• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

İnsan sevdiğinden nasıl vazgeçer?

zavallı33
zavallı33 Takip Et
Xper 5 Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
İnsan çok sevdiği birinden nasıl vazgeçer nasıl ağlamadan durabilir ?
İnsan sevdiğinden nasıl vazgeçer?
Sevgi Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• escape92
    escape92 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 73%
    +1 yıl

canım ben 3 yıldır biriyle çıkıyorum ve ilişkim bitme safasında yaşım 22 o 24 yaşında aramızda hiç bir prblem yok 3 senede neler neler yaşadık inan bana pylaşmadığımız bir yatak kaldı . parasız olduk bir günde 200 300 yediğimiz günler oldu aynı yerde çalışıyorduk ben onun için işten çıktım.. nelllerrr nellerrr... Çok sevdik birbirimizi çok istedik onun ailesi beni çok sevdi ama benim ailem bir türlü ısınamadı ona. babam gidersen evlenirsen beni unut sil ölürsün gibi bir dolu tehditlerde bulundu bütün o tabulardan uzak kalmak istedim evi olmasın işi olmasın arabası bankada hesabı olmasa umrumda değil inan bana ben onu o olduğu için seviyorum gerçekten öteki yarım gibi canımda can gibi vicudumda bir uzuvum gibi. Nezman desem desem bak durum böyle böyle babamlar cok sıkıntı yapıyor istersen gidebilirsin dediğimde hep diyordu işte vazgecmicez sende gecmiceksin ben istiyorum bir dolu laffla beni gep döndürdü hep sordu bak bu işin dönüşü yok kesin kararlımısın evlenince iki gün sonra ialem deme diye bendeyim 50 sende 1000 kez bu mevzuları konuştuk ve hep dedik biz nolursa olsun dönmicez. Ama gecen perşembe benim gücüm yook ailen olmadımı olmaz diyerekten vazgeçti istemedi ben zorlardım kaç kere mesaj attım ki halen atıyorum gururumu onurumu ayaklar altına aldım 3 yıl ya nrkadar kolay silebilir insan vazgeçebilir bir kere bile tartışmadık evli gibiydik afedersin vcye giderken bile haber ederim sürekli sevdiğimi söylerim desteklerim oda öyle çok iyi anlaşıyoruz sadece işi yoğun sık görüşemiyoruz. ama aklım almıyor niye bırakıyor sebep ne daha önce vazgeçme diyen adam şimdi neden olmaz diyor 3 senedir aklı nerdeydi ? inan canım çok yanıyor sürekli mesaj atmak istiyorum çok özlüyorum bügün hadi kalk gel dese hiç düşünmeden gidicem. okadar kötüyüm. Senin daha yaşın küçük 18 neki git byerde calıs bir kursa yazıl derslerine yönel böyle melankoliye bağlama nelerr neler var haytta savaşlar ölümler gecm sıkıntıları var insanlar hastanelerde can pazarı yşıyor bunlar dert bile değil emin ol kendini yetiştir biri seni gerçekten seviyorsa ne zman ne mekan ne kişi ne maddi ne manevi hiç ama hiç bir sey engel olmaz ve bırakmaz ama sevmiyorsa herseye kulp takar. Çok gençsin nelerr nleer çıkar karsına ben bu ilişkimden önce birini tam 2 sene unutamadım kafayı yicektim ama noldu allah karsıma daha iyisini çıkarttı şimdi aklıma bile gelmiyor. Unutma bunu karsına çıkaran allah bundan daha iyisini karsına çıkaracaktır sakın melakonliye bağlama kendine yönel biraz hayata karış daha kolay unutursun. Ben böyle düşünüyorum gerçekten sevseydi isteseydi bırakmazdı ölse vazgeçmezdi demekki kafasında başka planlar var yani zorlamı kal diyeceğim bitti bitecek çok ağladım üzüldüm birdaha birini hayatıma kabul edermiyim bilemiyorum çok uzun bir süreç olcak benim için ama hepte diyorum böyle zmanlarda mevlanın güzel bir sözü var... Bunu onada söyledim.

''Eğer allah seni benim alnıma yazdıysa benden kaçısın yok. Ama kader seni benden ayırdıysa ağlamayada lüzum yok'' budur yani .

17
    10 Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

doğru söz :)

Yorumla
    • nihalender
      nihalender
      +1 yıl

var ya içimi çok rahatlattınız bende 18 19 yaşındayım aynı arkadaş gibiyim ayrılık acısı çekiyorum, üstelik imkansızlıklar yüzünden hayallerim yıkıldı... olamicak bir ilişkinin sonu oldu. severek ayrıldık. Maddiyat ve aile problemdi. Söyledikleriniz mutlu olabilmem için göz yaşımı silebilmem için bir umut oldu bana...Sizinkine benziyor bir nebze..

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

Dua edince insan biraz daha rahatlıyor

Yorumla
    • nihalender
      nihalender
      +1 yıl

kesinlikle canım...

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

unutabildin mi biraz olsun

Yorumla
    • nihalender
      nihalender
      +1 yıl

unutmak denmez ama rahatladım diyebilirim. her an içinde olur ya sende hissediyorsundur onu. her an düşünürsün düşünüp onunla olmadığını eski günlere dönemeyeceğini düşündükçe içini sıkarsın üzülüp ağlama moduna girersin ya işte o ruh hali gitti biraz üstümden. yani unutmak kolay olmaz canım, unutmak bir devrim gibidir ama alışıp rahatlamak çok iyi gelir insana sen nasıl oldun?

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

bittiğine biraz daha alıştırdım kendimi ağlamıyorum şuan ama yarın ne olur bilemem

Yorumla
    • nihalender
      nihalender
      +1 yıl

bak ben sana söyleyeyim, yarın da ağlayacaksın daha sonra da okuduklarıma göre daha çok yeni benimde öyle seninki kadar değil ama yeni sayılır. ağlayacaksın ama ben naptım biliyo musun bu senin konuşmalarda beni çok rahatlatan yazıları kendimce derleyip bilgisayara kaydettim çünkü tıpa tıp aynısını yaşıyorum sıkıldıkça üzüldükçe okucam. iyi gelicek ve zaman lazım unutucam. ağlamazsın üzülmezsin demem sana ama güçlü olursak yeneriz acımızı.

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

güçlü olmaya çalışıyorum ama belli olmuyor ya bir üzülüyorum bir gülüyorum

Yorumla
    • Lanetolsun33
      Lanetolsun33
      +1 yıl

Seven insan asla birakmaz. birakipta gidene lanet olsun...

Yorumla

En İyi Cevaplar

• sangeunsung3
    sangeunsung3 Takip Et
    Bilge Yaş: 35 , eic 48%
    +1 yıl

ben karşıdan karşılık alamıyorsam ya da doğru değilse beynime bitti, artık yeni şeyler düşün! diyorum.. bende büyük bir karar oluyor.. ve ağlamakmıııı? karşılık alamıyorsam karşıdaki için bir hiçsem kendimi heba etmemin bir anlamı yok.. dünyada o kadar çok insan varki emin ol daha iyisini bulacaksın.bırak o nasıl istiyorsa öyle olsun.. değer mi? hayır. hiç sıkma canını..

7
    2 Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

bi iyi olup bir kötü oluyor ama bitti kesin kafamda

Yorumla
    • sangeunsung3
      sangeunsung3
      +1 yıl

En iyisi. Aynı zamanda geleceğini düşün ona konuyu aç birinizi seçecektir herhalde..aşıksa senide düşünür

Yorumla
  • 64tekinoğlu
    64tekinoğlu Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 60%
    +1 yıl

evet belki zor ama.. eyer o kişi seni sevmiyorsa veya sevgisi azaldıysa.. senin sevgin yalnız kalacağından.. mahsunlaşır... tek çare düşünmek, düşünmek olur.. hele birde ilk göz ağrısıysa muhtemelen öyleye benziyor... bu düşünce tavan yapa bilir ama.. üstesinden manığınla hareket ederek gelirsin.. victor hugonun dediği gibi..

Hayat, her gidenin ardından koşmaya değmez bilmelisin. Sen gelecek olanları bekle, gidecek varsa bırak gitsin... hiç üzülmene değmez... zira ister istemez sağlığını etkiler...

5
    30 Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

depresyondaym pskolojim bozuldu artık durduk yere ağlıyorum aklıma geldikçe yemek yiyesim gelmiyor kendime zarar vermek geliyor içimden

Yorumla
    • 64tekinoğlu
      64tekinoğlu
      +1 yıl

ee gördünmü..? yazık değilmi sana? o şimdi keyfinde, zevkinde sen onun tortularına üzülüp ağlıyorsun..? Hayat, alt yazılı değil... Alın yazılı bir flimdir... sen bunu görecekmişsin gördün.. bir deneyim bir tecrüben oldu.. bundan sonra daha temkinli davran.. nickin gibi zavallısın beee? insan kendine bir değersiz, kişiliği olmayana için zarar veririmi? kusura bakma bidah böyle aptalca düşüncelere girme lütfen.. allah sen sığın... onuda kötülükleriyle baş başa bırak...

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

allaha sığınıyorum başka bir şansım yok zaten evet tecrübe oldu bidaha böyle şeyler yaşasam bile boşver dyyip geçicem

Yorumla
    • 64tekinoğlu
      64tekinoğlu
      +1 yıl

aynen doğru diyon.. evet allaha sığın.. profildekiysen güzelde bir kızsın... üzülmene, ağlaman bir nokta koy artık, zira her hastalığın başı bu üzüntü,sitrestir... en büyük zenginlik sağlıktır.. sağlığın yerinde olduktan sonra.. senin elinden uçan kuş bile kurtulmaz.. artık gül :)

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

sağlığım çok şükür yerinde ama tek kalbimde bir üzüntü var :)

Yorumla
    • 64tekinoğlu
      64tekinoğlu
      +1 yıl

şükürler olsun ne güzel... o kalbindeki kalıntıyı def et gitsin... beyninide resetle.. senin önünd çok güzel bir hayat var, seni bekliyor.. böyle bir tortuya takılıp hayatını, en azından bu günlerini, üzüntü ile birlikte ağlamayla geçirme.. kendine haksızlık etme.. bak gülünce daha güzel oldu :)

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

çok doğru söylüyon boşvercem olmuyorsa olmuyor ben gülmek için çabalamalıyım niye beni üzeni sevmeyeni istiyorsam

Yorumla
    • 64tekinoğlu
      64tekinoğlu
      +1 yıl

haa şöylee.. sevindim.. :) bunu başaracak kıriterdesin eminim... :)

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

yada şeytan aklımla oynuyor :)

Yorumla
    • 64tekinoğlu
      64tekinoğlu
      +1 yıl

aman şeytana lanet.. evet olabilir ama.. şeytanıda alt edersin sen.. :)

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

şeytan gbi kızdım düştüüğüm hallere bak şimdi

Yorumla
    • 64tekinoğlu
      64tekinoğlu
      +1 yıl

haa hahh... olsun.. şimdik melek gibi olursan rahat bu dönemini atlatırsın :)

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

düşüncelerim sürekli değişiyor

Yorumla
    • 64tekinoğlu
      64tekinoğlu
      +1 yıl

bence o değişme değilde düşüncelerin, olumlu yönden daha netleşiyor...

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

biraz değişiyor ama yine olumsuz düşünceler var

Yorumla
    • 64tekinoğlu
      64tekinoğlu
      +1 yıl

hayır olumsuz ipine sarılma hemen.. olumsuz olduğundan farkındasın.. dolayısıyla.. bu düşünceden çabuk sıyrılırsın...

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

ağlayınca hemen olumlu düşünüyorum bu var bide

Yorumla
    • 64tekinoğlu
      64tekinoğlu
      +1 yıl

artık sil göz yaşlarını.. o yaşadıkların bir rüya aleminde kalsın... geçmişe takılma... idaalist bir ruhla. kendine bir yol çiz..

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

şuan böyle diyorsun beynim tamam diyor ama kalbimin orda bir acı varki orası olumsuz düşünüyo

Yorumla
    • 64tekinoğlu
      64tekinoğlu
      +1 yıl

allahım tabiki hemen silip atmakta zorlanırsın ama.. karşılıksız sevgi için bukadar kendini yıpratmakta olmaz..

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

sadece benim salaklıgm ya baskası olsa coktan bosvermişti

Yorumla
    • 64tekinoğlu
      64tekinoğlu
      +1 yıl

niye salak olcan.. sen temiz halisane duygularla sevmişsin... ama ondan bir karşılık bulamamışsın..? sanki o zat seninle biraz gönül eylendirmiş gibi.. bilmem yanılıyormuyum?

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

oda çok seviyordu sonra bir anda değişti sevmiyorum dedi

Yorumla
    • 64tekinoğlu
      64tekinoğlu
      +1 yıl

maymun iştahlı biriymiş.. bak şemsi tebrizi nin şu sözü çok hoşuma gidiyor...

Sevmeye layık olmayanı hatırlayarak değerli etme..! Dönmek mi istiyor, bir şans daha verme. Unutma; sevgi yürekli olana yakışır.

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

güzelmis söz

Yorumla
    • 64tekinoğlu
      64tekinoğlu
      +1 yıl

evet :)

Yorumla
    • Takvimsiz
      Takvimsiz
      +1 yıl

İntahar etmek istiyorum artik biri bana yardim etsin kizi 2 semedir seviyorum kiz hayir dedi sirf okuldaki tavirlarimdan kendimi duzelttim hayla sevmiyo ne yapabilirim 1 ayda 8 kilo verdim abi hergun agliyorum nerdeyse bide 1 ay kaldi liseye gecicez ayrilicaz ne yapmali

Yorumla
    • 64tekinoğlu
      64tekinoğlu
      +1 yıl

@Takvimsiz güzel kardeşim... sevmiyorsa zorlan olmaz ki? bir empati yap.. ne için intahar? "sevdiğim kız beni sevmiyor?" lütfen az mantık ve akıl izanla düşün.. Allah bu kızı sana nasip etmeyişininde bir sebebi vardır.. hakkında hayırlısı bu şekilmiş.. sevmeyeni sende sevmeyeceksin.. bu kadar basit.. az onurlu ol.. ve kızıda sözlü veya fiilli sataşma..

Yorumla
    • Err101
      Err101
      +1 yıl

@Takvimsiz
      Güzel kardeşim hiç üzülme seni sevenle beraber ol kendini her yönden gelistir. Allah a dua et Allah a bağlan yaşın çok küçük önüne daha bussuru yaşam var kişiliğini geliştir ve oturttur sonra kendine gore kendi mantığına gore birini bul
      Önce guzel ahlakli olması çok önemli yaşadıkça tecrübe kazandıkça bizleri daha iyi anlayacaksin

Yorumla
    • acimasizhaya
      acimasizhaya
      +1 yıl

O kadar dusunuyorumki elimden bişey gelmiyor düşünce sadece insanı yıpratıyor

Yorumla
  • asilturk
    asilturk Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 35%
    +1 yıl

Vazgeçmişse seni sevmemiştir demektir, sevse vazgeçemez.

Bazı insanların ayrılık sonrası intiharı ya da arılık sonrası hayatı bir boş kuyunun içinde geçiyor gibi hissi bundandır gerçekten sevdiğinden. yani gittiyse o sana sadece aşık olduğu için gitmiştir çünkü aşk gelip gecici sevgi ise ömürlük. gerçekten seviyorsan ya da seviyorsa vazgeçilemez.

4
    40 Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

haklısın o bir anlık için sevmiş ve hata görnce gitmiş diyeblrz

Yorumla
    • asilturk
      asilturk
      +1 yıl

olabilir, bu devirde seven çok az zaten."Seni Seviyorum" cümlesini bile malesef sahtekarlaştırdılar..

Ama üzülme hayat ne olursa olsun devam ediyor ;)

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

bi haftadr hayat durdu...

Yorumla
    • asilturk
      asilturk
      +1 yıl

Doğrudur, hanımefendi.

Ama sabır etmeli bunlarda geçiyor.

Zaman kimse için durmuyor hayatta öyle yinede hayat devem ediyor

Hayatta her şeye rağmen gül olur mu.

Kalbinle inanırsan herşeyin güzel olacağına olur ;)

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

yanımda biri varken gülüp eğleniyorum tek kaldığmda aklma gelip ağlıyorum

Yorumla
    • asilturk
      asilturk
      +1 yıl

2 sene önce ben 8 kattan atıyordum kendimi sevdiğim kız dayısının yüzünden benden ayrıldı diye. abim zor tuttu beni.

Ağlaman doğal ben bir hafta odadan çıkmamıştım

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

kendimi çekirdeğe verdm sürekli yiyorm depresyndan inş bir gün bni bıraktıggı iiçin pişman olur

Yorumla
    • asilturk
      asilturk
      +1 yıl

Fazlada yeme bence cildine zarar. ;)

Herşey kararınca.

içine bir yolculuk yapmayı ne dersin ?

Yani şöyle ondan önce ki hayatına bakıp o zman onsuz nasıl mutluysan şimdide onsuzda mutlu olmalısın. Doğru insan mutlaka çıkacaktır karşına ama kolay kolay kaptırma kendini aşka çünkü şimdiki zamnda gerçekten seven insan çok az onuda bulmak zor ama Allah isterse öyle insan çıkartır ki karşına seni dünyanın en mutlu kızı yapar. Umarım Rabbim karşına en hayırlısından bir eş, iş ve sağlıklı yaşam versn

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

Aminnn ağlamaktan paramparça olmuşm cildimde zarar görse ne olcakki

doğru insan bir gün çıkıcak doğru bir kişinin doğru insan olduguna inandıktan sonra nasıl ona güvenesinki

Yorumla
    • asilturk
      asilturk
      +1 yıl

Güvenirsin, doğru insan karışına çıktığı vakit durum ne olursa olsun senin yanında duracaktır bunu göreceksin zaten sen ona ne kadar kötü şey yaşasanız bile ya senden özür dileyecektir ya da sabırla seni hep bekleyecektir seni bırakmayacaktır doğru insan budur işte. Cildine dikkat et kendini toparladıktan sonrada birde ciltle uğraşmayasın. sonra birde onun için üzüleceksin cildime olmuş diye niye iki kez üzülesin ki ?

o yüzden sağlığına,kendine dikkat et lütfen.

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

ölmek isteyen bir insan sğlığına nasıl dikkat edebilir :) doğru insanı beklicem inş gelir ve bana bütün acılarmı unutturur

Yorumla
    • asilturk
      asilturk
      +1 yıl

:) Ölmek hepımız için. Ama kendi canına kastın olmasın, şöyle dusun senin gibi iyi kızı kaybettiği için o üzülsun sen değil. Hayata her şeye rağmen gül olur mu ?

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

iyi biri olduğumu sanmıyorum artık dışarıdan gülsemde içim kan ağlar

Yorumla
    • asilturk
      asilturk
      +1 yıl

iyisin, iyin şuan boyle duşunmen doğal

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

ne düşünceğim konusunda hiç bir fikrim yk

Yorumla
    • asilturk
      asilturk
      +1 yıl

Güzel şeyler düşün ;)

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

güzel bişey yokki

Yorumla
    • asilturk
      asilturk
      +1 yıl

Var var ;)

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

neymiş o

Yorumla
    • asilturk
      asilturk
      +1 yıl

var, annen. Ailen üzülmeni istemez hic ne güzel bu işte. En kötü ihtimalle annen için bari kendini üzüp arap etme anneler kutsaldr.

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

ona olan sinirimden üzüntümden anneme bağırıyorum :(

Yorumla
    • asilturk
      asilturk
      +1 yıl

bağırma lütfen ya.

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

bu aralar biraz sakinim

Yorumla
    • asilturk
      asilturk
      +1 yıl

ara ara sakın ara ara sert olursun doğal bu çunku ayrılık kolay değil

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

gitsin istediğine benim kadar seven benim kadr üzülen seven bir annesi olr

Yorumla
    • asilturk
      asilturk
      +1 yıl

Olabilirde olmaya bilirde orasını bilemez kimse ama işe daha iyi yandan bak hep hayat devam ediyor

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

inadıma onun karşısında gülcem artk

Yorumla
    • asilturk
      asilturk
      +1 yıl

En güzeli gül tabikide :) hayat güzel inan bana ;)

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

bazen güzel bazen iğrenç

Yorumla
    • asilturk
      asilturk
      +1 yıl

hayat her şeye rağmen güzel güzel.

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

bende güzel olduğunu hissetmek istiyorum

Yorumla
    • asilturk
      asilturk
      +1 yıl

güzel güze, sadece gönlün ve gözlerin buğlanmıs ondan göremiyosun pek hayatın guzellğnı. :)

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

yada mutlu olabilmek için ne yapıcağımı bilmiyorum

Yorumla
    • asilturk
      asilturk
      +1 yıl

çok kolay kendini mutlu hissettiğin işlere ver :)

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

neyle mtlu olduğumu bilmiyorumki :=)

Yorumla
    • asilturk
      asilturk
      +1 yıl

olur mu öyle şey düşün biraz ;)

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

cidden bilmyorum herseyi unutmuş gibiyim

Yorumla
    • asilturk
      asilturk
      +1 yıl

kafanı topla, guzel olacak.

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

oda olucak inş

Yorumla
    • asilturk
      asilturk
      +1 yıl

1 haftaya kadar daha fazla toparlrsn kenedenı.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

20

Cevap

20

Cevap

• AsilSessizlik
    AsilSessizlik Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 35
    5 ay

Bazen hayatta öyle şeylerle mecbur kalırsın ki ne kadar vazgeçmem desen de ne kadar vazgeçmek istemem de sen de o kişi seni nasibinde Yoksa bir şekilde o kişi sana gelmeyecektir Evet bu bizim için zor bir duygudur bunu kabul ediyorum hiçbirimiz kolay bunu kabul edemeyiz ama hayatta şunu unutmamak lazım nasipten öte yol yok

0
    0 Yorumla
  • nihalender
    nihalender Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 47%
    +1 yıl

Bende aynı siz gibiyim, aynı hemde..Yorumları okudukça iyi geldi ne duygu yaşıyosanız şu anda bende aynısını yaşıyorum. "O acı çekiyor mu benim gibi, geri gelir mi? değerimi anlar mı? özler mi?" diyip duruyorum sürekli ağlıyorum. yaklaşık 1 aydır kesintisiz ağlıyorum. Tekrar birine aşık olur muyum ya olmazsam diye korkuyorum..

0
    4 Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

olur elbet olur bende buraya girince biraz rahatladım ama yüreğimde hala üzüntü var inş daha fazla acı çekmeyiz . seviyorsa düşünür yoksa takmıyolaar bile

Yorumla
    • nihalender
      nihalender
      +1 yıl

benim ilkti biliyor musunuz ? ilk sevdiğim insan imkansızlıklar yüzünden severken ayrıldık. maddiyat farkı aile farkı...evlilik düşünüyorduk üniversitem var diye zaman gerekiyordu çok olumsuzluk vardı ve gitti..

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

oda üniye gitcek diye istemiyor galiba

Yorumla
    • nihalender
      nihalender
      +1 yıl

Bizimkinin geri dönüşü olmayacak biliyorum. Ama dediğiniz gibi Allah acımızı dindirsin inşallah, onları unutturcak gerçek doğru insanları çıkarsın karşımıza ve üzülmeyelim daha fazla inşallah kardeşim. Şu an hayat boş gibi geliyor bilirim.

Yorumla
  • şakayık
    şakayık Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 34%
    +1 yıl

Gidenin arkasından ne beddua et, ne dua et...

Üç küfür, bir tükür... gittiği için çok şükür de.. hayatına bak.. seven ayrılmaz.. sen seviyon ama demek o sevmiyoki ayrılmayı seçmiş? ne üzül... nede ağla canm :)

6
    6 Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

sevmiyor evet bunu dedi ama sevmiyorum dediğinde sanki daha çok bağlandım üzülmek ağlamak istemiyorum onu düşünmekte istemiyorum ama birşey var sürekkli onu düşündürüyor

Yorumla
    • şakayık
      şakayık
      +1 yıl

hımm :( ya seni sevmeyeni düşünme bee..

Yorumla
    • kırlangıç54
      kırlangıç54
      +1 yıl

Afferin kız.:)

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

iinsan olmıcak birseyi daaha çok istermişya doğruymuş

Yorumla
    • şakayık
      şakayık
      +1 yıl

kendine meşkale bul bişelerlen uğraş.. :)

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

doktorlara bkıp ağlıyorum :D

Yorumla
  • Naynam
    Naynam Takip Et
    Bilge Yaş: 53
    +1 yıl

1-aşk bitmiştir
    2-daha iyi birini bulmuştur
    3-aileni karşına almak istememiştir
    Vs
    Gibi bin sebep olabilir
    Lakin hep umut var. 3,5 milyar başka adam var. Peygamberden öte Allah var. Yani her duygunun, insanın, durumun daha iyisi var. Ara. Bulacaksın.

6
    0 Yorumla
  • alaadin
    alaadin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 62
    +1 yıl

Seven insan vazgeçmez.Karşı taraf ne kadar kırarsa kırsın seven insan biraz üzülür birkaçgün ayrılır ama dayanamaz.Gururunu ayaklar altına alıp gene ona koşar.Eğer gelmezse zaten sevmiyodur.aşk sevgi o kadar yücedirki gurur falan dinlemez.hergün kan ağlatır

5
    1 Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

ve insana kafayı yedirtir dua ediyorum allahıma beni sevmediği gbi bende sevmiyim diye

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

hayat hiç bir şeye değmiyor güzelim.insanlığın varoluşundan beri insanlar aynı duyguları yaşıyor.çoğ insan bu nedenden dolayı yaşıyorsa merak etme korkulacak hiç bir şey yok.zaman zaman zaman.. başka hiç bir açıklaması yok.tabi ki sende unutmak isteyeceksin kendine istikrar koyacaksın gerisi hallolur gider.. yaşamana bak

0
    1 Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

onu görene kadar kafamda bitiyo görünce yne ağlıyorum

Yorumla
  • çirkingitarci
    çirkingitarci Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31 , eic 34%
    +1 yıl

Vazgecemezki tabi gercekten seviyorsa.kendinden vazgecersin sevginden vazgecmezsin zaten en kutsali budur seni sevmiyosada askinin sevgini arkasinda durcaksin gunun birinde karsidakide anlar elbet..

1
    1 Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

beni istemiyormuş gel öldür beni kurtulrsun benden diyorm

Yorumla
  • Kırık_KaLpLi_Kız
    Kırık_KaLpLi_Kız Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 548 cevap paylaştı.

onunla olamayacığını anladığı zaman vazgeçer yani umudunu tamamen kaybettiğinde vazgeçer.. ağlamadan durabileceğini sanmıyorum bir süre kendını tutarsın ama bir an mutlaka daha fazla tutamaz gözyaşların sel gibi boşalırr

0
    5 Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

bir an gülüyorum sonra yine ağlıyorum belki buralardan gittiğinde vazgeçerim ondan

Yorumla
    • Kırık_KaLpLi_Kız
      Kırık_KaLpLi_Kız
      +1 yıl

kendini tutma ağlaa gözyaşların bitene kadr ağla. acı yaşamadan bitmez yaşadıkça biterr

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

bütün gün evde uğrascak bşeyde o yüzden sürekli onu düşünüyorum

Yorumla
    • Kırık_KaLpLi_Kız
      Kırık_KaLpLi_Kız
      +1 yıl

kitap falan oku tv izlee arkdşlarınla buluş tlfnda konuş farklı şeyler yap

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

arkadaşlrmın yanında bir problem yok problem yanlz kalınca onu düşünüyorum sonra hç bişi ypmak istemiyorm

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

ben çok sevdiğim birinden vazgeçtim. nasıl vazgeçtim beni sevmedigini anladıgım da benmle vakit geçirdigini anladıgımda gururumu kırdıgında önümüzn olmadıgını anladıgmda vazgeçtim ama gözyaşlarımı durduramadım

0
    9 Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

ben sevmediğini anladım ama yinede vazgecemiyorum gururumu yok saydım ben onun için

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bende hemen vazgeçememiştimm aynı acıları bana defalarca yaşattı ve sonunda bitirdim

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

bu 3üncü kez oluyo yaşattıgı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

fazla gururlu değılsın o halde.. ya da mantıgını hıç kullanamıyorsun mantıklı düşün ve kendını bu kadar yıpratmana değer mı

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

çok gururlu biriym ama kendime engel olamıyorum nedenini bilmiyorum ama kendime engel olamyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

aşıksın işte neden olucak.. off off bilirim o acıları bende çok acı çektim ama zamanla geçiyorr inan kii

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

aşk değil bu başka birsey ama ne oldugunu bende bilmiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

aşk değilse alışkanlıktır o da degılse sevgıdır

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

2haftadr yalvarıyordum birsey değişmedi ağlıcak gücüm bile kalmadı artık

Yorumla
  • ebedimatem
    ebedimatem Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

Vazgeçmekten kasıt unutmaksa yapamazsın. Biraz zamandan sonra ağlamayı bırakırsın. Ama tamamen değil oda.

0
    11 Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

unutanlar varmış öğretin diyorum zaman diyorlar

Yorumla
    • ebedimatem
      ebedimatem
      +1 yıl

Öğrenmeyle olsa. Dedikleri gibi zamana bırak, başkası çıkar unutturur.

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

bşkası çıksada bskasına bakıcağmı sanmıyorum

Yorumla
    • ebedimatem
      ebedimatem
      +1 yıl

Anlıyorum. Bende zamana bıraktım. Bakalım ne olacak :)

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

nasıl bıraktın

Yorumla
    • ebedimatem
      ebedimatem
      +1 yıl

İlk zamanlar öyle ağlıyordum. Biri bir şey dese o aklıma gelir eve gider ağlardım olmadık yerde gözlerim dolardı falan. Şimdi yine cıkmıyor aklımdan ama zaman hafifletiyor işte öyle çok aglamıyorum artık..

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

ben bir anda beni sevmediği gbi sevmemek istiyorum buda imkansız glba

Yorumla
    • ebedimatem
      ebedimatem
      +1 yıl

Çok şey istiyorsun sen :) O biraz zor.

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

baya bir zor :D

Yorumla
    • ebedimatem
      ebedimatem
      +1 yıl

Öyle :)

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

:)

Yorumla
  • Mandarinia
    Mandarinia Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 50%
    +1 yıl

Alışmak en iyisi. Çok zor bir dönemden geçersin ama alışmak zorundasın.

0
    5 Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

nasıl alışcağmı bilmyorum

Yorumla
    • Mandarinia
      Mandarinia
      +1 yıl

Senin için çok zor olacak. Canını okkalı bir şekilde yakacak. Zaman zaman ağlayacaksın ama inan bana alışacaksın .. :) KİB

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

hadi bakalım öyle olsn :)

Yorumla
    • Mandarinia
      Mandarinia
      +1 yıl

Üzme kendini :)

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

kolaydı :)

Yorumla
  • gelpisipisii
    gelpisipisii Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Henüz çözümü bulunamadı zamana bırakarak idare et şimdilik =)

0
    7 Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

idare etmekten kıycam canıma o kadar oldum

Yorumla
    • gelpisipisii
      gelpisipisii
      +1 yıl

Öyle deme. Alışıcaksın dünyanın sonu değil. Bitmesi gerekiyomuş bitmiş.

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

oda öyle diyor ama benim için dünyanın sonu oldu sanki

Yorumla
    • gelpisipisii
      gelpisipisii
      +1 yıl

Üzme kendini. Şimdi kendini değersiz hissediyosun aklında garip düşünceler garip duygular falan var ama geçicek zamanla.

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

o zamanın hemen gelmesini istiyorum yoksa kafayı yicem

Yorumla
    • gelpisipisii
      gelpisipisii
      +1 yıl

Geliyo geliyoda zamanın senden aldıkları geri gelmiyo.

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

gururumu aldı zaman bnden.

Yorumla
  • zehra010104
    zehra010104 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

zaten zaman geçtikçe anlıyorsun ne kadar boş bir şey olduğunu. Ona bak , eğer o senden sonra mutluysa sende mutlu ol, o üzülmüyorsa sen niye üzülüyorsunki özlersin ama nereye kadar işte o yüzden geçmişe takılmak yerine geleceğe bakın.

0
    0 Yorumla
  • Naarcissaa
    Naarcissaa Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    +1 yıl

Bir arkadaşım bir kıza aşıktı ve çıkmaya başladılar aradan süre geçtiğinde kız bundan ayrıldı ve çocuk kafayı yemek üzere kızı asla unutamıyor sizce bunu nasıl çözebilirim? Onu unutmasını sağlayabilirim?

0
    0 Yorumla
  • rrrsssttt
    rrrsssttt Takip Et
    Xper 2 Yaş: 45
    +1 yıl

'aglayarak durabilir ' i cikariyorum sorundan. demek ki problem yok

0
    11 Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

ne demezsin

Yorumla
    • rrrsssttt
      rrrsssttt
      +1 yıl

aglamaktan olmezsin. bir secim yaparsin ve onunla yasamayi ogrenirsin. bu kadar basit. karmasiklastirmak istiyorsan konuyu sen bilirsin.

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

ne kdr kolay anlattın

Yorumla
    • rrrsssttt
      rrrsssttt
      +1 yıl

cunku oyle. dram kahramani mi olmak istiyorsun ? tiyatro yapmayi dene. yasayacaksan sececeksin

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

kafam karışık aslında ne yapıcağmı bilmiyorm

Yorumla
    • rrrsssttt
      rrrsssttt
      +1 yıl

tahmin ettim. kucuksun daha ondan. birseyi sec ve yap. hatali ya da dogru olmasi onemli degil. seciminin arkasinda dur ne pahasina olursa olsun. becerebilirsen bu seni ileride guclu ve cekici bir kadin yapar ; )

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

aslnda şuana kdr dediğimn arkasnda dururdum bu cocuk çıktı kalbim aklımı ele geçirdi ypmıcam diyorum 2dk snra mesaj atıyorm

Yorumla
    • rrrsssttt
      rrrsssttt
      +1 yıl

kalbini aklini veletin teki nasil ele gecirebilirmis ? bence sen verdin, istedigin zamanda alabilecegiini goster. mesaj atmak sacmaligin onde gideni. nerdesin askim burdayim askim vidi vidi. sen onu yaptin ben bunu yaptim vidi vidi. breaking bad i izle izlemediysen, ucurtma avcisini oku okumadiysan. veletin senden aldiklarini sen hayattan geri al.

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

ben istediğim için sevdim şimdi vazgecmek istesemde olmuyor ne yaptıgnı sorsamda söylemiyor konuşmamak için uyucam diyip duruyor elimden birsey gelmiyor canım bişey ypmak istemiyorken ne yapabilirimki

Yorumla
    • rrrsssttt
      rrrsssttt
      +1 yıl

olmuyor dediklerinin hepsi olur. ugrasir anlatirdim ama burada biraz uzadi. sonra artik.neyse kendine iyi bak

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

anlatırsın bir ara

Yorumla
  • UzmanDoktor
    UzmanDoktor Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

umrunda olmayacak ağlama arkadaşım boşu boşuna kafanı yorma bence degmez

1
    15 Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

gel bide bunu kalbime anlat

Yorumla
    • UzmanDoktor
      UzmanDoktor
      +1 yıl

yaş kaç pardon ama

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

18

Yorumla
    • UzmanDoktor
      UzmanDoktor
      +1 yıl

yanlış anlama ama ben çok gördüm senin yalş daha küçük bize göre erkencisin yani aşk die bişey ok takmaman gerek hep hayal kırıklıgı benden söylemesi hep ağlarsın zaten aşık olursan hayatta 4s kuralı var onu uygularsan kazanırsın dünya artık onun üzerine kurulu

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

aşkın sonu acı çekmekmiş... yaşım küçük ama kalbim büyükkk.

Yorumla
    • UzmanDoktor
      UzmanDoktor
      +1 yıl

canım benim gerçekten bu laflar hikaye ileride ögrenirsin o zaman dersin ki ah benim eşek kafam ben 25 yaşındayım çok yaşadım çok şükür aldatılmadım terkedilmedim ama yaşadım biçok şey biliyorum ondan böyle konuşuyorum yanlıuş anlama beni

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

hayır yanlış anlamıyorum insan zamanla herşeyi öğreniyor inanıyor

Yorumla
    • UzmanDoktor
      UzmanDoktor
      +1 yıl

ben başltan söleyimde bazılarına yazdıgın zaman hemen yanlış anlıyorlar da ondan dedim ben zaman herşeyin ilacı derler ya dogru ama bunun yanında gerçekten içinde bulunman yaşaman gerek çok şey yaşadım ben çoooooooooooookkkkkkkkk

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

bununla mücadele etmek istiyorum artık ağlasamda ondan vazgeçmek istiyorum

Yorumla
    • UzmanDoktor
      UzmanDoktor
      +1 yıl

gerçekten vazgeçebilirsin bunu göster herkese destek almak istyiyorsan yardımcı olurum sana ama tek başına mücadele etmeni tercih ederim öyle daha çok insan kendine güveniyor çünkü özgüven önemli tabi

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

güvenim hr konuda vr ama bu konuda yok :(

Yorumla
    • UzmanDoktor
      UzmanDoktor
      +1 yıl

o zaman senin yardım alman gerek her konuda varsa bu konudada olur gerçekten inan kendişne

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

belki ben ondan vazgecersem oda beni geri ister

Yorumla
    • UzmanDoktor
      UzmanDoktor
      +1 yıl

bak bununla başlayabilirsn mesela

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

sadece bir düşünceydi gerçek olmıcağını bildiğim için umutlandırmıyorum kendimi

Yorumla
  • smltyctt
    smltyctt Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

çok sevdiği birinden acayıp derece ekstrem bı durum olursa vazgeçebılır

0
    33 Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

bnce sevince asla vazgecilmez

Yorumla
    • smltyctt
      smltyctt
      +1 yıl

ekstrem durumdan kastım kanser vb bir durumda olursan

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

tek çözüm ölüm gbi geliyor

Yorumla
    • smltyctt
      smltyctt
      +1 yıl

yanı :D mesela eğerki ben kanser olsam benı o halde görmesini istemezdim hafızasında en sor gördüğüm şekilde kalıcam ne zaman hatırlarsa acı vericek ona ondan

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

görmesini istemezdim ama ondan uzak durmakta istmezdim

Yorumla
    • smltyctt
      smltyctt
      +1 yıl

yani senin söylediğinde mantıklı

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

ağladım şuan biraz rahatladım

Yorumla
    • smltyctt
      smltyctt
      +1 yıl

ağladınmı :(

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

yarm saatte bir ağlıyorum

Yorumla
    • smltyctt
      smltyctt
      +1 yıl

niçin

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

onsuz nasıl yaşıcam ya da başkasını bulursa diye

Yorumla
    • smltyctt
      smltyctt
      +1 yıl

senden vazgeçmişse yapcak bişey yok sana gerçekten değer vermemiştir seni gerçekten sevmemiştir sana gerçekten bağlanmamıştır :D ama gör bak senın ahın tutar oda mahvolur

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

benim çektiğim acıları çek benim gözyşlarımınn cezasını çek diyorum inş anlar bana yaşattıklarını

Yorumla
    • smltyctt
      smltyctt
      +1 yıl

anlar anlar :D zamanında benımde ahım tuttu bırısıne hep mesaj atıyo arıyo ama ıplemıyorum

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

o şimdi gitcek başkasını bulcak bde benim ahımmı tutcak hiç sanmıyorum o keyfine bakar ben üzülürüm burda

Yorumla
    • smltyctt
      smltyctt
      +1 yıl

bak sana şöyle diyim kızla baya ilişkim vardı sonra ne olduysa kendı isteğiyle ayrıldı benden gata da tıp okuyan bırınle konuşmaya başladı allaha havale ettım kıza tek kelıme dahı demedım 1 ay çıktılar çocukla ayrıldılar daha sonra 1 çocukla daha çıkmış oda 20 gün sürmüş :D sen rahat ols tutar dedıysem tutar

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

inş tutar ama sanmıyorum onu benden çok seven olucağını ben çok kıskandım diye böyle oldu ya da yeni okulundan yeni hayat istediği içinde olabilir

Yorumla
    • smltyctt
      smltyctt
      +1 yıl

ne desem bılemedım şimdi

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

dicek bişey yok işte benim derdimin çözümü yok bnce

Yorumla
    • smltyctt
      smltyctt
      +1 yıl

var var :D

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

neymiş o :)

Yorumla
    • smltyctt
      smltyctt
      +1 yıl

sadece bıraz zaman ve sabır

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

yoruldum dayancak gücüm kalmadı

Yorumla
    • smltyctt
      smltyctt
      +1 yıl

hemen pes ettın sende yelkenlerı suya ındırırsen mucadele etmenın anlamı kalmazkı ama

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

bu konuda pes etmekten başka bir seceneğim yok

Yorumla
    • smltyctt
      smltyctt
      +1 yıl

sen bılırsın

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

:)

Yorumla
    • smltyctt
      smltyctt
      +1 yıl

herşey sende bıtıyo sadece fıkır verebılıyoruz

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

fikirleri uygulamaya çalışcam inş olur :=)

Yorumla
    • smltyctt
      smltyctt
      +1 yıl

olmadı bir sigara yakar mutluluklar diliycen :( yapck bişey yok

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

yakıyorum da sonradan koku yapıyor :D

Yorumla
    • smltyctt
      smltyctt
      +1 yıl

haha :D

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

:D

Yorumla
  • ÇaydaLiptnKızdaİpDon
    ÇaydaLiptnKızdaİpDon Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

nick in çok manidar... unutmak mümkün olsaydı ben unuturdum

0
    1 Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

öyledir :) bazıları unutuyo nedense biz unutamıoz :S

Yorumla
  • sessiz77rock
    sessiz77rock Takip Et
    Bilge Yaş: 46
    +1 yıl

gerçek sevgiyse zor vazgeçersin ama yaşın ufak unutursun

0
    3 Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

Bilemiyorum

Yorumla
    • sessiz77rock
      sessiz77rock
      +1 yıl

ondan nefret etmen gerekir aklına onun kötü bri oldugunu düşün

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

düşünsemde edemiyorum :(

Yorumla
  • cansuucuk
    cansuucuk Takip Et
    Bilge Yaş: 31
    +1 yıl

yaşattığı kötü şeyleri , ondan vazgeçmeni gerektiren her sebebi düşünürsen zamanla soğursun..

0
    0 Yorumla
  • hayrunisam
    hayrunisam Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

ben bırakamıyorum ya kendimi öldürme derecesine geldim kendime o kadar zarar verdimki vazgeçemiyorum bırakamıyorum nasıl olacak o

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

valla benim sevdiğim ergence pozlar versin .s.s.sli konuşmalar yapsın anında vazgeçerim

0
    0 Yorumla
  • smilelove
    smilelove Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

vazgeçmez bence seven insan.

1
    4 Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

aynen vazgeçemiyo

Yorumla
    • smilelove
      smilelove
      +1 yıl

mümkün değil zatn :)

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

ama bir türlü olması lazım

Yorumla
    • asilturk
      asilturk
      +1 yıl

Doğru tespit.

Yorumla
  • kırlangıç54
    kırlangıç54 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 57
    +1 yıl

INSAN ÇOK SEVDİĞİNDEN ASLA VAZGEÇMEZ...

1
    4 Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

gerçekten öyle

Yorumla
    • kırlangıç54
      kırlangıç54
      +1 yıl

Hem gerçekten öyle diyorsun, hem bana + vermiyorsun ayrıca en iyi cevap demiyorusun.:)

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

ala alla :)

Yorumla
    • kırlangıç54
      kırlangıç54
      +1 yıl

Ne demek? Anlamadım.:)

Yorumla
  • Gamzze
    Gamzze Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

O çok zor bbir durum umarım çok fazla uzulmezsin

0
    5 Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

umarım bir an önce eskisi gbi mutlu olmak istiyorum

Yorumla
    • Gamzze
      Gamzze
      +1 yıl

Olursn inş canım Allah büyüktür

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

dua ediyorum inş dualarımı kabul eder

Yorumla
    • Gamzze
      Gamzze
      +1 yıl

İçin rahat tut herşey gönlünce olsn

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

gönlüm onu istiyor ama olmuyor

Yorumla
  • BaTuBa
    BaTuBa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

Demek kalp taş olduysa suyunda dibi kurumuştur...

1
    0 Yorumla
  • Xpersiz
    Xpersiz Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Vazgeçemiyorsan vazgeçmiş gibi yap.

0
    1 Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

kendime engel olamıyorum illa sevdiğimi belli ediyorum

Yorumla
  • xlx23
    xlx23 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

poposuna tekme atınca.d.d

0
    2 Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

vazgeçemiyor işte

Yorumla
    • xlx23
      xlx23
      +1 yıl

iyi mal gibi bak o zaman arkasından

Yorumla
  • Bulgariaa
    Bulgariaa Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl

acı çekmeden vazgeçilmez

0
    1 Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

acılarımın hafiflemesni istiyorum

Yorumla
  • MissLila
    MissLila Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

Zaman geçmesi lazım çok zaman

0
    5 Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

belki allahım dualarımı kabul edip bir anda onu aklımdan siler

Yorumla
    • nihalender
      nihalender
      +1 yıl

inşallah canım...inşallah siler aklımızdan unuturuz inşallah bizi üzenleri. ya yorumlara karıştığım için özür dilerim ama canım o kadar yanıyordu ki tutamadım kendimi..

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

iyi yapmışsın dertleşince insanın acıları biraz haffliyor

Yorumla
    • nihalender
      nihalender
      +1 yıl

aynen öyle daha iyi hissediyorum.. inan ki seninle aynı duyguları yaşıyoruz şuan çok zor biliyorum ama daha iyiyiz.. :)

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

istersen ekle beni konuşuruz

Yorumla
  • starco
    starco Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

diğer sevdiği baskın gelirse veya sevmediği

0
    15 Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

tek bir sevdiği olunca

Yorumla
    • starco
      starco
      +1 yıl

o zaman vazgeçemez sevmek hayata bağlar insanın sevdiği olmazsa yaşayamaz nasıl kalpsiz yaşamıyorsa

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

bazılarında kalp var ama görünürde yok gbi

Yorumla
    • starco
      starco
      +1 yıl

işte sen vazgeçemezsin belki ama o başka sevdiği olduğundan vazgeçer

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

yeni bir hayat istediği içinde sevmiyor olblr

Yorumla
    • starco
      starco
      +1 yıl

yeni bir hayat başka bir sevgidir.boş mu olacak o hayat yok

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

onun hayatı dolu olacak benim hayatım boş olucak

Yorumla
    • starco
      starco
      +1 yıl

öyle erkekler bencil gerçi bazı insanlar diyeyim bazı kadınlar da öyle

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

bende bencildim şimdi kendi bencilliğimin cezasınımı çekiyorum acaba

Yorumla
    • starco
      starco
      +1 yıl

niye bencildin ne yaptın

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

kimseyi sevmezdim kendi keyfimi düşünürdüm tek

Yorumla
    • starco
      starco
      +1 yıl

sonra onu mu sevdin

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

evet onu sevdim keşke sevmeseydim

Yorumla
    • starco
      starco
      +1 yıl

bence bu aynı duru değil yani sen bencilliği ona karşı yapmamışsın yani önceden bıraktığın biri yok en azından

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

o beni değiştirdi ama bu onun farkında değil

Yorumla
  • vampirrr
    vampirrr Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl

İhanet, yalan vardır ortada

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Bir üsre ağlarsın sonra herşey normalleşir

0
    3 Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

ağlamaktan göz yaşı kalmadı hala devam ediyorm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kötü yanlarını kötü günerinizi düşün

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

düşünüyorum yinede vazgecemiyorm

Yorumla
  • aşk-mevsimi
    aşk-mevsimi Takip Et
    +1 yıl

İhanet oluyorsa vazgeçer...

0
    0 Yorumla
  • boomerangg
    boomerangg Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

Iyiliği için

0
    1 Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

iyilik felan yokki keyfinden bıraktı bende vazgecemiyom

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

böyle bir dünya yok malesef..

0
    0 Yorumla
  • mawazi
    mawazi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

bazen vazgeciliyo

0
    1 Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

bazı insnlarda

Yorumla
  • Kazuya89
    Kazuya89 Takip Et
    +1 yıl

nickin neden zavallı

0
    4 Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

severken zavallı oldum

Yorumla
    • Kazuya89
      Kazuya89
      +1 yıl

değiştir bence

Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

nie

Yorumla
    • Kazuya89
      Kazuya89
      +1 yıl

hoş bir nick olmadığı için millete haykırır gibi ben zavallının biriyim der gbi

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

çivi çiviyi söker

0
    1 Yorumla
    • zavallı33
      zavallı33
      +1 yıl

o kişi yok

Yorumla
  • Gonulyaram27
    Gonulyaram27 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    +1 yıl

selam

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İnsan sevdiğinden nasıl vazgeçer?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Birini sevmekten nasıl vazgeçilir? 12 cevap verildi
Birini karşılıksız seviyorsan nasıl vazgeçebilirsin? 10 cevap verildi
Çok sevmekten nasıl vazgeçilir? 6 cevap verildi
Birini sevmekten nasıl vazgeçerim? 10 cevap verildi
Birini sevmekten nasıl vazgeçerim? 5 cevap verildi
Bir insan sevmekten ne zaman ve nasıl vazgeçer? 66 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • EN COK KİMİ ÖZLÜYORSUNUZ?
  • Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
  • Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
  • İstese bir şans daha verir miydin?
  • Honda Civic Fc5 1.5 VTEC turbo nasıl sizce?
  • Eski sevgilinle arkadaş kalır mısın?
  • Tav olduğunuz durumlar var mi?
  • Seni kandırmak kolay mı?
  • Ağrı kesici kullanır mısın?
  • Yeşil renk hangi ten rengine daha çok yakışıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