Ben sevilmeyi tercih ediyorum ölçüsü önemli değil, sevip karşılık alamazsam üzer, üzülmeye tahammül edemem.

Tercihim sevilmekten yanadır. Detaylandıracaksak sevdiğim tarafından sevilmek. Çünkü nankörlük etmek istemiyorum bana sevdiğini veya hoşlandığını söyleyen kişilere çok şans vermedim hep kaçtım. Sevdiğin tarafından sevilmek en güzel hislerden birisi olabilir. Güzel sevdiğime inanıyorum.
Son kısım güzel
Genel olarak düşündüğümde ikisi de yeterli değil.
Yani bir insanı seversin, hissettiğin bu duygulardan eminsindir fakat o kişi bundan ya emin olmaz ya da hiçbir şekilde karşılık vermez; yıpratıcı ve kötü bir süreç.
Fakat bu duyguların varlığını sen bildiğin için oldukça mutlusundur; yeri gelir karşılığını alamayacağını bilsen de engel olamazsın.
Sevildiğini bilmek de harikadır; güne başkasının aklında olduğunu bilerek uyanmak, aklında sadece senin olduğunu bilmek.
Belki karşılığını verirsin, belki de ortak olamazsın kalbine.
Her iki durumda da ana faktör güven ve inanmak ne yazık ki.
Çok duydum, çok gördüm ve çok inandım "seviyorum" diyenleri. Ağladıklarına dahi şahit oldum benim için.
Sonunda da en büyük kazığı kendilerinden yedim.
Bazen sevildin sanırsın... 10 kişiden neredeys 7-8 i bunun mağduriyetini yaşamıştır... Büyük bir oyunun içinde olduğunu acı bir şekilde öğrenir..
Birinin beni sevmesi ben onu sevmediğim sürece ummmrumda bile olmaz.
O yüzden sevmek diyorum.
Zira zaten sevilmek emin olabileceğim bir duygu değildir sevildiğini bilirsin belki hissedersin de ama sevmek iliklerine kadar hissettiğin duygudur.
Iliklerimi sızlatan o sevmek hissine aşığım.
Cevap
24Cevap
Biri olmayınca diğerinin bir anlamı yok.
Severken sevilmek daha güzel 🤩
Sevilmek oda güzel sevmek daha güzel gadası
Ikisininde karsiligi yoksa taraflar icin berbattir kadin ya da erkek farketmiyor fakat kadinlar bu tarz olaylardan daha cabuk cikiyor nedense zaten para gibi bir sey oluslari kazanmak icin emek verirsin ugrasirsin bakarsin elinde yok kalan 0
"sende sev ama sevilme " diye bi söz var ya duymussundur illaki bence tek taraflı sevmek acı çekmektir sevilmek en güzeli tabiki ama istemiyosan kalbini kırmakta çok vicdani bir durum ya yine de sevilmek bir adım önde
Kesinlikle öyle.
Kuş olsan hangisini tercih edersin sağ kanadını mı yoksa sol kanadını mi?
Sevilmek diyebilirim :) bilemedim şimdi :) senin için hangisi peki?
Ne demis yazar.. Dunyadaki en mutlu insan sevildiginden emin olandir.. sevilmek cook cok guzel.
Sevilmeden sevmektense en azından sevilmek daha mantıklı, illaki zamanla karşılık verilir
İkisini de istemiyorum yeterince yordu beni ikisi de...
Sevmek güzel bir duygu birde karşıdaki de seni seviyor ise çok mükemmel ☺️
ikisi de tek başına uzun vadede mutlu edici değildir ikisi bir arada olmalı mutluluk için
İkisi için de pas seçeneğini kullanıyorum. Ben böyle çok iyiyim
Sevilmek diyorum ego tatmini çünkü sevmek karın doyurmuyor
İkisinden de anlayan biri olmadıktan sonra benim için ikisde farketmez
en güzeli sevildiğini bilerek sevmektir.
ama çok az kişi yaşayabilir bunu...
bir iki sevgili sevişiyorsa orada sevgi de vardır kuru kuruya sevgi olmaz bir yerden sonra iki taraf için bekletiyor
Fuzuli'ye sormuşlar: “sevmek mi daha güzeldir, sevilmek mi?” “Sevmek” demiş; “çünkü sevildiğinden hiçbir zaman emin olamazsın.”
sevilmek tabiki sevmeyi ne yapim ben
Doğru insansa eğer sevmek daha güzeldir.
Sevmek
Sevmeyi tercih etmiyorum
İkisi de değil rutin beraberlik o kadar
Niye karşılıklı sevgi olsa en güzeli değil mi?
Değer vermek güzel, karşılıksız olsa da :)
İkisi de kötü.
Senin seçeneğin?
Sevmek iyidir ya sevilme alışkanlık oluyor zamanla
sevilip de sevmiyorsam daha kötü o yüzden sevmek
İkisi de olmasın mümkünse
Sevmek
Sevildiğinden emin olamayabiliyor insan
Kesinlikle sevilmek
Sevilmek daha güzel. Seversen hayat yorar seni
İkiside
Sevilmek
Ikisi bir arada.