Çok şey yazabilirim ama kısaca destekleyici biri olmalı, sorun çıkaran biri olmaktan ziyade. Hayat zaten yeterince can sıkıcı. İki gülücez, mutlu olucaz hayat biticek. Sorun yaratan biri olmamalı. Şöyle üstün böyle harika yönleri demek yerine tamamlayıcı olmalı. Birbirimizin düşüncelerine girebilmeliyiz örneğin.
70 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılhttps://voca.ro/1oIjTrV4Gu77
*Hem bugünümüzü hem geleceğimizi düşünmeli, yeri gelince günübirlik konulardan yeri gelince de ailevi konulardan konuşabilmeliyiz.
*Yeri geldiğinde hanım hanımcık yeri geldiğinde hayat dolu olmalı; birbirimizi heyecanlandırabilmeliyiz.
*Birlikte gezebilmeli, birlikte düşünebilmeli, birbirimizin gözlerinde kaybolmayı bilmeli, birbirimizin gülüşlerine karışabilmeliyiz
*Sevgili olduktan sonra ilk adalara sonra da Galata kulesine gitmeliyiz.
*Birbirimize moral ve destek verebilmeliyiz.
*Aileme saygı göstermeli, ailesinin de saygı gösterilmeye değer kimseler olması gerekir.
*Kapalı/açık farketmez; ama aşırı açık giyinmemeli;vücut hatlarını belli etmemeli, kıskandıracak hareketler yapmamalı.
*Geçmişte olduysa, eski sevgililerinde bahsetmemeli. Eğer vardan da onlarla bağlantısını kesmeli (dost/arkadaş/kardeş vb... görüyorum ayaklarına yedekte tutmamalı) ortaya çıkması durumunda tavrım farklı olur; kıskancım ve affedemeyebilirim.
*Benim onu düşünüp empati yaptığım gibi o da benim hakkımda her daim empati yapabilmeli.
sorunuz için teşekkürler12 Yorumla- +1 yıl
Özelliklerde haklılık payın oldukça büyük. Tebrik ediyorum.
Umarım gönlünüze göre birini bulursunuz 🤲 - +1 yıl
Teşekkürler, umarız
- Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı.
+1 yıl1- bakımlı olacak kollarını bacaklarını alacak pürüzsüz yumoş gibi bir teni olmalı2- fiziği ve yüzü güzel olacak ne çok zayıf ne çok kilolu3- kesinlikle uzun saçlı olmalı4- Hem eğlenceli olacak hem de ciddiyetini korumalı5- Yalan konuşmayacak güven verecek ve dürüst olacak her şeyini bana anlatacağını iyi bilmeli yani demek istediğim benden çekinmemeli, sözünün arkasında durmalı6-Yatakta bana karşı baya istekli arzulu ateşli olacak fantezileri olacak yeri geldiğinde beni yönetecek (yatak lafın gelişi her yerde olsun benim olsun ve 5 istek daha var cinsellikte)+Tripsiz, egosuz olmalı7-Sigara kullanmayacak8-Yemek yapmasını bilmeli hatta birlikte yapacağız ve temiz olmalı9- Zıt görüşlerimiz pek olmamalı hobilerimiz aynı olacak gezmeyi sevmeli10-Eğitimi yerinde, çalışan biri olmalı11-Kesinlikle giyinmesini bilecek yeri geldiğinde beni çıldırtmalı
34 Yorumla- +1 yıl
Hay maşallah 😂
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
😂😂😂😂 yumurta kirsan menemen olacak valla
- +1 yıl
@YavrummmBabanNereli :D
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılYalan söylememeli sadık olmalı çocuk gibi çok fazla üstüne düşmemeli düşünceleri beğenmese bile saygı duyup dinlemeli anlayışlı olmalı ohoooo daha sayımmı
19 Yorumla- +1 yıl
Sayabilirsiniz 🙂🙂
- +1 yıl
Saymayım sabaha kadar sürer bu yüzden evde kaldım ya 😂😂
- +1 yıl
Evde kalmak iyidir. Hayırsız insanlardan korunursun :)
- +1 yıl
Hayırlısı diyoruz da hayırlısı 34 senedir gelmedi 😂😂
- +1 yıl
Gelip başını ağrıtmasındansa, gelmemesi daha evlâ. 😉
- +1 yıl
Ben yasadım mi diyorsun
- +1 yıl
Yaşadım. Hayatın bana attığı kazıklarından, kazanımlarımdan biridir. :)
- +1 yıl
Vardır bundada bi hayır belkide daha güçlü bir kadın olmanı sağlamıştır
- +1 yıl
Aynen öyle oldu. 🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. iyi niyetli ve ahlak edep sahibi bir kadın olmalı.. doğru ve yanlışı ayırt edebilmeli.. ve çok hırçın biri olmamalı.. sakin karakterli bir insanı daha çok tercih ederim.. kariyer veya eğitimdüzeyi aramıyorum.. hoş bir yüzü olmalı , dengeli bir fiziği olması yeterli.. harika bir güzellik veya manken fiziği aramıyorum. ama yine de hoş bir kız olmasını isterim hani.. ve olmazsa olmazım, sağlıklı ve gösterişli uzun saçları olmasıdır..
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ya bununla alakalı komik bir liste vardı. Onu ararken soruna görüş yazmayi unutmuşum iyi mi? 😂
Ben özellik aramıyorum ya.. Bazen bir bakıyorum ki eşeğin sevmediği ot burnunun dibinde bitermis durumu yaşanıyor. 😂😂😂
Neyse mi sanal var var de reeldeki bu durumdan kurtulmak kolay oluyor 😂13 Yorumla- +1 yıl
Vay arkadaş ya.
İnterneti nelere alet ediyorsunuz.
İcat eden böyle olacağını bilse yapar miydi acaba 😂😂😂😂😂 - +1 yıl
Hahahahaah
Derdi valla. Bende olsam bu kadar cılkının çıkacağını bilsem icat etmezdim 😂😂😂😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılSigara içmiyorsa, kitap okuyorsa ve bunu sürdürmek için çaba gösteriyorsa, kültür sanat seviyorsa, dini inanç, etnik köken ve mezhep takıntısı yoksa, maddi hırslardan arınmışsa, az insan çok huzur diyerek sakin yerlerde tatil anlayışı varsa, empati kurabiliyor ve hoşgörülü davranıyorsa, düğünün saçmalık olduğunu savunuyorsa, düşünüyor ve sorguluyorsa, tiktok hesabı yoksa ve en önemlisi akp'li değilse buyursun gelsin tanışalım.
30 Yorumla
+1 yılDeğer bilmeli, değer vermeli
Kendisini sevmeli
Pozitif enerjisi olmalı
Çaresizliği öğrenmemiş olmalı
Çözüm üretebilmeli
Hayır desem de küsüp gitmemeli saygı duymalı
Kibar nezaketli olmalı
Kendini değiştirmeli, gelişime açık olmalı
Olgun olmalı
Farklı görüşlere saygı duymalı vs.20 Yorumla
+1 yılKime sorsan sevgi, saygı, güven, sadakat ister. Sonra tüm bu özellikleri beğendikleri bedenlerde bulmaya çalışırlar. Bulamayınca da bir güzel üzülürler. Neyse
Hayatıma almak istediğim kişide olması gereken en önemli özellik nefes alıp/vermesidir. Teşekkürler😏20 YorumlaAllah korkusu olması ilk özellik. Ben dört dörtlük bir müslüman değilim zaten kişinin ibadetide Allah'la kendi arasındadır amenna ama yine de eşimin Allah rızasını gözeten biri olmasını isterim. Mesela ben nebevi usullere göre bir yaşam tarzı istiyorum ve bana ayak uydurabilecek bir eş tercihim. Böyle bakıyorum mesela iyilik yapan birini görüyorum diyelim anında tav oluyorum. Tip karakterden sonra geliyor her daim. Lâkin biri olup diğeri olmasa da olmuyor. İkisi aynı orantıda olmalı.
20 YorumlaAnlayışlı, kibar, yerine göre hareket edebilen, boş konuşmayan, yeniliklere açık, saygılı, beklentisiz, anlamadan dinlemeden lap diye atlamayan, ön yargısız, yapmacik olmayan, kendi olan olmalı yalan söylememeli yalanın rengi olmaz tektir ve asla sevmem
20 YorumlaOndan pozitif enwrji almalıyım. Yanındayken mutlu olmalıyım. Evet hafif de güzel olsa bu bir bonus ama tek başına bir kriter değil. Nitekim yaşım 35 hiç evlenmedim ve evlenmek isteyeceğim insan ciddi düşüneceğim hayatımı aynı evde mutluca geçireceğim bir yerlere onunla gitmekten zevk alacağım, hayatı keşfedeceğim, kısaca ölene kadar beraber olacağım insan olmalı. 2 günlük çarpık ilişkilerde olmadı gözüm hiç.
