İnsan çok sevdiği birinden nasıl vazgeçer nasıl ağlamadan durabilir ?
Cevabın nedir?
canım ben 3 yıldır biriyle çıkıyorum ve ilişkim bitme safasında yaşım 22 o 24 yaşında aramızda hiç bir prblem yok 3 senede neler neler yaşadık inan bana pylaşmadığımız bir yatak kaldı . parasız olduk bir günde 200 300 yediğimiz günler oldu aynı yerde çalışıyorduk ben onun için işten çıktım.. nelllerrr nellerrr... Çok sevdik birbirimizi çok istedik onun ailesi beni çok sevdi ama benim ailem bir türlü ısınamadı ona. babam gidersen evlenirsen beni unut sil ölürsün gibi bir dolu tehditlerde bulundu bütün o tabulardan uzak kalmak istedim evi olmasın işi olmasın arabası bankada hesabı olmasa umrumda değil inan bana ben onu o olduğu için seviyorum gerçekten öteki yarım gibi canımda can gibi vicudumda bir uzuvum gibi. Nezman desem desem bak durum böyle böyle babamlar cok sıkıntı yapıyor istersen gidebilirsin dediğimde hep diyordu işte vazgecmicez sende gecmiceksin ben istiyorum bir dolu laffla beni gep döndürdü hep sordu bak bu işin dönüşü yok kesin kararlımısın evlenince iki gün sonra ialem deme diye bendeyim 50 sende 1000 kez bu mevzuları konuştuk ve hep dedik biz nolursa olsun dönmicez. Ama gecen perşembe benim gücüm yook ailen olmadımı olmaz diyerekten vazgeçti istemedi ben zorlardım kaç kere mesaj attım ki halen atıyorum gururumu onurumu ayaklar altına aldım 3 yıl ya nrkadar kolay silebilir insan vazgeçebilir bir kere bile tartışmadık evli gibiydik afedersin vcye giderken bile haber ederim sürekli sevdiğimi söylerim desteklerim oda öyle çok iyi anlaşıyoruz sadece işi yoğun sık görüşemiyoruz. ama aklım almıyor niye bırakıyor sebep ne daha önce vazgeçme diyen adam şimdi neden olmaz diyor 3 senedir aklı nerdeydi ? inan canım çok yanıyor sürekli mesaj atmak istiyorum çok özlüyorum bügün hadi kalk gel dese hiç düşünmeden gidicem. okadar kötüyüm. Senin daha yaşın küçük 18 neki git byerde calıs bir kursa yazıl derslerine yönel böyle melankoliye bağlama nelerr neler var haytta savaşlar ölümler gecm sıkıntıları var insanlar hastanelerde can pazarı yşıyor bunlar dert bile değil emin ol kendini yetiştir biri seni gerçekten seviyorsa ne zman ne mekan ne kişi ne maddi ne manevi hiç ama hiç bir sey engel olmaz ve bırakmaz ama sevmiyorsa herseye kulp takar. Çok gençsin nelerr nleer çıkar karsına ben bu ilişkimden önce birini tam 2 sene unutamadım kafayı yicektim ama noldu allah karsıma daha iyisini çıkarttı şimdi aklıma bile gelmiyor. Unutma bunu karsına çıkaran allah bundan daha iyisini karsına çıkaracaktır sakın melakonliye bağlama kendine yönel biraz hayata karış daha kolay unutursun. Ben böyle düşünüyorum gerçekten sevseydi isteseydi bırakmazdı ölse vazgeçmezdi demekki kafasında başka planlar var yani zorlamı kal diyeceğim bitti bitecek çok ağladım üzüldüm birdaha birini hayatıma kabul edermiyim bilemiyorum çok uzun bir süreç olcak benim için ama hepte diyorum böyle zmanlarda mevlanın güzel bir sözü var... Bunu onada söyledim.
''Eğer allah seni benim alnıma yazdıysa benden kaçısın yok. Ama kader seni benden ayırdıysa ağlamayada lüzum yok'' budur yani .1710 Yorumla- +1 yıl
var ya içimi çok rahatlattınız bende 18 19 yaşındayım aynı arkadaş gibiyim ayrılık acısı çekiyorum, üstelik imkansızlıklar yüzünden hayallerim yıkıldı... olamicak bir ilişkinin sonu oldu. severek ayrıldık. Maddiyat ve aile problemdi. Söyledikleriniz mutlu olabilmem için göz yaşımı silebilmem için bir umut oldu bana...Sizinkine benziyor bir nebze..
- +1 yıl
kesinlikle canım...
- +1 yıl
unutmak denmez ama rahatladım diyebilirim. her an içinde olur ya sende hissediyorsundur onu. her an düşünürsün düşünüp onunla olmadığını eski günlere dönemeyeceğini düşündükçe içini sıkarsın üzülüp ağlama moduna girersin ya işte o ruh hali gitti biraz üstümden. yani unutmak kolay olmaz canım, unutmak bir devrim gibidir ama alışıp rahatlamak çok iyi gelir insana sen nasıl oldun?
- +1 yıl
bak ben sana söyleyeyim, yarın da ağlayacaksın daha sonra da okuduklarıma göre daha çok yeni benimde öyle seninki kadar değil ama yeni sayılır. ağlayacaksın ama ben naptım biliyo musun bu senin konuşmalarda beni çok rahatlatan yazıları kendimce derleyip bilgisayara kaydettim çünkü tıpa tıp aynısını yaşıyorum sıkıldıkça üzüldükçe okucam. iyi gelicek ve zaman lazım unutucam. ağlamazsın üzülmezsin demem sana ama güçlü olursak yeneriz acımızı.
- +1 yıl
Seven insan asla birakmaz. birakipta gidene lanet olsun...
En İyi Cevaplar
+1 yılben karşıdan karşılık alamıyorsam ya da doğru değilse beynime bitti, artık yeni şeyler düşün! diyorum.. bende büyük bir karar oluyor.. ve ağlamakmıııı? karşılık alamıyorsam karşıdaki için bir hiçsem kendimi heba etmemin bir anlamı yok.. dünyada o kadar çok insan varki emin ol daha iyisini bulacaksın.bırak o nasıl istiyorsa öyle olsun.. değer mi? hayır. hiç sıkma canını..
72 Yorumla- +1 yıl
En iyisi. Aynı zamanda geleceğini düşün ona konuyu aç birinizi seçecektir herhalde..aşıksa senide düşünür
+1 yılevet belki zor ama.. eyer o kişi seni sevmiyorsa veya sevgisi azaldıysa.. senin sevgin yalnız kalacağından.. mahsunlaşır... tek çare düşünmek, düşünmek olur.. hele birde ilk göz ağrısıysa muhtemelen öyleye benziyor... bu düşünce tavan yapa bilir ama.. üstesinden manığınla hareket ederek gelirsin.. victor hugonun dediği gibi..
Hayat, her gidenin ardından koşmaya değmez bilmelisin. Sen gelecek olanları bekle, gidecek varsa bırak gitsin... hiç üzülmene değmez... zira ister istemez sağlığını etkiler...530 Yorumla- +1 yıl
ee gördünmü..? yazık değilmi sana? o şimdi keyfinde, zevkinde sen onun tortularına üzülüp ağlıyorsun..? Hayat, alt yazılı değil... Alın yazılı bir flimdir... sen bunu görecekmişsin gördün.. bir deneyim bir tecrüben oldu.. bundan sonra daha temkinli davran.. nickin gibi zavallısın beee? insan kendine bir değersiz, kişiliği olmayana için zarar veririmi? kusura bakma bidah böyle aptalca düşüncelere girme lütfen.. allah sen sığın... onuda kötülükleriyle baş başa bırak...
- +1 yıl
aynen doğru diyon.. evet allaha sığın.. profildekiysen güzelde bir kızsın... üzülmene, ağlaman bir nokta koy artık, zira her hastalığın başı bu üzüntü,sitrestir... en büyük zenginlik sağlıktır.. sağlığın yerinde olduktan sonra.. senin elinden uçan kuş bile kurtulmaz.. artık gül :)
- +1 yıl
şükürler olsun ne güzel... o kalbindeki kalıntıyı def et gitsin... beyninide resetle.. senin önünd çok güzel bir hayat var, seni bekliyor.. böyle bir tortuya takılıp hayatını, en azından bu günlerini, üzüntü ile birlikte ağlamayla geçirme.. kendine haksızlık etme.. bak gülünce daha güzel oldu :)
- +1 yıl
haa şöylee.. sevindim.. :) bunu başaracak kıriterdesin eminim... :)
- +1 yıl
aman şeytana lanet.. evet olabilir ama.. şeytanıda alt edersin sen.. :)
- +1 yıl
haa hahh... olsun.. şimdik melek gibi olursan rahat bu dönemini atlatırsın :)
- +1 yıl
bence o değişme değilde düşüncelerin, olumlu yönden daha netleşiyor...
- +1 yıl
hayır olumsuz ipine sarılma hemen.. olumsuz olduğundan farkındasın.. dolayısıyla.. bu düşünceden çabuk sıyrılırsın...
- +1 yıl
artık sil göz yaşlarını.. o yaşadıkların bir rüya aleminde kalsın... geçmişe takılma... idaalist bir ruhla. kendine bir yol çiz..
- +1 yıl
allahım tabiki hemen silip atmakta zorlanırsın ama.. karşılıksız sevgi için bukadar kendini yıpratmakta olmaz..
- +1 yıl
niye salak olcan.. sen temiz halisane duygularla sevmişsin... ama ondan bir karşılık bulamamışsın..? sanki o zat seninle biraz gönül eylendirmiş gibi.. bilmem yanılıyormuyum?
- +1 yıl
maymun iştahlı biriymiş.. bak şemsi tebrizi nin şu sözü çok hoşuma gidiyor...
Sevmeye layık olmayanı hatırlayarak değerli etme..! Dönmek mi istiyor, bir şans daha verme. Unutma; sevgi yürekli olana yakışır.
- +1 yıl
evet :)
- +1 yıl
@Takvimsiz güzel kardeşim... sevmiyorsa zorlan olmaz ki? bir empati yap.. ne için intahar? "sevdiğim kız beni sevmiyor?" lütfen az mantık ve akıl izanla düşün.. Allah bu kızı sana nasip etmeyişininde bir sebebi vardır.. hakkında hayırlısı bu şekilmiş.. sevmeyeni sende sevmeyeceksin.. bu kadar basit.. az onurlu ol.. ve kızıda sözlü veya fiilli sataşma..
- +1 yıl
@Takvimsiz
Güzel kardeşim hiç üzülme seni sevenle beraber ol kendini her yönden gelistir. Allah a dua et Allah a bağlan yaşın çok küçük önüne daha bussuru yaşam var kişiliğini geliştir ve oturttur sonra kendine gore kendi mantığına gore birini bul
Önce guzel ahlakli olması çok önemli yaşadıkça tecrübe kazandıkça bizleri daha iyi anlayacaksin - +1 yıl
O kadar dusunuyorumki elimden bişey gelmiyor düşünce sadece insanı yıpratıyor
Vazgeçmişse seni sevmemiştir demektir, sevse vazgeçemez.
Bazı insanların ayrılık sonrası intiharı ya da arılık sonrası hayatı bir boş kuyunun içinde geçiyor gibi hissi bundandır gerçekten sevdiğinden. yani gittiyse o sana sadece aşık olduğu için gitmiştir çünkü aşk gelip gecici sevgi ise ömürlük. gerçekten seviyorsan ya da seviyorsa vazgeçilemez.440 Yorumla- +1 yıl
Fazlada yeme bence cildine zarar. ;)
Herşey kararınca.
içine bir yolculuk yapmayı ne dersin ?
Yani şöyle ondan önce ki hayatına bakıp o zman onsuz nasıl mutluysan şimdide onsuzda mutlu olmalısın. Doğru insan mutlaka çıkacaktır karşına ama kolay kolay kaptırma kendini aşka çünkü şimdiki zamnda gerçekten seven insan çok az onuda bulmak zor ama Allah isterse öyle insan çıkartır ki karşına seni dünyanın en mutlu kızı yapar. Umarım Rabbim karşına en hayırlısından bir eş, iş ve sağlıklı yaşam versn - +1 yıl
Güvenirsin, doğru insan karışına çıktığı vakit durum ne olursa olsun senin yanında duracaktır bunu göreceksin zaten sen ona ne kadar kötü şey yaşasanız bile ya senden özür dileyecektir ya da sabırla seni hep bekleyecektir seni bırakmayacaktır doğru insan budur işte. Cildine dikkat et kendini toparladıktan sonrada birde ciltle uğraşmayasın. sonra birde onun için üzüleceksin cildime olmuş diye niye iki kez üzülesin ki ?
o yüzden sağlığına,kendine dikkat et lütfen.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
20Cevap
5 ayBazen hayatta öyle şeylerle mecbur kalırsın ki ne kadar vazgeçmem desen de ne kadar vazgeçmek istemem de sen de o kişi seni nasibinde Yoksa bir şekilde o kişi sana gelmeyecektir Evet bu bizim için zor bir duygudur bunu kabul ediyorum hiçbirimiz kolay bunu kabul edemeyiz ama hayatta şunu unutmamak lazım nasipten öte yol yok
00 Yorumla
+1 yılBende aynı siz gibiyim, aynı hemde..Yorumları okudukça iyi geldi ne duygu yaşıyosanız şu anda bende aynısını yaşıyorum. "O acı çekiyor mu benim gibi, geri gelir mi? değerimi anlar mı? özler mi?" diyip duruyorum sürekli ağlıyorum. yaklaşık 1 aydır kesintisiz ağlıyorum. Tekrar birine aşık olur muyum ya olmazsam diye korkuyorum..
04 Yorumla- +1 yıl
benim ilkti biliyor musunuz ? ilk sevdiğim insan imkansızlıklar yüzünden severken ayrıldık. maddiyat farkı aile farkı...evlilik düşünüyorduk üniversitem var diye zaman gerekiyordu çok olumsuzluk vardı ve gitti..
- +1 yıl
Bizimkinin geri dönüşü olmayacak biliyorum. Ama dediğiniz gibi Allah acımızı dindirsin inşallah, onları unutturcak gerçek doğru insanları çıkarsın karşımıza ve üzülmeyelim daha fazla inşallah kardeşim. Şu an hayat boş gibi geliyor bilirim.
Gidenin arkasından ne beddua et, ne dua et...
Üç küfür, bir tükür... gittiği için çok şükür de.. hayatına bak.. seven ayrılmaz.. sen seviyon ama demek o sevmiyoki ayrılmayı seçmiş? ne üzül... nede ağla canm :)66 Yorumla- +1 yıl
Afferin kız.:)
1-aşk bitmiştir
2-daha iyi birini bulmuştur
3-aileni karşına almak istememiştir
Vs
Gibi bin sebep olabilir
Lakin hep umut var. 3,5 milyar başka adam var. Peygamberden öte Allah var. Yani her duygunun, insanın, durumun daha iyisi var. Ara. Bulacaksın.60 YorumlaSeven insan vazgeçmez.Karşı taraf ne kadar kırarsa kırsın seven insan biraz üzülür birkaçgün ayrılır ama dayanamaz.Gururunu ayaklar altına alıp gene ona koşar.Eğer gelmezse zaten sevmiyodur.aşk sevgi o kadar yücedirki gurur falan dinlemez.hergün kan ağlatır
51 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayat hiç bir şeye değmiyor güzelim.insanlığın varoluşundan beri insanlar aynı duyguları yaşıyor.çoğ insan bu nedenden dolayı yaşıyorsa merak etme korkulacak hiç bir şey yok.zaman zaman zaman.. başka hiç bir açıklaması yok.tabi ki sende unutmak isteyeceksin kendine istikrar koyacaksın gerisi hallolur gider.. yaşamana bak
01 Yorumla
+1 yılVazgecemezki tabi gercekten seviyorsa.kendinden vazgecersin sevginden vazgecmezsin zaten en kutsali budur seni sevmiyosada askinin sevgini arkasinda durcaksin gunun birinde karsidakide anlar elbet..
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 548 cevap paylaştı.
+1 yılonunla olamayacığını anladığı zaman vazgeçer yani umudunu tamamen kaybettiğinde vazgeçer.. ağlamadan durabileceğini sanmıyorum bir süre kendını tutarsın ama bir an mutlaka daha fazla tutamaz gözyaşların sel gibi boşalırr
05 Yorumla- +1 yıl
kendini tutma ağlaa gözyaşların bitene kadr ağla. acı yaşamadan bitmez yaşadıkça biterr
- +1 yıl
kitap falan oku tv izlee arkdşlarınla buluş tlfnda konuş farklı şeyler yap
Gizli Üye(30-35)+1 yılben çok sevdiğim birinden vazgeçtim. nasıl vazgeçtim beni sevmedigini anladıgım da benmle vakit geçirdigini anladıgımda gururumu kırdıgında önümüzn olmadıgını anladıgmda vazgeçtim ama gözyaşlarımı durduramadım
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbende hemen vazgeçememiştimm aynı acıları bana defalarca yaşattı ve sonunda bitirdim
Cevap sahibi+1 yılfazla gururlu değılsın o halde.. ya da mantıgını hıç kullanamıyorsun mantıklı düşün ve kendını bu kadar yıpratmana değer mı
Cevap sahibi+1 yılaşıksın işte neden olucak.. off off bilirim o acıları bende çok acı çektim ama zamanla geçiyorr inan kii
Cevap sahibi+1 yılaşk değilse alışkanlıktır o da degılse sevgıdır
+1 yılVazgeçmekten kasıt unutmaksa yapamazsın. Biraz zamandan sonra ağlamayı bırakırsın. Ama tamamen değil oda.
011 Yorumla- +1 yıl
Öğrenmeyle olsa. Dedikleri gibi zamana bırak, başkası çıkar unutturur.
- +1 yıl
Anlıyorum. Bende zamana bıraktım. Bakalım ne olacak :)
- +1 yıl
İlk zamanlar öyle ağlıyordum. Biri bir şey dese o aklıma gelir eve gider ağlardım olmadık yerde gözlerim dolardı falan. Şimdi yine cıkmıyor aklımdan ama zaman hafifletiyor işte öyle çok aglamıyorum artık..
- +1 yıl
Çok şey istiyorsun sen :) O biraz zor.
- +1 yıl
Öyle :)
+1 yılAlışmak en iyisi. Çok zor bir dönemden geçersin ama alışmak zorundasın.
05 Yorumla- +1 yıl
Senin için çok zor olacak. Canını okkalı bir şekilde yakacak. Zaman zaman ağlayacaksın ama inan bana alışacaksın .. :) KİB
- +1 yıl
Üzme kendini :)
+1 yılHenüz çözümü bulunamadı zamana bırakarak idare et şimdilik =)
07 Yorumla- +1 yıl
Öyle deme. Alışıcaksın dünyanın sonu değil. Bitmesi gerekiyomuş bitmiş.
- +1 yıl
Üzme kendini. Şimdi kendini değersiz hissediyosun aklında garip düşünceler garip duygular falan var ama geçicek zamanla.
- +1 yıl
Geliyo geliyoda zamanın senden aldıkları geri gelmiyo.
+1 yılzaten zaman geçtikçe anlıyorsun ne kadar boş bir şey olduğunu. Ona bak , eğer o senden sonra mutluysa sende mutlu ol, o üzülmüyorsa sen niye üzülüyorsunki özlersin ama nereye kadar işte o yüzden geçmişe takılmak yerine geleceğe bakın.
00 Yorumla
+1 yılBir arkadaşım bir kıza aşıktı ve çıkmaya başladılar aradan süre geçtiğinde kız bundan ayrıldı ve çocuk kafayı yemek üzere kızı asla unutamıyor sizce bunu nasıl çözebilirim? Onu unutmasını sağlayabilirim?
00 Yorumla'aglayarak durabilir ' i cikariyorum sorundan. demek ki problem yok
011 Yorumla- +1 yıl
kalbini aklini veletin teki nasil ele gecirebilirmis ? bence sen verdin, istedigin zamanda alabilecegiini goster. mesaj atmak sacmaligin onde gideni. nerdesin askim burdayim askim vidi vidi. sen onu yaptin ben bunu yaptim vidi vidi. breaking bad i izle izlemediysen, ucurtma avcisini oku okumadiysan. veletin senden aldiklarini sen hayattan geri al.
+1 yılumrunda olmayacak ağlama arkadaşım boşu boşuna kafanı yorma bence degmez
115 Yorumla- +1 yıl
yaş kaç pardon ama
- +1 yıl
yanlış anlama ama ben çok gördüm senin yalş daha küçük bize göre erkencisin yani aşk die bişey ok takmaman gerek hep hayal kırıklıgı benden söylemesi hep ağlarsın zaten aşık olursan hayatta 4s kuralı var onu uygularsan kazanırsın dünya artık onun üzerine kurulu
- +1 yıl
canım benim gerçekten bu laflar hikaye ileride ögrenirsin o zaman dersin ki ah benim eşek kafam ben 25 yaşındayım çok yaşadım çok şükür aldatılmadım terkedilmedim ama yaşadım biçok şey biliyorum ondan böyle konuşuyorum yanlıuş anlama beni
- +1 yıl
ben başltan söleyimde bazılarına yazdıgın zaman hemen yanlış anlıyorlar da ondan dedim ben zaman herşeyin ilacı derler ya dogru ama bunun yanında gerçekten içinde bulunman yaşaman gerek çok şey yaşadım ben çoooooooooooookkkkkkkkk
- +1 yıl
gerçekten vazgeçebilirsin bunu göster herkese destek almak istyiyorsan yardımcı olurum sana ama tek başına mücadele etmeni tercih ederim öyle daha çok insan kendine güveniyor çünkü özgüven önemli tabi
- +1 yıl
o zaman senin yardım alman gerek her konuda varsa bu konudada olur gerçekten inan kendişne
- +1 yıl
bak bununla başlayabilirsn mesela
çok sevdiği birinden acayıp derece ekstrem bı durum olursa vazgeçebılır
033 Yorumla- +1 yıl
bak sana şöyle diyim kızla baya ilişkim vardı sonra ne olduysa kendı isteğiyle ayrıldı benden gata da tıp okuyan bırınle konuşmaya başladı allaha havale ettım kıza tek kelıme dahı demedım 1 ay çıktılar çocukla ayrıldılar daha sonra 1 çocukla daha çıkmış oda 20 gün sürmüş :D sen rahat ols tutar dedıysem tutar
+1 yılnick in çok manidar... unutmak mümkün olsaydı ben unuturdum
01 Yorumla
+1 yılgerçek sevgiyse zor vazgeçersin ama yaşın ufak unutursun
03 Yorumla- +1 yıl
ondan nefret etmen gerekir aklına onun kötü bri oldugunu düşün
yaşattığı kötü şeyleri , ondan vazgeçmeni gerektiren her sebebi düşünürsen zamanla soğursun..
00 Yorumla
+1 yılben bırakamıyorum ya kendimi öldürme derecesine geldim kendime o kadar zarar verdimki vazgeçemiyorum bırakamıyorum nasıl olacak o
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvalla benim sevdiğim ergence pozlar versin .s.s.sli konuşmalar yapsın anında vazgeçerim
00 Yorumlavazgeçmez bence seven insan.
14 Yorumla
+1 yılINSAN ÇOK SEVDİĞİNDEN ASLA VAZGEÇMEZ...
14 Yorumla- +1 yıl
Hem gerçekten öyle diyorsun, hem bana + vermiyorsun ayrıca en iyi cevap demiyorusun.:)
- +1 yıl
Ne demek? Anlamadım.:)
O çok zor bbir durum umarım çok fazla uzulmezsin
05 YorumlaDemek kalp taş olduysa suyunda dibi kurumuştur...
10 YorumlaVazgeçemiyorsan vazgeçmiş gibi yap.
01 Yorumlapoposuna tekme atınca.d.d
02 Yorumlaacı çekmeden vazgeçilmez
01 YorumlaZaman geçmesi lazım çok zaman
05 Yorumla- +1 yıl
inşallah canım...inşallah siler aklımızdan unuturuz inşallah bizi üzenleri. ya yorumlara karıştığım için özür dilerim ama canım o kadar yanıyordu ki tutamadım kendimi..
- +1 yıl
aynen öyle daha iyi hissediyorum.. inan ki seninle aynı duyguları yaşıyoruz şuan çok zor biliyorum ama daha iyiyiz.. :)
diğer sevdiği baskın gelirse veya sevmediği
015 Yorumlaİhanet, yalan vardır ortada
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBir üsre ağlarsın sonra herşey normalleşir
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKötü yanlarını kötü günerinizi düşün
+1 yılİhanet oluyorsa vazgeçer...
00 Yorumla
+1 yılIyiliği için
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılböyle bir dünya yok malesef..
00 Yorumlabazen vazgeciliyo
01 Yorumlanickin neden zavallı
04 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçivi çiviyi söker
01 Yorumla
+1 yılselam
00 Yorumla
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi