Ayran gönüllü değilim sevdim mi bırakmam 1 gün görmesem hasretlik çekerim kıskancım kimse onunla konuşmasın ark olmasın sadece benim olsun annesinden babasından da kıskanırım nereye giderse benden izin almalı dışar çıkarken öyle güzel hazırlanıp güzel kokulu parfümler sıkmamalı her gün her saat tuvalete gitse dahi benimle konuşmalı görüntülü aradığım zaman hemen açmalı instagram hesabının şifresini vermeli bütün karşı cinsleri çıkarmalı takip etmemeli sadece benim olmalı…bana da karışmamalı ben ne dersem o olmalı !!!
Kolayca sevebilen biri değilim ama hızlıca sevgimi bitirebilen biri oldum zamanla. Sevdiğim zaman beyin terk denilecek hale geliyorum. Deli divane dediğimiz aşk sarhoşu dediğimiz bir halde😂 Sevgim bitmediği sürece de sadığımdır hemde fazlasıyla.
Çapkınlık lafta sözde bende... asıldığım yürüdüğüm olmuştur hani inkar edemem, yüz verirlerseben hop toz olurum umrumda olmaz , o şekilde yani bendeki... fakat seversem gönlüm de gözüm de kör olur... kimseye bağlanmam ama kesinlikle sadık kalırım..
Nasip olursa evlendikten sonra kişisel sosyal medya hesabi kullanmamayi düşünüyorum zaten kiz arkadaşı da edinen biri değilim, Rabbim Allah'ın emanetine en iyi sekilde bakanlardan, sadık olanlardan eylesin.
Hiç ayran gönüllü biri olmadım. Aksine birinden çok zor etkilenir, bir şeyler hissederim. O zaman da geri kalan herkes görünmez oluyor benim için. Tek kişi odaklı hissedip, yaşıyorum duygularımı.