10 YorumlaKarakter ve kafa olarak bana benzer olmalı. Mesela? Öncelikle Allah korkusu olmalı ve diniyle bütün, birçok hususa dikkat etmeli. Sonrasında merhametli , sevgisini gösterip hissettirebilen , ağzı temiz laf yapan (küfürsüz) , sesini yükseltmeyen , anne- eş dengesini ayarlayabilen, eğitime önem veren , evine bağlı... olmalı🙂 🤣🤭
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kuruntulu , herşeyde bı ima aramayan
Hayatı gelişine göre yaşayan
Herşeyi takmayan , ama bağlılık konusunda kuvvetli olan.. yani hemen satış işlemleri başlatmayan herkes hayatıma girebilir , suyunu çıkarırsa zahmet etmesinler girdikleri gbi çıkarırım😂10 Yorumla
+1 yılSaygılı hoşgörülü merhametli fedakar sevecen konuşkan empatik hamarat çalışkan dinamik titiz sosyal yönü güçlü uyumlu tevekkül sahibi islam inancına sahip ve inancının gereklerini yapan biri olmalı.
27 Yorumla- +1 yıl
Valla hocam bi özellikte bir bayan kalmışsa al götür nikah masasına.
Bu devirde böyle özellikleri olan bayan bulmak zor. - +1 yıl
Elbette haklısınız biz zor olana talibiz o yüzden.
- +1 yıl
Allah yardımcınız olsun hocam. Kalmışsa öyle biri. 😊
- +1 yıl
Amin Allah razı olsun
- +1 yıl
Evet böylesi biraz zor bulunur.
- +1 yıl
@Neslihürvicdanıhür buluruz insaAllah
- +1 yıl
@managermann umarım bulursunuz.
+1 yılDini ilmu olan bununla amel eden, Olgun, ağırbasli, zeki, merhametli, ahlaklı (çok şey istiyorum galiba)
29 Yorumla- +1 yıl
Olması gereken bunlar kardeşim. 🌺
- +1 yıl
Olması gereken buda olan az işte kardeşim 😊
- +1 yıl
Benden sana tavsiye. Bide buna çalışkanlığı ekle. 😊
- +1 yıl
Zaten is konusunda öyle memur hoca falan diye bir isteğim yok çalışmasını bilen seven biri olmalı.. Allahın ne vereceği bilinmez bir işten çıkınca başka is yapamam diyen biri olmamalı
- +1 yıl
Aynen öyle kardeşim. Çalışan, çalışkan insandan zarar gelmez.
- +1 yıl
Aynen kardeşim 😊💕
- +1 yıl
Dinin kurallarınca amel etmek bu dediklerinizin hepsini kapsıyor zaten anlam kalabalığı olmuş.
- +1 yıl
@Biraz_Bazarov Bu sizi neden ilgilendiriyor
- +1 yıl
Hmm.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan olma mahiyetinin anlamını ucundan kıyısından tadanlar kıymetli gözümde. Yok olmuş birçok şeyin yozlaştırdığı türden bir boşlukta salınmasın yeterli.
30 Yorumla
+1 yılBöyle birşey..
13 Yorumla- +1 yıl
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın 🤲
- +1 yıl
Amin, hepimizi..🙂
- +1 yıl
Amin inşallah 🤲
İrade sahibi olmalı,
Yapıcı olup yıkıcı olmamalı
Zor zamanlarda hayata olumlu bakabilmeli,
Benimle her konuyu konuşabilmeli.30 YorumlaDürüst, saygılı, sadık, anlayışlı, empati yapabilen, ince düşünceli, kibar, sorumluluk sahibi biri olmalı.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılNe gibi özellikler olmalı 🤔
Herşeyden biraz biraz eklesek nasıl olur acaba.14 Yorumla- +1 yıl
Tercih meselesi tabii. :)
- +1 yıl
Öyleyse ben ömürlük süper karısık yaptırayım.🙂
- +1 yıl
Allah öylesini versin inşallah size 😊
- +1 yıl
Amin cümlemize.
Saygı. İlk olarak saygı daha sonra arkadaşlık. Hayatıma girecek bir insan arkadaşım sırdaşım en yakınım olmalı her şeyimi onunla paylaşmaliyim o da bana paylaşabilmeli. Aldatılmak dışında çözemeyeceğim sorun yok.
10 YorumlaRuhu da kalbinde kirlenmişse bir kere ne yaparsan yap onu düzeltemezsin asla...Önce insan olmayı becermesi lazım.. Sayılı ve merhmart vicdanlı bir insan olmalı.. Çok dürüst olmalı kesinlikle.. Anacıl olmalı bir kere en önemlisi.. Anne gibi olmalı..
10 YorumlaSadık, sana değer veren, ince düşünen, başkalarına karşı her zaman seni koruyan ve kimseye karşı seni ezdirmeyen, seni mutlu eden, senin duygularına önem veren ve gerçekten seni seven biri olmalı. Aksi halde hayatın zindana döner.
10 Yorumla
+1 yılYa hayat sürprizlerle dolu. Şöyle olsun dersin farklı olur hiç belli olmaz. Hatta kriterlerine uymadığı halde aşık olursun. Sevmenin kriteri var ama aşkın kriteri yok bir anda hazırlıksız yakalanırsın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılNarsist olmamalı.
Öz güveni olmalı.
Güven konusunda sağlam durabilmeli.
Bensizde ayakta kalabilmeli.42 Yorumla- +1 yıl
@BeniTakma teşekkür ederim.
+1 yılKendini, "tanımak-bilmek-saygı duymak" önemli bir referans...
İnançlı...
Vefalı...
Fedekar...
Sadık...
Güvenli...
İlgili...
Tutarlı...
Saygılı...
Merhametli...20 Yorumla
+1 yılKibar, anlayışlı, romantik, komik, tatlı, hayatı dibine kadar yaşamayı bilen, eğitimli, önyargısız, ırkçılığa karşı çıkan, yobaz olmayan, insanların zevklerine karışmayan, hayvanları seven ve koruyan, mizah yeteneği olan, kibirsiz biri olmalı. Aynı zamanda hep beni koruyan ve sahip çıkan biri. Kıskançlık mevzusunu abartmamalı yani giydiğim şeylere vs. karışmamalı. Ama en önemlisi de hayat dolu olsun...
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 768 cevap paylaştı. Benim saatlerce konuşup kendimi anlatmama ihtiyaç duymadan beni kolayca anlayacak , yanımda varlığını sevgisini hissettirecek biri
30 Yorumla
+1 yılDestekleyici olacak, gerek sözleri gerek davranışlarıyla bana sevgisini hissettirecek, bana vakit ayıracak ve ilgilenecek, çok vıcık vıcık ilişki insanı değilim ama sıkmadan da olsa sevgi sözcüklerini kullansın isterim, ilk birkaç buluşmada hemen cinsel isteklerini belli etmeyecek/ etse bile kendini frenleyecek, beni bebek gibi hissettirecek biri olsun bak ben onu nasıl mutlu ediyorum 😌😋
10 Yorumla
+1 yılCevabımı yine değiştirmeyeceğim.
Beni anlaması şart.13 Yorumla- +1 yıl
Bulursan bana da gönder. 🙂
- +1 yıl
Tmam konum at yolluyayım :)
- +1 yıl
Yollarım olur 😂
Olmalıdan ziyade olmamalıdan bahsedeyim tecrübemden ; Seni çoğu şeyde kısıtlayıp (kafeye gitmek bile arkadaşlarınla) kendisi izin vermediği şeyleri yapan ama haksız da olsa bencil ezik egosuyla kendini haklı çıkaran kişiden olmaz arkadaşlar. Maço severdim ama büyük ders aldım. :/
10 Yorumla
+1 yılTek fiziksel özellik olarak gözlerinin güzel olmasını isterim onun haricinde yeri geldiğinde ayakları yere basan yeri geldiğinde hayal kurmaktan çekinmeyen, tutarlı, dengeli özenti olmayan kendine göre tarzı ve hayat görüşü olmalı. İlerleyen dönemde sadakat ve evlilikte benim başıma bir şey gelirse evi çekip çevirebilecek vâkarda olmalı. Hepsinden önemlisi çocuklara velhasıl tüm mevcudata karşı merhametli olmalı.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Orasını hiç düşünmemiştim. Gerçi nasıl olsa bana bakan olmaz, o yüzden ben anca işime bakayım daha iyi.
10 Yorumla
+1 yılDürüst, saygılı, cesur, sabırlı, düşünceli ve nerede ne yapması gerektiğini bilmeli öyle çok geveze olmamalı biraz ağır başlı olmalı zaten böyle birini buldum yapıştım gayet mutluyum 😂😂
13 Yorumla- +1 yıl
Allah mutluluğunuzu daim etsin. 🤲
Yapış bırakma 😊😊 - +1 yıl
Yaa tesekkür ederim 😌
- +1 yıl
🥰🥰
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Öncelikle merhamet duygusuna sahip bir erkek olsun.
Kadına nasıl, nerde ne konuşacağını bilsin. Saygısını bozmasın. Gerisi hallolur🌼10 Yorumla
+1 yılFiziken gözüme ilk bakışta güzel gelsin yeter. Karakter olarak sadık, saygılı olmalı. Zeki çok fazla olmasın ehehe😀
10 Yorumla
+1 yılSamimiyet ve güven. Bir de o kişi ile eğlenebiliyor olmam.
20 YorumlaGecenin 3'ünde canı kokoreç, tantuni vb. Çeksin yeterli.
20 Yorumla
+1 yıl-Yaşıtım olsun.
-Aynı akideye sahip olalım.
-Yasamayi sevsin.😂😂10 YorumlaDürüst, güvenilir, sadık ve sevgiyi hissettirebilmeli.
10 YorumlaValla doğru düzgün yatak zevki ve 99999999 libidosu yoksa bitmiştir
10 Yorumla
+1 yılRuh ikizi olmalı her konuda anlaşabilmeli güvenebilmeli
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılGüven ve etkili iletisim.. bu ikisi varsa gerisi kolay
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı. Mütevazı , hoşgörü, anlayış, sıcak kanlı komik. eglenceli
10 Yorumla
+1 yılImanli edepli, ahlaklı, temiz kalpli olmalı birde feminist damarı olmamalı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılGörsel detaya katılmakla beraber el olarak dueust olmalı, yalanı olmamalı. Yalanı kabul etmem...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılTek ve özel olduğumu hissettirebilsin seçeneklerinden biri olduğumu anlamayım
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılSevgi saygı sadakat merhamet olmalı birde tutkulu olmalı
10 Yorumla ALLAH tan korkması önemli ALLAH tan korkan emanetine zarar vermez
60 Yorumla
+1 yılÖncelikle duygusal olarak tamamen sadık olmalı ve kesinlikle CUCKOLD ruhlu olmalı
16 Yorumla- +1 yıl
"Cuckold" ne denir?
- +1 yıl
Eşinin veya sevgilisinin duygusal olarak bağlı olması ama başka kişilerle ilişkiye girmesine izin vermesi
- +1 yıl
Tövbe bismillah tövbe 😳😳😳
- +1 yıl
Sonuç olarak herkesin kendi tercihi bana göre inanılmaz derecede güzel bir durum
- +1 yıl
Zevkler ve renkler tartışılmaz tabii.
- +1 yıl
Aynen öyle
Merhametli, çocukları hayvanları seven, yanında kendimi rahat hissedeceğim, biraz da yakışıklı ve uzun boylu olsa yeter
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Güvenilir ve sadakatli olmalı
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılPsikolojisi yerinde, sabırlı, sadık, karşındakini sevip sayan, en önemlisi ilişkiyi iki kişi değil de tek kişi gibi gören
10 Yorumla Genler en önemlisi yeşil göz, sarı saç, ailesinde kronik hastalığının bulunmaması, vs. Kişilik olarak da depresyon veya ruhsal hastalıklara yer vermeyecek şekilde neşeli, canlı olması
10 Yorumla
+1 yılOndan sonra hayatıma kimseyi alacağımı düşünüyorum. Eğer alırsam da artık hayat tarzıma uygu biri olsun yeter.
20 YorumlaBencil olmamalı sevgisini göstermeli ben yaptım sıra sende dememeli
10 YorumlaOturup dertleşeceğim her şeyimi paylaşacağım biri olsun dürüst olsun sevgime karşılık verecek biri olsun
10 Yorumla
+1 yılPopüler olsun, bakışlar çok önemli, zeki ama tembel olsun, inatçı olsun, şakacı olsun ama boş yapmasın, benden uzun ve büyük olsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılMutluluk aramalı şeytanlık değil
14 Yorumla- +1 yıl
Takıp atarnisin bende sakaryaliyim
- +1 yıl
İyi böyle. Teşekkür ederim. :)
- +1 yıl
Hayırlı aksamlar tesekkurler
- +1 yıl
Size de.
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Evli olmasydım,"nefes alsın yeter" derdim zaar,😊
12 Yorumla- +1 yıl
Sen bunu demezdin be abicim. Sen yine kendine yaraşır bayan bulurdun.
Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Sakarya dan olmalı 😅😂
15 Yorumla- +1 yıl
Sakarya'da yaşıyorsan tabii ki 😊
- +1 yıl
Anladım. Hayırlısı olsun hakkında. 😊
- +1 yıl
Amin 🤲
Sadakatli, güvenilir, anlayışlı, bakımlı ve kültürlü.
20 YorumlaBana benzesin ya çok eğlenceli olsun birlikte gülelim baya ama öyle biri bulamıyoz sad
10 Yorumla- Devamını Gör (41)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat