Aşık olunan kişideki çekicilik devam ettiği sürece aşk hep vardır. Tüketilen ne varsa tekrar yerine konulur, stok sağlamdır.

Aşkın tarifine göre değişir bence
kimi için heyecan tutku kimi için kelebeklerin uçuşması
Bana sorarsan gerçek aşk ruha işlenen sonsuz sevgi, bunu hissedebilen ruh eşini bulmuştur demek ve işte o zaman aşk bitmez! Yani anlayacağın şıp sevdim duyguları değildir gerçek aşk, derin bir mevzudur ve bu herkese nasip olmaz
Yani şöyle bir söz var en tatlı bal bile sürekli tadıldıkça bıkkınlık verir o yüzden ölçülü sev

İnsan kendisine ve ilgi duyduğu kişiye ayrı alan bırakmalı onun için ondan biraz uzak durmalı bazen kendine hakim olmalı insan çünkü karşıdaki insan evladı hakkı olarak fazla ilgiden bunalıyor mesela o şu an bir yerde duruyor ve o yer ne kadar şanslı olduğunun farkında değil.
Karşımdakinin çekiciliği ise - aşk - dediğim şey bu uzun yıllar devam etmez. Kaldı ki ömür biçilen aşk duygusunu beslemek kişinin hiç durmadan altına yakacak atacak kadar derinlikte yaşaması gibi birşey. Duygunun yerini sağlam bir sevgiye bırakması daha kabul edilir bi durum benim gözümde.
Benim görüşüme göre, duygular tükenmez. Belki biraz körelir. Aşkı tüketen bencillik ve hazırcılıktır. Şöyle ki, daha öncesinde çaba gösteren, özveride bulunan bunu bırakınca kibire kapılır.
Haliyle olması gereken bir tarafın omzuna yüklenir.
Kaçınılmaz olarak yorulur ve sorunlar başlar..
Son tahlilde, tek elle alkış olmaz başkan, iki el şart 😃
Cevap
6Cevap
Gerçekten sevmiş olanın duyguları bitmez ki, kaç ay geçerse geçsin. Hiç olmayacağını düşündüğün de bile kalp garipleşiyor..
Evet öyle herşeyin fazlası zarar, zamana bırakılmalı bazı şeyler ilgiyi, çekiciliği ve çekimi kaybetmemesi için.
Birçok faktör vardır, bununla sınırlı olduğunu düşünmüyorum.
Hayır karşısındaki kisidir gösterilmeyen sevgi VE verilmeyen ilgidir
Hızlı tüketilen duygularmıdır bilemem ama çoğunlukla duyguların samimi olmamasıdır.
Evet öyledir. Heyecan, merak, gizem bunlar geri gelebilirse belkim aşk da geri gelir.
Aşk çok güçlü, fazla güçlüdür. Tepeden başlatır seni ama yavaş yavaş aşağı düşersin. O hız kontrol edilemez, kime nasıl geleceği belli değildir.
Tüketilen şey duygular değil bence karşılıklı olarak dengeli bir fedakarlık yoksa zamanla her duygu yorulur azalır değişir
Hayır davranışlar
Başka güzel görene kadardır
Zorr soru olmuşş ben bilemedim dii😂
Saygı
İlgi
Çok haklı bir önerme
Evet
Evett
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?