2.5 yıllık evliyim, severek evlendik bi konu yüzünden tartıştık ve tartışma alevlendi ve aniden tokat attı ve hafif şiddetli omzuma yumruk yedim. Şu an hafif agrıyo. Asla hak etmedim. Şu an çok kötüyüm aglıyorum o uyuyor 😭 o kadar hayal kırıklığına ugradım ki anlatamam. Boşanmayı ciddi anlamda dünüşüyorum. Fakat ne yapacagımı tam olarak bilmiyorum ailemin yanına gitsem mi? Gidersem asla geri dönmem. Gerçi daha aileme anlatmadım olayı:((((dün akşam yaşandı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖncelikle çok üzüldüm bir kadın olarak yaşadığın duruma.. Bunun biri ikisi olmaz arkadaşım.. Korkunç bir şey ya erkeğin kadına psikolojik ya da fiziksel şiddet uygulaması.. Hele ki hayat arkadaşım dediğin kişinin bunu yapması daha da korkunç.. Konu ne olursa olsun bir erkek bu kadar alçalmamalı.. En fazla çekip gitmeli.. Eğer sana dokunacak kadar alçaldıysa ve hiç birşey olmamış gibi rahatlikla uyuyabiliyorsa adam değildir net! O yüzden uzaklaş oradan zamanın varken yoksa daha ileri boyuta taşıyacaktır şiddeti.. Halkında hayırlısı olur umarım..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBosan darp raporu al diyen var birkere yapan tekrar yapan diye var haklisiniz ama biraz bos laflar psikolojisini incele tavirlarini gozlemle pismanmi cok kotumu tokattan sonra neler yasandi vsvs bosanmak en kolay sey ama bosanirsin pisman olabilirsin neden keske 2. sansi verseydim diyebilirsin kendi kendine su acidan dusun eger sen ona vursaydin empati yap onun seni tek kalemde silmesini istermiydin hayir emin ol bir defaya mahsus oda bence affederdi seni kararini guzel dusun iyi gozlemle empati yap sunuda dusun onceden boyle birsey yoktu cunku ve konuylada alakali bu bir anlik ofke patlamasi sinir hiddetlenme bir nevi sinir krizi tetiklemis olabilir ayni seyi sende yapabilirdin insanlarin yuvasini yikmak kolay yapici olmak zor zor seyler yasamamissiniz cogunuz bosan ayril sikayet et diyorsunuz olene kadar unutamicaksin bununla yasiyacaksin ama o pismanlik gosterip seni kaybetme korkusunu bir defa hissettiyse gercekten sevdiine inaniorsan birdaha aklinin ucundan gecirmez karar senin ama ben yorumlarimin dogru oldugunu biliyorum ve dusunuyorum umarim hakkinda hayirlisi olur genis acilardan dusun diye biraz uzun yazdim siddeti savunmuorm kadini erkegi olmaz bitkilerde canlidir onlara dahi siddet kotudur hayvanada ama dediklerimi oku lutfen iyi dusun hayatina yon verecek kararlardan biri donusu yok bunun
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 710 cevap paylaştı.
+1 yılOncellikle geçmiş olsun. tabiki hoş olmayan bir durum flört zamanında olduğu gibi evliliklerde de tartışma fikir ayrılığı olabilir ama sonuç ne olursa olsun şiddeti haklı çıkarmaz. Konuşularak anlaşılmalı sorunlarda ben haklıyım meselesiyle özellikle erkek tarafından bayanlara böyle yaklaşılırsa sonu şiddet olur bugün bir tokat yarın iki üç ve sonu daha hüsranla biter. bosanmak en kolayı ama daha sonraki zamanda sizi neler bekleyecek az çok tahmin edersiniz bunların getireceği yük eğer sizin tek başınıza kaldıracaksanız bakışlardan konuşmalardan davranışlardan etki altına girmeyaceksniz bu kararı al ama yinede taviz vermeden ona bunu hissettir kendini ezdirme kimse vazgeçilmez değildir uyumak böyle bir durumda zaten size olan saygısını belli ediyor
00 Yorumla
+1 yılEğer tavır koymazsan bu psikolojik ve bedensel şiddet devam edecektir. Hoş, koymasan daha iyi olur direkt terk edilmeyi hak ediyor böyleleri. Tartışma ne kadar şiddetli olursa olsun bedensel şiddeti hak ettiğinizi sanmıyorum çünkü bunu hiç kimse hak etmez. Yani görüşlerdeki gibi ''otur konuş, dinle, uyar'' tarzı saçma sapan tavsiyelere uymayın. Bir kere olmuş zamanı geri alamaz, siz affettikçe yüz bulur tekrar tekrar yapar. Yani vazgeçmez çabalamak yerine ondan vazgeçmeniz daha doğru.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
31Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen anlamıyorum kendinden güçsüz birisini neden döver insan ! Lafları yetmeyen sözcük dağarcığı dar olan insanlar buna başvuruyor sanırım. Aynı sorun bende de var.
Eşim kendini pek geliştirememiş, tartışmalarda laflardan çok hakaret boyutuna gelen, eli kolu rahat durmayan bir insan. Hayatımda zerre sesimi yükseltmedim, hakaret etmedim, fiske vurmadım. Daha geçen hafta tanımadığım bir kadın bana istek attı diye kavga ettik ve benim telefonum ile ağzıma vurdu, dudağımın patlamasına sebep oldu. Kollarımda tırnak izleri mevcut. Ancak gram karşılık vermedim yarım saat sonra gelip özür dilemeleri artık affettirmiyor. Bende boşanmayı düşünüyorum. Defalarca avukatlık bürosunun önünde dakikalarca durdum. Düşündüm gir dedim ver avukata yapamadım. Ancak bende böyle devam edemeyeceğim. Bana yaptıkları değil zoruma giden kendini bu kadar geliştirememesi ve cahil bir insan olması çekilmezliği arttırıyor.
İş yerinde ( memurum ) müdür dudağımı gördüğünde ne oldu sorusuna trafikte kavga ettim dedim. Onun yüzünden başkalarına yalan söylüyorum.110 Yorumla
Soran+1 yılÇok gecmiş olsun sana da. Çok onur kırıcı bi durummuş gervekten ilk kez basıma geliyo benim de. Tavrınızı ortaya kesin bi dille koysaydınız bi daha yaparsan boşarım gibisinden
Cevap sahibi+1 yılNeler söyledim ne yollar denedim ama hepsi boşa. Değişmez karakteri kolay kolay.
Soran+1 yılNe mezunu yani üniversiteue gitmiş birisi mi? Okumak çok değiştirmiyor kişiliği fakat yine de okuyanla okumayan arasındaki farkı ortayya koyuyor az bucuk
Cevap sahibi+1 yılİsterse 50 tane üniversite bitirsin kişisel olarak insan kendini geliştiremedikten sonra maalesef bir faydası olmuyor. Evet üniversite mezunu ama çalışmak bile zor gelen birisi. Evlenmeden önce bile yaptığımız hesaplar ters döndü. Bir yerde muhasebede çalışıyordu evlendikten sonra işten şikayet etti çıkış o çıkış. He ben ona gir çalış demem zaten söyledim ister çalış çalışma ben eşime bakmakla mükellefim bakarım parasız kaldığımız dönemler çok oldu. Yazları işten çıkıp koşa koşa 30 dönüm yerimiz var oraya gidiyorum çiftçilik yapıyorum en azından toplu para gelsin de rahat edelim diye. 4-5 ay eve uyumaya geliyorum köpek gibi çalışıyorum. Bunca yaptığım fedakarlığa yakışmıyor karşılıkları.
Soran+1 yılSizin adınıza üzüldüm gercekten cocugununuz yoktur umarım
Soran+1 yılYani yanlış anlamayın kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama çocuklar mutlu huzurlu bi ailede büyüse onlar için de daha iyi olur
Cevap sahibi+1 yılYok ne yanlış anlaması, sonuçta siz soru sordunuz aynı dert bende de var karşılıklı fikir alışverişi bu sonuçta. Evliliğimizin 2. senesi olmak üzere bu Eylül ayında. Kesinlikle öyle. şu an çocuk olmaması zaten belki diyorum bir şans. Kavgadan gürültüden bıktım. Psikoloğa git diyorum görüş, konuş bu sefer psikolojin bozuk diyormuşum gibi algılıyor. Yani ailemle arası çok iyi, ev işleri olsun veya farklı şeyler olsun çok iyi ancak siniri...
