@damnparanoia Yok uzaya gitmeme de gerek kalmaz. Başka evrende öyle birini tanıyorum. Buradaki tüm mazoşistlere taş çıkartır. En azından gerçek yüzünü gösteren kötü kızlardan değil. :P
@damnparanoia İstisna kızların varlığına inanıyorum. Ama onların da iyi niyetimi kaldırabileceğini sanmıyorum. Sonuçta iyi niyetli erkekler genelde arkadaş olarak görülüyor. Malum.:P
Unutmayın ne kadar klişe de olsa iyiler hep kazanır bu yolda devam edin derim, sonuçta çoğu kişinin şerefsiz ve ona kötü davranan biriyle olmıyacağını düşünen biriyim yinede açıklamanız için teşekkür ederim.
İyi niyetli olanlar hep kazanır doğru. Hayatta bunu çok gördüm. Son gülen her zaman iyi güler. Ama bu kadar da serseri, umursamaz, gizemli ve cool olan kötü çocuklardan etkilenen mazoşist kızlar, ülkede kızların çoğunluk kesimini oluşturup memlekette kaynıyorken bana gelip de lütfen o kızlar göz göre göre öyle kişilerle olmaz demeyin. Sadece açın ve Müge Anlı'yı özellikle izleyin. Ne demek istediğimi anlarsınız. :P
Yaşınız daha genç önünüze illaki biri çıkar diye düşünüyorum daha fazla uzatmaya gerek yok inanmıyorsanız siz bilirsiniz yinede, tekrardan iyi akşamlar dilerim.
En İyi Cevaplar