Alışveriş & Hediyeler Kovulduğum iş yerine alışveriş yapmaya gittim, çalışanlar şaşırdı normal değil mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kavga ederek çıktığım işyerine alışveriş yapmaya gittim, eski müdürüm çalışanlar falan şaşkın şaşkın bakıyor ne var bunda sanki mk Güncellemeler+1 yıl Lan admin soru başlığını niye değiştiriyon sksjsj Kovulduğum iş yerine alışveriş yapmaya gittim, çalışanlar şaşırdı normal değil mi? Cevapla Alışveriş Soruları Fal Soruları İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
geziyorumboşboş Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 54% +1 yıl Slxjksjsjdlaksx kanka gidip kapıdan küfür etsen daha az şaşırırlar 2 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Müşteri olarak gittiğinde orada olay çıkarsaydın. :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çıkardım Yorumla
SultanToraman Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kapı dışarı etmediler mi kız seni o an😂 2 4 Yorumla Soran +1 yıl Ettiler 😂 Yorumla SultanToraman +1 yıl Deseydin parası ile değil mi😂 Yorumla Soran +1 yıl Dedim daha da şaşırdılar sflskkw Yorumla SultanToraman +1 yıl Alemsin😂 Yorumla
Kidemlierkekk Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Vay senj manipulator senii 😅😅 ama ben olsam daha mantikli olurdum kocamazlarda 😅😅 0 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl kim bakıyor ulan buraya falan dedin mi:)))) 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Benim adım bomba soyadım ulaan diyerek girdim mağazaya Richardgör +1 yıl ailen seni sevmiyormuş diyecem ama soyadda ofsaytmış:))))) Soran +1 yıl Soyadım ölüm ulan dicektim eksik yazmışım panpa Richardgör +1 yıl ben olsam gider kim bakıyor ulan buraya, müşteri geldi siz yatıyonuz ilgilenin olm müşteriye falan derdim, yok yok yapmazdım da gülmek için fantezi yapıyoruz aslında
jonathanstrange Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl aynen iş hayatı bu sanki ne bekliyorlardı yani. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Neresi orasi 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Boyner Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aaa onu bende yasamistim ama kovulmadim benim sozlesmem bitmisti sonra gittigimde garip garip bakiyorlar. Yorumla Soran +1 yıl Sen niye gittin hadi benim amacım belliydi slakjwjw Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Alisveris yapmak icin tercihbettigim bir magaza cunku Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Slxjksjsjdlaksx kanka gidip kapıdan küfür etsen daha az şaşırırlar
Müşteri olarak gittiğinde orada olay çıkarsaydın. :D
Çıkardım
Kapı dışarı etmediler mi kız seni o an😂
Ettiler 😂
Deseydin parası ile değil mi😂
Dedim daha da şaşırdılar sflskkw
Alemsin😂
Vay senj manipulator senii 😅😅 ama ben olsam daha mantikli olurdum kocamazlarda 😅😅
kim bakıyor ulan buraya falan dedin mi:))))
Benim adım bomba soyadım ulaan diyerek girdim mağazaya
ailen seni sevmiyormuş diyecem ama soyadda ofsaytmış:)))))
Soyadım ölüm ulan dicektim eksik yazmışım panpa
ben olsam gider kim bakıyor ulan buraya, müşteri geldi siz yatıyonuz ilgilenin olm müşteriye falan derdim, yok yok yapmazdım da gülmek için fantezi yapıyoruz aslında
bence normal, diğer insanlar tuhaf
aynen iş hayatı bu sanki ne bekliyorlardı yani.
Guldurdun djkd
Çok iyi ya dmdmsösö
Neresi orasi
Boyner
Aaa onu bende yasamistim ama kovulmadim benim sozlesmem bitmisti sonra gittigimde garip garip bakiyorlar.
Sen niye gittin hadi benim amacım belliydi slakjwjw
Alisveris yapmak icin tercihbettigim bir magaza cunku
Yüzsüzlük