Soran+1 yılBeraber gitmeyi denediniz mi ismini unuttum eşler beraber gidiyor yardım alıyor vs çok da yeniymiş evliliğiniz
Cevap sahibi+1 yılOnu da söyledim. Asla kabul etmiyor.
Soran+1 yılHadi ya madem kendisi gitmiyor ikinizin gitmesi daha yerşnde olurdu buna karsı çıkması hata
- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılTartismanin sebebini bilmiyorm ama şiddet kısmi kesinlikle kabul edilebilir bisey degil.. ailene anlatma evden de gitme hemen.. belliki oncesinde olmamis ama sen buna sessiz kalir hic bişey yok gibi davranirsan daha serti olacaktır. Iliskinizin normali nedir bilmiyorm ama genel düşünüp sakin kafayla karar almalisin.. öfkeyle alinan her karar pismanlik getirir unutma.. bi sure sessiz kal.. yuruyusler yap.. insan yürüyüş yaparken doğru kararlar aldigi düşüncesindeyim.. ailene hemen taşırsan senin sinirin gecip affetsen de onlar unutmayacak bil bunu.. baktin zamanla duzelmiyo ve icin istemiyo.. ailene acarsın sonra
02 Yorumla
Soran+1 yılAilesi ve kendisi çocuk için zorluyırlar istemiyorum dedim diye çıktı tartısma
- +1 yıl
Onun dilini ancak sen bilirsin.. Canim, askim diye baslayan cümleleri "seni cok iyi anliyorm ama şu sebepten su an hazir hissetmiyorm "seklinde yumusatabilirsin
Aşk İlişkileri konusunda 637 cevap paylaştı. Aile kurmak kolay değil, hele bir aileyi dağıtmak hiç kolay değil. Mutlaka sana boşanmayı düsündüren başka şeylerde vardır elbette. Eğer yoksa kafanı topla birdaha düşün. Elbette birdaha şiddet uygulamaması için net tavrını koy gerekirse birkaç gün ailenin yanında kal. Yaptığının ne kadar abest olduğunu anlayabilsin. Ancak tek bir hata için evliliğini bitirmeni tavsiye edemem. Otur enine boyuna düşün iyi ve kötü yqnlarını düşün, genelde haklı kim haksız kim bunu düşün sonucu seni karara götürür. Ama eğer kararın evliliğiniz adına olumlu olursa birdaha şiddet uygulamaması için tedbirini al tavrını koy.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yıl
Boşan Kurtar kendini hayatını annenin evine gitmeslisin
Birak peşini ayrıl
Unut herşeyi kendi hayatına bak yoluna devam et Olmuyor sana zorlama ayrıl kurtar kendini
Üzme tatlı canını kıymetini bil unut gitsinZor durum herşeyin çözümü vardır Üzme tatlı canını sen dünyalar güzeli güzel kızsın en yolunda dosdoğru yürü de
Peşinden gelmeyenler utansın,
Değişme hiç kimse için,
Seni olduğun gibi sevmeyenler utansın.
Elinden gelenin en iyisini yap
Yüreğinden kavra bütün sevdiklerini,
Sonrasını hiç düşünme arkadaş,
Bırak kıymetini bilmeyenler utansın dünyalar güzeli güzel hanım efendi kızsın00 Yorumla
+1 yılBabanın gözünün ışığı iken elin deyusu tokat atıyor. Dayak yedikten sonra tekrar barışmak “attığın dayağı ben hak ettim ve bana istediğin zaman dayak atabilirsin” anlamına gelir!!! Özel ve zinnet eşyalarını al ve terk et. Çocuk var mı?
218 Yorumla
Soran+1 yılHayır zaten konu ordan çıktı. Ben hazır değilim diyorum ailesi ve kendisi sürekli baskı yapıyorlar çocuk da çocuk
- +1 yıl
Tahsil ve mesleğin nedir? Çalışıyormusun?
Soran+1 yılHalkla ilişkiler lisans mezunuyum. 6 aydır çalışmıyorum
Soran+1 yılYani işten çıkmıstım
- +1 yıl
Mesleğinde varmış elinde, sen ona tokat atsaydın sonuç ne olursa bununda sonuçunun aynı olması gerekir
Soran+1 yılNasıl yani anlamadım?
- +1 yıl
Şayet sen ona tokat atsaydın ne olurdu sonuç?
Soran+1 yılHiçbir fikrim yok :/
- +1 yıl
Hastaneye git, darp raporu al, sonra karakola git ve uzaklaştırma talep et ve evden kendinden bir süre uzak tut. Şayet boşanırsan nafaka için rapor iyi olur. İstern takp at anlatayım. Yok devam edeceksen de ilkinde ne kadar sert tepki verirsen bir dahakine yapmadan düşünmek zorunda kalır. Yoksa bir özürle yatağa gireceksen sana bundan sonra geçmiş olsun
Soran+1 yılAffetmeyi düşünüyorum ben de şiddetin affı olmaz ne kadar çok sevsem de vazgeçmesini de bilirim şiddet varsa saygı yoktur. Saygı yoksa da sevginin bi anlamı yok
- +1 yıl
Madem affetmeyi düşünüyorsan neden boşuna vaktimi aldın. Git yat kocanın yanına ve ödülünüde ver. Kolay gelsin
Soran+1 yılDüşünmüyorum yazdım klavye çevirmiş
- +1 yıl
Anladım.
Soran+1 yılOnurum zaten kırıldı neden affediyim ki en kırıcı seyi yasattı şiddet uygulayarak.
Soran+1 yılHakkını helal et zamanını çaldıysam
- +1 yıl
İlerisi için mutlak darp raporu al ve cebinde bulunsun işlem yapmasanda. Boşanma da neden olarak ileri sürersin
Soran+1 yılBuhün ondan habersiz saglık ocagından alacam hastane biraz bize uzak o uyanmadan halletmek istiyorum aynen ne olur ne olmaz diye almam lazım
- +1 yıl
Hastane aciline gitmen lazım ama senin yapman gerek 2-3 konu var. Buradan yazamıyorum onu,
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Darp raporunu al ailenin yanına git o rapor kalsin elinde , iyice burnunu sürt iyice pişman et onu bunu yaptığına ikinciye cesaret edemesin ki zaten ikinci olursa affı. olmasin lütfen...
Sana vurdu ve mışıl mışıl uyuyor sen ise ağlıyorsun...
Sana saygımdan dolayı ona küfür etmiyorum
Üzme kendini sıkma canını da elini yüzünü yıka uzan yatağına uyumaya çalış... yeterince yorulmustur zihnin... uyu iyice dinlen ki uyandığında daha sağlıklı ve geniş düşün herseyi...07 Yorumla
Soran+1 yılTesekkür ederim. Şu an şok içindeyim beklemiyordum çünkü. Affedebileceğimi sanmıyorum bi kere vuran yine vurur derdim hep öyke bakardım olaylara şiddet saygıyı da bitiriyor onur kırıcı bi durum sonucta :(
- +1 yıl
Biliyorum anlıyorum senj kuzum.. ama şu an o uyurken senin bu şekilde olman daha sinir bozucu... bak kendine zararın... düşünme şu an sadece rahat bırak kendini biraz uzan dinlen ciddiyim yap bunu iyi gelecek... elini yüzünü yıkamayı unutma daha iyi hissedeceksin
Kendini rahat bırak şu an yapman gereken tek şey bu 🤜🤛
Soran+1 yılÖzür diledi ama sanki böyle agzının ucuyla pek pişman olmus gibi değildi. Kendimi oturma odasına attım kilitledim kapımı play akşam oldu hala uyumadım :(
- +1 yıl
Biliyorum farkındayım ama sen kendine yaptigin işkencenin farkinda misin? Hiç sanmıyorum... o halde gel bu ablanj dinle herswyi bi kenara at şimdi sadece kendini rahat bırak, iyice dinlendikten sonra yine düşün... şu an ne onu ne yaptıklarını, ne dilediği özürü vs düşünme...
Uyuyup dinlendikten sonra kalk ılık bi duş al kendine gel , baktın daraldın bana yaz istersen rahaytlayacaksan konuşuruz... ama kendine bu zulmu şu an yapmaya devam etme...
Teselli verdiğimi sen anlamadığımı da düşünme...
Soran+1 yılTesekkür ederim desteğin için canım. Zaten şu an uzanmaktan başka bi şey gelmiyo elimden uyku da tutmadı ama ne olur ne olmaz diye bugün darp raporu almayı düşünüyorum tekrar böyle bişeye kalkısırsa önlem amaclı
- +1 yıl
Al ama en azından bi iki saat uyu.. sağlığın için önemli bu
Hickimse için sağlığından olmaya değmez, bak o nasıl uyuyor ordan cik yola 😉
Soran+1 yılAynen öyle
Eşin ne kadar geniş karınlı uyumak ne ya konuşmak varken neden şiddet. Acizlik bu kendinden güçsüz birine vurmak el kaldırmak acizlik. Aynı şeyi iş yerinde patronuna yapıyor mu acaba kızınca anlamıyorum senin onun eşisin ya. Bence sakin ol ve gidişata bak sonra düşünürsün şu an öfle var duygusallık var ya onlar geçince tekrar düşün.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılBir tokat bile olsa şiddet şiddettir. Hemen boşanmanı tavsiye ederim çünkü bir iki tokatla başlar sonun sokak ortasında boşanma aşamasında olduğu eşi dövdü bıçakladı öldürdü diye haberlere düşersin. Yüce rabbave korusun tabikide ama maalesef ki acı gerçekler. Böyle bir adaletsizliğin içindeyiz. En kısa sürede yollarınızı ayırın.
00 Yorumla çocuk istemiyosun diye vurdu öyle mi? buna hakkı yok kesinlikle sen hazır değilsen saygı duymak zorunda daha 3 sene bile dolmadan gerçek yüzünü görmüşsün bugün bunun için vuran yarın başka bir şey için hastanelik eder çocuk doğursan ne olur yani o adamdan iyi düşün sabretmek zorunda değilsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞiddetin hakli bir tarafı yok elbette
Sen kendin kararını vermişsin zaten
Bir kere sessiz kalırsan sesi yükselen hep o olur. İyi düşün vereceğin kararın arkasında dur pişman olma00 Yorumla Şimdi bir erkeğin kadına vurmasına şiddetle karşıyım onlar güldür seversin sadece. Fakat tartışma konusu ney? Kocan alttan aldığı halde üstüne gittin mi?(bu durumda kim olursa olsun kendini kaybeder). Her tartışmada alttan alan kocanmıydı? Ek olarak ağır şiddet yoksa ve eşin sonra gelip özür diliyorsa boşanmak yerine onu düzeltmeye çalış. Hergün Ağır şiddet görüyorsan boşan sonuna kadar arkandayız fakat yukarıda bahsettiğim gibi üstüne gidiyorsan ısrarla her insan kendini kaybeder.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı.
+1 yılKocasından dayak yiyen kadınlar da hemen tekme tokat dövülmüyor her şey tokatla başlıyor gerisi geliyor. O kim oluyor ki size vurma hakkını kendinde bulabilmiş bir de üstüne yatmış uyuyor. Demek ki onu terk edemezsiniz sanıyor ama siz toplayın eşyalarınızı çıkın gidin böyle bir şeyin affı olmaz, hoş affedilmek için uğraşan biri bile yok karşınızda.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSiddet kötü lakin psikolojik şiddet te bi o kadar kötü. Kocanin sinir damarından yürüme onu iyi kullanmayı bil. Kadindir kocasini rezil eden, kadındır kocasını vezir eden. Begenmesende cumlelerimi gercekler bunlar. Ailene gitsen ne olcak var mı cevabi. Lakin vurmasina karşı vir ceza mutlaka uygula yoksa ardi kesilmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEşinle ve evenizdeki geçen olayları ailen bilmemeli aranızda kalsa daha doğru buluyorum halledebilirsiniz aranızada sen evde fazla yan yana gelmeyin o nereye giderse sen o odadan gidersin bir süre sonra anlayacak ve umarım güzel bir şekilde barışırsın🌸
