İş yerinde birine tutuldum?

İlk gün görür görmez hoslandım birkaç gün sonra bi kız arkadaşı ile konuştuğu zaman kıskandım moralim bozuldu onları görünce ama kız abi diye hitap etmisti eve geldiğimde kaç gündür tanıdığın bir insanı nasıl kıskanırsın diye kendime kızdım. İş yerinde onunla yalnız vakit geçirmiyorum dedikodu olur diye bu yüzden olduğunu da söyleyemedim cesaret edemedim o bana acılamıyor ben onunla konuşamıyorum böyle berbat bir durumun içindeyim ya onun bana karşı duyguları yoksa o ihtimal de var işte sevgilisi var mı onu bile bilmiyorum. Ben onu görünce içok güzel duygular hissediyorum gün geçtikçe azalmıyor cogalıyor onunla sevgili olmak istiyorum birşeyler yapmak istiyorum ama ilk adım atmak istemiyorum o atsın istiyorum ama iş ortamında malesef olmuyor kimseye cakdırmamaya çalışıyorum ne yapacam ben ya geceleri uyuyamıyorum bile onu bosverip olursa olur olmaz sa olmaz diyip bosversemmi onun da hisleri varsa elbet açılır herhalde ya hoslanmıyorsa benden boşuna gelin güvey oluyorsam Allah'ım delircem bana tavsiye verin ya
İş yerinde birine tutuldum?