Sevgilim sınavıma 1 ay kala benden ayrıldı?

Sevgilimden ayrıldık 12 gün oldu ve en çok kötüyüm. Sınavım dolayısıyla kendisiyle ilgilenemiyordum çok stres olmuştum ve mezun senem. Sevgilimi ise seneye giricek sınava. Ben son 1 aydır ilgisiz davrandığımın farkındaydım düzeltmeye çalışıyordum. Sonra bir gece gittiği yeri unuttum geçenlerde canı bir şey çekmişti adres at gönderim demiştim. Ben evde değilim dedi. Benim sonradan aklıma geldi ve kafama dank etti. Sonra tabii trip atmaya başladı bende 1 saat sonra geri yazdım canım özür dielerim bilerek yapmadım cidden kafam çok dalgın. Sonra ben halletmeye çalışıyorum konuyu tartışıp kapatmak istiyordum. Sonra ayrılmamız bizim için daha sağlıklı galiba dedi. Kafamdan aşağı kaynar sular döküldü. Sonra off bilmiyorum ya bilmiyorum dedi. Ben yazıyorum da yazıyorum canım nolur felan 2-3 saat konuştuk ayrılmak daha sağlıklı vs diyip ayrılmaya çalıştı. Ben yazıyorumda yazıyorum bir ton şey yazdım ama kabul etmedi. Sen beni çok değersiz hissetirdin artık istemiyorum dedi. Ben hala yazıyorum ama çok kötü olmuştum. Sonra ki gün paragraf yazdım beni aradı ne yüz yüze buluşucaz ne de wpden adaha konuşucaz. Seni son kez arıyorum bitti dedi. Ben açıklıoyurum sınadan dolayı böyelyeim yazı bekle nolur bırakma beni her şey düzelicek emin ol dedim ama düzelmeyecek sana karşı inancım bitti dedi. Kapadı ben hala arıyorum esajlar atıyorum. Yazma artık yazma bitti anla şunu bitti dedi. Ben diğer günler yine yazdım düzeltmek istiyordum. Bak bundan daha zorunu yaşadık düzelmez dedi düzeldik dedim. İnanın bana bu ilgisizlikten 100 kat daha kötğ bir durmla karşılaştık ayrılmaya çalıştı ben bırakmadım sımsıkı sarıldım iyi ki beni bırakmadın yoksa nasıl kendime gelirdim bilmiyordum dedi. Çok ağır şeyler yaşamıştı onu hayata ben döndürmüştüm sürekli beni bırakma diyordu. Saçmalama ne bırakması canım diyordum ben daha sıkı sarıldım ona. fakat sınav dönemi girince araya ilgilenemedim. bak bunları yaptık bunları yaptık dedim bana yaptıklarını söyleyerek kendini haklı çıkarmta dedi ben kendimi haklı çıkarmtaya çalışmıyordum en iyi şekilde somut delil çıkartmaya çalışıyordum. 12 gündür elime ne kalem alıyorum ne de bir deneme. mezun senem ve çok loş bir durudmayım kendimi çok çağresiz hissediyorum. O yaşadığı en kötü durumda hayata ben döndürme bana etrafımda ayrıl diyenler oldu ama ben ayrılmadım öyle şerefsiz biris değildim bırakamazdım ki zaten çok seviyorum. ilk gün ki gibi öok seviyorum o acıyı ben içimde 1.5 yıl yaşadım ama ona yansıtmamaya çalıştım. O bu yaptıklarımı nasıl göz ardı edebiliyor anlamıyorum. O kadar şey yaotım ki siz anlatamam bile. En zor zamanında yanında oldum o mutlu olsun diye hep çabaladım. Hayata döndürmek için elimden geleni yaotım ve başardım. Şimdi ise benden ilgilenmediğimden ayrıldı. Sürekli bunu dile getiriyordu zaten. Ben tamm canım düzelticem diyordum ama bir denem oluyordukl her hafta pazartesi ben her şeyi unutuyordum keyif meyif kalmıyordu. Canım o kadar sıkılıyordu ki şu hayatta ilk kez kendimi düşündüm. Sonrada onunla ilgilenemedim işte.
Güncellemeler
+1 yıl
Onu çok seviyorum kimsenin yapamayacağı şeyler yaptım karşıma bir sürü kişi aldım ve bunu o biliyor. O mutlu olsun diye çabaladım kendimi hiçe saydım. O ise şimdi eğleniyor ve mutlu instragmda stroyler atıyormuş benim isntagram sınav doalyısıyla kapamıştım. İnanın bana sınavdan sonra dğüzelticektim çok seviyorum ve çok özledim. Günlerdir ne kalem nede deneme çözüyorum ne de tekrar yapabiliyorum. İyice psikolojim bozuldu.
Güncellemeler
+1 yıl
Etrafımda ki bazı kişiler ona inanmadı sallıyor vs dediler ama ben onun sesşinden sesinin titremesinden anladım. Kimseyi umursamadım ya kimseyi. Çok feragetler yaptım sayamayıcak kadar ve benden ayrıldı. Pişman olur mu bilmiyorum yazma artık yamza istemiyorum dedi. 2 gündür de yazmıyorum ama çok zord uruyorum. . Nolur yapma dedim nolur bittirme ben sana çok şans verdim sen kullanmadın dedi evet verdi ama kullanamadım öçünkü stres beni köreltti. Sizce pişman olur mu olursada yazmaz bence çünkü iç
Sevgilim sınavıma 1 ay kala benden ayrıldı?