Neden bulamıyoruz sizce? Nerede hata yapıyoruz? Ya da daha nasibimizin vakti mi gelmedi?
Neden bulamıyoruz sizce? Nerede hata yapıyoruz? Ya da daha nasibimizin vakti mi gelmedi?
Cevap
9Cevap
Bu öyle arayınca bulunacak bir şey değil ki biraz denk gelmesi lazım.
Evet çok haklısın
Benim inancım ve umudum yok o yönde hayattan tamaman sıkılmış durumdayım zaten umarım sen bulursun
Amin teşekkür ederim de neden umudun yok? Umutsuz yaşanır mı?
Ben artık doğru insan olduğunu onu bulabileceğimi gerçekten seven kişinin olduğu pek düşünmüyorum öğrendim yani bu yüzden pek umudum inancım kalmadı o konuda
Sen de mi herkesi aynı görüyorsun? Herkes aynı ise doğru insan yok diye dert yakınan o kadar insan yanlış insan mı?
Ben herkesi aynı görmüyorum tabiki bu ön yargılı davranmak olur zaten ben sadece kendim için o kişiyi bulabileceğime inanmıyorum
Anladım ama sen yine de umutsuz olma
Umutsuzluk daha iyi bence umudun olunca kaybediyorsun mesela ama olmadığı zaman kaybedecek bir şeyim olmuyor alışık oluyon yani
Umut olmayınca da yaşamak keyif vermiyor
şu an öyleyim zaten hiçbir şeyden keyfim hevesim yok hayatım çok depresif gidiyor bunaldım vs keşke umudum olsa
Umut senin elinde. Umutsuz yaşanmaz. İnancın var mı bilmiyorum ama ayet var.
Allah’ın rahmetinden ümit kesmeyin. Çünkü inkâr edenlerden başkası Allah’ın rahmetinden ümit kesmez. (Yusuf 87)
Yaa bak ayeti kerime ile cevap vermiş olman çok güzel. Tabiki Allah'tan ümidini kesmicen insan ümit ile ümitsizlik arasında olmalı zaten benim umudum yok ümit var nasibimizde varsa diyoruz zaten hep teşekkür ederim yazdıkların için de 🙏🏻
Anladım. Rica ederim ne demek 🌸
Bir şey sorabilir miyim
Tabi
Tanımadıklarımla pek özelden konuşmuyorum aslında ama
Tamamdır kusura bakma rahatsız etmeyim
Bilmiyorum ben de bilmiyorum arıyorum sma yok ve demek ki nasibimizin vakti gelm
Piyasada doğru düzgün insan kalmadı
Nasip diyelim bir umut
Düzgün kişi yok demekki
Aramıyorum arasam bulurum
Bulmak mesele değil doğru kişiyi bulmak mesele
Yanlis kisiyide yola getiririz
Öyle bir şey yok. İnsanlar değişmezler
Belli bir yasi geçtikten sonra tüm insanların aynı olduğunu ogreniyon
Tüm insanların aynı olmadığını öğrenmek için biraz daha olgunlaşman gerekiyor demek ki
Tamam
İstemiyoruz bence
Nerde hvxg
Bulamıyoruz işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, bu doğru insan meselesi! Hepimiz için önemli bir konu. Bazen doğru insanı bulamamak, insanların standartlarını belirlemede zorlanmasından ya da yanlış yerlerde aramasından kaynaklanıyor. Belki de biraz sabırlı olup, kendimize ve karşımızdakilere biraz daha şans tanımak gerekiyor. Sevgi dolu bir kalp, doğru zamanda doğru kişiyi mutlaka bulur.✨🌹
Belki de nasip meselesidir, kim bilir? Ama eminim ki her şeyin bir zamanı var.💫 Kendine güven ve açık ol! Kısmetine inan, bir gün mutlaka karşılaşacaksın. 🤗💕