bence cahil cesareti dediklernden
Evet kaybedicek birseyleri yok ama yinede cesaret örneği bence daha tehlikeli değil mi sence de 😅
Valla gelip taniscak kadar cesur olsak yeter 😀😀
Sen de var mı o kadar cesaret peki😁😁
Yok valla sende 😀
Hahah bende hiç hiç yok sonrq kabul etmez filan bide o psikoloji ile kendimi yer dururum 😂😂
Ben bir kere bir cocuga acildim ama bakisiyor ediyorduk cock ne dse begenirsin ben senin istiycegin duzgun biri degilim tanisan sevmezsin begenmezsin felan dedi ben sok
Al iste dövermisin sabaha mı bırakırsın sende de varmış ama cesaret sende az değilmissin gidip konusmussun🙄
Gidip konusmadm sosyal medyadan bunlar bizimle ayni sitede oturuyorlardi surekli gorusuyor bakisyorduk bir gun instahramdan dayanamadim yazdimm ulan madem begenmem istemem eziksin beni kaldirmaazsin ne diye bana bakiyorsun
Hahah gerçekten de bazı insanlar çok garip dediğin gibi madem neden bakıyorsun kısmet ayağına gelmiş iste daha ne istiyorsun sende tercihlerinde pek basarılı değilsin anlasılan 😁😁
Bu cocuk cok iyi bir cocuktu ama anne babadi ayriydi annesine asiri duskundu bence onu yalniz birakmamak icin
Hım olabilir biz detayları bilemeyiz tabiki cocuğunda günahını aldık simdi nasibin o değilmis demek ki cocuğa ne oldu☺️
Cocuk yalniz sap gibi takiliyor blki oda hakli kendince bilemeyiz
Evet olabilir , senin için de sanki birazcık kin kalmış cocuğa karsı.😁
Evet annemden ayrilamam deseydi daha iyidi yani
Evet daha mantıklı bir açıklama olurdu. Kafamda deli sorular var bu kadar güzelim filan demissin neden olmuyor acaba seni havada kapmaları lazımdı bu zamana kadar sıkıntı ne acaba 🙄
Kapiyorlar zaten ben istemiyorum hep birsey buldum
Sen kafanda aradığın kisinin profilini belirledin mi peki. Bu bu özellikleri olsa yeterli diyeceğin şeyler neler?
Efendi saygili sadik guveniliir ve durust egitimli evi arabasi olannn uzun boylu kumral felan 😀
Hahah hepsi bu kadarcıkmıydı yakısıklıda olsun bari bir o eksik kaldı 😂😂
Oda var tabi iste isteklerin sonu gelmiyor 😀
Aynen yat filan da istermisiniz 😂😂
Olsa fena olmaz 😀
Sen daha buradamısın ben uyuya kalmıştır dedim. Fena olmazdı diyor bide o zaman listeye yatıda ekliyelim biz sende tamamiyle evde kal😂😂
Hahahaahah allah korusun arkadasla konusuyordum yaa ne uyumasi 😀
😅😅 arkadasla konustuğunu düsünemedim okullarda tatil gerçi haklısın. Saka yapıyorum bu arada nasip bu işler bakarsın eşin çok zengin olur hersey alırsınız bilemeyiz ☺️
Insallah kismet bu isler 😀
Evet öyle Kısmet çok güzel bir ihtimal. O kisi ne olursa olsun seni bulacaktır umarım profili sartlarınada uygun olur.☺️
Sen kaprisli hiçbir şeyden memnun olmayan kızlardansın abla zor işin
Coo seciciyim asiri her konuda ama
Etrafına fazla bak gözün açık olsun biraz asosyal olma dışarıya çık gözüne kestirirsin birini
Ev araba herşey aldım ama kısmet yok😢
Benim de isim gucum var guzelim arabam var sirf bunlar icin cikat icin isteyen tipler var
Nerede yaşıyorsun ne iş yapıyorsun
Ogretmenim istambulda
Bende veteriner hekimim Ankara’da
Ciddi iseniz tanışmak isterim
Burdan olcak birsey degilki
Tanışırız anlaşırsak görüşürüz konuşuruz diye düşündüm
Evlenirseniz benide cağırın düğününüze
Hahaha 😀
Takip edersen milletin diline düşmeyelim☺️
?
Malesef bende o durumdan muzdaribim
Sendemi cok seciyorsun
Ben insanlara güvenemiyorum daha doğrusu
Bendede var o
Nasıl aşacağız bunu diye düşünüyorum çünkü insanlar güvenilmez ya
Hep aldatiyorlar bence cevreden tanidik olcK
Kesinlikle öyle arkadaşım olur musun?
Arkadasiz zaten
Cansın ya sen 🙂
😇
Takip eder misin beni
Kriterlerini azaltarak.
Elimde degil hep benimle denk olsun istiyoruk benle ayni maasi alsin evi arabasi olsun ama yok dengim degik
Kimse kimseyle denk değil ki bu hayatta.
Denk olanlarda cok fazla var
Güzellik görsellik önemi yoktur insan olması lazım evine eşine değer vermeli bakmalı insan
Ben 23 yaşında 3 çocuk annesiyim
16 yaşında evlendim
Ben universite 23 te bitirdim dusun ama simdiki aklim olsa erken evlenirdim onlar daha mutlu
Pişman mısın
Hayır iyikide evlendim okumadım en azından evimin kadınıyım çocuklarıma bakıyorum
Hep mutlu ol insallah sen mi istedin evlenmeyi peki böyle düşünen pek kız kalmadı
Bencede en guzeli param var mutsuzum
Evet okuyacamda napacam koca parası yiyorum gerçi kendi paranı kazanmak daha iyi 10 tl isteyene kadar anamız ağlıyor kendi param olsa eline bakmam🙄
Görücü usulü ile evlendim
100 tl iste daha fazla verir
Sıkıntı paranın az ve çok olmasında değil dama cimri biraz vermiyor 😂
Hesabını kapat lütfen sitede sapık çok
Tanidik olmasi iyi bence oyleleri daha mtlu bizde enayi gibi kariyer yapalim
Çok olsun cevap vermediktan sonra
Tutumlu işte ne güzel
1 exper olduğum için gizleyemiyirum
Gizlenme hesabını sil kocanı seviyormusun peki
Niye silim hesabi kardeşim evet seviyorum
Aklına şeytan girer yapma lütfen
Sil hesabını kocandan başkasıyla konuşma
Evlenilecek yaşın gelmiş abla hayırlısı olsun
Evli ve mutlu olan yokki kaçamak peşindeler
Evlenince ne degisiyor
Bende anlamadım kadın olsun erkek olsun aldatıyor
Daha cok erkek ben cocuk icinde istiyorum evlilik
Kız niye değil abla
Hayir erkekler aldatiyoor diyorum
Abla kız neden değil
Benim gordugum bu kizlar daha az
Yoo kadınlar daha çok aldatıyor aldatırsa donuna kadar alırsın zaten kadın hakları var kadın aldatınca birşey olmuyor
Tazminat nafaka ne varsa alirim
30 um evlenmedim.
Senin cocuk dogurma derdin yok
45 e kadar yolu var diye biliyorum. Acele etme bulursun istediğin gibi birini evlenmek için de evlenilmez ki
40a kadar
30 da evlensen 5 çocuk sığar işte yeterli bence 😄
2 den fazla istemem zaten calisiyorum
Gerekirse çalışmazsın hayatınızı işe göre değil işi hayatınıza göre belirleyin
Bide soyle sorunum var benim guven diyorum evlensem calismazsam yarin adam beni aldatti ben napcam 2 cocuklaa
Bu düşünce aynı trafiğe çıkarsam kaza yapma ihtimalim var diye trafiğe çıkmamak. Gereksiz saçma düşünce. Çıkar at aklından herşeyi kontrol edemezsin güven ve kendini güvendiğin kişiye emanet et. Herkese de değil tabiki onu hissedersin
Guvenmedim biriyle zTen evlenmem
Öyle işte mukadderat 😄
😀
😄😄
Yalnız ölücez kabul edelim artık bunu
Ortak kaderimiz 😂😂
Sendemi cok secicisin
Yoo hiç değilim sayılır güzellik pek umrumda değil yeter ki kafalar uyussun
Benimde oyle ama kimle konussam ya isim gucum var ya guzeligiim icin istiyor biktim yaa
Jsjdjs tamam yarın gelip beni isteyebilirsin jrjkr
😀😀
Hep daha var daha var diyordum da gelmiş zamanı artık en azından çocuk sahibi olayım ya
Bende en azindan 1 tane bile
Çözümünü bulursan bana da söyle
Bulsamm 😀
Tamam söyle yapalım yaz sonuna kadar bulamazsak birbirimizi alalım 😂bu anlaşmayı da kimle yapsam evleniyor gerçi
Hahaha bulamam ben garant 😀
Bende öyle düşünüyorum bak 2 ay var teklifi iyi düşün 😂
😀haha
Ciddiye almadı bile 😂
Yani sosyal medya
Tabi ya gerçek hayatımızda bulduk ya sosyal medya da neden arayalım 😂😂
Sen ne is yapiyorsun 😀
Bi araba fabrikasında çalışıyorum ama kovulmak için uğraşıyorum jtjkt
Hahaha niye
Biz tazminat alayım vücudunu dinlendireyim falan
Sonra baska is bakarm 😀
Ya iş bulmak kolay önemli olan insanın ruh ve beden sağlığı. Peki madem sen ne iş yapıyorsun
Ogretmenim ben
Ooooo hocam. Saygılar ya 😂
Sevgiler bizdende 😊
Çok büyük bir hayalim vardı bu konuda 😂
Neymis 😀
Köprü diye bir dizi vardı. Orada öğretmen ile mühendis evleniyor öğretmen yazılı sonuçları okuyor falan sonra öğretmen uyuduğu mühendis gidip düşük not alanların notlarını yükseliyordu 😂
Hahah keske bizede bir muhendis dusse 😀
Hani seçici değildik jrjf
Lafin gelisi Şu an 😀
Hahaha izlerken aynısını yapmam lazım diyordum jrjr
😀😀hahaha
İşte bunlar hep can sıkıntısı
Cok detayci ve kontrolcu olmak bazen sorun. Talk?
Asiri secici olmam en buyuk sorun eskiden beri boyleyimm cok iyilerde cikti hep birsey buldm
Mukemmeliyetcilik insana huzur vermez ama mutluluktan uzaklastiriyor. Anin tadini cikartmak yerine dwtayda kaliyisun. Bence terapi filan al bu konuda. Daha rahat ol. Sonucta zaten sen hic biseyi kontrol etmiyosun. Ettigini saniyosun. Ne olacaksa o olur
Her konuda boyleyim sadece es olsa neyse herkes diyor herseyin var mutlu degilsin evet degilimm herkesinde mutlu resimlerji gorunce daha cok uzuluyorum artik ailemle yasamaktan biktim
Ee rahat olmayi dene akisina birakmayi. Panik atak gilan var mi sende. Bir gun herseyi oldugu gibi yapmayi dene karismadan. Detaycinolursan esin olacak. kisiylede sorun yasarsin hep
Yasiyorum. zTen iliskilerimde giydiginden tut gittigi yere kadar karisiyorum
Tut kendini yapma. Cok sinir bir durum ama.. sen simdi sponatene biseyler olmasini da engelliyosun boyle yaparak.. insan seni opmeye korkar
Evet bir kere bir kac kez gorustugum cocuk oldu elimi tutmaya kalkti daha sevgili degilizz cektim eline vurdum cocuk cok bozuldu sogudu frlan 😀😀
Birazda ortalamanin ustunde guzelsen tabi ozguvenin de verdigi sekilde davraniyorsun amma zaman geciyor. Yapabiliyirsan bosvermeyi dene bazi seyleri
Evet baya gizelim sarisin uzn boyluyum felan lisedeyken dergi kapaklari icin trklif geliyordu babam birakmamisti dusun iste
Common girl... sahimi kiz?
Evet belki babam braksa simdi taninmis unlu biriydim
Allamm ne kadar sansliyim 🤪🤪🤪🤪 ... peki Şu an ne is yapiyosun. manken degilsindir heraldde
Yok yaa ogretmenm
Hadi yaaaa.. bu guzellikle herkesi asik. edersin kendine lisede filandan
Valla zaten hep tipim icin istiyorlar sevmiyorlaf :((
Hemen mi belli ediyosun gercek yuzunu 😜😜bari bi 6 ay caktirmasaydin😁😁
Ediyorum valla evlenmeyeceksen zmaanimi alma diyorm.😀
Nerdesin kucuk bir sehir mi
Yok ist
Gostersene kendini
Olmaz
Suphe?
Ama simdi boyle yapilmazkii.. takip atsana bana. Cok guzel. oldugunu anlatip duran kiz
Kmligim ortaya cikar olmaz 😀
Deliya. Nerden cikardin bunu. Takip atsana bana
Kacmasan diyorum
Gunaydin ogretmen hanim
Morning 😊
Nasilsin.. whats up
Iyiyim sen
Cok meskulum seni merak etmekle😉
Hahah 😀
Oyle. Takip atarmisin bana?
Sen hep boyle misin
Biraz mikrop muyuz👻👻👻😉