Bir genç ve yakışıklı çocuk geldi ürünleri tezgaha koydu barkotu okuttum fiyatı söyledim oda birşey demedi sonra kartı cıkardı temassız mı olsun dedim oda kafasını yukarı aşağı salladı ama hiç kelime kurmadı sanki dilsiz gibiydi bu kadar yakışıklı olmasına rağmen neden sessiz
Başka insanları bilmem de ben 32 yaşındayım çocukluğumdan belli utangaç çekingen içime kapanık pasif asosyal sessiz özgüvensiz biriyim insan içine çıkamıyorum okulda askerde de sessizdim zaten hep evdeyim hiç evden dışarı çıkmıyorum senelerdir eve kapalı yaşıyorum gençliğim eve kapalı işsiz asosyal yalnız mutsuz geçti yakışıklı olsaydım bu yaşıma kadar sevgilim olurdu ama olmadı demekki değilim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kızlarla ya da tanımadıklarıyla kolay iletişim kuramıyordur.
Ya da sadece yorgun bile olabilir.
Aşık olabiliyormusun
Nasıl yani?
Zekan yüksek mi kısacası
Hala anlayamadım. Aşık olabiliyorum defalarca olmuşumdur. Zekamız da vardır yani ölçmedim :D
keyifsiz bir hayatı olabilir , havalı görünmeye çalışıyor olabilir , dikkat çekmeye çalışıyor olabilir. vs vs
banada biri fisin arkasina numarasini yazip vermisti
Ne yaptın
Ben yakışıklı değilim ama sessizim cocukluktan belli sessizim konuşmuyorum hiç
Neden her erkek yakışıklıdır
Neden sessizsin ve sessiz insanlar nasıldır
Başka insanları bilmem de ben 32 yaşındayım çocukluğumdan belli utangaç çekingen içime kapanık pasif asosyal sessiz özgüvensiz biriyim insan içine çıkamıyorum okulda askerde de sessizdim zaten hep evdeyim hiç evden dışarı çıkmıyorum senelerdir eve kapalı yaşıyorum gençliğim eve kapalı işsiz asosyal yalnız mutsuz geçti yakışıklı olsaydım bu yaşıma kadar sevgilim olurdu ama olmadı demekki değilim
Sana özel değil elbette belki genele öyle belki genelde öyle
Numarani istese sapik olurdu konusmadi dilsiz oldu
Belki senin yüzünden dili tutulmuştur
Canı sıkkın, asosyal, üzgün olabilir
Genel de öyle olur
Nasıl yani
Ben de öyleydim bi ara jsj
Bir erkek neden sessizdir
Çekinir
Neyden
Asosyaldir dilsizdir
Ben de öyleyim