Eski sevgilim aradı geri dönmeli miyim?

ayrılalı 3 ay oldu onun sinir krizlerine alınganlıklarına saçma sapan vurmalarına artık dayanamadım ve ayrıldım. 2 yıl birlikteydik o da onun zorlamasıyla. ayrılırken sürekli bana bunu yapamazsın seni öyle yaparım böyle yaparım falan tehditler işte. instagram twitter hangi sosyal medya hesabım varsa sildim ulaşamasın diye. ama o fotoğrafları hala kaldırmamış aklınca benim için hala bitmedi demeye getiriyor. sms arama oralardan da engelledim. ama dün aramış ve 1 ay önce bir daha aradı arama engelli olduğu için arama geçmişine baktığım zaman görüyorum. evin önüne gelip saçma sapan duvarlara yazılar yazıyor arabasının içinde şarkı açıyor içtiği alkol şişelerini bizim kapıya atıyor. allahtan 1 aydır evde yokuz yoksa beni gördüğü yerde mahveder. aramasına geri dönmeli miyim tekrardan anlatmalı mıyım olmayacağını. onu çok iyi tanıyorum arar arar susar demeyin çok inatçıdır. sizce böyle birine napılmalı?
(annem biliyor ama üzülmesin diye yaptıklarını anlatmadım. başlarda böyle değildi sonradan böyle oldu yani merak etmeyin belalı erkek sevmiyorum lütfen çözüm odaklı şeyler yazın çünkü kurtulamıyorum)
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar geri dönmek derken aramasına geri dönmekten bahsediyorum. yani arayıp beni arama istemiyorum gibi tekrardan konuşayım mı demek istedim.
Eski sevgilim aradı geri dönmeli miyim?