Hadise ve sevgilisinin birbirlerine ne kadar aşık olduğu anlaşılıyor 😍 Hadise'nin instagramda attığı fotoğrafını altına yazdığı yazıyı ancak aşk yazdırabilir
Umarım gerçekten mutludurlar. Bu ünlüler dünyasında neyin şov neyin gerçek olduğunu ekran başından anlamaya imkan yok. Dilerim 3 ay da boşananlardan olmazlar.
kimse büyük konuştuğunu yemeden yaşamıyo he bu hadise yok benim sevgilimle sosyal medyada pozlarımı göremezsiniz ıvır zıvır diyordu şimdi boy boy fotoğraflar 😀 kaanla da paylaşıyordu ahahahahha
Hadiseciğiniz sonunda mutlu mu oldu :D Sıkılıp yeni mutluluklar peşinde koşması ne kadar sürecek acaba
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Heh Çok Şükür Yine Ayrılırlarsa Diyecek Söz Bulamıyorum Zırt Pırt Sevgili Değiştirmek nedir Ya Çocuk Oyuncağı mi Ya seviyorsan gir hayatına ya da hiç girme İnsan Severse Onu birakamaz Evlenir ömrünü onunla yaşar aşk budur
Hangi düşmanları çatlattı? Hadise niye Hadiseciğimiz olsun? Allah mutlu etsin der geçersin şu ünlülere kendi kafanızda sahiplenici, duygusal bağ kurmaya yönelik düşünceler beslemeyin. Ananız değil babanız değil. Vatanı milleti de temsil etmiyorlar.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben bu adamla tanıştım zamanında kafeci değil miydi