Her önüme geleni hayatıma almıyorum, ben mutlu yaşıyorum zaten, mutluluğuma mutluluk katacak kişiyi hayatıma alırım, beni geriye çekecek değil. Ondan dolayı beklemedeyim…
Olmamasını tercih ediyorum. Olmasını istediğim zaman abuk subuk insanlar karşıma çıkıyor çünkü
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bu yasima kadar duskun ve arayis icinde olmadigim icin, uzaktim bu konulara dusunmuyordum boyle bu isleri yani. Ama artik evet olsun ilk tek ve son olsun evleneyim onunla...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Aşka inancım yok ve ilişki yürütemiyorum
Her önüme geleni hayatıma almıyorum, ben mutlu yaşıyorum zaten, mutluluğuma mutluluk katacak kişiyi hayatıma alırım, beni geriye çekecek değil. Ondan dolayı beklemedeyim…
Olmamasını tercih ediyorum. Olmasını istediğim zaman abuk subuk insanlar karşıma çıkıyor çünkü
Bu yasima kadar duskun ve arayis icinde olmadigim icin, uzaktim bu konulara dusunmuyordum boyle bu isleri yani. Ama artik evet olsun ilk tek ve son olsun evleneyim onunla...
Nedenini kısmet diyip geçiştiriyorum da olmasını istermiydim evet bazen de iyi ki yok diyorum
Bu saatten sonra sevgililikle pek uğraşmam. Evlilik yolunda güzel tanışmalarla vakit geçiririm belki
Bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı seven de olmadı demekki hak etmemişim
Ikimizinde sevgilisi olmadigina gore, sevgili olabiliriz
Birlikte eğlene bileceğim, gülebileceğim arkadaş gibi cana yakın birilerini ister gönül.. Zira bu koca dünya da tek yaşanmaz.
Bizi beğenmezler emmi oğlu
ıstemıyorum keyfım yerınde :D
Çünkü ben istemiyorum
Tipim kötü.
bazen istiyorum..
Senin gibi fuzeleri olan kiz nerdeee
Yok teşekkürler