Eski sevgiliye mesaj attırmak için bir ritüel biliyorum, denedim ve oldu diyenlerin tavsiyelerini bekliyorum. İnanmayanlar, boş iş olarak görenler ve gereksiz yorum yapacak olanlar şimdiden terk etsin ortamı :)

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eski sevgiliye mesaj attırmak için bir ritüel biliyorum, denedim ve oldu diyenlerin tavsiyelerini bekliyorum. İnanmayanlar, boş iş olarak görenler ve gereksiz yorum yapacak olanlar şimdiden terk etsin ortamı :)

O çok sevdiğimiz kişiden ayrıldıktan sonra ne yapacağımızı bilemez, eski günlerimize geri dönmek isteriz. Seni çok iyi anlıyorum. Ayrılık sonrası sevgiliyi geri döndürmeye çalışmak seven kişi için oldukça normal görünen bir hareket oluyor.

Aslında ayrılık sonrası pek çok kişi "Acaba en hızlı geri getirme ritüeli nedir?" diye düşünür. Bu her ne kadar modern çağın bir ritüeli gibi görünse de eski zamanlardan beri var olan bir arzunun ürünü :)

Öncelikle bir zaman makinesi bulup ilişkide nerede yanlış yaptığımızı keşfetmek gerekiyor ama maalesef bu mümkün değil. 😅 Şaka bir yana eski sevgiliyi geri kazanmanın yolu, genellikle içsel bir yolculuğu kapsar. Kendini geliştirmek, iletişim becerilerini artırmak ve belki de en önemlisi o ilişkinin gerçekten ne anlama geldiğini anlamakla başlar.

Pişman edip geri döndürme ritüeli yapmaktan ziyade, bir kendini keşfetme ve geliştirme süreci aslında bu. Kendine şu soruları sor: "Neden ayrıldık?", "Bu ilişki her iki taraf için de sağlıklı mıydı?", "Gerçekten ne istiyorum?". Ve tabii ki, biraz da eski sevgiliye uzaktan iyi enerjiler yollama (bu son kısmı ciddi almayabilirsin 😉).

Birçoğumuz Hollywood filmlerinden etkilenerek eski sevgilileri geri kazanmanın mistik yollarını ararız. Ama hayır, bu ritüeller gerçek büyü değil. Daha çok kişisel gelişim ve olumlu düşünceyle alakalı. :)

Bir geri getirme ritüeli yapmanın fiziksel bir zararı olmasa da duygusal açıdan kendini ve karşındakini zorlamak zararlı olabilir. Bazen bırakmak geri kazanmaktan daha cesurca bir eylemdir. Ve her zaman hatırla, bir kapı kapanırken başka bir kapı açılır. 🚪💖
Geri döndürme ritüeli yapanlar genellikle en derin duygusal yaralarını iyileştirmeye çalışan insanlardır. Ancak unutmamak gerekir ki gideni geri getirme ritüeli, kişisel gelişim ve olgunlaşma yolculuğundan daha az etkili olabilir. Belki de gerçek sihir kendini sevmeyi ve hayatı akışına bırakmayı öğrenmekte yatar. Belki de bu süreçte geri getirme ritüeli gerçek mi sorusunun cevabını kendi içinde bulursun :)
Cevap
5Cevap
Bu ay jupiter merkure 0,322 enlem 0,438.5 yaklasacak ayin 15 i gibi evde tutsu yakarak ve sevgilinin resmine bakarak, icinden ben nasil bir yikigim dedigin zaman evren sana ve sevgiline pozitif isinlar yayacak.
Bir tane denemiştim 1 ay önce ama olmadı belki sende işe yarar YouTube’da bulursam linkini atıcam
Peki teşekkurler
Hangisi
Neden yeni insanlar ile tanışıp arkadaş olmak yerine eskiye dönmeyi tercih ediyorsun?
İlk önce akşam seni rüyamda gördüm iyimisin diye mesaj atmak😉
Bariz konuşmak için bahane ariyotum mesajı bu. Hem o ayrildi bir daha gururum kirilsin istemiyorum
Sevgilimde benden ayrıldı gizem daha şu an resim çizimli ritüeli nı yaptım 2 gün sonra bana yaptığını bırakmayan kişi bağlanma geri döndü altı aydır devam ediyoruz işte
Kaç seme geçmiş harbi ne ritüel
var bu işin kralına çattın :)
Nasıl? Anlatîr mısın
1.5yildir sevgiliydik. Ayrilik hikayemiz uzun ama ihanet,3. kişi veya aile mevzusu değil. İnatlaşma ve gurur yani kısaca. Bugün ayeiligin 6. günü
Çok seviyordu ama bir haft oncr kavga etmiştik ben goruldu attim. bir hafta sonra ozur dilemek için yazdiğimda ayrilmak istedi. Onu 7 gun boyunca umursamadiğimi dusundu galiba
Ama ayrilirken çok kalbimi kırdı. bir daha mesaj atmaya gururum el vermez.
Sonra napicam peki o da gunaydın yazinca?
Bak sen
Dmden yazar mısınız acil
merhaba, biraz geç gördüm ama banada söylermisiniz?
Googledan kopyalıyor bu aheste_06 yazdıklarını
Gizem dağ izle youtubeden ritüeller falan var
Gizem dag ritüellerinin olduğunu hiç gormedim bugune kadar. Salliyo bence
Genellikle hepsi yazdı geri
Nasıl başardın ya da geri dönmesi ne kadar sürdü
Birincisi benim cazibeme karşı koyamadilar:) ikinciside birkaç taktiğim var
Taktiklerini paylaşırsan çoook mutlu olurum :)
Mesaj atarsanız tum taktikleri söyleyebilirim
Atmak için puanim yetmiyomus burdan yazsaniz?
Gizliden çikarın ben yazarım
Nasıl çıkartiliyor
Profilime tikla son soruma görüş yaz bende ordan sana yazarim
Takip attim oradan bulabilirsiniz
Attim mesaj
Gerçekten inandın bu Abazaya 😂
banada yazar mısın
Denemedim ama olmaz sanıyorum
Bilemedim bende ama her yolu deniyorum çaresizlikten. Hacet namazı bile kıldım dün
Ne zaman ayrıldın
6gün oldu
Daha çok yeni ne kadar sevgili kaldınız
Bence gizem dağ izle
1.5yıl
Gizem dag işe yaramiyo onceki sevgilimde denemistim
Hiç yazdın mi peki 6 içerisinde
Hayır çünkü o ayrıldı kendimi daha fazla küçük gosteremezdim. Laf sokmali twit falan da atmadım sadece sessizce gelmesini bekliyorum
En iyisi bekle bakalım canım birşey yapma
Merhaba sevgilin geri döndumu
Sevgilin geri dundumu
Nasıl oluyor
yardımcı olur musun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?