Aşktan nasıl vazgeçilir?

15 yaşımdan beri aynı kişiyi seviyorum onu gördükten sonra başkasını hayatıma almayı geçtim başkasının gözlerine bile bakmadım ihanet gibi geldiği için ama bu platonikti çünkü dediğine göre başkasını seviyodu ama ben vazgeçmedim hiç çünkü sahip olmak için sevmemiştim onu mutlu olması yeterliydi bundan bir kaç ay önce geldi herşeyi unuttuğunu benimle bir ilişkiye başlamak istediğini söyledi beni sevdiğini söyledi sanki dünyalar benim oldu sonra annem istemiyor diye ayrıldık ben yanyana olursak herşeyi hallederiz dedim ama o ara verelim dedi giderken ben hayatıma kimseyi almıycam seni bekliycem sende beni bekle dedi bir ihtimal uğruna ömrümü feda etmeye razıydım zaten ama sonra demiş ki arkamdan onu sevmedim aklımdakini unutmak için sevgili oldum ama unutamadım doğruyu söylemek gerekirse beni üzen şey sevdiğim adam bu değildi kısmı oldu çünkü 6 yılda bana bir çok şey yaşattı ama hiçbir zaman ona olan güvenim sarsılmamıştı kendime hep onun melek gibi bir kalbi var diyodum ama yokmuş işte ve şimdi ise nasıl onu sileceğimi bilmiyorum nasıl unutacağımı gelse beni affet dese affetmem hayatıma birdaha almam ama onu sevmemi durduramıyorum nolur yardım edin
Aşktan nasıl vazgeçilir?