Yasım 29 guzel alımlı akilli ibadetine düşkün insanlara karşı sicak kanli biriyim. Ama bir turlu bir evlilik yapıp bebek alamadim kucağıma bu durum beni iyice rencide ediyor. Hersey nasip tabi. Hayat da calismak zorundasin herseyi kendin karsilamak zorundasin bu yordu beni biraz😢
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 940 cevap paylaştı.
+1 yılBoş boş beklemek istemek ile hiçbir şey olmaz. Armut pis ağzıma düş yok. Kader kulun çabasına bağlıdır. Nasip kısmet sensin şans kişinin kendisidir..
İzdirari kader vardır bir de kulun hiçbir etkisi yoktur. Evlilik sevgili ihtiyari kader yani cüzi iradedir..
Günümüzde evlilik isteyen kişiler çok çok çok nadir ilerleyen zamanlarda evlilik kalmayacak. Ekonomi berbat, kişi evlenmek istese bile yapamaz yapamıyor örneğin ben evlenmek istesem bile kiralar olmuş İstanbul'da 4.500 asgari ücret 5.500 nasıl yuva kurabilirim ki!01 Yorumla- +1 yıl
Şimdiye kadar hiç sevgilin olmadı mı? Biraz geç kalmışsın ahir zamanda yaşıyoruz nesilden nesile daha da kötüye gidiyor insanlar ve insanlık hemen hemen her şey..
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılNikah ve ölüm vakti saatine mahkumdur ve kısmet işi yani nikah birazda çaba ister. Belli bir yaştan sonra erkekler gibi kadın kısmının seçiciliğide artıyor. Bu sebeple ne istediğini iyi belirleyerek talip olan adayları kriterine göre değerlendir. Örneğin benim için boyu boyuma huyu huyuma uygun olsun bana benzesin denklik olsun istiyorum. Boyum 1,80 ve 78 kg civarı atletik yapılı biriyim, kadın sol kaburga kemiğinden yaratıldığı için kalbe yakın sevilmeli kolun altında yani korunmalı diyorum. Şefkat kanatları ile sarılmalı, başımıza cikarmamaliyiz, kafatası kemiğinden yaratılmış olsaydı kadın o zaman yeri orası olurdu.
Kriterime uyuyorsa tanışalım
012 Yorumla
Soran+1 yılBenim krterlerim de ayni sizin gibi fazla birsey ustedigimi düßünmüyorum şu durumda
Cevap sahibi+1 yılNerede yaşıyorsun?
Soran+1 yılKonya merkez
Soran+1 yılNasip caba istiyor cabaladığim herseyde bi yarim kaliyor anlamadim gityi
Cevap sahibi+1 yılBelkide gereğinde fazla önem ve değer veriyorsun o yüzden olmuyor. Kim bilir belkide bir kapıyı kapatıp daha güzel bir kapı açmak için Allah seni sınıyor olabilir.
Cevap sahibi+1 yılBu defa fazla çabalama bakalım ne olacak :))
Mail adresin var mı?
Soran+1 yılUzun suredir cabalamiyorum yinr olmuyor neyse gayirlisi artuk
Cevap sahibi+1 yılBu defa orta yolu bul ve
rayefod256@lankew. com
Adresine mail gönder bakalım hayırlısıyla ne olacak görelim İstanbul hakkında ne düşünüyorsun o konuda bir mail atarsan sevinirim
Soran+1 yılİstanbul gezilecek bir sehir ama yaşanılmaz. Zenginsen iyi barınabilirsin orada
Cevap sahibi+1 yılZengin değilim ama muhtaçta değilim, Konya nasıl bir yer?
Cevap sahibi1 yıl@e061071e Hakkımda hayırlısı olanı Allah gönlüme düşürsün hayırlısı değilse gönlümden düşürsün.
+1 yılBu devirde evlenmeyi düşünen erkeğin ya dünyadan haberinin olmadığı ya da akıl sağlığında bir sorun olduğunu düşünüyorum. 2 milyon erkek ömür boyu nafaka ödüyor. Bu bir ekonomik şiddettir. Ayrıca taciz tecavüz iftiraları hat safhada. Önüne gelen kız, önüne gelen erkeğe taciz tecavüz iftirası atıyor ya da atmakla tehdit ediyor. Feminist dernekler ise bu olayların hepsini taciz tecavüz yaşanmış gibi değerlendirip, erkeğin haklı olduğu yüzde 100 belli olsa bile köpek gibi erkeklere saldırıyorlar.
10 Yorumla
+1 yılgerçekten niyetinde ciddi isen karakter olarak düşünce olarak da benzersek tanımaya yönelik adım atabiliriz. şehirler de çok yakın ama ne kadar ciddisin bu konuda onu bilmek isityorum. senin bakış açn nedir yaşayış açımız benzer anlattıklarına bakılırsa bende istiyorum ama gerçekten nasip mi olmadı yoksa başka bir sebepten mi olmuyor. niyetiniz ciddi ise tanışmak isterim soran
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
92Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılKimse evlilik düşünmüyor ki herkes takılıp geçme peşinde.
10 Yorumla
+1 yılRabbim gönlünüze göre verir inşaallah. Hayırlısı olsun, kafanızı dağıtın ve böyle düşünmeyin. Mümkünse evden dışarı çıkın. Bunları üzülmemeniz için söylüyorum.
24 Yorumla
Soran+1 yılorada da maddiyat devreye giriyor ne is bulsam cikariyorlar bir de
- +1 yıl
İşe girseydiniz, kafanız dağılırdı. Evde boş boş oturmaktan böyle düşünceler aklınıza geliyor ve sizi rahatsız ediyor. İş bulana kadar hobi edinin. Kitap okuyabilirsiniz vakit geçer ama mümkünse evde okumak yerine dışarıda kütüphanede yahut bir kafede simit ve çayın yanında okuyabilirsiniz. ya da kendinize bir defter bulup, o deftere duygularınızı deneme halinde yazabilirsiniz. Bilemiyorum yani, yapın bir şeyler ve kendinizi çekin kurtarın bu melankoliden. Allah büyük.
Soran+1 yılTesekkur ederim hocam. Ben bu sene universite okuyacam çocuk gelisimi ve egitimi mezunuyum lise. Tibbi sekreterlik dental asistanlık filan yaptım. Cocuk gelisimini aciktan okuyup yanina ek olarak. Tıbbi görüntuleme ya da el sanatları düşünüyorum ikisi arasında kararsız kaldım.
- +1 yıl
Yani bu sizin hayatınız ve en doğru kararı yine siz verirsiniz. Geçmişte iş tecrübenizin olması fayda getirir. Okuyun ya da çalışın; bir meşgale olmadan vakit geçmiyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.
+1 yılYıldızın düşükse nazara uğramış olabilirsin. Ailen yanlış yetiştirmiş çekingen olabilirsin. Evden çıkmıyor olabilirsin. Hakkında iftira dedikodu dönmüş olabilir. Kimseyi beğenmiyor olabilirsin. Bunun gibi binlerce şey yazabilirim sana. Ama şu var ki her şey nasip. Belki imtihanındır belki senin suçundur belki de doğduğun yer kaderindir olayı gerçekleşiyordur…
14 Yorumla
Soran+1 yılİlk 3 madde o kadar doğru ki ama kendimj yetistirmeye çalıştım hep
Soran+1 yılTesekkur ederimm. Zaten karakter oturuyor artik sadece babam yok dedemle abim buyuttu cok baskici bir aile de büyüdüm
Güzel ve alımlı insanlar ulaşılmaz gibi görülüyor uzaktan.. Hoşlandığın düzgün biri olursa bunu ağırlığını düşürmeden ona da belli etmelisin. Bende çekiniyorum düzgün biri gördüm mü kesin konuştuğu biri vardır ya da gözü yükseklerde olabilir diye düşünüyorum bazen
110 Yorumla
Soran+1 yılEvet mesela hoslanyorlar adim atmaya cekiniyorlar ya adam hesabima istek atti is yerinden biri bir dk kalmaz geri cekmis nolcaksa sanki
Soran+1 yılEvet canım biri. Bende hoslaniyordum ondan istek atti sonra tum hesabindan engellemis beni daha iki kelime etmisligimiz yok halbuki kabul edecektim
Soran+1 yılKim atmis istek ben istek filan atmadım
Soran+1 yılYok y brn istek filN atmadim o bana atti diyorumm
Soran+1 yılSen ne diyorsun ben bisey anlamadim benim kac senelik hesabim istek atsn kisiyi de taniyorum fotografi da vardi hemde is kiyafeti ile ve ben ondsn hoslandigimi kinseye demedim yani
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılEş kıstaslarınızı biraz düşürseniz siz de yaşıtınız size layık bir eş bulabilirsiniz. 😊 Kaslı, yakışıklı, uzun boylu ve zengin kıstaslarından bir iki tanesinden vazgeçerseniz bence siz de gönlünüzün prensini bulabilirsiniz. 😊 Size şimdiden sevdiceğinizle mutluluklar dilerim. 😊
010 Yorumla
Soran+1 yılPeki 1.70 boy su yesili göz rengi beyaz ten bu 68 kilo bor kiza nasil biri yakisir sizce
- +1 yıl
Siz size en yakışan kişiyi bilirsiniz ama kaderde bekji sizden iki santim kısa bir yaşıtınız vardır alnınıza yazılan... 😊 Ya da kilosu biraz fazladır size daha yakışan biri olmak için kilosunu verir... 😊 Siz anlattığınız kadarıyla gayet alımlı genç bir hanımefendisiniz... 😊 Sabır ve umutla sizi kırmayacak ve duygularınızı incitmeyecek kişiyi bekleyiniz... 😊 Allah gönlünüze göre versin, iyi bayramlar... 😊
Soran+1 yılAmin cumlemizin inşallah
Soran+1 yılBen mesela ince cizgim alkol kesinlikle kullanmayacak
Soran+1 yılO zaman bizde namusumuzu satalim iste ben namaz kilan biriyim karsimdakini kilsin diye zorlamam. Sadece alkol icmesin bu cok önemli benim icin
Soran+1 yılBilmem alkol kulanan adam herseyi yapar haram sonucta
- +1 yıl
Güzel hassasiyetleriniz var umarım sizinle uyumlu sadık bir eşiniz olur.
+1 yılevliliğin modası geçti çünkü ama düşük zekalı türk halkı hala evlenme hayalleri kuruyor. tüm dünyada insanlar nikahsız yaşıyor takılıyor vs. türkiyedeyse ne bunu yapabiliyor ne de evlenebiliyor düşük zekalı kavim hak ettiği gibi mutsuz ve abazanca bir yaşam sürdürüyor
11 Yorumla
+1 yılAynı durum bende de var ben sadece Allahtan korkan dini görevlerini yerine getiren biri istedim hep tam tersi çıktı karşıma bende yarım hocalık da var lakin neden olmadı sebep ne bilemiyorum ama umutsuz değilim çünkü Allah sabredenlerle beraberdir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. İbadetine bağlı biriyim dedin ya. her şey nasip kismette dedin. Daha diyecek bişey kalmadı. Kısmetin seni biryerde bekliyor. Allah hayırlısını nasip etsin. Tabiiki yalnız mücadele zor ama o da bir sınav.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evlenmiş olmak için değil sevdiğin için evlenmelisin sonra mutsuz olup üzülüp ağlamaktansa hayırlısı neyse onu istemelisin
