Eski eşim benim başkalarıyla olmamı kaldiramiyo üç gecedir işe gitcegim durağıma geliyo bu akşam ise gidiyoken beni çağırdı konuşmak için ben kaldıramıyorum diyo ağlamaklı bı şekilde beni bı kere öldür her gün öldürme falan dedi zoruma gidiyo dedi? Konuştuktan sonra bu msjlari attı?
Geniş olsun diyorsun özetle öyle mi? Hayır efendim sen erkeklik gururu nedir bilmezsin adam doğru söylemiş o kadın o hareketi ile her gün kocasından vahşiçe bir parça alıyor emin ol tarifsiz bir acı !
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
erkekler kaybedince anliyor degerini ama gec oluyor
Hala seviyor bence ama inşallah bu yüzden sana zarar vermeye kalkmaz
Kesinlikle.
Seviyorda bosanmissiniz kiskanmasi saçma aşırı geldi bana
Hala seviyor ama dusuncene saygi gostermeli takinti haline getirmemeli sende dikkatli olmalisin neler goruyoruz
Geniş olsun diyorsun özetle öyle mi?
Hayır efendim sen erkeklik gururu nedir bilmezsin adam doğru söylemiş o kadın o hareketi ile her gün kocasından vahşiçe bir parça alıyor emin ol tarifsiz bir acı !
Genişlikle ne alakası var farkındaysan eski esi herkesin kendi yoluna bakması en dogru olanı
Kesinlikle herkesin yoluna bakması her iki taraf içinde en hayırlı olandır kesinlikle katılıyorum.
Yalnız sizin birdaha okuyup empati kurmanızı bekliyorum gerçekten bir erkek te onur ve şeref ne kadar önemlidir bilemezsiniz.
Allah aşkına eşinin adı Kenan değil dimi? Kocaeli’de yaşamıyorsun değil mi?
Neden anlaşamıyordunuz abla?
Neden soruma soruyla cevap geliyo yaa
Madem boşanacan niye cocuk yapıyorsun? O cocuk büyüyünce gelip yüzüne tükürğnce napcaksın
Sen G diye kaydettiğine göre bitmiş zaten her şey.
Sizin ona karşı görüşünüz ne
Madem seni seviyordu niye ayrıldı senden
Siz ne zaman ayrıldınız ve ne kadar evli kaldınız
Neden soruma soruyla cevap geliyo yaa
Ona göre yorum yapacam çünkü
Niye öyle dedin
evet seviyor gibi
adam seri üzgün
Neden ayrılıyorsunuz madem
Üç sene önce bitmişti
Neden ayrılmıştınız?
Anlasamiyoduk
Kıskançlık yapıyor. Sana birinin dokunmasını kaldıramaz. Bu ilerde şiddetli geçimsizliğe döner.
Ayrılma sebebiniz nedir
Anlasamiyoduk
Siz hala seviyor musunuz peki
Aşık..