Kız arkadaşım beni birden sınava 2 gün kala terketti?

Bir buçuk yıldır beraberiz. yani tek sorunumuz arada tartışmaktı ama onun dışında harika bir ilişkimiz vardı. birçok aktiviteyi beraber yapardık güzel zaman geçirirdik tüm günümüzü birlikte günlerce geçirsek bile sıkılmazdık. ilişkimizdeki tek sorun ikimizden birinin bir tartışma başlatmasıydı. ve bu tartışmalar bayağı alevlenir zarar verirdik ve 2-3 gün konuşmadığımız olurdu ama sonra bir şekilde barışırdık çünkü gerçekten seviyorduk. yine de iyi gidiyorduk tüm yıl beraber çalışırdık. tabi 12. sınıfta tartışmalarımız yüzünden çalışamadığımız oldu. yine de beraber çalışırdık ve beraber çalışınca motivasyon yükselirdi. YKS sınavina 2 ay kala stresli dönemimiz başladı. kız arkadaşım sinir stresten dolayı bana patladığı ve üzdüğü dönemler oldu. ben de 1.5 ay kala çalışmayı bıraktım o devam etti. bu süre içinde de arada tartışmalarımız oldu ama tekrardan barışıp çok iyi olurduk. neyse sınava yaklaştıkça kız arkadaşım bana laf atmaya sinir kusmaya devam etti ben ise hep saygımı korudum ve kendime hakim oldum. tartışma alevi bitince ona 'sen böyle böyle yaptın bunlar ağır ve kırıcıydı keşke yapmasan, bak ben yaptıklarım için özür dilerim hadi sen de dile derdim' o da kızardı 'neden sürekli tüm suç bendeymiş gibi konuşuyorsun sen kusursuz musun? bende hata aramayı bırak vs'derdi. sınava son 2 ay kala tartışmaları o başlatıp o alevlendirirdi ben de arada hatalar yapıp tartışmayı uzatırdım ya da ondan özür beklediğim için trip atardım. böyle anlatınca kotü bir ilişki gelebilir aklınıza ama aslında tartışma dışında gayet mutluyduk ve çok iyi bir ilişkimiz vardı yani kıskanan arkadaşlarımız bile olurdu öyle diyim. neyse ben zaten mezuna kalacaktım o da mezuna kalacağını düşünüyordu ama çalışıyordu iyice. sınava 6 gün kala ona sınav kaygım var vs dediğinde 'evet herkeste var'dedim ama o bunu onun derdini küçümsemişim gibi anladı ve üzülüp sinirlendi. birden gitti wp'den. ben de neden gidiyorsun diye sordum. o da 'herkesin kaygısı var sen tek değilsin derdini seveyim diceksen gerek yok konusmamıza'dedi. ben de yanlış anladığını öyle demek istemediğimi diyip özür diledim ondan ve sonra neden bu kadar çarpıttın dedim. hayır çarpıtmıyorum abartma yaptım dedi öyle tartışma başladı ve bana laf atıp toxicsin şöylesin falan dedi. ben üzüldüm ve özür dilemesi için trip ve görüldü attım. neyse dışarda konuştuk hala özür dilemedin vs yaptım ve tribe devam ettim. o da bana kızdı trip atarsan özür dilemem diye. ben de trip atmadan önce de özür dilemedin vs dedim. neyse uzun paragraf yazdı ama wpden ama konuşurken hep çıkardı ve bizde çıkmak saygısızlıktı. ben de böyle yaparsan okumam değmez dedim. neyse sonra ayrılalım dedi ve sınava 3gün telefonu kapattı. benle konuşmuyor telefonları kapalı birden hayatından sildi umursamiyorum git bitti defol dedi. berbat bir haldeyim. hayatta tek istediğim kişi oydu. başka kızları cinsel ve duygusal olarak istemiyorum o benim cinsel yönelimimd yani. intiharı bile düşünüyom çünkü hayatta kalmamın tek sebebi oydu
Kız arkadaşım beni birden sınava 2 gün kala terketti?