012 Yorumla
Soran+1 yılBenfe bunu bekliyorum etrafindakiler babam yok diye kimi tutduysa getirdi kolu komsu. Getirdigi kisinin kim oldugunu bilmiyor misal. Bende hoslanip öyle evlilik yapmak istiyorum.. Ailem her gelene iyi diyor evlenip gideyim diye bu uzun suredir böyle. İs guc meslek ailesi sormak yok ilk geliste baskiya basliyolar. Bisey hisetmek neymis sonra alisirmisim filan bende safim ya. Egitimim uyum ne istedigim umurlarinda degil normal biri bile degil gelenler degil ki benim krterleri sorsalar
Soran+1 yılAminnn inşallah cok sağolun
- +1 yıl
Ailen doğrusunu yapıyor haddime değil ama bana da çok buldular istemedim kendi bulduklarım doğru kişiler çıkmadıhala bekarım 😂eskiden iman sorulurdu kriter olarak şimdi ise para makam soruluyor sözüm sana değil ahlaklı biri çıkarsa evlen yoksa üzülmeye devam yanlış anlamayın
Soran+1 yılZaten nedense para ya pula bakanlar hep mutluu. Bakmayanlar saf canım o oylr olmuyor artik inan ki
- +1 yıl
Para dünyalık mutluluk getirir sadece sistem insanı fakir etmek üzerine kurulmuş helalinden ve kul hakkına girmeden şu zamanda para kazanan söyle yok ha parası olmasın mı olsun ama genelin parası yok paralı beklersen daha çok beklersin ben sadece imanlı istedim onu bulamadım sen hepsi olsun bide paralı olsun diyorsun çok zor
Soran+1 yıl😅😅
- +1 yıl
Hiç hoş değil gülmen benim ailem çok inançlı benide öyle yetiştirdi sadece düşüncelerimi söyledim kusura bakma akıl vermek gibi oldu yapmamalıydım iyi niyetle söyledim selametle
Soran+1 yılDevami vardi oyle gitti kusura bakmayin. Kimse kimsenin ne yasadigini bilmez niyetimiz kaderimiz olsunn
- +1 yıl
Amin Yok estağfirullah Allahu zülcelal herkese huzurlu mutlu imanlı bi yuva eder insaAllah
+1 yılçok takılmamaya çalışın nasipte varsa o gelip bulur sizi ki genellikle de buluyor bense tam tersi evlilikten hep kaçtım 34 yaşımda yakalandım ama sonrası da önemli tabii aslında esas film imzadan hatta çocuk olduktan sonra başlıyor klişe olacak belki ama önce sağlık ve huzur gerisi kader kısmet Allah iyilerle karşılaştırsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılson cümlenden akan şey şu
evlenip çocuk yapayım sonra evde çocuk yapar koca parası yerim
mis gibi hayat dimi
04 Yorumla
Soran+1 yılYani yaşamayalim bizde hak etmiyormuyuz
Soran+1 yılSende Allaha emanet insallah
Kuranda Rabbimiz derki biz nasibinizi cabaniza bağlı kıldık şimdi sizde bu konuda iyisini bulmak için caba sarfedin ki Rabb'im o vakit nasibinizi versin 😊
00 Yorumla
+1 yılCok muhafazakarlik da iyi degil cunki kendi kabuguna kapatiyorsun kendini herkesden uzak duruyorsun bu yuzden birini bulup evlenmen zorlasiyor insan icine karismak lazim insanlarlar dialog ve iletişim kurman gerekir. maalesef baskici ve muhazafakar ailelerde cocuklar asosyal ve utangac yetisiyorlar ve sonuc mutsuzluk oluyor
00 YorumlaAilem köy dahil herseye haber verdi bende kendi çevreme haber verdim 50 yaşından sonra birini bulmak ne zor oluyormuş 1 aydır böyleyiz
00 Yorumlaabla kardeşin falan var mı ya :D evlilik düşünen maks 25 yaşında ibadetine düşkün kapalı bir insan bulmak nasip et allahım :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Kendimin kadın versiyonu nu gördüm şu an bu soruda bende öyleyim olsun evim olsun bu ailem olsun ama olmuyor ne hikmet anlamadım yani 😊
00 YorumlaInstagramdan ikiski koçu bal ile kozmik düşünce'yi takip etmeni tavsiye ederim. Akışta kalıp ruh eşinin geleceğini bilip imgelemeler yap.
00 Yorumla
+1 yılEtrafa egoistçe hareketler sergiliyorsan olmaz tabi
02 Yorumla
Soran+1 yılBen ve egoistlik 🤭
- +1 yıl
bilemem artık
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. nasıl bulamadın? acaba kriterler de mi sorunvar
09 Yorumla
Soran+1 yılAdayların benimld alakası yok sanki uzayli ile dunyali gibi öyle diyeyim
Soran+1 yılYok Konyanin merkezindeyim. Ama 3 4 saatlik köye bir yoruge jstedildr dagda peynir yogurt yapacakmisim öyle diyim sen anla
Soran+1 yılBuna gülerim Ama çirkin şansı yok o kesin
Soran1 yılNeyi kabul etmeyeyim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılHer nasip vaktine esirdir kardeşim...
Bu tür konular da acele etmemek iyidir. Sana uygun biri mutlaka olacaktır. Üzülme00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 591 cevap paylaştı. 33 yaşına geldim daha tık yok... Bizde istiyoz ama koşullar el vermediği gibi etrafta boşananları görünce insanın hiç evlenesingelmiyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 745 cevap paylaştı. Foto atta güzel misin deeel misin biz karar verelim
02 Yorumla
Soran+1 yılFizik gayet iyi bence cok basmayin formunuzu korumanız yeterli
+1 yılTam aradığım kız tipi. Seninle tanışmak isterdim şahsen.
00 Yorumla
+1 yılO devir eskide kaldı bacım. Evlenenler de boşanıyor merak etme.
00 Yorumla
+1 yılNasip kismet hakimizda hayirlisi canim ne diyelim 😊
00 YorumlaBüşra Ayaydın gibi tatlış bir hatun isen
Bul beni kelebeğim 😝
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Keşke her şey istediğimiz gibi olsa ama olmuyor. Bazen çok beklemek gerekiyor. Birazcık sabır
00 Yorumla
+1 yılbendebsenin derdindeyim niye olmuyor diye dusunuyorum
00 Yorumla
+1 yılolabilir insallah istedigin olur istedigin birini bulursun
00 Yorumla
+1 yılBende arıyorum ama bulamıyorum bence bu fırsat değerlendir beni
00 Yorumla
+1 yılBende aynı şeyleri istiyorum ama olmuyor, ne yapacağız?
00 YorumlaNasip işte dediğin gibi
Umarım layığını bulursun00 YorumlaYaşına takılma, bende aynı bu durumdan haz ediyorum ancak diğer durumlar da var tabi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıl29 yaşına. Kadar beredeydin kadınlar çabuk çöker artık seçmenlerin azaldı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılotur oturduğun yerde evlenenin başı göğemi eriyooo
16 Yorumla
Soran+1 yılEriyormuş inan ki Allahtan onlar evli gezme desen onlarda giyim desen onlarda iphone desen onlarda ben herseyden mahrum kendim pisirirsem yiyecem kendim kazanirsam giyicem cekilmiyor tek dünyanin kahrı
Cevap sahibi+1 yılayfon demiyeydin eyiydi 🤔
Cevap sahibi+1 yılayfon kaça razı olursun 🤔😊🤴
Soran+1 yılBen iphoneyi kendim alırim sorun para degil oda gerekli ama mutluluk onemli olan
Cevap sahibi+1 yılşakasına yazdım zaten, mutluluğu kim kaybettiki biz bulalım
Cevap sahibi+1 yılAllah herkeze mutlu olabileceği bi evlilik yuva nasip etsin
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenecek düzgün insan yok ki, herkes gezme tozma, oynaşma peşinde. Varsa evlenilecek insan buyursun gelsin. Deneyelim..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBeklentilerin neler, bir lokma bir hırka ve bebek beklentisi ile çok rahat bulursun, aşk ararsan kısmet ama bazen olamıyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 899 cevap paylaştı. Kısmet bu işler. Karşına çıkanları çok elesin galiba
01 Yorumla
Soran+1 yılÇıkmadi ki ailem bile senin ne bahtin varmis dedi gelenlerle hic bir sekilde uyum yok bir tane bile yok yani oadı
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani hayatta öncelikler değişkenlik gösterebiliyor maalesef umarım gönlünden geçen ömrüne nasip olsun
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Allah c. c Hayırlı olanını nasip etsin.
Bu cümle özetliyor sanırım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. evlenince işi gücü bırakıp evde mi takılacaksın
00 Yorumla
+1 yılEvlilik severek yapılacak bir şey. Doğru kişi kaç yaşında çıkar karşınıza bilmiyoruz tabii ki ama lütfen evlenmek için evlenmeyin.
00 YorumlaSen sevmek hayatını biriyle geçirmek değil evlenmek istiyorsun o yüzden olmuyor. Evlenmek araçtır amaç sevdiğinle bir ömür geçirmektir
00 Yorumla
+1 yılBende aynı yaş ve düşüncedeyim ama senin gibi çok dert etmiyorum. Bir de ben çalışmak zorundayım
05 Yorumla
Soran+1 yılSen erkeksin 25 den sonraki yasa erkekler hos karsilamiyor pek
- +1 yıl
Benim şahsen öyle takıntım yok. Kadınlar erken çöker falan muhabbeti mi yapıyorlar
Soran+1 yılNenimcogunluk 23 25 saniyorlar fiziki olarak booy 1.70 ama yuzum guzel Allah var fizigim yerinde bakimliyim makyaj sevmem. Yasımı ögrenince yanaşmıyorlar
- +1 yıl
O yaştan değildir bence. Seni görmedim bir şey diyemem tabi. Ama güzellik görecelidir
Bende istiyorum özellikle kızım olsun istiyorum gizli olmasaydın
00 YorumlaGeçmiş senelerden seçici oldunmu hiç?
06 Yorumla
Soran+1 yılSececek biri cikmadi karsima öyle diyeyim
Soran+1 yılOda var evet cunku herseyimi kendim karsiliyorum evde oldugum surece ailem de ev islerinde kullNiyor bdni
Soran+1 yıl29 senedir ayni seyleri yapiyorum. Ve ailemin bana hic bir sekilde katkısı olmadı. Afedersin en kücuk ihtiyacima kadar kendim aldin herseyi neresi güzel
Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. İşallah olur demekki kısmetin acık degilmiş
014 Yorumla
Soran+1 yılKısmetim hiç yokmuş neredeyse
Soran+1 yılKaserciyim ne demek
Soran+1 yılSen benim yasadiklarimi yasasan ipe asardin kendini
Soran+1 yılKaderci
Soran+1 yılHe tamam kahvalti yapmadim ondan galiba😅
Soran+1 yılOyledir yok instagram kullsnmiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Çalıştığın iş yerinde yok mu
01 Yorumla
Soran+1 yılİslerimde tam biri olacak hemen cikis veriyorlar
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılNasip biraz, vakti gelince o da olur 😊👍
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bende bulamadım valla 🤷🏼♂️
00 Yorumla
+1 yılgül ne işin var burada :D
00 YorumlaBunlar evlilik için yeterli değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Her nasip vaktine esirdir az daha sabret
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeneye 40 olucam umudum var 😁
00 Yorumla
+1 yılDoğru zaman ve doğru insanı bekle🙂
00 YorumlaKendine denk birine bulmak imkansız
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılCanını sıkma kalbine göre biri çıkar karşına
00 Yorumla Tanışalım hiç evlenmedim yaş 39
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Sanırım seni tanıyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBurada aday ayrıştırması yapabilirsin
00 Yorumla - Devamını Gör (49)
Devamını Gör(94)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği