Yazdıklarım hakkında ne düşünüyorsunuz?

İç dökme gibi olacak ama başlıyorum. Ben bundan tam 3 sene önce hayallerim olan yani çabaladığım masada saatlerce kalkmadan çalışıp didindiğim bir hayata sahip oldum. Artık atanmıştım, mesleğime başlamıştım. Para da kazanıyordum istediklerimi bir bir alıp gerçekleştiriyorum fakat hep içimde koca bir boşlukla yaşıyorum. Nihayetinde tek başımayım. İşten eve geldiğimde boş bir ev. Hafta sonları dışarıya da çıkmazsam sesimi unutuyorum bazen. Arkadaşlarım var arada onlarla takılıyoruz fakat iş yorgunluğuyla eve gelince insan hep yanında arkadaşı olsun da istemiyor. Anladığınız gibi bir hayat arkadaşı eksik artık. Hayat kademe kademe ilerleyen bir süreç ve ben bütün kademeleri geçtim fakat bunda takıldım. Olmuyor o seviyeyi atlatamıyorum. Hep flörtlükte kalıyor çünkü karşımdaki insanlara içim ısınmıyor gitmiyor. Mantığıma da yatmıyor. Herkes gibi başta etkilenmek sonrasındaysa mantığıma yatırmak istiyorum. İnsanlar çok yüzeysel zeka olarak kendini geliştirmemiş. Ben de haliyle kendime her açıdan denk birini istiyorum. Kendimi de sorguluyorum çok şey mi istiyorum diye ama hayır çok şey değil bu. Bazen Allah beni eşsiz mi yarattı diye düşünüyorum sanki bu ihtimal daha güçlü. 25 yaşına geldim bundan sonra ne olur bilmem ama ben bir aile kurmaya ve sevilmeye geç kaldığımı düşünüyorum. Çünkü her sene bir öncekinin aynısı bir şey değişmiyor
Yazdıklarım hakkında ne düşünüyorsunuz?