- Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
1 yılBilgili , kültürlü, gelişime açık olan , gezmeyi seven, saygı sevgi hürmet bilen , nerede ne yapılması gerektiğini, konuşmasını oturmasını kalkmasını bilen ağırbaşlı , merhametli , dürüst , romantik, karizmatik, becerikli , komik , yakışıklı kendine ve giyimine özen gösteren bir beyefendi tabi özet burası 🙂
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. Ooooo bu uzun bi liste olurdu net
Juno burcu Terazi olmalı öncelikle bu mühim
Kibar ince düşünen güzel konuşan yani akıcı …
Espirili Leb demeden leblebiyi anlayan Mizah anlayışı iyi akıllı ama bi o kadar da zeki Zira Yükseleni kova olan bi akrep olduğumdan akıllı ve zeki olması hoşuma gider
Haya ben çok pozitif bakamasam da pozitif olan Çocuksu yanı olan bu mana da eğlenebilen Gidip çizgi film izlesin demiyoruz da yani İstanbul da ki viaporta da gitmeli yani en azından benim yerime :/Onun dışında Saygılı anlayışlı olması da en büyük etkenlerden biri tabi şimdilik 😄
08 Yorumla- 1 yıl
@Lazjoker nidiyim ya aşırı uzun boyluyu 1.75 maksimum yeterli 😂 aşırı zengi napayım hem bi erkeğin parası ile ilgilenmiyorum parası değil kendi beni ilgilendirir Aşırı yakışıklı biri benimle olmaz o kadar güzel değilim hadi oldu diyelim yine olmam çünkü çevre beni korkutur Kıskançlık meselesi 😂
1 yılHayatıma alacağım kişide en başta dürüstlük olmalı. Çünkü güven olmadan hiçbir şey olmaz. Sonra anlayış, sabır ve saygı gelir; bunlar ilişkiyi ayakta tutar. Ayrıca birlikte gülebilmek, hayatı paylaşabilmek çok önemli.
Tabii ki tutku ve sevgi olmazsa olmaz, ama en çok da “yanımda kendim olabileceğim biri” olmalı. Çünkü maskelerle yaşamak, uzun vadede kimseye iyi gelmez.00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 592 cevap paylaştı. Şu dönemde hayatımıza birini veya birilerini dahil etmek öylesine zor ki maalesef bunun tam olarak nasıl çözüme kavuşabileceğini bilemeyebiliyoruz. Aslında bu konuda en iyisi zamanın ve mekanın çevremizde akıp gitmesine vesile olmasına müsaade etmektir diye düşünmektedir. Zira kişisel şartlarımızı sunsak tam olarak aradığımızı bulamayabilir , kendimizden iyice '' acaba ben mi iticiyim? '' diye soğuyabiliriz. O yüzden en iyisi yinelediğim gibi bunun kararını yaşamımızın kendisine bırakmak biraz da olsa hayatımızın dümeninin başına geçmemiz gerekmektedir.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ya bak buradaki romantizme kalbimi bırakıyorum! 😍 Şu ışıklar, ortam, bir de o utangaç bakışlar… Tam “en sevdiğin şarkıyı açıp sevgilinle hayallere dalmalık” bir an! Benim için hayatıma alacağım kişi kesinlikle eğlenceli, güvenilir ve sadık olmalı. Zekâ bonus puan, çeviklik de var ya, spora olan aşkımı paylaşmak isteyen biri müthiş olurdu! 💃🏻🧿 Tabii en önemlisi kalbini bana emanet eden, gözleri dışarı kaymayan aşko kuşko modlarında biri olsun, yeter!🦋 Sen nasıl hayal ediyorsun, anlat bana!
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılZeka kaliteli bir duruş çocuksu yaramaz bir ruh..
21 Yorumla- 1 yıl
Çocuksu ruhlu kişiler hayatımıza girdiği zaman emin olun hayatlarına girdiği insanları üzmezler çünkü bu kişilerin içerisinde kötülük yoktur hayatta o kadar çok darbe yemiş insanlardır ki artık büyüdüklerini kabul etmeyip yedikleri darbeden dolayı hayata karşı bir savunma mekanizması olarak kendilerini çocuk gibi gösteriyorlar O yüzden kendilerinin canı yandığı için çocuksu davranan insanlar hayatlarına girdiği insanlara daha çok mutlu ediyor
- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u 1 yılkarakter olmalı tabi ki de
00 Yorumla
1 yılHayatıma alacağım adam öyle biri olmalı kiii
Bakışıyla sustursun kalabalıkları. Göz göze geldiğimiz an, dünyanın sesini kısmalı. Başka hiçbir bakışa benzememeli onunki. Sadece bana baksın… öyle bir baksın ki, “benim” diyebileyim. Her bakışında “seninleyim” desin sessizce. Sırtımı dayadığımda "dünya yansa umrumda değil" diyebileyim. Kalbimde ne fırtına varsa, o geldiğinde dursun. Benim için savaşacak değil, benimle birlikte savaşacak biri. Beni süs gibi seven değil, içimdeki karanlığı bile sarıp sarmalayan… Yaralarımı ezberleyen, korkularımı bilen ama asla silah gibi kullanmayan biri. Güvendiğim değil, dayandığım adam olsun.37 Yorumla- 1 yıl
Oküzün trene baktığı gibi mi?
- 1 yıl
Yazdıklarımdan bunu nasıl cıkarttın acabaa
- 1 yıl
Bn orada bi boy belirttim mii ne diyon yaa
- 1 yıl
Gerçekten seven bir insan sizi sizden önce düşünür sizin uykunuz geldiğinizi sizin yorulduğunuzu sizin neye ihtiyacınız olduğunu sizi seven bir insana ondan bir şey isteyemezsiniz neden siz istemeden o sizin neye ihtiyacınız olduğunu bilir sizin ne zaman daha çok yanında olacağına nerede sosup nerede sizinle birlikte konuşup nerede sizinle birlikte eğleneceğini nerede sizinle birlikte Güven vereceğini bilir sizi seven bir insan aslında sizi korumasına gerek yoktur çünkü seven bir insan size böyle bir tehlikeye gelmeden önce olduğu gibi örtbas eder zaten umarım hayatınızda aradığınız insanı bulursunuz
Bir kişiden özellik olursa olsun her şekilde anlaşabilirsiniz kendinizden ödemelerek ama bir insanın içerisinde merhamet duygusu yoksa kesinlikle anlaşamazsınız o yüzden hayatınızı alacağınız insanlar içerisinde merhamet duygusu olsun ve içerisinde adalet duygusu olsun adaleti seven bir insan ne bir başkasına haksızlık yapar ne de size ne de kendine merhamet duygusu olan bir insan yapmacık davranamaz gerçekten seviyorsa seviyordur gerçekten sahipleniyorsa sahipleniyordur gerçekten gülüyorsa sizi eğlendiriyorsa sizin onu eğlendirmesine müsaade veriyorsa hiçbir huyu yapmacık değildir umarım hayatımıza giren sizlerin de hayatımıza giren insanlar bizlerden bir şeyler kötü anlamda alıp kopartmak yerine gerçekten bizlere güzel birer anı bizlere güzel bir söylem güzel bir değer katarlar umarım hayatımıza hep merhametli insanlar gider
00 Yorumla
1 yılDuygularımı anlamaya çalışan, bana karşı duyarlı ve bakış açımı önemseyen biri, ilişkinin duygusal derinliğini artırır. Kırıldığımda bunu fark edip bana destek olması, ilişkinin sağlığı için çok önemlidir. Hem bana hem de kendi değerlerine saygı duyan biri, ilişkinin her alanında bana eşit bir sevgili/eş olarak davranacaktır. Fikirlerime, sınırlarıma ve seçimlerime saygı duyması kritik öneme sahiptir.
23 Yorumla- 1 yıl
@Lazjoker hayatta para ya da beden ya da malmö emin olun bunlar sadece günübirlik şeylerdir bir insan istediği kadar yakışıklı veya güzel olsun istediği kadar parası olsun gittiğiniz ortamda sizin kalbinizi kırıyorsa sizi küçük düşürüyorsa veya sizi umursamıyorsa kıskanmıyorsa bile hani kıskançlık derken bu sizi boğucu bir konumda değil ama bir sahiplenme yoksa sizi parasıyla aynı evin içerisinde eziyorsa ben öyle parayla yakışıklılığı da boyu da tüküreyim kusura bakmayın da yani benim bakış açım biraz daha aşka doğru paraya değil
- Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı.
1 yılModern, Kültürlü ve benim gibi taş olmalı Nehir :d
31 Yorumla
Soran1 yılElbette Canerr
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Karakterli, merhabetli, samimi ve dürüst olmalı, daha doğrusu insan olmayı bilmeli bunu bilirse zaten diğer özellikler gelir.
20 Yorumla
1 yılKorkusuz , yardımsever, hakkını arayan, zeki.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılGüvenilir, karakterli, sadık, yalan söylemeyen, eee tabi zeki ve güzel de olursa tadına doyum olmaz
20 Yorumla
1 yılDeli dolu, merhametli, pozitif düşünen ve güvenilir biri olmalı..
22 Yorumla- 1 yıl
@Lazjoker sana sormadım yazma görüşlerimin altına
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Sigara kullanmıyorsa süper olur, ama kullanıyorsa da canı sağolsun napalım.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılŞöyle biri olsun @_yarenSu tam olarak böyle dkxklxz
10 Yorumla
1 yılŞimdi bak bu liste uzun gider ama madem sordun😜
Zeki, Akıllı, Yakışıklı, Vücudu yapılı, Bakımlı, Kendine vakit ayıran, Kitap okumayı gezmeyi seven, İnançlı, Merhametli, Cömert, Sevdiğine sahip çıkan, Dürüst, Yeticek kadar Maddiyatı olan ve ve ve Gözü benden başkasını görmeyen.114 Yorumla- 1 yıl
+Aşırı karakterli olmalı. İşte bu kadar😂
- 1 yıl
Olabilme ihtimali varsa neden istemediğim kriteri tercih edeyim ayrıca evlilik olsun her türlü ilişkide denklik önemli
- 1 yıl
Benim için denklik önemli
- 1 yıl
🤦🏻♀️ komiksin ya boyumu söylesem benden kısa çıkarsın
- 1 yıl
😂😂😂 hala komiksin
- 1 yıl
Lütfen boyunu yaz lütfen ama pişman olma olur mu 😂
- 1 yıl
Aşka güvenelim sevgiye güvenen insanlar aşağı yukarı yazılanların çoğu yorumları okuyorum ve baştan beri savunduğumda şey insan dediğin önce merhamette olacak ki herkesin de ilk başta talep ettiği şey bu bir insan merhametli ise gerçekten onu seveyim ondan size zarar gelmez umarım hayat boyu karşınıza hep merhametli insanlar çıkar hepimiz için
Önceliği olmam şart. Arkamdan dolaplar çevirmeyecek, hislerinde net olacak. Sevgi saygı güven bunları saymıyorum çünkü onlar olmazsa olmazlar zaten
00 YorumlaKitap okumayı sevmeli, ahlâklı olması ve merhameti olması. Kendini ve yuvayı zedeleyecek şeyler yapmaması. Kişisel bakım ve fitliğe özen vermesi.
00 Yorumla
1 yılIQ, EQ, Genel kültür, adalet, sağduyu..
Beni şööle sevsin bööle emsin demiyorum, saydıklarım olsun, gerekirse düşman olarak da girer hayatıma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı. Sterlin Dolar ve Euro olmazsa olmazım ama japon yeni Kore Won'una da hayır demem :)
Hayvanları da çok sevsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 21,4b cevap paylaştı.
1 yılAkıllı, bakımlı, temiz, iyi giyinen, yüksek libidolu, bana karşı arzulu, temas seven, dürüst, saygılı, ortak zevklerin olduğu, değer veren, ilgili biri olmalı.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayatıma birilerini alıp uğraşacak enerjim yok. Ama olursa da çok şey var. Kısaca iyi biri diyim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEnerjik, sosyal, eğlenceli, dini bilgisi ve genel kültürü yüksek.
Sanata, spora, yabancı dile ve matematiğe ilgili...
Ne çok kısa ne çok uzun, orta kilolu, yakışıklı, kibar...
Ah sanırım ben bütün iyi özellikleri istiyorum.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılDış görünüşe çok önem veriyorum sonrasında karakter olarak vicdanlı merhametli iyi niyetli saygılı anlayışlı sabırlı birisi olmalı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılAynen gözü dışarıda olmayan, zeki, pratik zekalı ve çözüm odaklı, analitik, planlamaci, müzik ve film zevklerimizin uyuşduğu
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 636 cevap paylaştı. Dominant, baskın, zeki, kalbi içi güzel. Özgür takılan, başka erkekler ile de arkadaşlık yapsın sorun yok. Beni yöneten biri olsun
02 Yorumla- 1 yıl
Yengeç balık veya akrep erkeği
- 1 yıl
@sonfilozofm ben mi hayır 1 Ekim teraziyi
1 yılSadık, güvenilir, hoşgörülü, empati yapabilen, nerde ne konuşacağını bilen aklı başında, birbirimizi tamamlayabileceğimiz, hayatı birbirimize dar etmek yerine dünyada cenneti yaşatan, hanım hanımcık, edepli ve tutkulu biri olmalı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılSadakat tavan olacak, dürüst olucak, beni çok sevmesi, espritüel olmalı
13 Yorumla- 1 yıl
@AliceMixfield
Sizin için hayatınıza girecek erkek;
1.80 den kısa olmamalı
Aşırı yakışıklı olmalı
Aşırı zengin olmalı - 1 yıl
@Lazjoker timam
- Aşk İlişkileri konusunda 543 cevap paylaştı.
1 yılSakin ve kibar olmak zorunda 💃🏻 bi de zahmet olmazsa sadık olsun
10 Yorumla
1 yılYüksek bir zekâ, merhamet ve sadakat.
Çocuksu ruh, olgun bir zihin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
1 yılİnsan görünmesin olsun fakat herkes gibi olmasın mümkünse.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılKız ortamı olmasın dinsiz imansız olmasın ahlaksız kesinlikle olmasın anneci olmasın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
1 yılSenden başkasını görmeyen birisini istiyorsan adamı kör etmen gerekiyor.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. güvenilir ve sadık olsun zaten diğerleri kendiliğinden geliyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Önem sırasıyla
Sonsuz dürüstlük ve sadakat
Anlayış
Zeka
Saygı
Merhamet
İlgi00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılKişilik, vicdan, insanlık, nezaket, bunlar çok önemli
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Samimi, özü sözü bir, mizahi sohbeti güzel sevgisini gösterebilen.. Fazla hayali oldu:)))
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı. Sempatik muhabbeti güzel tatliş ve beni sevip bana sahip çıkan
00 Yorumla
1 yılZeka olgunluk dürüstlük sadıklık edep ahlak eril enerji ve bana karşı iyi davranması gerek
01 Yorumla- 1 yıl
Bide merhamet demeyi unuttum
1 yılBen bir kızın Zeki , çevik ve ahlaklı olanını severim.
00 YorumlaWi-fi ve bluetooth olmalı facetime ve whatsapp özelliğide olmalı.
00 YorumlaAkıllı efendi ailesine eşine dostuna saygılı ne istediğini bilen birisi kısaca güvenilir biri
01 YorumlaSorumluluk sahibi, akıllı, anlayışlı, kibar, çalışkan
02 Yorumla
1 yılGüven sohbet bakımlı neşeli seksi ateşli çalışkan :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Saygılı anlayışlı nazik kibar zaman problemi olmayan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBeni çıkarsız seven , saygılı , ağırbaşlı en önemlisi de titizse tamam bu iş
00 Yorumla
1 yılher konuyada parlamasın
sevdiğinin arkasında adam gibi durmalı15 Yorumla- 1 yıl
boyu boyuna
aşırı yakışıklı değil
aşırı zengin de değil
kocam da kocam - 1 yıl
evliyim
1 yılHerkesle samimi olmayan biri iyi biri olsun egolu olmasın yeter
güzelliği önemli değil ben sevdiğim zaman zaten dünyanın en güzeli olur o benim için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSaydığın özelliklere sahip olanı bulsam direk evlenirim. Ama zor...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılZengin, yakışıklı, kaslı, zeki, benim gibi genç, sadık ve karakterli olmalı.
08 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHayır diğer saydıklarımda olmalı
Cevap sahibi1 yılYoo ben diğerlerini de önemserim o 3 özelliğide
Cevap sahibi1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılİtiraf değil zatwn söylemiştim
1 yılSöz dinleyecek, saygılı olacak ve ben onu anlıyorsam o da benim bir bakışımdan ne düşündüğümü ne hissettiğimi anlayacak kadın isterim. Ondan sonra geçsin baş köşeye hatta başımın tacı olsun,,,
00 Yorumla
1 yılHerkes şöyle böyle der ama dedikleriyle yaptıkları tutmaz.
Benim için dürüstlük önemli karakter her zaman söyledim yine söylüyorum...
Bir kadında namus karakter olacak...00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ağırbaşlı, zeki ve kibirden uzak olması yeterli
11 Yorumla
1 yılKimseyi almam; s kim insanları.
10 YorumlaGözü benden başkasını görmesin lütfen
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı. Merhamet olmalı. Merhamet herkese yakışmıyor
10 Yorumla
1 yılHer koşulda her durumda saygı duymasını bilen
10 Yorumlamerhametli Allahtan korkan zeki fiziği düzgün
112 YorumlaBen kimseyi almak istemiyorum her an herkes benim hayatımı mahvedebilir ancak size önerim genel olarak güvenilir işe alın
00 Yorumla
1 yılFiziği güzel ve orantılı olacak hayat enerjisi yüksek olacak ama benim eşim bunların tam tersi aşk gözümü kör etti mutlu değilim
02 Yorumla- 1 yıl
Eğer sana uygun değilse neden evlenip hem kadını hemde kendini yaktın ki?
- 1 yıl
Aşık oldum gözüm kör oldu , hiç sevgilim olmadı tecrübem yoktu cahildim bilemedim evlenince aşkın büyüsü geçti eşim çok kısa kalçası yok saçı kötü çıktı tesettürlü odlugu için gorememistim evlendiğimiz ilk gün saçını görünce şok oldum bir hafta ilişkiye giremedim erkekligim yok oldu resmen
1 yılKariyer , karakter , merhamet, olgunluk, eli yüzü düzgün baba çekici gelmeli, güvenilir sadakatli, cömert, hayvansever olmalı
00 YorumlaHer şeyden önce güvenmeliyim, güleryüzlü olmalı, anlayışlı olmalı saçma sapan modern tartışmalara girmemeli.
00 Yorumla
1 yılZeki kadın severim, samimi olacak ve sadık olacak en temel 3 şey
00 Yorumla- Devamını Gör (69)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler