Eski flörtüm ben birazcık açık giyiniyorum dşye bana yanaşmış ama aklı eski sevgilisindeymiş yani benle eğlenmek amaçlı olmak istemiş beyfendi ama şu an eski sevgilisi instada popona kadar açıp poz veriyor dhdhdhd konuştuğuna pişman mıdır acaba😅?
Güncellemeler
+1 yıl
Kız hiç açık giyinmezdi. Yani ona göre evlenilecek kızdı şimdi instada her yerini gördük dhhddh ne diyorsunuz?
Eski sevgilisi de öyle giyinmeye başladı hatta daha açık ilahi adalet değil mi😅peki ona nasıl davranır sizce?
Ya aşırı güzelim vavlık bir şeyim diyemem ama kendime baktırırım yüzüm sevimli hoş bir kızım fiziğim şekilli bel ince göğüs var popom yuvarlak kıza gelince belki benden Bi tık zayıf ama meme yok bel ince değil düz iniyo yüzü zaten güzel değil yani ya ikimizi srçmemeliydi yoluna bakmalıydı ya da ben yani cidden aptal bu çocuk neden o kızı seçerki Bi insan eğitim konusuna girmiyorum Ay onda da ben çok daha iyiyim çünkü 😅
Ben önüme bakıyorum ben bu çocuğu sevmiyorım ki hiç bir zaman da sevmedim sadece beğendim bi ara olay kızla benim aramda rekabete döndü çocuğa en ufak bir duysal bir şey hisertmyirom ben aslında ondan sonra biriyle tanıştım ona çok aşık oldum hala da seviyorum bambaşka ben de yeri hala özlüyorum ama onla da olmadı sırf onu unutmak için saçma sapan bu konuya bakıyorum belki salakça geldi ama böyle işte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sıkılmışsin ve çene çalacak yer arıyor gibisin 😂😂
Dedikodu goygoy yapıyım dedim dhdhd
Evet belli oluyor xjdksj
Niye pişman olsun nabza göre serbet misali takılır onlada
Kız demek ki bozmuş kendini önemli olan o değil çocuğun ne istediği ve beklediği hala duygusal dusunurse kızla o sıkıntı :)
Eski sevgilisini seviyor seni sevmiyor.
Aynen aşık ona
Kocam da darlıyır
Değişik bı durum
Eeeee işte böylee...
Şu eglenmelik eglenmelik muhabbeti bitmiycrk
Değildir
Neden
Senin çok zoruna gitmiş önüne baksana
Ya orası öyle tabi yalan yok ama iyi oldu kıyafete göre yargılamasın Kezban sevgilisi şimdi açıldı ayçiçeği gibi
Senide görmedim kizida görmedim bişey diyemem
Ya aşırı güzelim vavlık bir şeyim diyemem ama kendime baktırırım yüzüm sevimli hoş bir kızım fiziğim şekilli bel ince göğüs var popom yuvarlak kıza gelince belki benden Bi tık zayıf ama meme yok bel ince değil düz iniyo yüzü zaten güzel değil yani ya ikimizi srçmemeliydi yoluna bakmalıydı ya da ben yani cidden aptal bu çocuk neden o kızı seçerki Bi insan eğitim konusuna girmiyorum Ay onda da ben çok daha iyiyim çünkü 😅
Peki niye önüne bakmiyorsun
Ben önüme bakıyorum ben bu çocuğu sevmiyorım ki hiç bir zaman da sevmedim sadece beğendim bi ara olay kızla benim aramda rekabete döndü çocuğa en ufak bir duysal bir şey hisertmyirom ben aslında ondan sonra biriyle tanıştım ona çok aşık oldum hala da seviyorum bambaşka ben de yeri hala özlüyorum ama onla da olmadı sırf onu unutmak için saçma sapan bu konuya bakıyorum belki salakça geldi ama böyle işte
Bir tatile cik sen
Kıskanma