Kız istemeye gittik, kayın pederi ve dayısını dövmek zorunda kaldım. Azını burnunu hış ettim komaya soktum. Mutlu bir yuva için?

Merhaba arkadaşlar. Ben konyada plastik fabrikasında asgari ücretle çalışan bir işciyim. 3 senelik bir ilişkim vardı. 3 senede dile kolay karı koca gibi oluyor insan alışıyor vesselam. Kız arkadaşımın ailesinin durumu iyi biraz yani beni yadırgayacak durumdalar. Allahın emridir adettendir die istemeye karar verdik. Ulan yok zamanda 200 lira çiçeğe çikolataya verdim 400 lira takım elbiseye.
Giyindik kusandık gittik selamınaleykum aleykumselam. bir terslik olacağı hep kafamdaydı zaten. Kayın peder olacak dallama biraz ters para kariyer duskunu. Dayısı varmış bide o gün hiç tanımam etmem patavasız dengesizin biri oda. Dayısı sordu ne iş yapıyorsun cemal die. Bende organizede bir fabrikada işciyim dedim. Maaaş sordu asgari ücret dedim oyle kalakaldı bir ezikler gibi baktı bana. Yahu dedi kız kısmı isteyeni çok olur talibi çok olur dedi. Bu oyle diyince babamda bir tersledi. Senin durum malum dedi dayısı. Bide bu kavt hep kendi konuşuyor kayınpeder den ses yok. Geçen bir polis geldi istedi kızımızı dedi. Bu olaayıda biliyorum çok tartısmıstık kız arkadasımla.
Bu polis falan istedi diyince benim tepem attı. Babam ordan fırladı ee napalım yani bileydik uniforma giydirir getirirdik oglanı. Zaafınız varmış uniformaya baksana dedi.
Ortalık iyice kızıştı laf dalası başladı. Ben dayanamadım ceketi filan attım dedim gellan buraya kodugum. Ulan siz istemesinizde kaçıracam. Adam yerine koyduk geldik dedim. Dayısına bir kapattım kulaktan kanlar fıskırıyor kurbanlık koyun gibi öldü sandım adamı. Kayın peder desen oyle babamla girdiler birbirine dondum bide ona koydum yığdım ikisinide. Rezil rusva olduk polis molis yıgıldı kpıya. Ben yine dedim vermesende kaçacak bu kız dedim. Karakola gittik olay ole kapandı o gün. Aradan 3 gün geçti yanlış hatırlamıyorsam. Kız arkadasımı aradım napıyon dedim oyle evdeyim dedi. Kim var dedim annem var dedi öylece kapadım telefonu evlerine uçtum. Kapıya bir tekme daldım içeri. Ver elini dedim. İkiletmedi. Anasının yanınd aldım gittim yarimi.
Güncellemeler
+1 yıl
Dahada anlatmak isterimde, çocuklar uyuyor klavye sesine uyanmasınlar. Biri 4 yasında kız diğeri oğlan iki yasında. Seviyorsanız elinizden dayak atmak dahi geliyorsa atın. Sevdiğiniz için bütün rezilliklere katlanın. Asgari ucretliyiz die acımızdan ölmedik Allaha şukur. Selametle
Kız istemeye gittik, kayın pederi ve dayısını dövmek zorunda kaldım. Azını burnunu hış ettim komaya soktum. Mutlu bir yuva için?