kızlar aranızda bunu yapan var biliyorum işe yaradı mı?
youtubeda enerji çalışmaları var kağıda yazmalı vs yapmak istiyorum
youtubeda enerji çalışmaları var kağıda yazmalı vs yapmak istiyorum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kağıt filan hikaye. Evrene mesaj gönder. Frekans tutarsa istediğin olur zaten. Benden bilgi alabilirsin. Frekans meditasyon çok önemli. Araştırmacıym bu konuda. Senin kağıtlara yaptığın şey hindistanda bir göle kağıtta dilek yazıp atmak gibi bişi üzgünüm
gerçekten onu kalbimde hissediyorum belki de böyle olmasını istediğimdendir ama bir gün bir yerlerde kesişeceğimizi biliyorum
Hisler bazen yanıltır şahsen aşka inanmıyorum. İki taraftan birinin duyguları biter ve o kişi gider. Tekrar baslasada yine biter o duygular. Sana acı çektiren birini nasıl affedecrksin. Güçlü olun kızlar ya. Ne aşkı artık. En son ilişkim 2 sene önce oldu ve o kişi inancımı zedeledi asla inanmıyorum. Dün evlilik hayalleri kurduğun biri Yarın sana kimsiniz beni rahatsiz etmeyin diyen kişi olacaktır gözünü aç kalbine söz geçir
inan söylediklerinin hepsini kendime tekrarlıyorum bazen dünyanın en güçlü kızıyım bazen de en safı. oturup sadece dönmesini beklediğim zamanlar bi şey yapmak istiyorum ama tek taraflı değil. Ona öfkem gün geçtikçe artıyor, uzun bi ilişkiydi bir sabah tanımadığım biri oldu. Affedilemez bir şey
Cevap
2Cevap
boyle seylerle ugrasmak sacma degil mi. sen sen oldugun icin geri donmesi daha iyi olmaz mi donmuyorsada yoluna bakman lazim niye bu tur seylerle onun hayatini etkilemeye calisiyorsun. bence yapma yanlis ve bencilce bi davranis.
Uydurma ve zaman kaybı tamamen yani boşa uğraşma kardeş.
Ay hayır enerji rütüeliymiş falan yalaaan ben denedim bi süre sonra deli gibi hissetmeye başlarsın ve asla işe galan yaramıyorlar
nasıl deli gibi hissetmeye başlarım
Ritüel falan bunlar boş iş Allah'tan işte bunlar için esmalar var duanın kabul olması için ben yaptım oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?