• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Şu an bir sevgili istememenizin sebebi nedir?

PiLLy_BheBek
PiLLy_BheBek Takip Et
FenomenMaster Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1226
Yapay Zekaya Sor
Yalnızlık neden tercihiniz?
Nedir Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
38 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Serein
    Serein Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

İnsanları, özellikle kadınları ilişkilerden uzak tutan şey, acı ve kırgınlık korkusudur bence. İlk olarak, sadece duygusal kadınlar böyle bir duruma düşer. Dolayısıyla bu duygusal kadınlar bir ilişki içinde olduklarında hem çok fazla yatırım yaparlar hem de karşılığında benzer bir şey beklerler. Ve geri alamayınca üzülürler ve incinirler. Ama yine de vazgeçmiyorlar. İlişkiyi sürüklemeye devam ederler ve onu iyileştirmeye çalışırlar. Sık sık doygun bir sessizliğe bürünürler, ancak bir aradan sonra tekrar eski modlarına geri dönerler. Ve bir gün, sabırlarını yeterince test ettiklerinde ya vazgeçerler ya da terk edilirler. Ve bu vazgeçme onlar için ilişkiyi sürüklemekten çok daha acı verici. Ve zihinlerine korku ve travma tohumları ekiyor, kendilerini bir daha asla bir ilişki içinde hayal edemiyorlar. Yani bu, göründüğü gibi onların suçu ya da aptallığı değil, sadece insanları bırakmama, insanlardan vazgeçmeme, çok sevecen olma ve güven verme, bencil ve kaba olmama gibi özelliklere yelteniyorlar. Ben de çok duygusalım, psikolojim yerinde değil ve kaldıramam diye düşünüyorum.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Barışçıl_Genç
    Barışçıl_Genç Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Şu an ve ömrümün geri kalanı boyunca artık bir sevgili istememe sebeplerim çok kapsamlı. Soruya cevap vermeden önce tüm yorumları okudum. Ancak bir kaç kişinin kısa ama tavrı net, ideolojime de uygun cevapları dışında pek de tatmin edici cevaplar bulamadım. İş başa düştü. 😊

Açıklamaya başlamadan önce şunu söylemeliyim: Belki bazı kişiler, bu açıklamayı yaptığımda benim genelleme yaptığımı düşünebilirler. Ancak burada hiç bir şekilde genelleme yapmayacak olduğumu; her ne kadar çoğu kızın ve çoğu erkeğin Türkiye'deki ilişkiler konusunda kişilik ile ilgi alanı bozuklukları tespit etmiş olsam bile bu bozukluklara sahip olmayıp akıllıca hareket eden bir istisna kitlenin de varlığına inanıyor olduğumu söylemek istiyorum. Dolayısıyla genelleme yaptığımı düşünenler, önce "genelleme" kelimesinin anlamını araştırsınlar. Ondan sonra bunu konuşalım. 😊

Sevgili İstememe Sebeplerim:

1- Bir kız tarafından sevilmeye ihtiyacım yok: Hayatım boyunca aslında hep böyle oldu. Lise hayatımda bile millet sevgili yapmaya başlarken ben kendi başıma takılıyordum ve kızları sevgililik konusunda aldırmıyordum. Sadece normal arkadaşça takılıyordum ve iyi niyetimden ödün vermiyordum. Zaten bana adım atan da çıkmamıştı. Kim bilir belki de bu yüzden bana basit gözüyle bakmış olabilirler değil mi? Evet belki lise hayatımın 2. senesinde çevremden olmasa bile sosyal medyadan bir kız ile sevgili anlamında 5 gün boyunca sanaldan birliktelik yaşamış olabilirim, belki lise hayatımın son senesinde de 2 senedir tanıdığım ve iyi niyetli olduğunu düşündüğüm ancak olaylar sonrasında o kadar da iyi niyetli olmayan birisi olduğunu bir kıza adım atmış olabilirim. Ama bu demek değildir ki bunları yaparken sevilmeye ihtiyacım vardı. Kesinlikle yoktu. Bakın son hoşlandığım kıza ben adım atarken; 1. ve 2. sevgilimin de bana adım atmasından sonrasında onlara kanım ısındıktan sonra değer vermeye başladığım zamanlar hiç bir zaman hiç bir şekilde onlardan sevgi görmeye ihtiyaç duymadım. Ben onlara "Tamam bu kız iyi niyetli. Akıllı birine de benziyor. Umutlar falan da veriyor ki ben de onlara karşı boş değilim. Benim verdiğim değeri hak ediyorlar." kafasıyla değer verdim tamamen ve ben birine değer vermeye başladığım zaman ciddi derecede değer veririm. Karşı tarafın bunu hissetmemesi için duyusuz ya da zeka geriliğine sahip bir birey olması lazım. Ama bu kızlar, verdiğim değeri hep "Bu erkeğin bana ihtiyacı var. Ondan böyle ciddi değer veriyor." olarak algıladılar. Onlar olmadan da yapabileceğimi gördüklerinde neye uğradıklarını şaşırdılar. Yani uzun lafın kısası, ne zaman hayatıma bir kız girse verdiğim değerin büyüklüğünden dolayı benim onlara ihtiyacım olduğundan kendilerini sevdiğimi zannediyorlar. Oysaki sadece verdiğim değer büyük. Bir kızın kötü niyetli olduğunu anladığım an acımasız yönümü birden gösteriyorum ki hayatıma giren kızlar buna çok şahit olup şaşkınlığa uğradı. Ama hepsinde de iş işten geçmişti. Sonuçta son pişmanlık neye yarar? 😊

2- İyi niyetimi gösterdiğim andan itibaren hayatıma giren kızlar, iyi niyetimin kıymetini bilmemeye ve baskınlık çabasına girmeye başlıyor: Elbette bu belki de benim durumumda olan bir çok iyi niyetli erkeğin yaşamış olduğu bir şey olsa gerek. Siz baskın, sert, umursamaz, serseri, gizemli, cool takılan bir kişi olduğunuz sürece çoğu kız, kendilerinin mazoşist yapısından dolayı bu tarz niteliklere sahip, üstüne de empati yoksunu olan bir erkeğin nitelikleri gibi saçma bir profile sahip olmanıza rağmen size "zor erkek", "alfa erkek" profiliyle bakıyor. Ama ne zaman gerçekten verdiğiniz değerden meydana gelen ilginizi ve iyi niyetinizi gösterseniz, kızların çoğu sizden soğumaya başlıyor; çünkü onların gözünde birer sağlayıcı oluyorsunuz ve size "Bu benim her dediğimi yapar; çünkü bana ihtiyacı var." kafasıyla bakıp kendisini sizden daha üstün görmeye başlıyor. Bu da baskın bir profil değil de daha çok "haklar konusunda eşitlikçi bir düzgün erkek" profili oluşturduğundan çoğu kız sizden soğuyor ve iyi niyetinizin kıymetini ne yazık ki bilmiyor. İşte bende de arka planda her ne kadar inanılmaz derecede gerektiğinde kullandığım bir sert yapım olsa da bu yapımı göstermeyip iyi niyetle ve empati kurarak hareket ettiğim için hayatıma giren kızlar benden soğuyor ya da soğumasa bile beni, hayatımı kontrol etmeye çalışıp beni belirli bir sınır içinde tutmaya, kişiliğimi de değiştirmeye çalışıyorlar. Bunun yanlış olduğunu düşünüyorum; çünkü sağlıklı bir ilişkide baskı yapmak ya da karşındaki insanı değiştirmek yerine onu insan olduğu için, onu o olduğu için sevmek, değer vermek ve buna saygı duyup da hak bakımından eşitlikçi davranmak gerekiyor. Sonuçta gerekmediği sürece güç kullanmak ya da sertlik göstermek bana hem ilkelce geliyor, hem de bu sadece gösterişçi insanların yapabileceği bir şey. Bu da ancak barbar zihniyetli kişilerde olur ve altını çiziyorum ki bu bir adamlık göstergesi değildir. Adam olan yerinde gücünü kullanır. Sırf bir kıza sürekli sert tavrını göstererek "Bak ben baskınım." havalarına girip empati yoksunu gibi hareket etmesi bir kere baştan sona iyi niyetli bir insanın yoluna aykırı bir tutumdur. Ancak ne hikmettir bilinmez, kızların çoğu böyle erkeklere değer veriyor. Dolayısıyla da beni ben yapan iyi niyetim olduğundan dolayı kişiliğimi değiştirmemeye kararlıyım. 😊

3- Çoğu insan, "gerçek aşk" yaşamak istediği için değil de kendi menfaatlerini elde edip tatmin olmak amacıyla birliktelik yaşamakla birlikte daha "gerçek aşk" algısının ne olduğunu bile bilmiyorlar: Farkındaysanız çoğu kız demedim de direkt "çoğu insan" diye girdim konuya; çünkü art niyetli erkeklerin de bu konuda dolaylı yoldan büyük bir payı var. Bu da haliyle ülkemizdeki kızların ilişkiler içinde kişilik ve ilgi alanları konusunda bozukluklar meydana gelmesine sebep oluyor. Yine de böyle erkekler yüzünden kızların da kötü niyetli olması gerekmiyor. İşte tam da bu noktada, kızların konusuna daha yoğun değineceğim; çünkü bunu isteye isteye yapan kızlar da gördüm. Erkeklerde de kızlarda da çoğunluk kesim, abazaları oluşturuyor. Şimdi bunu inkar etmeyelim. Çoğu erkekte olduğu gibi çoğu kızın da aslında bu abaza erkeklerden çok fazla farkı yok. Tek farkları var. Bu tarz sırtlan erkekler niyetini dürüstçe belli ederken, bu tarz sırtlan kızlar, işini arka planda yapıyor. Yani yakışıklı, sert görünümlü, mazoşist yapısını tatmin edecek tuttuğunu koparan bir tipe mi sahip? Hemen ona arka planda yürümeye başlıyorlar ve bu iş sonra cinselliğe kadar gidiyor. Ardından da bu tarz erkekler aslında en güvenilmez olan tiplemeler iken, bu tarz kızları bırakıp gittiklerinde ise bu tarz kızlar bunu birden komik bir şekilde "aşk acısı" olarak nitelendirip "Neden düzgün erkek yok?" olayına getirmeye başlıyor ve olan da yine bizim gibi gerçekten iyi niyetli olan kişilere oluyor. İşlemediğimiz bir suç için lafı yiyen yine biz oluyoruz. Bu nedenle neden suçlu olmadığım bir olay için böyle kızlara yüz vereyim ya da böyle kızlar için kişiliğimi değiştirmeye değer mi? Bir de bunların "Gerçek aşkı arıyorum." diyen ama her anlamda iyi niyetli erkek görünce koşarak uzaklaşan tipleri yok mu? Daha "gerçek aşk" nedir bilmiyorlar. Sonra da gelip insanlara "gerçek aşk" yaşamak istediklerini iddia ediyorlar. Bunlarınkisi "sözde aşk". "Gerçek aşk" falan değil. Gerçek aşkı size ben özetle tanımlayayım: Karşılıklı sevgi, karşılıklı saygı ve karşılıklı güvenin olduğu (ki kafa yapınız ciddi anlamda uyuştuğu zaman bu üçü de geliyor); bu üç kuralın üçü de düzgün bir şekilde var olduğunda, uygulandığında sizi ömürlük bir aşk ilişkisine götürecek olan, doğallığın tamamen esas olduğu, taktik saçmalıklarının olmadığı ve de her iki cinsin de herhangi bir baskınlığını gerektirmeyip eşitlikçi hareket edilen, kısacası her halükarda sağlıklı bir ilişkinin kendisidir gerçek aşk. Bu gereksinimleri sağlayan birisi bulunmadığı sürece hiç bir şekilde mutlu olunamayacağı belliyken neden hala bu tarz kızların "Gerçek aşkı arıyorum.", "Düzgün erkek arıyorum." yalanlarıyla kendilerinin ilgi alanı olmamasına rağmen sütten çıkmış ak kaşık rolü yapmaya çalışıyorlar anlamış değilim. Dolayısıyla sadece kendi şehvetlerinin delisi olmuş ve yalan dolanla işi olan kişilerle uğraşmak istemiyorum. 😊

4- Gerçek yüzünü gösteren kötü kızlar, ülkemizde çoğunluğu kapsadığı için beni hem ilişkilerden inanılmaz soğuttu, hem de o kız istisna bir kız çıksa bile "gerçek aşk" algıma uyumayacak şeyler yapacağını düşündüğüm için baskı altında kalmak istemiyorum: Artık ilişkilerim içerisinde yalan dolanla uğraşmaktan, bana çamur atılmasından, göstermiş olduğum iyi niyete dayalı fedakar hareketlerime rağmen saçma yere karaktersiz ilan edilmekten, iyi niyetimin suistimal edilip yaptıklarımın değeri bilinmediği için nankörlük edilmesinden, hem sahtekarlıklar hem de yapmacıklıklarla uğraşmaktan o kadar sıkıldım ve yoruldum ki artık daha fazla bu işlere bulaşmak istemiyorum. Artık karşıma istisna bir kız bile çıksa düşünün yani ben direkt şunu düşünürüm, "Bu kızla ben birlikte olsam, bu kız bana kesinlikle baskı yapar. O bana ihanet etmediği sürece ben onun özgür kararlarına saygı duysam da o benim kararlarıma saygı duymaz." derim; çünkü gerçekten ben, bana gerçekten değer verip de her anlamda benim iyi niyetimi sırtlanabilecek bir kız olduğuna inanmıyorum. 😊

5- Boşluk hissimi bastırma yolları bulmakla birlikte dostlarım ve ailem gibi gördüğüm insanlarla mutlu olduğum için kendimi yalnız hissetmiyorum: Bu son madde zaten çok açık ve net. Açıklama yapmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Sadık, güvenilir ve iyi niyetli insanlar en azından kendini gayet belli ediyor. Asıl sorun, bunu hiç bir şekilde uygulayamayı beceremeyen ülkemizdeki kızların çoğunluğunda diyebilirim. 😊

İşte bu sebeplerden dolayı yalnızım ve daha hür irademle karar verebilecek bir hale geldiğim için böyle de mutluyum artık. Daha fazla da şans vermek istemiyorum kimseye. Sonuçta kimsenin iyi niyetimi hak etmediğini, bunun için çok ütopik bir kişiliğe sahip olduğumu düşünüyorum. Teşekkürler. 😊

4
    5 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Ben teşekkür ederim ayrıntılı görüş için

Yorumla
    • barbershop
      barbershop
      +1 yıl

Şunu sonuna kadar okuyan cindir.. ayy anamm in in bitmedi 🤣

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

@barbershop haha ben cin'im🧞‍♀️

Yorumla
    • barbershop
      barbershop
      +1 yıl

Cin oldum artık selamü hello iyi yazmışsın tuttum seni koç

Yorumla
    • Barışçıl_Genç
      Barışçıl_Genç
      +1 yıl

Teşekkürler. 😊

Yorumla
  • ZayıfFil66
    ZayıfFil66 Takip Et
    FenomenYoda Yaş: 26
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Duygularımdan emin olmadan ve uygun şartlar oluşmadan sevgili yapmak istemiyorum. çünkü boş ve geçici hevesler uğruna, 1 ay flört edeceğim ilişki istemiyorum belki kız beni çok sevecek ama ben onu geçici heveslerim için oyalamış, duygularıyla oynamış olacağım olmaz. Yapamam ben bunu. ne zaman kendimi hazır hissederim. ve uygun şartlar oluşursa işte o zaman sevgili arayışına girerim abla.

6
    0 Yorumla
  • BeşiktaşlıHatunn
    BeşiktaşlıHatunn Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Birine yürüyırken aynı anda 5 kişiye yürüyorlar. Kendim gibi sadık harbi birini istiyorum kafada rahat aslında nasıl bozayım ki

7
    3 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Çok geçerli bir sebep ve sonuna kadar katılıyorum sana ✨

Yorumla
    • Kayraldı
      Kayraldı
      +1 yıl

@besiktaslihatunn
      Dediğin gibi
      Birinin yanına beş kişi ekliyorlar
      Ya sen birincisin ya da beşinci
      Altıncısı yok.
      Hal böyleyken güven diye birşey kalmıyor.
      Zaten vefa diye bir kaydeyi zihinlerinden silmişler
      sadakatı nankürlükle ürtmüşler.
      İnsanda bu kavram değerleri biterse birin yanına beşde eklenir on beşte.

Yorumla
    • Atlas_du
      Atlas_du
      +1 yıl

😂😂😂 erkekleri cok iyi cözmüssün 👏👏

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

113

Cevap

172

Cevap

• beyazorkidem
    beyazorkidem Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.

Hayatımda bana maddi ve manevi hiçbir desteği olmayan boş bir erkeğe ihtiyacım yok. Sonuçta seks her yerde var, hele kadınsa insan çok daha şanslı. Oysa sadece yatak arkadaşı aramıyorum.

1
    0 Yorumla
  • OurangMedan u
    OurangMedan Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 38
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.

İlişki yürütme konusunda pek iyi değilim, insanların vaktini bari çalmayayım.

4
    0 Yorumla
  • _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı.

Yalnızlığa alıştım sanırım bide korkularım olunca kimseyi hayatıma alasım gelmiyor.

1
    0 Yorumla
  • nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı.

İnsanların yalnız kalmak istemelerinin başında hayat şartları ve zorlukları geliyor gadası. Çünkü geçim sorunu herkesin dilinde. Sevgili olduğun zaman evliliğinde olmasını ister insan. Ama böyle bir durumda kimse ne sevgili olmak istiyor. Ne de evlilik gibi büyük sorumluluğun altında kalmak istemiyor.

1
    0 Yorumla
  • barbershop
    barbershop Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 96%
    +1 yıl

Karşılıklı sevginin saygının güvenin olmayacağını biliyorum ki olmuyor zaten.. ehh işte kafalarda uymuyor..2-3 günlük takılmak isteyen kızlardan da değilim.. ben gerçek aşkımı arıyorum..2 cümlesinde 10 tane küfür konuşan değil sürekli konuyu cinselliğe bel altına götüren kişileri istemiyorum.. zaten ben artık teke tek takılıyorum.. kimseye hayatımda istemiyorum.. şahsen herkesten iğreniyorum.. bu izlenimi veren ve bütün bu iğrençliğin içine sokan bütün erkeklerin günahını alan benim böyle düşünmeme yol açanların allah belasını versin inşallah hayatlarında mutlu olamazlar amin.. teşekkürler

2
    0 Yorumla
  • anonimdekim
    anonimdekim Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 700 cevap paylaştı.

-İnsanlara güven olmuyor. Sadık, dürüst birini bulmaya adım atarken umutsuz oluyor insan. Ortalık aynı anda gönül eğlendirip daldan dala konan karakter yoksunu ile dolu.

-Şuan kafam rahat. Hayatımda odaklanmam gereken başka meseleler var. Önce altyapıyı doldurmak gerek.

-Bu zamana kadar sevgilim olmadı. Bazen bilinçli reddettim bazen nasip olmadı. Bunca yıllık yalnızlığımı bozmaya değecek birini istediğimden aceleye gelmez.

-Bu işin günah boyutu var. En önemli boyut. Nasıl olacak diye düşünürken beni yavaşlattırıyor.

-Gelecek olanla artık evlilik odaklı kısa-öz istediğim için acele etmiyorum.

Her nasibin zamanı var. O zaman, bu zaman değil ama.

2
    2 Yorumla
    • Kalbiminsahibio
      Kalbiminsahibio
      +1 yıl

Yoruma bayıldım

Yorumla
    • anonimdekim
      anonimdekim
      +1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
  • Akrep-Bir_Adam
    Akrep-Bir_Adam Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.

İstiyorum bir şeyleri aslında. yalnızlık güzel değil. kim ne derse desin.

Bir çok kişi aslında geçmişte yaşadıklarından sonra tekrar yeni bir ilişkiye adım atmaya korkuyor. Bende mesela sevgili falan değil de artık daha ileriyi düşündüğüm için olmuyor. tercihlerimde sorun var gibi :)

peki sen niye yalnızlıktan yanasın? :)

2
    3 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Yalnızlıktan yana değilim ama sevgili yapmak içinde yapmam , aşkı arıyorum diyelim,
      olmasada canı sağolsun kalbimin")

Yorumla
    • Akrep-Bir_Adam
      Akrep-Bir_Adam
      +1 yıl

https://youtu.be/G4oPYv1AFeo

🖤🖤🖤 Güzel kalbini bulması dileğiyle

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Teşekkürler , hayırlısı

Yorumla
  • persordinary
    persordinary Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

İstiyorumda o istemiyor hatta tabir yerinde ise nefret ediyor benden😔

~~SEVGİLİM~~

Yolumuz uzun
    Sen bana yaslan, ben de sana, gidelim
    O gözler bana bakmayacaksa al canımı öleyim

Yüzünü sakın dökme, üzülme, yüzüme bakma öyle
    Arkanı sakın dönme, susma, anlat, konuş benimle

Sevgilim sen ne dersen kabul
    Tam teslimiyet sana mahsus
    Söylediğin rica değil emir
    Gönlüm sana hakkını verir

🥺🥺🥺🥺🥺

2
    4 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Karşılıksız sevmek zor🙁

Yorumla
    • persordinary
      persordinary
      +1 yıl

Beni bitirdi

Yorumla
    • Kominikeysinn
      Kominikeysinn
      +1 yıl

Deli bu ya

Yorumla
    • persordinary
      persordinary
      +1 yıl

Ben yarın kaçar kominikim😄

Yorumla
  • Need4Read
    Need4Read Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 42
    +1 yıl

Kriterlerime uyan birinin henüz karşıma çıkmamış olması..

7
    0 Yorumla
  • perlamare
    perlamare Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Huzur. Ne zaman sevgilim olsa huzurum kalmıyor. Sevgilige giden yolda herşeyi konuşup , eğlenebilirken sevgili olunca birden modlar değişiyor. Kıskançlık boyutuna , özgürlükleri kısıtlama boyutuna dönüşüyor. Bur bakıyorsun en eğlendigin insanla kavga etmeye başlamışsin. Bu her iki taraf için de geçerli. Özgür olamıyorsun. Özgür bırakamiyorsun. Kiskanmasan bir de kiskanmadigin için kavga ediyorsun. O yüzden yalnız takılmak daha iyi. 😂

3
    0 Yorumla
  • Saddov
    Saddov Takip Et
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.

Yeterince ilgi görüyorum ve çevremde var. Bir de benim sevgili olacağım yaşta ki kişilerin hayalleri belli ve şimdi bir ciddiyet başlarsa sonu fazla sert olacak ve ben o sorumluluğu almaya hazır değilim.

1
    0 Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı.

Toplumsal rollerin dayattığı sevgililik ilişkisi bana çekici gelmiyor.
    Özel günlerin takibi, hediyelesmeler, doğal olmayan davranış biçimleri.. vs

Sadece beraber vakit gecirmekten keyif duyabilecegim, yanindayken rahat hissedecegim, ortak noktalarimiz olan biriyle arkadaş olmak, bence klasik anlamdaki sevgililik iliskisinden çok daha çekici.

2
    0 Yorumla
  • afacan37
    afacan37 Takip Et
    Guru Yaş: 48 , eic 99%
    +1 yıl

İlişkiyi yürütmek gibi bir kaygım yok. Sadece Maddi unsurlar. Bir evlilik için Maddiyat şart.

O yüzden kimsenin gönlünü almaya da kırmaya da gerek yok. Hem Vebâl hem de Kul hakkı. Durduk yere kimseye ümit vermemek icap eder. Şartlarım değişirse herşey nasip kısmet

1
    0 Yorumla
  • M-B-B
    M-B-B Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 95%
    +1 yıl

Aslında istiyorum ama birinvisi ben evcimen biriyim. Gece hayatım yok. Yeni insanlarla tanışabileceğim ortamlarda çok bulunmuyorum. Doğa adamıyım aslında ben ama malum orada da göl, orman, deniz, güneş. Kız yok ki. Çalıştığım yerdeki insanlar hep evli veya sevgilileri var. Otursuğum yerdeki insanlar hep yeni evli minik çocukları var. Kısacası galiba ben evde kaldım. Yoksa isterdim çok sevmek ve aile kurmak.

1
    2 Yorumla
    • M-B-B
      M-B-B
      +1 yıl

Geçmişte 2-3 kere denemem oldu ama onda da okumlu sonuçlanmadı. Biri uzak ilişkşydi olmadı. Diğeri başka sevgilisi varmış benle flört etti sonradan yakaladım ayrıldım, diğerinde de kız yurtdışına gitti. Öyle yani.

Yorumla
    • M-B-B
      M-B-B
      +1 yıl

Gidene gitme demem sonuçta giden sevmemiştir.

Yorumla
  • Can3444
    Can3444 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Ne yapacam sevgiliyi yaşım gelmiş 30a.. Kirlenmiş kalbi pis insanlar şüpheci biri hayatını mahvetmiş aklı onda kalmış kendini salmış gitmiş gençliğini ona vermiş kullandırmış kendisini.. Öyle insan olmaz olsun.. Günü birlik pis iğrenç hayat kendimden utanıyorum gece eve gelince tek kalınca..

1
    0 Yorumla
  • PolyannaElisa
    PolyannaElisa Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 27
    +1 yıl

Beni kaybetmekten korktuğuna inandığım zaman onunla sevgili olacağım.

4
    1 Yorumla
    • Bullent33344
      Bullent33344
      +1 yıl

Niye ne alaka

Yorumla
  • bendeakrebim
    bendeakrebim Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 53%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Yani canını sıkacak birileri olacaksa hiç olmasın daha iyi. Gerçi duygusuyla hareket eden insanlar için ben istemiyorum demek seçenek geçerli olmuyor çünkü aşk kapıyı çalıdı mı sana içeri gireyim mi diye sormuyor.

3
    1 Yorumla
    • melanaalya
      melanaalya
      +1 yıl

Aşka inanmıyorum artık ben

Yorumla
  • aimPediatrician
    aimPediatrician Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 60%
    +1 yıl

Ne zaman bir sevgili yapacak olsam aklıma olmaz olmaz şarkısının, "Her tatlı söze kanma demedim mi" cümlesi aklıma geliyor 😂

6
    0 Yorumla
  • Cansu253
    Cansu253 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl

Flört aşamasından sevgili aşamasına bir türlü geçemiyorum. Sebebi ilk zamanlarda aşırı ilgili olup tavladıktan sonra ilgiyi kesmeleri. Bu peşinde koşturmak için bir taktikmiş güya. Taktiksiz doğru düzgün seven insan sayısı o kadar az kii..

2
    0 Yorumla
  • LovecezaM
    LovecezaM Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl

Hicbirseyimi paylaşmak istemiyorum, başım ağrısın ve sinir stres olayım da istemiyorm..
    Bir de kıskanılmk ve kısıtlanmak asla istemiyorm..
    Yalnızım böyle iyi.

3
    0 Yorumla
  • redkit_089
    redkit_089 Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 77%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 934 cevap paylaştı.

Öncelikle daha yaşımın küçük olduğunu düşünüyorum ve bir ilişkiyi yürütebileceğimi düşünmüyorum ve çevremdeki bir çok yaşıtlarım ilişkilerini yürütemiyorlar o yüzden ve gelecek kaygısı var birde iş yok hangi kiz bakar o adama deyilmi

1
    0 Yorumla
  • J_eSSe
    J_eSSe Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Hiçbir arayışta değilim, öylesine bir ilişkim olsun istemiyorum. Takılmak, vakit geçirmek umrumda değil. Benim tek isteğim doğru kişiyi doğru zamanda bulmak ve bunun için acele etmeye gerek yok :)

2
    0 Yorumla
  • isocan007
    isocan007 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 93%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Kızlar erkekleri suçlar biz erkekler de aynı şekilde kızları böyle bir ortamda böyle bir toplumda sevgili olmak birisiyle her halde çok zor ve meşakkatli olsa gerek 😂😂

2
    0 Yorumla
  • Hsjsksoso
    Hsjsksoso Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 768 cevap paylaştı.

Insanlara güvenmiyor olusum , herkesin çıkarları pesinde olan samimiyetsiz biri gibi görünmeleri gözüme

3
    0 Yorumla
  • __KovboY__
    __KovboY__ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Hayatımı daha eğlenceli yaşamak için kesinlikle. Her an istediğim yerdeyim. Karışanım yok kafam rahat. Belkii 28 35 yaş arasında evlenirim. Tabii ruh eşi olması lazım.

1
    0 Yorumla
  • iremd02
    iremd02 Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Tercihim değil aslında uyumlu birini bulamıyorum ya herkes cinsellik amaçlı konuşmaya çalışıyor benim istediğim sevgi saygı ve ciddi bir şeyler ondan dolayı yok yani sevgilim 😂

1
    0 Yorumla
  • SiyahMaskeli
    SiyahMaskeli Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 97%
    +1 yıl

Açıkçası İnsanların beklentileri genel olarak maddiyata dayandığı için kimseyle uğraşmak istemiyorum. Mutluyum bir gün Allah'ın nasip ettiği biri olursa zaten beni bulur.

1
    0 Yorumla
  • Skn09
    Skn09 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 95%
    +1 yıl

Kendi Gemimin Kaptanıyım Dümen Benim Elimde Başka Kaptana Gerek Yok Zamanı Gelince Limana Yanaşınca O Kaptan Gelir Gemiyi Teslim Alır
    -Daha Net Anlattığımı Düşünüyorum-
    -VESSELAM-

1
    0 Yorumla
  • onur26vw
    onur26vw Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 93%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.

Aşkı bulamıyorum, türlü bahanelerle oyalayan arkadaş ortamım var. Dost, sülale, tanıdık, tek bir kimse zerre kadar yardımcı olmuyor. Çok yalnızım çook. :( :'(

1
    0 Yorumla
  • Psişik_Kedicik2834
    Psişik_Kedicik2834 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 71%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 653 cevap paylaştı.

istiyorum aslında ama bir daha kırılma hissi uzak tutuyor beni, bir de eğer aşık olursam ağzı açık ayran budalası gibi olurum bölümüme odaklanmam lazımm :D üniversiteden önce aşk yok dedim kendimeeğ

1
    0 Yorumla
  • petitbiscuits
    petitbiscuits Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Ülke değiştiriyorum bir kaç ay içerisinde. Ben bile kendi hayatımdaki anlık değişimlere yetişemiyorum hayatıma alacağım insana yazık ederim o yüzden henüz düşünmüyorum.

1
    0 Yorumla
  • 1r34list
    1r34list Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

Duygusal iliskiler artik zor ve gereksiz ben daha cok karsilikli konusup iki tarafinda ne alip ne verecegini bilerek yasanan acik iliskileri istiyorum kisaca sugardaddy sugarbaby tarzi iliskiler daha mantikli en azindan aldatma sahtekarlik ya da üzüntü yok

1
    0 Yorumla
  • beyazyakalıanarşist
    beyazyakalıanarşist Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Karın ağrısı işler ya böyle iyi yalnızlık güzel istediğini yapabilme şansın var.
    Kimseye danışmak zorunda değilsin. Ohh miss😋

2
    0 Yorumla
  • hoppsss
    hoppsss Takip Et
    Bilge Yaş: 29
    +1 yıl

İstediğim kişinin ve karakterin olmaması bide ruh halim sıkıntılı galiba 😂 Kimsede yok sevgili olucak olsada ben istemiyorum günlük ilişki olucaksa devamli olucak yani 🤦

1
    0 Yorumla
  • SσɳKαɱҽʅყα
    SσɳKαɱҽʅყα Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 96%
    +1 yıl

Istiyorum ama uygun kişiyi bulamıyorum kısaca, tam buldum dedim onu da kaçırdım saflığım yüzünden dhshs

2
    0 Yorumla
  • VOLKANİNANMAZ
    VOLKANİNANMAZ Takip Et
    Bilge Yaş: 39
    +1 yıl

bende kimseye güvenmiyorum hele de bu devirde yalnızlığa alıştım kaç seneden beri sevgilim ve kız arkadaşım olmadı bu saatten sonrada olmasada olur sevgilim olacağına da inanmıyorum doğru kişiyi arıyorum çıkacağını da sanmıyorum ama bekliyorum belki birgün çıkar karşıma diye doğru kişi bekliuorum beklemeye de devam edeceğim

0
    0 Yorumla
  • Hailstone
    Hailstone Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 86%
    +1 yıl

Evlendiğim kişinin benim ilkim olması için sevgili istemiyorum

3
    0 Yorumla
  • nightsarepainfull
    nightsarepainfull Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

İğrenç bir ilişkiden yeni çıktım ve başkasına gücüm yok

3
    0 Yorumla
  • DoğmayanGüneşim
    DoğmayanGüneşim Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 93%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.

Çünkü hayatımda bir erkek varken daha bir dert oluyordu başımda

3
    0 Yorumla
  • sezzy
    sezzy Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 83%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 723 cevap paylaştı.

insanları tanıdıkça daha cazip geliyor. Düşünmeyide öğretmiyor değil hani :)

3
    0 Yorumla
  • hafifrüzgarG
    hafifrüzgarG Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Çabalı gerçekten ilişki sorumluluk kaldıracak insan olmadığı için

3
    0 Yorumla
  • giiizemeliiif
    giiizemeliiif Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı.

Eski sevgilim 10 ay o kadar yordu ki beni o tatlı flörtleşmeleri bile istemiyorum artık

3
    0 Yorumla
  • melankonik38
    melankonik38 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44 , eic 69%
    +1 yıl

gercekten çok yanlızım aynı dili konuşabildigim karşılıklı saygı güvene dayalı güzel dostluklar kurmak istiyorum

1
    0 Yorumla
  • Wosty
    Wosty Takip Et
    Guru Yaş: 102 , eic 88%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.

Kimseyi cekemem, baskin biriyim, hep kendi istedigim olsun derim. Gecelik, saatlik daha uygun bana, sifir sorumluluk, sifir sikinti

1
    0 Yorumla
  • Irzisah
    Irzisah Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 45%
    +1 yıl

Ben çok kusur arıyorum aynı zamanda bunlara zaman ayırmak istemiyorum. Kariyerim için çabalamak daha mantıklı.

1
    0 Yorumla
  • xxgksllxx
    xxgksllxx Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 97%
    +1 yıl

Yalnızlık tercih değil ama sevgili istemezdim vaktim yok o yüzden kimseyi de ugrastirmak istemem açıkçası

1
    0 Yorumla
  • IoVoI
    IoVoI Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 79%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Bir insana yetecek kadar psikolojim var, son zamanlar da fazlasıyla agresif olabiliyorum Buda karşımdaki kişiyi yıpratacaktır.

1
    0 Yorumla
  • Rossalindaa
    Rossalindaa Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 77%
    +1 yıl

Her anımı paylaşabilirim, yalnızlığımın verdiği huzurdan hiç şüphesiz fazlasını hissedebilirim dediğim biri yok.

1
    0 Yorumla
  • gozde1919
    gozde1919 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 79%
    +1 yıl

Yalanını yakalayıp henüz birkaç saat önce ayrıldım, böylelikle bir kez daha güvenim sarsıldı bir daha da olmaz zatennn

1
    0 Yorumla
  • asdqwexc
    asdqwexc Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 327 cevap paylaştı.

Bence kimse yalnızlığı istemez ya hele bu son 1 2 senede kimsenin bilerek isteyeceğini sanmıyorum. Beceriksiz olduğumuz için olabilir

1
    0 Yorumla
  • mehcab
    mehcab Takip Et
    Master Yaş: 81 , eic 75%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı.

Bir sevgi olsun sevilmek için
    Bir sevgili olsun sevmek için
    Değildir yalnızlık insan için
    Sevmem sevilmek mutluluk için

1
    0 Yorumla
  • Caesaris
    Caesaris Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl

İsteyip, istememe gibi bir durumum yok. Karşıma biri çıktığında kendiliğinden olur zaten olacak olan.

1
    0 Yorumla
  • Pre-Workout
    Pre-Workout Takip Et
    Xper 6 Yaş: 126 , eic 100%
    +1 yıl

Çünkü başka biriyle ilgilenebilecek durumda değilim ilgisiz kalınca da gidiyorlar

2
    0 Yorumla
  • -TanrımKonuşmalıyız
    -TanrımKonuşmalıyız Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Sonunda sadece pişman oluyorum artı sevgilerine asla inanmıyorum.

2
    0 Yorumla
  • Mathildaa88
    Mathildaa88 Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 54%
    +1 yıl

Sevgilin olduğu zaman iş bi anda ciddiyete dönebiliyor buda beni korkutuyor açıkçası

2
    0 Yorumla
  • DELİKANLIPRENSSSS
    DELİKANLIPRENSSSS Takip Et
    Master Yaş: 27
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.

Sevgili istemiyorum değil
    Fakat istiyorum da değil
    Rahat takılıyorum
    olursa olur suyu
    Olmazsa hamur suyu

1
    0 Yorumla
  • aloneenolaa
    aloneenolaa Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Bir şekilde biteceği için yüz yıllardır uzak duruyorum

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Birine çok aşığım o bana aşık değil ama alışkanlıktan bağımlılıktan arada sırada görüşüyor bende bir ümittir bekliyorum ona çaktırmadan belki aşık olur diye kimseyi hayatıma almıyorum

2
    0 Yorumla
  • AmOrxx
    AmOrxx Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23 , eic 93%
    +1 yıl

Kalbimde birisi varken başkasını sevmeye çalışmak ağır gelir

2
    0 Yorumla
  • Valeinsiva
    Valeinsiva Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı.

Güven duygum yok gerçekten yok aşırı derecede kırıldı

2
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (225)
Devamını Gör(270)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Şu an bir sevgili istememenizin sebebi nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Şu sıralar sevgili istememenizin sebebi nedir? 104 cevap verildi
Bir sevgiliye neden ihtiyacın yok? 69 cevap verildi
Sevgili istememe sebebiniz nedir? 11 cevap verildi
Neden şu an bir sevgiliniz yok? 113 cevap verildi
Sizce neden bir sevgiliniz yok, olmasını ister miydiniz? 16 cevap verildi
Neden sevgilin yok neden bekarsin? 11 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Teach You a Lesson Dizisini izleyenler duygu ve düşüncelerini paylaşabilir mi?
  • UFC de kayan yıldızlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Sizce adı ne olsun?
  • Gelgitli misiniz?
  • Portekizli, balet, 200K takipçili birine aşığım; instagramdan dm atıyorum arada düğün olur mu dersiniz?
  • Toksik misiniz yoksa ılımlı, sakin yaklaşan tarafta mısınız?
  • Kia mı Hyundai mi, hangisini tercih ederdiniz ve neden?
  • Ayrılsanız bile her gün konuşmaya devam ettiğiniz bir ilişki yaşadınız mı?
  • Senin için önemli olanı seçip kalan her şeyi boşverdin mi?
  • Devamlı şapka takmak özgüvensizlik yaratır mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