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLa Bi durun hemen boşan boşan diyip kızın hayatını karartmayın yaa felaket tellalı olmayın aileyi yıkmak kolay önemli olan kurtarmaktır kardeşim al karşına müsait Bi zamanda bana şiddet uygulama senden korkmaya uzaklaşmaya başlıyorum felan de güzelce Bi konuş önce baktın hala devam ediyor ozaman düşün bu ayrılık işini derim
04 Yorumla- +1 yıl
Sinirlendiğinde şiddete başvuran birisiyle ömür geçer mi? Allah korusun
Cevap sahibi+1 yıl@Banabirazrenkverr Nerden biliyorsun bidaha yapacağını ilk defa oldu diyo şaşırmış kızda zaten bu tokatı atan kadında olabilirdi önemli olan konuşup güzellikle halletmek ailesine söyleyince hemen gel dicekler belki ama sonrada yük olmuş gibi muamele edecekler belkide o yüzden önemli olan yuvayı kurtarmak İnş bidaha şiddete başvurmaz adamda
- +1 yıl
Baktı kız ses çıkarmıyor arkası gelir. Bu hep böyle değişmez
- +1 yıl
Hiçbir anne baba oturda buna razı ol demez. Bekarkende anne babalarımız laf söylüyor dönmek kolay değil ama olacakları en azından belli edecek şeyler yapması lazım
Aşk İlişkileri konusunda 845 cevap paylaştı. Bence boşanma davasını aç ama baba evine gitme mahkemeye kadar aynı evde kalın ilk mahkemeden sonra da baba evine geçersin mahkemeye kadarda asla konuşma bir şeyde yapma eğer iz falan varsa fotoğrafını çek belki ileride lazım olur
03 Yorumla
Soran+1 yılŞu an hem kızarık cok az da mor://
Soran+1 yılTesekkür ederim :( yok ben barışacağımı sanmıyorum. Bi kere vuran yine vurur. Hiçbir özür affettirmez çünkü onur kırıcı bi şey şiddet görmek
+1 yılTüm dusunduklerinle haklısın ama iyi analiz yapmak lazım 1 kerenlik hatamiydi şiddete eğilimli biri mi affedersen tekrarlanir mi ömründe yaptığı ve yapacak olduğu tek hata bu muydu kişisel analizler yaparak karar vermek en doğrusu derin ve geniş kapsamlı konu detaylı konuşmak ister misin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılIyi yapmamış sana vurması bide severek evlenmişsiniz hani kiyamam sözleri lafta işte.
Ailene anlat bilsinler ama gitme ailenin yanina
Ailen bır gözdağı versin ona seni savunmasız VE yanlız sanmasın VE birdaha olursa kesin git00 Yorumla
+1 yılHiç etik değil annemde bizim büyümemizi bekliyordu haddi hesabı yoktu şimdi babam geri gelmesini istiyor 3 hayır ile geri dönüş yapmıyoruz kadına siddetede karşıyım değmez bence annem çeyrek asırlık evliliğini bitirdi sende bitirebilisin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı. kessinlikle ayrıl kimse kimseye vuramaz NOKTA. bugün bunu yapan yarı seni eve kilitler üniversite mezunusun kendine iş bul sakın devam etme iyi ki çocuk yok muş ailenin yanında dön onlara anlat fakat ayrılıcam itraz etme de
00 Yorumla
+1 yılkimse tokat yumruğu hak etmez. Seni seven biri sana asla fiziksel ve psikolojik şiddet uygulayamaz böyle şeyler çok normalleştirildiği için senin onunla kalmanı bekliyordur ve yaptığı şeyi de normal görüyordur derhal ayrıl ve bir daha o adamla konuşma
00 Yorumla
+1 yılşu an kalbinin ne kadar acıdığını haykirmak isteyip haykiramadigini biliyorum bu konuyu ailenle ve büyüğün olarak gördüğün tecrübe sahibi olan birileriyle konus oblarin dediklerini yapmak zorunda değilsin sadece görüşlerini al ve daha sonrasinda her seyi dusun topla cikar çarp böl kendin için olan en doğru karari yine kendin verirsin ama bence eşini affetmemelisin bir daha yapmayacağının garantisi yok çünkü
00 Yorumla
+1 yılBen olsam kalırdım. Cok şey yaşadım kaldım giden dokuz senem oldu. O yüzden sana verecek aklı kendimde bulamıyorum. Biraz düşün ve öyle karar ver derim sadece.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Fiziksel şiddet başladığında her seferinde şiddeti artar.
İşiniz çok zor her neye karar verirseniz verin.
Çok iyi düşünmeden karar vermeyin.
.00 Yorumla
+1 yılBir kere yaptımı gerisi gelir. Çocuğun yoksa tavrını belli et. Kendini ne sanıyor? Koca diye sana vurmak nedir ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer şimdi çok ağır tepki vermezsen yıllarca artarak devam edecek bu şiddet. Yasadim biliyorm tokatla başladı lohusa iken saçlarımdan tutup sokağa sürükleyerek atmakla son buldu. Sakin affetme
01 Yorumla
Soran+1 yılGecmiş olsun. İnşallah boşanmışındır
+1 yılEn azından ayrılmayı akıl edebilecek zekan varmış, tebrik edilesi. Toplumda birçok kadın buna susuyor. Ekonomik özgürlüğün varsa sorun olmaz zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrıl bence de çocuk nedeniyle demissin esin cocuk istiyor olabilir ama senin buna hazir olman da önemli sen bakacak buyutecek yeri gelecek uykusuz kalacaksin cocuk yetistirmek kolay degil bu sana vurmasini hakli gostermez
00 Yorumla
+1 yılDarp raporu alıp boşanmak en doğrusu bana göre. Bir kere oluyorsa devamı gelecektir muhakkak. Çocuk olmaması büyük şans...
00 Yorumla
+1 yılYerinde olsam bu soruyu bile sormadan çıkar giderdim. Kimsenin kimseyi dövme hakkı yok nefret ederim böyle erkeklerden dönmemek üzere git o evden.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Şiddete baş vurması kabul edilir değil hani bu cesareti bulmuş ilerede yine gerisi gelir o yüzden affedici olma
00 YorumlaHic bekleme hemen ayril... bu ilk... ikinciye daha kotu olacak... gel bu kahve içelim...
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de sizin gibi düşünüyorum her ne kadar çok sevsem de saygı bitti o tokatla beraber asla affı yok bi kez yapan yşne yapar çünkü onur kırıcı sevdiğinden şiddt görmek
- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılgitmeden önce telefonda konuş ve yapacaklarını anlat yanında duracaklar mi öğren bu şiddete meyilli bir adam sonuçta
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Boşanmak istiyorsan yarın git darp raporu al ve şikayet et
Çok kötü bişey yapmış ilerde yine döver yanına bırakma040 Yorumla
Soran+1 yılİlk kez oldu ben de şok içindeyim :(
Soran+1 yılHastaneden alınıyor di mi darp raporu saglık ocagındaki doktor da verşr mi sence
Soran+1 yılDevlet Hastanesi biraz uzak saglık ocagı var yakınlarda
Soran+1 yılÇocuk istemiyorum diye hazır değilim dedim o ve ailesi zorluyor sürekli baskı baskı
Soran+1 yılÖzelde kimseyle konusmuyorum sagol
Soran+1 yılBen 27
Soran+1 yılHakaret değil ama fiziksel görünüşümle dalgayla karısık söyleyerek gülmüştü
Soran+1 yılSeverek evlendik o zaman da çok kırılmıstım şaka yaptıgını söylemişti
Soran+1 yılİyi genel olarak ama çocuk mevsuzu baskı haline geldi ne zaman ailesine gitsek ne zaman onlar bize gelse hep bi çocuk bıktım zaten hazır değilim daha çok psikolojimi bozdular
Soran+1 yılÇok baglı değil ama tek çocuk kendisi. Zaten korunuyoruz
Soran+1 yılZaten ben korunuyorum o değil ilaç kullanıyorum o nadir korunuyor olay ben de bitiyor
Soran+1 yılİnanmaz ki bu sefer niye olmuyor der
Soran+1 yılBiraz özel bi soru ama neyse 4 bazen 5
Soran+1 yılNeden? Bunun bi dinamiği mi var ya da kuralı
Soran+1 yılHayır kötü davranmıyor bu olaya kadar iyiydik ama işte bitti her şey benim için
Soran+1 yılHayır kötü davranmıyordu iyiydik
Soran+1 yılEvet de neden bu kadar merak ettiniz aanlamadım her evlilikte olan şeyler haftada 3 5 bize özel değil
Soran+1 yılPeki
Soran+1 yıl8-9 gibi gidecem saglık ocagına doktora anlatacam ona söylemiyecem ama darp raporu aldığımı hoş uyandığındaki tavrını henüz bilmiyorum o uyanmadan gidecem zaten almaya umarım çok uzun sürmez
- +1 yıl
Özelini niye anlatıyorsun abla
Gizli Üye(30-35)+1 yılboşanın git once ailene anlat onlar umarim seni savunurlar olur da hayir git kocanin evine derlerse lutfen dinleme umarim bi isin vardir.. gecmis olsun guzel gunler seninle olsun
00 Yorumla
+1 yılBoşanma ama tavrını göster tabiki git annenlere arkana bile bakma sürünsün
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Gecmis olsun. Ailene danis once birlikte karar alin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonuyu anlatirmisin kardeşim ona göre yorum yapmak istiyorum Tabiki'de şiddete karşıyız. Ama asıl olayı bilmek ve öyle yorumlamakta fayda var
00 YorumlaBoşan bak net söylüyorum boşan.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşında koy tavrını net bir şekilde alışır hep yapar bende aynı şeyleri yaşadım
00 Yorumla
+1 yılÜzücü neden çocuk istemiyorsun kocanı sevmiyorsunuz sanırım evlenmeden önce bu konuları keşke konuşsaydınız
01 Yorumla
Soran+1 yılHazır değilim
+1 yılYani ne olursa olsun kadına el kalkmamali bide sen ağlarken o uyumuş yani bir kere daha olursa birazcık uzaklaş
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu an ilişkiniz nasıl konuşuyor musunuz veya özür diledi mi
01 Yorumla
Soran+1 yılÖzür diledi ama nafile:/çok kırıldım konusmuyorum iki evde iki yabancı
+1 yılSana vurdu şimdi de gönül rahatlığıyla uyuyabiliyor mu?
02 Yorumla
Soran+1 yılAgzının ucuyla özür falan diledi ama nafile oturma odasına kilitledim kendimi
- +1 yıl
Küfretmek istemiyorum. Darp raporu al
+1 yılGit, ya affetme ya da gerçekten sürünsün. Çünkü yine yapar
00 YorumlaBence bir kere yapan tekrar yapar bırak o adamı sen
00 YorumlaHmm kötü bir durum umarım sorunlarınızı halledersiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizim orda adamın kızına kayınbabası laf attı küfür etti diye kız ailesine söyledi evlerini silahla sopalarla bastılar... geröekten zor durum geçmiş olsun
00 YorumlaGeçmiş olsun uzme kendini
02 Yorumla
Soran+1 yılSagol şok içindeyim daha çok
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAdam kendini tutamiyor demekki
00 Yorumla
+1 yılDirek sikayet et. Rapor al
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılYok gitme biraz daha devam edin belki bı kaç daha yersin
02 Yorumla
Soran+1 yılKesss
- +1 yıl
Ne kesim karpuz mu kavun mu
+1 yılİyi geçirmiş demek ki kocan
01 Yorumla
Soran+1 yılKes lan geri kafalı çomar
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilikten soğudum burda erkeklerle konuştuğun şeylere bak boşan kocan için üzüldüm nafaka tazminatta isteme sakın allah islah eylesin sizi insan özel hayatını burda anlatır mı
03 Yorumla- +1 yıl
Ne konusmuş allah askina esinin ona gosterdigi siddet ozel mi oluyor?
Soran+1 yılBunu diyen de burada sürtüyor. Kızlarla ne bk yesiğin ortada srefsizzzzz
- +1 yıl
hemen bosan ve ailenin yanina git
00 Yorumla
+1 yılOlabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHemen tepki goster. Yomsa hep devam eder
00 YorumlaYazik üzücü
00 YorumlaSen bilirsin
00 YorumlaBoşan
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 2.5 yıllık eşimden tokat ve omzuma yumruk yedim, ailemin yanına gitsem mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler