Ben ayrıldım ama dönmesini istiyorum bunun için bildiğiniz ve kesin işe yarıyor (bende işe yaradı dediğiniz) dediğiniz ritüel/büyü varsa yazabilir misiniz?
(Yalan hepsi, günah hepsi gibi şeyleri duymak için bu soru başlığını açmadın arkadaşlar bende bilincindeyim. Ritüel veya büyü Yapan kişiler yorum yaparsa sevinirim)
(Yalan hepsi, günah hepsi gibi şeyleri duymak için bu soru başlığını açmadın arkadaşlar bende bilincindeyim. Ritüel veya büyü Yapan kişiler yorum yaparsa sevinirim)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Büyü ve ritüel gibişeylerden uzak durun bu işlerin şakası olmaz hayatınızı bile mahvedebilirsiniz.
Ben henüz hayatı mahvolan birini görmedim hep lafta birileri var gözle görülürde kimse yok yapanlar var sapasağlam hayatlarını yaşıyor
Ben tavsiye etmiyorum
dön dön dön dön
dön lan dön
lan sağa dön sağa
ulan allahın sığırı sağa sağa - ritülelini günde 40 defa yapınız.
Vallahi hala onun stresindeyim. Benimki döndü ama kesin büyüydü çünkü üstümde bir stres var ve değişik bir şekilde kesin büyü olduğuna inanıyorum. Bana büyü değil günah değil dedi ama inandırıcı gelmiyor
bak mesela ben sana söylim dün çokmu iyidi yardın daha iyi olsun :) bizler kendimizi üzmek için çabalarız
Kendin ayrılmışsın be döndürmek istiyorsun güzel kafa
Haklı bir sebepten ayrıldım. Sevmiyorum ayrılayım falan değil onun yaptığı bir şey yüzünden ama hiç geri dönüş yapmaması sinirimi bozdu dönmeyecek bile olsam hatasını anladığını falan yazmasını istiyorum
Umarım dönmez, affettiysen kendin dön bu ne saçma bir istek
Eğer ben dönersem yarın yüz alıp daha büyük şeyler yapacak kendi hatasını anlayıp dönmesi gerek ayrıca itin duası kabul olsa gökten kemik yağardı dimi☺️
Yaw madem pis biri kötü niyetli biri ne diye dönsün istiyon salak, mal beyinsizsiniz işte, bir de yok köpek flaan diyor sen angutun tekisin önce o beynini düzelt, kalkmış büyü ritüel falan diyor kına kodğuum beyinsizi
Ya ne kötü niyeti neyden bahsediyorsun? Kafadan uydurma ya her ayrılan kötü bir sepeten ayrılmıyor
Sana hakaret etmeden bir şeyler söyledim kalkıp hakaret ettin önce insan olmayı bil, bir de kalkmış büyüye ritüel falan inanıyor, çocuğa acıyorum senin gibi bir salakla sevgili olmuş diye
Bulabildiniz mi bişeyler?
Hic kimse geri dönmez
Konuşmamız. lazım
Hamilelik
Meryem anaysam tabi inanır
Onla işi olmadıysa
Sonuç nedir