Sınava 1 ay kala sevgilim ayrıldı?

Uzun süredir ilgisizliğimden dolayı tartışıyorduk. Sınav ile kafayı bozdum mezun senemdeyim. İlgilenemediğimin farkındayım ama elimden bir şey gelmiyordu. Aileme zaman ayıramıyordum bu konuda şikayetçiler idi. Odamdan bile çıkamıyordum psikolojik olarak çok kötüyüm her şeyi unutuyorum. Sevgilimde sınava 1 ay kala bende ayrıldı. Benim mezun senem o seneye girecek ilk kez sınava. Çok seviyorum onu ben ama cidden bittirdi. Derslere odaklanamıyorum. Her şey çok güzel gidiyordu günde 7-8 saat çalışabiliyordum şimdi ise kitap açımca bile midem bulanıyor. O seneye daha rahat kafayla girecek ben ise bir sene daha hazırlanmak istemiyorum ama odaklanamıyorum bana nolur yardımcı olun. O kadar kötüyüm ki bunu size anlatamam. Kazanamicam korkusu gözümü boyadı ve uzun süredir ilgilenemedim. Haklı haksız demedim asla ona ama elimden bir şey gelmedi. Seneye o girecek güzel bir yer kazanıcak ben ise kazanamayacağım. İleride bir yerde onu görücem o istediği mesleği edinicek ben ise hiç bir şey. Çok kötüyüm kendimi tarif edemiyorum. Günlerdir derse odaklanamıyorum.
Sınava 1 ay kala sevgilim ayrıldı?