- 18 gü
Hayatıma alacağım kişide en başta dürüstlük olmalı. Çünkü güven olmadan hiçbir şey olmaz. Sonra anlayış, sabır ve saygı gelir; bunlar ilişkiyi ayakta tutar. Ayrıca birlikte gülebilmek, hayatı paylaşabilmek çok önemli.
Tabii ki tutku ve sevgi olmazsa olmaz, ama en çok da “yanımda kendim olabileceğim biri” olmalı. Çünkü maskelerle yaşamak, uzun vadede kimseye iyi gelmez.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ooooo bu uzun bi liste olurdu net
Juno burcu Terazi olmalı öncelikle bu mühim
Kibar ince düşünen güzel konuşan yani akıcı …
Espirili Leb demeden leblebiyi anlayan Mizah anlayışı iyi akıllı ama bi o kadar da zeki Zira Yükseleni kova olan bi akrep olduğumdan akıllı ve zeki olması hoşuma gider
Haya ben çok pozitif bakamasam da pozitif olan Çocuksu yanı olan bu mana da eğlenebilen Gidip çizgi film izlesin demiyoruz da yani İstanbul da ki viaporta da gitmeli yani en azından benim yerime :/Onun dışında Saygılı anlayışlı olması da en büyük etkenlerden biri tabi şimdilik 😄
08 Yorumla- 19 gü
@Lazjoker nidiyim ya aşırı uzun boyluyu 1.75 maksimum yeterli 😂 aşırı zengi napayım hem bi erkeğin parası ile ilgilenmiyorum parası değil kendi beni ilgilendirir Aşırı yakışıklı biri benimle olmaz o kadar güzel değilim hadi oldu diyelim yine olmam çünkü çevre beni korkutur Kıskançlık meselesi 😂
Yapay Zeka Cevapladı

Ya bak buradaki romantizme kalbimi bırakıyorum! 😍 Şu ışıklar, ortam, bir de o utangaç bakışlar… Tam “en sevdiğin şarkıyı açıp sevgilinle hayallere dalmalık” bir an! Benim için hayatıma alacağım kişi kesinlikle eğlenceli, güvenilir ve sadık olmalı. Zekâ bonus puan, çeviklik de var ya, spora olan aşkımı paylaşmak isteyen biri müthiş olurdu! 💃🏻🧿 Tabii en önemlisi kalbini bana emanet eden, gözleri dışarı kaymayan aşko kuşko modlarında biri olsun, yeter!🦋 Sen nasıl hayal ediyorsun, anlat bana!
10 Yorumla

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
- 19 gü
Zeka kaliteli bir duruş çocuksu yaramaz bir ruh..
21 Yorumla- 18 gü
Çocuksu ruhlu kişiler hayatımıza girdiği zaman emin olun hayatlarına girdiği insanları üzmezler çünkü bu kişilerin içerisinde kötülük yoktur hayatta o kadar çok darbe yemiş insanlardır ki artık büyüdüklerini kabul etmeyip yedikleri darbeden dolayı hayata karşı bir savunma mekanizması olarak kendilerini çocuk gibi gösteriyorlar O yüzden kendilerinin canı yandığı için çocuksu davranan insanlar hayatlarına girdiği insanlara daha çok mutlu ediyor
- 19 gü
Hayatıma alacağım adam öyle biri olmalı kiii
Bakışıyla sustursun kalabalıkları. Göz göze geldiğimiz an, dünyanın sesini kısmalı. Başka hiçbir bakışa benzememeli onunki. Sadece bana baksın… öyle bir baksın ki, “benim” diyebileyim. Her bakışında “seninleyim” desin sessizce. Sırtımı dayadığımda "dünya yansa umrumda değil" diyebileyim. Kalbimde ne fırtına varsa, o geldiğinde dursun. Benim için savaşacak değil, benimle birlikte savaşacak biri. Beni süs gibi seven değil, içimdeki karanlığı bile sarıp sarmalayan… Yaralarımı ezberleyen, korkularımı bilen ama asla silah gibi kullanmayan biri. Güvendiğim değil, dayandığım adam olsun.37 Yorumla- 19 gü
Oküzün trene baktığı gibi mi?
- 19 gü
@WiLD_ANGEEL
Sizin için hayatınıza girecek erkek;
1.80 den kısa olmamalı
Aşırı yakışıklı olmalı
Aşırı zengin olmalı - 19 gü
Yazdıklarımdan bunu nasıl cıkarttın acabaa
- 19 gü
@WiLD_ANGEEL
Burada bunları yazarsınız ama reelde hiçbirinizin yanında 1.80 den kısa ve ortalama tipte erkek olmaz. - 19 gü
Bn orada bi boy belirttim mii ne diyon yaa
- 19 gü
@WiLD_ANGEEL
Belirtmeye gerek yok. Erkekte en az 1.80 boy olacak kriteri olmayan kadın yoktur. - 18 gü
Gerçekten seven bir insan sizi sizden önce düşünür sizin uykunuz geldiğinizi sizin yorulduğunuzu sizin neye ihtiyacınız olduğunu sizi seven bir insana ondan bir şey isteyemezsiniz neden siz istemeden o sizin neye ihtiyacınız olduğunu bilir sizin ne zaman daha çok yanında olacağına nerede sosup nerede sizinle birlikte konuşup nerede sizinle birlikte eğleneceğini nerede sizinle birlikte Güven vereceğini bilir sizi seven bir insan aslında sizi korumasına gerek yoktur çünkü seven bir insan size böyle bir tehlikeye gelmeden önce olduğu gibi örtbas eder zaten umarım hayatınızda aradığınız insanı bulursunuz
m
19 güDuygularımı anlamaya çalışan, bana karşı duyarlı ve bakış açımı önemseyen biri, ilişkinin duygusal derinliğini artırır. Kırıldığımda bunu fark edip bana destek olması, ilişkinin sağlığı için çok önemlidir. Hem bana hem de kendi değerlerine saygı duyan biri, ilişkinin her alanında bana eşit bir sevgili/eş olarak davranacaktır. Fikirlerime, sınırlarıma ve seçimlerime saygı duyması kritik öneme sahiptir.
23 Yorumla- 18 gü
@Lazjoker hayatta para ya da beden ya da malmö emin olun bunlar sadece günübirlik şeylerdir bir insan istediği kadar yakışıklı veya güzel olsun istediği kadar parası olsun gittiğiniz ortamda sizin kalbinizi kırıyorsa sizi küçük düşürüyorsa veya sizi umursamıyorsa kıskanmıyorsa bile hani kıskançlık derken bu sizi boğucu bir konumda değil ama bir sahiplenme yoksa sizi parasıyla aynı evin içerisinde eziyorsa ben öyle parayla yakışıklılığı da boyu da tüküreyim kusura bakmayın da yani benim bakış açım biraz daha aşka doğru paraya değil
- 19 gü
Modern, Kültürlü ve benim gibi taş olmalı Nehir :d
31 Yorumla- 19 gü
Elbette Canerr
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Karakterli, merhabetli, samimi ve dürüst olmalı, daha doğrusu insan olmayı bilmeli bunu bilirse zaten diğer özellikler gelir.
20 Yorumla- 18 gü
Bilgili , kültürlü, gelişime açık olan , gezmeyi seven, saygı sevgi hürmet bilen , nerede ne yapılması gerektiğini, konuşmasını oturmasını kalkmasını bilen ağırbaşlı , merhametli , dürüst , romantik, karizmatik, becerikli , komik , yakışıklı kendine ve giyimine özen gösteren bir beyefendi tabi özet burası 🙂
00 Yorumla Bir kişiden özellik olursa olsun her şekilde anlaşabilirsiniz kendinizden ödemelerek ama bir insanın içerisinde merhamet duygusu yoksa kesinlikle anlaşamazsınız o yüzden hayatınızı alacağınız insanlar içerisinde merhamet duygusu olsun ve içerisinde adalet duygusu olsun adaleti seven bir insan ne bir başkasına haksızlık yapar ne de size ne de kendine merhamet duygusu olan bir insan yapmacık davranamaz gerçekten seviyorsa seviyordur gerçekten sahipleniyorsa sahipleniyordur gerçekten gülüyorsa sizi eğlendiriyorsa sizin onu eğlendirmesine müsaade veriyorsa hiçbir huyu yapmacık değildir umarım hayatımıza giren sizlerin de hayatımıza giren insanlar bizlerden bir şeyler kötü anlamda alıp kopartmak yerine gerçekten bizlere güzel birer anı bizlere güzel bir söylem güzel bir değer katarlar umarım hayatımıza hep merhametli insanlar gider
00 YorumlaŞu dönemde hayatımıza birini veya birilerini dahil etmek öylesine zor ki maalesef bunun tam olarak nasıl çözüme kavuşabileceğini bilemeyebiliyoruz. Aslında bu konuda en iyisi zamanın ve mekanın çevremizde akıp gitmesine vesile olmasına müsaade etmektir diye düşünmektedir. Zira kişisel şartlarımızı sunsak tam olarak aradığımızı bulamayabilir , kendimizden iyice '' acaba ben mi iticiyim? '' diye soğuyabiliriz. O yüzden en iyisi yinelediğim gibi bunun kararını yaşamımızın kendisine bırakmak biraz da olsa hayatımızın dümeninin başına geçmemiz gerekmektedir.
00 Yorumla- 19 gü
Korkusuz , yardımsever, hakkını arayan, zeki.
20 Yorumla - 19 gü
Güvenilir, karakterli, sadık, yalan söylemeyen, eee tabi zeki ve güzel de olursa tadına doyum olmaz
20 Yorumla - 19 gü
Deli dolu, merhametli, pozitif düşünen ve güvenilir biri olmalı..
22 Yorumla- 19 gü
Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Sigara kullanmıyorsa süper olur, ama kullanıyorsa da canı sağolsun napalım.
20 Yorumla- 19 gü
Şöyle biri olsun @_yarenSu tam olarak böyle dkxklxz
10 Yorumla - 19 gü
Şimdi bak bu liste uzun gider ama madem sordun😜
Zeki, Akıllı, Yakışıklı, Vücudu yapılı, Bakımlı, Kendine vakit ayıran, Kitap okumayı gezmeyi seven, İnançlı, Merhametli, Cömert, Sevdiğine sahip çıkan, Dürüst, Yeticek kadar Maddiyatı olan ve ve ve Gözü benden başkasını görmeyen.114 Yorumla- 19 gü
@Roses_rosé01
1.80 den kısa olmamalı
Aşırı yakışıklı olmalı
+Aşırı karakterli olmalı. İşte bu kadar😂
- 19 gü
@Roses_rosé01
Ama ilk üçü yoksa karakterinin bir önemi yoktur değil mi? İşte bu kadar. Sizin gözünüzde uzun boylu karaktersiz erkek > kısa boylu karakterli erkek - 19 gü
Olabilme ihtimali varsa neden istemediğim kriteri tercih edeyim ayrıca evlilik olsun her türlü ilişkide denklik önemli
- 19 gü
@Roses_rosé01
Kadınlar için ilişkide erkeğin boyu tipi ve parası önemlidir. Böyle olmayan erkeği direkt reddederler - 19 gü
Benim için denklik önemli
- 19 gü
@Roses_rosé01
Dedi ve kendine denk erkeği 1.80 den kısa olduğu, yakışıklı ve zengin olmadığı için reddetti - 19 gü
🤦🏻♀️ komiksin ya boyumu söylesem benden kısa çıkarsın
- 19 gü
@Roses_rosé01
Yoo gayet ciddiyim ayrıca bu sitedeki kızlara boylarını sorup ortalama alsak Türkiye kadın boy ortalaması Hollandayı geçer - 19 gü
😂😂😂 hala komiksin
- 19 gü
@Roses_rosé01
Yoooo gayet ciddiyim - 19 gü
Lütfen boyunu yaz lütfen ama pişman olma olur mu 😂
- 19 gü
@Roses_rosé01
1.75 - 18 gü
Aşka güvenelim sevgiye güvenen insanlar aşağı yukarı yazılanların çoğu yorumları okuyorum ve baştan beri savunduğumda şey insan dediğin önce merhamette olacak ki herkesin de ilk başta talep ettiği şey bu bir insan merhametli ise gerçekten onu seveyim ondan size zarar gelmez umarım hayat boyu karşınıza hep merhametli insanlar çıkar hepimiz için
Aşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı. Kitap okumayı sevmeli, ahlâklı olması ve merhameti olması. Kendini ve yuvayı zedeleyecek şeyler yapmaması. Kişisel bakım ve fitliğe özen vermesi.
00 Yorumla- 19 gü
IQ, EQ, Genel kültür, adalet, sağduyu..
Beni şööle sevsin bööle emsin demiyorum, saydıklarım olsun, gerekirse düşman olarak da girer hayatıma
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 460 cevap paylaştı. Sterlin Dolar ve Euro olmazsa olmazım ama japon yeni Kore Won'una da hayır demem :)
Hayvanları da çok sevsin
10 Yorumla- 19 gü
Akıllı, bakımlı, temiz, iyi giyinen, yüksek libidolu, bana karşı arzulu, temas seven, dürüst, saygılı, ortak zevklerin olduğu, değer veren, ilgili biri olmalı.
00 Yorumla - 19 gü
Sadık, güvenilir, hoşgörülü, empati yapabilen, nerde ne konuşacağını bilen aklı başında, birbirimizi tamamlayabileceğimiz, hayatı birbirimize dar etmek yerine dünyada cenneti yaşatan, hanım hanımcık, edepli ve tutkulu biri olmalı
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayatıma birilerini alıp uğraşacak enerjim yok. Ama olursa da çok şey var. Kısaca iyi biri diyim.
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)18 gü
Enerjik, sosyal, eğlenceli, dini bilgisi ve genel kültürü yüksek.
Sanata, spora, yabancı dile ve matematiğe ilgili...
Ne çok kısa ne çok uzun, orta kilolu, yakışıklı, kibar...
Ah sanırım ben bütün iyi özellikleri istiyorum.00 Yorumla - 19 gü
Dış görünüşe çok önem veriyorum sonrasında karakter olarak vicdanlı merhametli iyi niyetli saygılı anlayışlı sabırlı birisi olmalı
00 Yorumla - 19 gü
Aynen gözü dışarıda olmayan, zeki, pratik zekalı ve çözüm odaklı, analitik, planlamaci, müzik ve film zevklerimizin uyuşduğu
00 Yorumla - 19 gü
Sadakat tavan olacak, dürüst olucak, beni çok sevmesi, espritüel olmalı
13 Yorumla- 19 gü
@AliceMixfield
1.80 den kısa olmamalı
Aşırı yakışıklı olmalı
- 19 gü
Sakin ve kibar olmak zorunda 💃🏻 bi de zahmet olmazsa sadık olsun
10 Yorumla - 19 gü
Yüksek bir zekâ, merhamet ve sadakat.
Çocuksu ruh, olgun bir zihin.
10 Yorumla - 18 gü
İnsan görünmesin olsun fakat herkes gibi olmasın mümkünse.
00 Yorumla - 18 gü
Kız ortamı olmasın dinsiz imansız olmasın ahlaksız kesinlikle olmasın anneci olmasın
00 Yorumla - 18 gü
Senden başkasını görmeyen birisini istiyorsan adamı kör etmen gerekiyor.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. güvenilir ve sadık olsun zaten diğerleri kendiliğinden geliyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Önem sırasıyla
Sonsuz dürüstlük ve sadakat
Anlayış
Zeka
Saygı
Merhamet
İlgi00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Samimi, özü sözü bir, mizahi sohbeti güzel sevgisini gösterebilen.. Fazla hayali oldu:)))
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 627 cevap paylaştı. Sempatik muhabbeti güzel tatliş ve beni sevip bana sahip çıkan
00 Yorumla- 19 gü
Zeka olgunluk dürüstlük sadıklık edep ahlak eril enerji ve bana karşı iyi davranması gerek
01 Yorumla- 19 gü
Bide merhamet demeyi unuttum
- 19 gü
Ben bir kızın Zeki , çevik ve ahlaklı olanını severim.
00 Yorumla Wi-fi ve bluetooth olmalı facetime ve whatsapp özelliğide olmalı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Sorumluluk sahibi, akıllı, anlayışlı, kibar, çalışkan
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. Saygılı anlayışlı nazik kibar zaman problemi olmayan
00 Yorumla- 19 gü
Beni çıkarsız seven , saygılı , ağırbaşlı en önemlisi de titizse tamam bu iş
00 Yorumla - 19 gü
her konuyada parlamasın
sevdiğinin arkasında adam gibi durmalı15 Yorumla- 19 gü
boyu boyuna
aşırı yakışıklı değil
aşırı zengin de değil
kocam da kocam - 19 gü
evliyim
- 18 gü
Herkesle samimi olmayan biri iyi biri olsun egolu olmasın yeter
güzelliği önemli değil ben sevdiğim zaman zaten dünyanın en güzeli olur o benim için
00 Yorumla Önceliği olmam şart. Arkamdan dolaplar çevirmeyecek, hislerinde net olacak. Sevgi saygı güven bunları saymıyorum çünkü onlar olmazsa olmazlar zaten
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)19 gü
Saydığın özelliklere sahip olanı bulsam direk evlenirim. Ama zor...
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)19 gü
Zengin, yakışıklı, kaslı, zeki, benim gibi genç, sadık ve karakterli olmalı.
08 Yorumla- Cevap sahibi19 gü
Hayır diğer saydıklarımda olmalı
- Cevap sahibi19 gü
Yoo ben diğerlerini de önemserim o 3 özelliğide
- Cevap sahibi19 gü
Evet
- Cevap sahibi18 gü
İtiraf değil zatwn söylemiştim
- 19 gü
Söz dinleyecek, saygılı olacak ve ben onu anlıyorsam o da benim bir bakışımdan ne düşündüğümü ne hissettiğimi anlayacak kadın isterim. Ondan sonra geçsin baş köşeye hatta başımın tacı olsun,,,
00 Yorumla - 19 gü
Herkes şöyle böyle der ama dedikleriyle yaptıkları tutmaz.
Benim için dürüstlük önemli karakter her zaman söyledim yine söylüyorum...
Bir kadında namus karakter olacak...00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ağırbaşlı, zeki ve kibirden uzak olması yeterli
11 Yorumla- 19 gü
Kimseyi almam; s kim insanları.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 774 cevap paylaştı. Gözü benden başkasını görmesin lütfen
11 Yorumlamerhametli Allahtan korkan zeki fiziği düzgün
112 Yorumla- 19 gü
@balböceki
1.80 den kısa olmamalı
Aşırı yakışıklı olmalı
@balböceki
Ammaaaa
Merhametli Allahtan korkan zeki olduğu halde
1.80 den kısa olan, yakışıklı ve zengin olmayan erkek asla olmaz değil mi - 19 gü
@balböceki
Olmaz olmaz. Siz kadınlar için 1.80 üzeri, zengin, yakışıklı erkek > 1.80 den kısa olan, yakışıklı ve zengin olmayan erkek - 19 gü
@balböceki
Olmaz olmaz. Siz kadınlar için 1.80 üzeri, zengin, yakışıklı, karaktersiz erkek > 1.80 den kısa olan, yakışıklı ve zengin olmayan karakterli erkek - 19 gü
@balböceki
Ama sadece 1.85 erkekle sevgili olup 1.75 ve 1.69 erkekleri reddettin. - 19 gü
@balböceki
Çok alaka
Zeki , çevik gözü zaten benden başkasını görmez
10 YorumlaBen kimseyi almak istemiyorum her an herkes benim hayatımı mahvedebilir ancak size önerim genel olarak güvenilir işe alın
00 Yorumla- 18 gü
Fiziği güzel ve orantılı olacak hayat enerjisi yüksek olacak ama benim eşim bunların tam tersi aşk gözümü kör etti mutlu değilim
02 Yorumla- 18 gü
Eğer sana uygun değilse neden evlenip hem kadını hemde kendini yaktın ki?
- 17 gü
Aşık oldum gözüm kör oldu , hiç sevgilim olmadı tecrübem yoktu cahildim bilemedim evlenince aşkın büyüsü geçti eşim çok kısa kalçası yok saçı kötü çıktı tesettürlü odlugu için gorememistim evlendiğimiz ilk gün saçını görünce şok oldum bir hafta ilişkiye giremedim erkekligim yok oldu resmen
- 18 gü
Kariyer , karakter , merhamet, olgunluk, eli yüzü düzgün baba çekici gelmeli, güvenilir sadakatli, cömert, hayvansever olmalı
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)19 gü
@straliiewyg siz kızlara göre cevaplayayım.
1.80 den kısa olmamalı
Aşırı yakışıklı olmalı
Aşırı zengin olmalı
05 Yorumla- 19 gü
Ya bi sus artık git goruslerımden sıkıldım senden
- Cevap sahibi19 gü
@straliiewygꯁ
Acı gerçekleri söylediğim için mi - 19 gü
Sus ya seninle mi ugrasacagım ben
- Cevap sahibi18 gü
@straliiewygꯁ
Acı gerçekler - 18 gü
Dayak geliyor
Her şeyden önce güvenmeliyim, güleryüzlü olmalı, anlayışlı olmalı saçma sapan modern tartışmalara girmemeli.
00 YorumlaDominant, baskın, zeki, kalbi içi güzel. Özgür takılan, başka erkekler ile de arkadaşlık yapsın sorun yok. Beni yöneten biri olsun
02 Yorumla- 19 gü
Yengeç balık veya akrep erkeği
- 19 gü
@sonfilozofm ben mi hayır 1 Ekim teraziyi
- 17 gü
Zeki kadın severim, samimi olacak ve sadık olacak en temel 3 şey
00 Yorumla - 18 gü
Kişilik, vicdan, insanlık, nezaket, bunlar çok önemli
00 Yorumla - 19 gü
zeki, yanında beynimi kullanmama gerek kalmayan, centilmen.
00 Yorumla - Devamını Gör (74)
Detaylı bilgi